Hogyan lehet nézni a német Netflix-et bárhonnan

A német Netflix Ausztráliában, az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban történő nézéséhez használjon VPN-t streaming-eszközén. Mivel a PureVPN először 7 napos próbaverziót készít mindössze 0,99-en, így pénzt takaríthat meg, és élvezheti a német TV-műsorokat, mint például a Dogs of Berlin. Nézze meg a német Netflix-et, és megakadályozza otthon az unalmat.

PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garancia

Hogyan nézzük meg a német Netflix tengerentúlát?

Egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhol megnézhesse a Német Netflixet:

American Netflix VPN

Iratkozzon fel a PureVPN-re.

Ez gyors és gondtalan.

csatlakoztassa a purevpn netflix szervert

Töltse le és telepítse a PureVPN-t.

Több száz eszközt támogat.

Hozzáférés a német Netflixhez a VPN segítségével

Patak német Netflix.

Csak csatlakoztasson és élvezze!

Töltse le a PureVPN-t

Kedvenc eszközén!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Szerezze be a PureVPN-t a készüléken, és azonnal továbbítsa a német Netflix-et

A PureVPN és felhasználóbarát felületével minden nézegető eszközön hozzáférhet a német Netflixhez, lehetővé téve a tartalom bárhonnan adatfolyamát..

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox router Kodi

És ez csak a fele. A PureVPN még kompatibilis a különféle játékkonzolokkal, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV és még sok másnal..

31 napos pénz-visszafizetési garancia

Megnézhetem a német Netflixet külföldről?

Korábban csak akkor tudta elérni a német Netflix-et, ha jelenleg Németországban él vagy utazik. Ez volt az egyetlen út. De a PureVPN-rel a dolgok egészen másképp váltak. Most már a világ bármely pontjáról hozzáférhet a német Netflix fiókhoz. Más szavakkal, nem kell Németországba mennie ahhoz, hogy elérje azt.

Netflix az Egyesült Államokban elérhető országok

A legjobb filmek, csak a német Netflix-en érhetők el

Netflix Németország

Da Geht Noch Was (2013)

A Da Geht Noch Was egy német vígjáték, amelyet 2013-ban adtak ki a rendező, Holger Haase, és főszereplői Florian David Fitz és Henry Hübchen. Ez egy apja és fia közötti megszakadt kapcsolat története, és arról, hogy a családok közötti szerelem soha nem halad el. Conradot Florian játszik, ma már minden felnőtt mindig távol tartotta az apjától az apjától, mióta gyermekeként kezeltek. Haldokló anyja külön kérésére azonban visszamegy apjához, és borítékot ad neki. De amikor elérte, rájön, hogy apja egy nagyon nehéz időben él, és megkezdi az utat, hogy javítsa az apjával való kapcsolatát, és segítsen neki felállni..

Netflix Németország

Zöld könyv (2018)

Egy igaz történet alapján a Green Book egy életrajzi kép, amelyben a fekete jazz zongorista, Don Shirley játszik, Mahershala Ali játszik, és fehér sofőrje, Tony Lip, Viggo Mortensen. A film ezt a kettőt követi, akik turnéznak az országon, amely New York City-től indult, egészen a déli államokig az 1960-as években. Hamarosan a kettő különleges, váratlan köteléket alakít ki, miközben szembeszáll azzal a korszak rasszizmusával.

Netflix Németország

Hubert und Staller – Unter Wölfen (2016)

Az Unter Wölfen egy 90 perces német játékfilm, amely a 2006. évi Hubert és Staller TV sorozaton alapul. Két nyomozó, Franz Hubert és Johannes Staller követi őket, akik beragadtak Kröpf, a rendõrségi fõnök gyilkosságai közé. Csatlakozzon hozzájuk, miközben kivizsgálják és kitalálják, ki felelős e bűncselekményért.

Ki használ VPN-t a német Netflix számára??

azon felhasználók százalékos aránya, akik a netflix-et vpn-vel használják

A PureVPN havonta százezres szerverrel segíti elő a Netflix tartalom elérését a világ különböző részein..

A legjobb VPN a német Netflix számára

A világ tele van VPN-szolgáltatások százaival. Néhányan fizetnek, mások ingyen érkeznek. Mindazonáltal azok számára, akik érdeklődnek a német Netflix megtekintésében és elérésében, lehetőségeik meglehetősen korlátozottak, mivel a VPF-ek közül nem sok támogatja a Netflix-et, vagy nincs kiszolgálójuk Németországban. Ennek eredményeként a PureVPN a legjobb VPN a feladathoz. Nemcsak kiszolgálói vannak Németországban, hanem Netflix támogatást is kínál, amely korlátlan hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatáshoz és annak tartalmához..

  • Utazó

  • expat

  • Egyedi tartalom

  • Split alagút

  • Névtelenség

Egy másik országba való utazás önmagában elég izgalmas. Ennek ellenére a kedvenc TV-műsorok és filmek nyomon követése meglehetősen trükkös lehet. És mivel nem akarja, hogy elrontja tapasztalatait, mindig javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nézze meg kedvenc előadásait és filmjeit.

De hogyan lehet megnézni kedvenc műsorait és filmjeit, ha utazásukban vannak? Nos, ez nagyon egyszerű. Megkapod a kezét a VPN-kapcsolattal. Ezen keresztül könnyen csatlakozhat a német Netflixhez, és megnézheti a tartalmat, még mielőtt bárki más elkényezteti az ön számára.

Munka vagy vállalkozása követelményei miatt egy másik országban élni önmagában meglehetősen nehéz, mivel nincs barátja vagy családja társasága. Ha kizárja a kedvenc műsorok és filmek nézésének lehetőségét, az élet kemény lehet.

Tehát minden távozó német emigránsunknak megvan egy módja annak, hogy minden kedvenc TV-műsorát és filmjét visszaadhassa a Netflix-hez. Csak a PureVPN szükséges. Használja csatlakozni Németországhoz, és hozzáférjen a német Netflixhez.

Nézni szeretné a legjobb német TV-műsorokat és filmeket, de nem találja meg őket a Netflix-en? Nos, ez azért van, mert ez a tartalom csak a német Netflix-en érhető el. Tehát csak az érheti el ezt a hozzáférést, ha Németországba költözik.

Mostanáig, mivel a PureVPN lehetővé teszi a német Netflixhez és ehhez is hozzáférést, bárhol a világon. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy német szerverhez, és erről szól. Haladj a Netflixbe, és láthatod ezeket a fantasztikus, exkluzív német műsorokat és filmeket.

Manapság a legtöbb felhasználó úgy véli, hogy VPN-kapcsolat használatakor az internetsebesség általában lelassul, és ez a helyzet a legtöbb VPN-vel. A PureVPN és az úttörő Split Tunneling funkcióval azonban a dolgok egészen mássak.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eldöntsék, mely webhelyeket és szolgáltatásokat kívánják használni VPN-kapcsolattal, és melyeket akarják szabadon futtatni. Ezért előnyeit élvezheti a VPN-kapcsolat használata, miközben nem kell veszélyeztetnie a sebességet. Ez nyertes.

A német internethez való hozzáférés egy dolog, a védelem mellett maradva egy másik történet, amely ugyanolyan fontos. Nos, ha a PureVPN-t választja, akkor mind a két világ legjobbat megkapja. Nem csak hozzáférést biztosít a német Netflixhez, hanem megóvja az online magánéletét is.

Hogyan lehet nézni a német Netflix-et a VPN-sel

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me