Hogyan lehet megtalálni az útválasztó felhasználónevét és jelszavát (nincs szükség visszaállításra)


Hogyan lehet megtalálni az útválasztó felhasználónevét és jelszavát (nincs szükség visszaállításra)

Időnként annyira részt vehet a munkájában, hogy nehéz lehet nyomon követni a körül forgó dolgokat. Hasonlóképpen van ez az eset, ha elfelejti az útválasztó jelszavát, és megpróbál egy megoldást gondolkodni, hogy emlékezzen rá. Ezután megpróbálja megtalálni az útválasztó jelszavát, de kudarcot vall. Az egyik módszer a reset funkció használata az összes router beállításának törlésére.


De mi van, ha nem akarja alaphelyzetbe állítani az útválasztót, hanem csak a hitelesítő adatait helyrehozza, tehát van-e más út a router felhasználónevének és jelszavainak megtalálására? Nos, van néhány módszer annak feltárására, de csak 4 egyszerű módszert írunk le, mivel más módszerek végrehajtása meglehetősen bonyolult.

Ne felejtsd el azt sem, hogy tilthatják a bejelentkezést, ha három-öt kísérletet hajtottak végre bizonyos router típusoknál. Most nézzük meg, hogyan lehet az útválasztó felhasználónevét és jelszavát alaphelyzetbe állítás nélkül megtalálni.

Használja a Router Password Kracker szoftvert

Router jelszó A Kracker egy ingyenesen használható eszköz az útválasztók elveszett felhasználóneveinek és jelszavainak helyreállításához. Használható modemek jelszavainak helyrehozására is. Általában az útválasztók és a modemek a HTTP-hitelesítési technikán keresztül ellenőrzik hálózati hozzáférésüket. Ez azt jelenti, hogy amikor összekapcsolja a rendszert az útválasztóval, meg kell adnia a felhasználónevét és jelszavát. Nem kell újraindítania az útválasztót, csak hogy megtalálja a felhasználónevét és jelszavát.

Ha elfelejti az útválasztó felhasználónevét és jelszavát, akkor nem tudja módosítani az útválasztót vagy a modemet. Ilyen esetekben a Kracker segít elveszített jelszavak újjáélesztésében. Ez a módszer segíthet egy biztonsági rendszer megnyitásakor. Ez a technika helyreállítási szótári technikát használ a helyes útválasztó jelszavának kitalálására, mivel a jelszavakkal teli adatbázisban van.

Alapértelmezés szerint az útválasztók szótárfájljával jár. Sőt, online megtalálhatja a jelszavas szótár szólistáit. Ezért, ha nagyon összetett elfelejtett jelszava van az útválasztóhoz, akkor ez az eszköz valószínűleg nem az Ön számára. A Kracker olyan jelszavakat tartalmaz, amelyeket általában az emberek állítanak fel, így viszonylag nagy esélyek vannak a jelszó feltörésére. Ha saját maga hozott létre jelszót vagy felhasználónevet, akkor a kitalálása megkönnyíti a Kracker alkalmazását, mivel általában úgy véli, hogy konfigurálta.

Használja a RouterPassView alkalmazást

Amikor az útválasztó konfigurációs beállításait a laptopjára vagy a számítógépére menti, a RouterPassView magasabb sikerességi rátát fog elérni az elfelejtett jelszó kitalálásakor. Az egyszerű magyarázat érdekében ez az eszköz dekódolja az összes kódot, amely a konfigurációban található. Ha bőven van időd, sikeresen visszaszerezheti felhasználónevét és jelszavát.

Számos modern útválasztó lehetővé teszi a beállítások biztonsági mentését egy fájlba, majd ezt a fájlt szükség esetén visszaállíthatja. A biztonsági mentési fájl általában néhány nagyon érzékeny adatot tartalmaz, például az útválasztók hitelesítő adatait, a vezeték nélküli hálózati kulcsot és más részleteket is. Ha elfelejtette az Asus útválasztó jelszavát vagy a kulcsát, de a konfigurációs fájlt mentette, akkor a RouterPassView segíthet megtalálni az elveszett jelszót az útválasztók fájljából..

Keresse meg az útválasztó hátulján található matricát

Az útválasztók jelszavának legegyszerűbb módja az útválasztó doboz hátulján található matrica ellenőrzése. A matrica megmutatja a jelszót, valamint más részleteket, például sorozatszámot, mac-címet és egyéb részleteket, amelyekre szüksége van az útválasztó felületének eléréséhez.

Ha a matrica nem található, akkor mindig felhívhatja ügyfélszolgálatát, hogy megszerezze a szükséges információkat, és igazolja a személyazonosságát. Gyorsan megkapja az alapértelmezett felhasználónevet és jelszót.

Használja az útválasztó alapértelmezett nevét és jelszavát

A router alapértelmezett jelszavas szoftverét mindig le tudja bontani, amely kompatibilis a Windows 7 vagy újabb rendszert futtató eszközökkel. Ezután csak ki kell töltenie a szoftvert, és folytatnia kell a használatát. Az eszköz megpróbálja megtalálni az útválasztóhoz csatolt IP-címet, és egy linket biztosít az útválasztóhoz az interfész eléréséhez. Csak kattintson erre a linkre, hogy az útválasztó konzol oldalára irányítsa anélkül, hogy manuálisan kellene észlelnie az IP-címeket.

A továbblépéskor kiválaszthatja a használt útválasztót vagy modemet, és a szoftver megkeresi az útválasztó alapértelmezett felhasználónevét és jelszavát. Végül átmásolhatja a hitelesítő adatokat a felületre és bejelentkezhet. Ha nem találja a router márkáját a listán, akkor mindig megpróbálhatja ugyanazon terméksor alapértelmezett jelszavait használni.

Hogyan továbbíthatja a portokat a jelszó ismerete nélkül

Szeretné továbbítani az útválasztó felületének játékait játékokra, szerverekre vagy bármilyen más hálózattal kapcsolatos programra? Ezt megteheti anélkül, hogy még a jelszót is tudná. Ez akkor is hasznos, ha valaki más hálózatát használja, és nincs hozzáférése a jelszavához.

Számos útválasztó képes az univerzális plug-and-play (UPnP) alkalmazására, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer programjai megnyissák az ön számára. Ha van olyan program, amely nem biztosítja a portok feltérképezését és továbbítását, akkor használhatja az UPnP PortMapper nevű eszközt a portok gyors továbbításához az asztali alkalmazásból.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map