Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t Indián kívül

Közzétéve: 2020. április 2

Próbálja ki a PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, és nézze meg kedvenc sport- és TV-műsorait a tartalomról a Hotstaron Indián kívül. Csak szerezze be alkalmazásunkat, csatlakozzon az indiai szerverhez a Hotstar India számára vagy az amerikai szerverhez a Hotstar Egyesült Államokhoz, és hozzáférjen ehhez.

A Hotstar több éves pihenés után megváltoztatta stratégiáját. A Star India tulajdonában lévő streaming szolgáltatás nemrégiben kiterjesztette előfizetési szolgáltatását az Egyesült Államokba és Kanadába. A Hotstar App segítségével olyan sportokat nézhet, mint az IPL, a Formula 1, a Motorsport, a Kabbadi, a krikett, a tenisz stb..

A szolgáltatás azonban a világ többi részén elsötétült.

Korábban bárhonnan bárhonnan hozzáférhettek a Hotstarhoz, annak ellenére, hogy csak Indiában volt elérhető. A társaság azonban szigorúvá vált, és a szolgáltatás már nem érhető el Indián, Kanadán és az Egyesült Államokon kívül.

Ez azt jelenti, hogy ha megpróbál hozzáférni a Hotstarhoz bárhol Indián, Kanadán vagy az Egyesült Államokon kívül, akkor valószínűleg nem fogja elérni, és a következő hiba jelenik meg a képernyőn: „Ez a tartalom nem érhető el a az ön régiójában. ”

Hozzáférés a Hotstar-hoz Indián kívül

A Hotstar elérése elég egyszerű, ha van megfelelő eszköz a korlátozások megkerülésére. A Netflix-szel ellentétben a Hotstar nem tart szigorú figyelést, ha indiai VPN szolgáltatást használ az IP-cím megváltoztatására.

A Hotstar Indián kívüli elérésének folyamata elég szép. Csak meg kell változtatnia IP-címét a Hotstar VPN szolgáltatással. A VPN-k segítségével könnyedén bármilyen helyre megváltoztathatja IP-címét. Mivel a webhelyek az IP-címektől függenek a földrajzi helyzet meghatározásában, az IP-cím megváltoztatása becsapja a webhelyet arra, hogy azt gondolja, hogy egy másik országban élsz.

A VPN segítségével bármilyen helyre megváltoztathatja IP-címét. Ez az oka annak, hogy a VPN-k hihetetlenül népszerűek a teljes internetszabadság megszerzésekor.

Visszatérve a témához, ha Indián kívüli Hotstar-t szeretnénk nézni, akkor ezt az alább említett egyszerű lépések végrehajtásával tehetjük meg:

  • Töltse le és telepítse a PureVPN-t
  • Csatlakozás bármely indiai szerverhez
  • A Hotstar India elérése hivatalos webhelyén vagy alkalmazásán keresztül

Miért nem érhető el a Hotstar India-n kívül?

Még akkor is, ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában élsz, a Hotstar enyhített változata elérhető. A legtöbb közvetítés, film és TV-műsor, amely az indiai közönség számára elérhető, nem érhető el az Egyesült Államokból vagy Kanadából.

Olyan, mintha a Netflixet nézzük meg az Egyesült Államokon kívül. Sokkal kevesebb tartalmat kap, mint az Egyesült Államok belsejéből. Ennek oka a földrajzi engedélyek, amelyeket az streaming cégek gyakran kapnak a verseny vagy a költségek megtakarítása miatt.

Például egy adott TV-műsor már eladta amerikai licencét a HBO Now, az Amazon Prime vagy bármely más hálózat számára. Ilyen esetben a Hotstar nem engedi, hogy az a TV-műsor közvetítse az Egyesült Államokban.

Vagy a Hotstar egyszerűen csak indiai licencet vásárol egy adott TV-műsorhoz, és nem vásárolja meg a licencet más országok számára, csak azért, hogy olcsón tartsa és megtakarítsa a költségeket. Ismét az a TV-műsor nem érhető el a Hotstar felhasználók számára Indián kívül.

Ebben a forgatókönyvben azon tűnődni fog, hogy hogyan érheti el a Hotstarot Indián kívül vagy bármely más olyan téren, ahol már elérhető. Nos, ne aggódjon, mert van olyan megoldásunk, amely segít megtanulni, hogyan kell a Hotstarot Indián kívül nézni.

A Hotstar a legtöbb országban nem érhető el

Hotstar elérhető országok

A 2015-ben elindított szolgáltatás viszonylag új. Fokozatosan építi ki infrastruktúráját. Jelenleg csak Indiában, az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban érhető el.

Hotstar – India legjobb választása

Hotstar elérhető országok

Az összes helyi tartalmat egy helyre helyezve, a Hotstar exponenciális növekedést tapasztalt felhasználói bázisában, ami egy ígéretes jövőre utal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakran feltett kérdést a Hotstar elérésével kapcsolatban.

Hogyan lehet letölteni a Hotstar alkalmazást Androidon kívül Indián?

A Hotstar alkalmazás letöltéséhez Android-eszközére Indián kívül csak kövesse a lépéseket. Szerezd meg a PureVPN-t, töltsd le az alkalmazást eszközödre, módosítsd helyét Indiára, nyissa meg a Play Áruházot, és töltse le a Hotstar alkalmazást az Androidon.

Hogyan nézhetem a Hotstar-t az Egyesült Királyságban?

Az Egyesült Királyságban a Hotstar megtekintéséhez csak a következő lépéseket kell követnie:
1. Szerezze be a PureVPN-t
2. Töltse le az alkalmazást bármilyen eszközről
3. Csatlakozzon bármely indiai szerverhez
4.Access Hotstar elérése vagy alkalmazásának letöltése
5. Élvezze a Hotstar megtekintését az Egyesült Királyságban

A Hotstar dolgozik az USA-ban?

Igen, a Hotstar nemrégiben indította el szolgáltatását az amerikai közönség számára. Indián kívül a felhasználók mind az Egyesült Államokban, mind Kanadában megnézhetik a Hotstar-ot élőben a saját országukban.

Amit azonban látni fog, a Hotstar streaming szolgáltatás enyhített verziója, a fentiek szerint. Ilyen esetben javasoljuk, hogy először csatlakoztassa a PureVPN-t, hogy hozzáférjen a Hotstar indiai verziójához az Ön országában.

Melyik országban érhető el a Hotstar?

Jelenleg a Hotstar csak három országban érhető el. Ide tartoznak India, Kanada és az Egyesült Államok.

Miközben hozzáférhet a Hotstar-hez az Egyesült Államokban és Kanadában, látni fogja a szolgáltatás tompított változatát, amelynek nagyon kevés tartalma van az indiai verzióhoz képest. Ilyen esetben azt javasoljuk, hogy kövesse a fenti útmutatót, hogy bárhonnan megnézhesse a Hotstar legjobb verzióját.

Mely streaming eszközök kompatibilisek a Hotstar-tal?

A következő eszközök kompatibilisek a Hotstar-tal. A Hotstar ezen eszközök bármelyikén egyszerűen továbbítható: Windows PC
OSX Mac
iPhone
iPad
Android
Apple TV
Chromecast

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me