Hogyan lehet használni az iOS VPN Connect on Demand vagy mindig a vpn iphone készüléket iPhone vagy iPad készüléken?


Az iOS VPN Connect on Demand vagy mindig a vpn iphone használata iPhone vagy iPad készüléken?

Hozza ki a legtöbbet a két világból az iOS VPN on Demand funkcióval. IOS-eszközén egyidejűleg irányítsa az internetes forgalmat a titkosított VPN-alagúton és az internetszolgáltatón keresztül. Maximalizálja a valódi lehetőségeket, és teljes mértékben használja a VPN szolgáltatást.


Biztonságosan irányítsa az internetes forgalmat a VPN-en és az internetszolgáltatón keresztül egyidejűleg.

Tartalomjegyzék

Mit jelent a igény szerinti csatlakozás??

A VPN On Demand vagy a folyamatosan bekapcsolt VPN az apple ios iphone vagy ipad eszközön egy ötletes szolgáltatás / szolgáltatás iOS eszközökhöz. A technológia biztosítja, hogy internet-forgalma egyszerre folyjon a VPN-hálózaton és az ISP-hálózaton keresztül. Ebben az esetben a VPN automatikusan létrejön, amikor olyan webhelyeket állít be, amelyeknek az Apple ios iphone vagy ipad eszközön csatlakoztatott VPN szolgáltatással kell nyitniuk a mindig bekapcsolt VPN-en keresztül.

Hogyan szerezhetem az iPhone készüléket automatikusan a VPN-hez való kapcsolódáshoz?

Például, ha biztonságos VPN-kapcsolaton keresztül szeretné elérni banki adatait ios iphone-n keresztül, akkor a webhely (ek) hozzáadásával győződjön meg arról, hogy csatlakozik-e. Minden alkalommal, amikor megnyitja a böngészőt, és beírja a banki webcímet, a mindig bekapcsolódó VPN vagy On Demand VPN profil funkciók észlelik az internetes kérését, és aktiválják a VPN iphone vagy a folyamatosan bekapcsolt apple ipad VPN kapcsolatot, így mindig biztonságosan folytathatja online tevékenységeit.

Hogyan lehet automatikusan újracsatlakozni a VPN-t?

Ez a módszer minden olyan webhelyen működik, amelyet a vpn parancsikonokban felsorol, mint mindig bekapcsolt állapotban, Igényelhető VPN-profil iPhone-ban. A PureVPN összekötő VPN on Demand javítja a megfelelést, csökkentve az adatlopások és az adatok szivárgásának esélyét. A zökkenőmentes és súrlódásmentes funkciók kényelmesebbé teszik a mindennapi internetes életet anélkül, hogy fizikailag minden alkalommal a VPN-hez kellene használni a hálózati profilt..

Miért van szüksége VPN-re igény esetén??

Egyszerűen fogalmazva: a VPN On Demand konfiguráció kényelmesebbé teszi az internetet. Ez a szolgáltatás javítja a hatékonyságot, és biztonságos biztonságot nyújt abban az esetben, ha elfelejtette bekapcsolni a VPN-t. A VPN On Demand konfiguráció különösen akkor hasznos, ha:

• Ön távoli munkaerővel rendelkezik: A távoli munkaerő azt jelenti, hogy van olyan alkalmazottja vagy szabadúszó munkavállalója, aki különféle földrajzi helyeken dolgozik. Kihívás lehet az online tevékenységeik biztonságossága és a biztonságos hozzáférés biztosítása számukra. A VPN On Demand megkerüli ezt a kellemetlenséget.

• Támogatja a BYOD irányelvet: Ha Ön azoknak a szervezeteknek a tagja, akik saját eszközkultúrát hoznak be, akkor biztos, hogy csökkentheti az infrastrukturális költségeket, de feltétlenül növeli a biztonsági kockázatokat. Ennek oka az, hogy nem biztos benne, hogy az alkalmazottak milyen eszközökkel rendelkeznek, mivel szoftverük elavult lehet. Az On-Demand VPN alkalmazás biztosítja az online kapcsolat biztonságát, még akkor is, ha nem biztonságos Wi-Fi hálózathoz csatlakozik.

• Az alkalmazottak az ügyfelek helyére utaznak: Az üzlet az üzlet, mivel megköveteli, hogy elutazzon a világ más részeire. Amint az alkalmazottak az ügyfelek helyére utaznak, hozzáférésükre lesz szükségük a magán üzleti hálózatához. A VPN On Demand biztosítja, hogy csatlakozzon a szervezetek magánhálózatához, függetlenül a földrajzi helyétől és a regionális webhely korlátozásaitól. Biztonságos marad a nyilvános Wi-Fi-hotspotokon is, például repülőterek, szállodák, kávézók és még sok más.

• Biztonságos kommunikációt és böngészést szeretne: Nem kétséges, hogy a webhelyek egyre inkább frissülnek a HTTPS-re (részben biztonságos); azonban vannak olyanok, amelyek továbbra is a HTTP-re támaszkodnak (nem biztonságos kapcsolat). A nem biztonságos Wi-Fi kapcsolat potenciálisan érzékeny adatokat tárhat fel, például jelszavakat és üzleti részleteket. A PureVPN VPN On Demand alkalmazás (teljesen biztonságos) kapcsolata védi a számítógépes támadásoktól és az adatok tolvajaitól..

Ha Ön egy átlagos internetes felhasználó, aki többnyire otthon van, és saját biztonságos Wi-Fi-kapcsolatát használja, akkor lehet, hogy szükség van VPN igényre az Ön számára. Ennek oka az, hogy valószínű, hogy Ön az egyetlen személy, aki a biztonságos Wi-Fi hálózatot használja, tehát nem kell sokkal aggódnia azért, hogy a hackerek ellopják az Ön adatait.

Ugyanakkor nem árt az, ha a mai modern időben szükség van a szükséges extra biztonsági réteg alkalmazására, ahol a kibertámadások és az adatok megsértése gyakori. A számítógépes bűnözőkről ismert, hogy könyörtelen és kizsákmányolást találnak, hacsak nincs titkosítása, amely támogatja Önt.

PureVPN iOS VPN igény szerint

Összességében a VPN On Demand lényege, hogy biztonságos vonalon keresztül csatlakozzon az internethez, amennyire csak lehetséges, ha nyilvános vagy, és ahol nyilvános Wi-Fi hotspotokkal találkozik, amelyekről ismert, hogy tenyésztőhely. hackerek számára és egyaránt.

Ha Ön sokat utazik és csatlakozik a nyilvános Wi-Fi-hotspotokhoz, akkor a VPN On Demand csak az a szolgáltatás, amelyet ki kell használnia, mivel online adatvédelmet, online biztonságot és elősegíti a nyugalmat.

Hogyan használjuk ezt a funkciót?

Így lehet aktiválni ezt a funkciót

1.A Menü alkalmazásban koppintson a Beállítások elemre.

ios6 vpn igény szerint

2. Érintse meg a “On Demand VPN” elemet.

iphone vpn

3. Adja hozzá a kívánt URL-eket, és koppintson a „Kész” gombra.

wifi igény szerint

4. Nyissa meg a böngészőt

ios vpn

5. Írja be az URL-t, látni fogja, hogy a PureVPN automatikusan csatlakozik, mielőtt a kívánt URL betöltésre kerül.

vpn igény szerint

PureVPN WiFi Exkluzív szolgáltatások

ikon

Biztonságos WiFi

Az Android-felhasználók teljes bizalommal és nyugodtan csatlakozhatnak bármilyen Wi-Fi-hez

ikon

Split alagút

Szabadon élvezheti az internetes forgalom terjesztését, ahogy tetszik, a PureVPN és az internetszolgáltató között

ikon

VPN Hotspot

A Windows-eszköz átalakítása hotspot-ként az összes csatlakoztatott eszköz biztonságához

ikon

A router konfigurálása

A PureVPN kompatibilis az útválasztók széles választékával az otthoni vagy irodai hálózat biztosítása érdekében

ikon

Biztonságos WiFi

Az Android-felhasználók teljes bizalommal és nyugodtan csatlakozhatnak bármilyen Wi-Fi-hez

ikon

Split alagút

Szabadon élvezheti az internetes forgalom terjesztését, ahogy tetszik, a PureVPN és az internetszolgáltató között

ikon

VPN Hotspot

A Windows-eszköz átalakítása hotspot-ként az összes csatlakoztatott eszköz biztonságához

ikon

A router konfigurálása

A PureVPN kompatibilis az útválasztók széles választékával az otthoni vagy irodai hálózat biztosítása érdekében

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Split alagút
 • AES titkosítás
 • Biztonságos WiFi
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • IPv6 szivárgásvédelem
 • Internet Kill kapcsoló
 • DNS szivárgásvédelem
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map