Hogyan lehet meghamisítani a helyét


Hogyan lehet meghamisítani a helyét

Gondolkozott már azon azon, vajon miért kérdezi oly sok alkalmazás az engedélyét, hogy megismerje a jelenlegi tartózkodási helyét? Az emberek gyakran magától értetődőnek veszik az online adatvédelmet. Ez érzékenyvé teszi őket olyan kockázatokra, mint az online megfigyelés és a követés. Mindig aggódnia kell az online tevékenységeik miatt, amelyek a digitális zsemlemorzsa nyomához vezethetnek – veszélyeztetve az Ön személyes adatait és személyazonosságát..


Az egyik megfontolásra kerülő intézkedés az, hogy hamisítja a helyét az interneten. Számtalan más módon együtt a helyhamisítás olyan intézkedés, amely a legjobban megvédi Önt a megfigyeléstől és a követéstől. Ezenkívül a helyhamisítás lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését – ezáltal hozzáférhet a településen korlátozott tartalomhoz.

hogyan lehet megtéveszteni a hely ikonját

A helyhamisítás a jelenlegi tartózkodási helyének meghamisítását vagy teljes elrejtését jelenti. Mivel később sokkal nehezebb megvalósulni, koncentráljunk csak egyelőre a helyed elrejtésére vagy elrejtésére.

A helymeghamisítás manuális konfigurációval vagy a rendelkezésre álló alkalmazásokkal valósítható meg. Mindkét megközelítést meg fogjuk vitatni, és életképes kényelmes megoldást ajánlunk.

Mobil vs. asztali hamisítás

Az emberek vagy okostelefonjaikat, vagy asztalukat használják a digitális világhoz való csatlakozáshoz. Asztali számítógépek esetén meghamisíthatja a tartózkodási helyét egy sorozat elvégzésével – a kívánt beállítások konfigurálásával a böngészőben. Részleges hamisításnak hívjuk, mivel nem nyújt teljes névtelenséget. Más, az asztalra telepített alkalmazások és szoftverek továbbra is elérhetik a helyét az internetszolgáltatóval együtt.

A mobiltelefonon a helyhamisítás teljesen más történet. A mobil böngészők alapértelmezés szerint hozzáférnek az Ön IP-jéhez. És IP az Ön digitális lábnyoma. A mobiltelefonra telepített alkalmazások többsége azonban a GPS-ről lekérdezi a helyadatokat. Így ahhoz, hogy hamisítsa a helyét a mobiltelefonon, vagy manővereznie kell a GPS-sel, vagy tartania kell határozatlan ideig. Csakúgy, mint a hamisítás helye az asztalon, ez is részleges és nem abszolút hamisítás.

Helymeghamisítás a mobil eszközökön

A telefonon elronthatja a helyét, ha becsapja az eszközére telepített alkalmazásokat. Mivel az alkalmazások többsége földrajzi alapú, és adatokat tölt be a GPS-ről, a telefon helyének meghamisítása magában foglalja a GPS manőverezését. Számtalan alkalmazás használható arra, hogy megrontja a tartózkodási helyét.

Nem számít, ha Android-felhasználó vagy, vagy inkább iOS-eszközt szeretne, sok alkalmazás használható a GPS manőverezésére és a valódi tartózkodási hely hamisítására. Ennek ellenére az eredmények 100% -ban nem garantáltak. Időnként továbbra is elkaphatnak alkalmazások, amikor megpróbálják hamisítani a tartózkodási helyüket, és határozatlan időre megtagadhatják tőle.

Helymeghatározási vagy GPS-csaló alkalmazások Androidra

Alapos kutatással és teszteléssel találkoztunk a következő alkalmazásokkal, amelyeket akkor lehet használni, ha Ön Android készülékkel rendelkezik.

 • GPS JoyStick (Értékelés 4,6 csillag): Ingyenes, de tartalmaz hirdetéseket és alkalmazáson belüli vásárlásokat
 • Hamis GPS-hely (4,5 csillagos besorolás): Ingyenes, de tartalmaz hirdetéseket
 • Hamis GPS helymeghatározás Hola által (4,3 csillagos): Ingyenes és alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál
 • Hamis GPS-hely (4,3 csillagos besorolás): Ingyenes, de tartalmaz hirdetéseket
 • Hamis GPS Location PRO (4,3 csillag besorolás): Ingyenes, de tartalmaz hirdetéseket

Helymeghatározási vagy GPS-hamis alkalmazások iOS-hez

Ha inkább egy iOS-eszközt szeretne, mint az Android, akkor megfontolhatja a következő alkalmazások követését, hogy hamisítsa a helyét.

 • Spoofer Go (4.5 besorolás): 0,99 dollárba kerül
 • Hamis hely pillanatokra (4.4. Értékelés): Ingyenes és alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál
 • Hamis GPS-hely (4.0-os besorolás): 3,99 USD-t kell fizetnie
 • Hamis GPS-helyzet (3.9-es besorolás): Ingyenes és alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál
 • Hamis GPS-helymeghatározó (3.7. Osztályzat): Ingyenes és alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál

Helyzethamisítás az asztalon

A helyhamisítás sok oka van. Néhányan inkább névtelennek maradhatnak az interneten keresztül, mások esetleg meg akarják kerülni a földrajzi korlátozásokat. A helyhamisítás lehetővé teszi mindezt. A helyzet meghamisításával hozzáférhet olyan webtartalomhoz, amelyet a helyzete zárolt vagy korlátozott. Ide tartoznak azok a streaming tartalmak vagy szolgáltatások, amelyek korlátozottak az Ön tartózkodási helyén.

A mobiltól eltérően az asztali számítógépen az emberek böngészőket használnak az internethez való kapcsolódáshoz. Mint korábban már említettük, az asztalon történő helymeghatározás kézi módon történik a kívánt beállítások konfigurálásának lépésein keresztül. Mivel a Chrome a világ leghíresebb és leginkább előnyben részesített böngészője, kézi lépéseket fogunk tenni az Ön tartózkodásának elrontására a Chrome-ban.

Kétféle módon hamisíthatja meg a helyét a Chrome-val. Az első módszer a helymegosztás kikapcsolása. Ez az alábbiakban megadott lépések végrehajtásával érhető el:

 • A „Menü” eléréséhez kattintson a Chrome eszköztárának jobb felső sarkába.
 • Most válassza a „Beállítások” lehetőséget.
 • Keresse meg a „Adatvédelem és biztonság” fület.
 • A „Adatvédelem és biztonság” lapon válassza a „Tartalmi beállítások” lehetőséget..
 • Most válassza a „Hely” lehetőséget.
 • Kapcsolja be a „Kérdezz, mielőtt hozzáférne” funkciót.
 • Végeztél.

Az előzőekben említett beállítások tiltják a webhelyek számára az Ön tartózkodási helyének elérését. Ha kivételeket szeretne hozzáadni, engedélyezheti, hogy bizonyos webhelyek hozzáférjenek a tartózkodási helyéhez. Hasonlóképpen, ha blokkolni szeretne bizonyos webhelyeket, akkor ezt megteheti a „Hely” lapon is.

Van egy másik módja annak, hogy meghamisítsa a helyét a Chrome segítségével. Emlékezik! A módszer, amelyet meg fogunk osztani, és a fentebb említett megközelítés részben elronthatja a helyét. Ezeknek a módszereknek a használatával hozzáférhet a földrajzilag zárolt tartalmakhoz, például a híroldalakhoz. Noha nem fér hozzá olyan prémium szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a Hulu vagy az Amazon Prime, ha az Ön régiójában korlátozottak. Ehhez meg kell fontolnia más megbízható alternatívákat, például a VPN-t.

A következő konfigurációt minden egyes új böngésző-munkamenet indításakor el kell végezni. Ez a beállítás ideiglenes, és a böngésző bezárása után visszavonásra kerül. Ez a lépés:

 • Látogasson el a ctrlq.org/maps/address/ webhelyre.
 • Jegyezzük fel a kívánt hely koordinátáit (szélesség és hosszúság).
 • Nyissa meg a „Chrome” elemet, és nyomja meg a „Ctrl + Shift + I” gombot a „Fejlesztői beállítások” eléréséhez.
 • Nyissa meg a „Menü” pontot a „Fejlesztői beállítások” jobb felső sarkában.
 • Görgessen le és válassza a „További eszközök” lehetőséget..
 • Keresse meg és válassza az „Érzékelők” fület az ablak alján.
 • Kattintson a földrajzi helyzet melletti legördülő menüre, és válassza az „Egyéni hely” lehetőséget..
 • Most adja hozzá a kívánt hely rögzített koordinátáit.
 • Töltse újra az oldalt, és kész.

A Chrome most megvizsgálja a keresési lekérdezéseket a megváltozott hely szerint, és ennek megfelelően megjeleníti az eredményeket. Ne feledje, hogy a fent említett beállítások ideiglenesek. A konfigurációk frissülnek a böngésző bezárása után.

A helyhamisítás hiányosságai

A mobil eszközök vonatkozásában hátránya van a fent említett alkalmazások használatának, hogy hamisítsák a tartózkodási helyed. A helyhamisítás érdekesnek tűnhet, de veszélyeztetheti annak alapvető céljait, hogy olyan alkalmazásokat használjon, amelyeknek a kívánt eredményekhez szükségük van az igazi GPS-helyre..

Tegyük fel, hogy a Google maps szolgáltatással megismeri az úticélokat egy adott rendeltetési helyre az Ön jelenlegi helyétől. A GPS-helyzet megadása is zavaró lehet, ha Uber-t szeretne hívni. Ezenkívül nehéz lenne bármilyen időjárási frissítést kapni a tartózkodási helyéről, mivel a GPS ezt nem fedezi fel.

Becsaphatja az alkalmazásokat a GPS-adatok beolvasása és a valódi tartózkodási hely megtévesztése ellenére, ez azonban veszélyezteti a helymeghatározás szerinti alkalmazás használatának alapvető célját, ami bizarr alkalmazáson belüli élményhez vezet. Mivel nagy a valószínűsége annak, hogy az alkalmazások meghibásodnak, a tartózkodás helyének a fent említett alkalmazásokkal való hamisítása és visszaállítása időnként irritáló lehet..

A mobileszközöktől eltérően, az asztali számítógép manuális konfigurálást igényel több lépésben. Ez rendkívül unalmas, mivel újra és újra meg kell ismételni a folyamatot. A helyhamisítás a Chrome használatával egy ideiglenes folyamat, és a munkamenet minden egyes befejezésekor frissül. Minden nehézség ellenére a folyamat csak korlátozott, földrajzilag korlátozott tartalomhoz biztosít hozzáférést.

A helymeghamisítás legjobb módja – életképes alternatíva

Mint korábban már említettük, a helyhamisítás az asztali számítógépeken és a mobil eszközökön is lehetséges. A fent említett módszerek azonban részlegesek és ideiglenesek. Ezzel szemben a VPN sokkal kényelmesebb és megbízhatóbb alternatíva.

Mivel az Ön IP-jét digitális lábnyomnak tekintik, a VPN lehetővé teszi, hogy elrejtse a valódi IP-jét és elrejtse személyazonosságát. Ez abszolút online adatvédelmet és anonimitást jelent. Ezenkívül a VPN titkosítja az Ön adatait és biztosítja a biztonságot – védi adatait az illetéktelen hozzáféréstől.

Ha csatlakozik egy választott szerverhez, megkerülheti az összes földrajzi korlátozást és elérheti a kívánt tartalmat. Ezenkívül a VPN lehetővé teszi a prémium szintű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime – feloldását az országon kívül, és a tartalomhoz való hozzáférést szerte a világon.

Egy olyan alkalmazással, amely kompatibilis a Windows, MacOS, Android és iOS eszközökkel, a PureVPN az eszköz kompatibilitási aggályait az ablakon keresztül dobja ki. Mondjon el búcsút a figyelmeztető kézi konfigurációs lépésekkel és a fényes alkalmazásokkal, egy kattintással azonnal elronthatja a tartózkodási helyét.

Itt található még néhány útmutató az online jelenlét további törléséhez:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map