Hogyan lehet élőben nézni a világbajnokságot?


Hogyan lehet élőben nézni a világbajnokságot?

Közzétéve: 2019. december 18


A rally-világbajnokságot bárhol a világon közvetítheti. Csak szerezze be a PureVPN-t, és változtassa meg a helyét. Próbálja ki a legjobb streaming VPN-t, mindössze 0,99 dollárért.

Ebben az évben jelentős változásokat tapasztalunk a teljes eseményben a naptár, a legénység, a csapat és az útvonal tekintetében. Például, a tavalyi ellentétben, a bajnokság most 14 országban zajlik az izgalmas versenyversenyek 14 fordulóját. A kezdő mérkőzésre a Monte-Carlo Alpok „vegyes” felületén kerül sor, míg a döntőre a „kavicsos” felületen kerül sor a Coffs Harbour-ben, Új-Dél-Wales, Ausztrália..

2020-os rali szezon: Rallye Automobile Monte Carlo január 23–26

A 2020-os világbajnokság élő közvetítése

1. Iratkozzon fel a PureVPN-re

Az első lépés a PureVPN beszerzése. Nagy kedvezményt élvezhet a nagyobb tervekkel kapcsolatban, hogy gond nélkül élvezze a WRC teljes szezonját. A PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és kiszolgálóit kínálja több mint 140 országban, folyamatos növekedéssel és optimalizálással a szerver teljesítményében.

2. Töltse le a PureVPN fájlt

Miután feliratkozott a PureVPN-re, töltse le annak alkalmazását vagy beállításait azon a készüléken, amelyen a WRC 2020 Live Online alkalmazást szeretné. A PureVPN több mint 20 eszközt támogat, beleértve a PC-t, mobiltelefonokat, táblagépeket, útválasztókat, intelligens TV-ket, KODI, ROKU, PS / XBox stb..

3. Ingyenesen nézheti meg a WRC-t

Az összes versenyt ingyenesen közvetítheti olyan népszerű csatornákon, mint a France TV vagy az RTBF. Csatlakoztassa egyszerűen a PureVPN-t a francia szerverhez, hogy megnézhesse a France TV-t vagy a Belgium-szervert, hogy továbbítsa azt az RTBF-en.

Vannak még néhány csatornák, amelyek a rali világbajnokságot különböző régiókban sugározzák. A fenti lépéseket megismételheti, csak az országkiszolgálót cserélheti úgy, hogy csatlakozzon az alábbi listában szereplő bármelyik csatornához.

Hol nézheted a WRC 2020 online oldalt

A WRC hivatalos műsorszolgáltatói listája

Ez a műsorszolgáltatók hivatalos listája azon országok számára, amelyek a Rallyt követik. A régiókban csak a helyi nyelven érhetők el. Néhány csatorna ingyenes, míg mások fizetős előfizetést igényelnek.

A PureVPN elősegíti a sport streaming élményének javítását és ezen csatornák elérését a rendelkezésre álló régión kívül. Ha külföldre utazik, és hozzáférni szeretne otthoni csatornájához, vagy ha az országában nincs élő közvetítés, akkor a PureVPN használatával élőben bármikor megnézheti a világbajnokság bajnokságát bárhonnan..

Országos TV-hálózat
AusztriaORF (ingyenes)
BelgiumRTBF (ingyenes)
ÉsztországETV (ingyenes)
FranciaországFranciaország TV (ingyenes) – ajánlott
FinnországYLE (ingyenes)
NémetországSport1 (fizetett)
OlaszországSportitalia (fizetett)
NorvégiaTV2 (fizetett)
LengyelországSport TV (fizetett)
RTP (ingyenes)
SpanyolországRTVE (ingyenes)
TV3 (ingyenes)
SvédországSVT (ingyenes)
Egyesült ÁllamokESPN 3 (fizetett)
latin AmerikaFox Sports (fizetett)
MexikóTV4 (ingyenes)
Egyesült KirályságBT Sport (fizetett)
5. csatorna – kiemelések (ingyenes)
WalesS4C (ingyenes)
VilágszerteWRC + (fizetett)
Red Bull TV (ingyenes)

Nézze meg a WRC-t a BT Sport oldalon

2020 januárjától a BT Sport megszerezte a hivatalos sugárzási jogokat az akciódús rally-világbajnokság közvetítéséhez. Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a WRC globális esemény, ahol az egész versenyzői egymással szemben spriccelnek, csak az Egyesült Királyságban található emberek férhetnek hozzá az élő közvetítésekhez. Az összes többi ország felhasználói nem tudnak hozzáférni egyetlen élő közvetítéshez sem az országában érvényes regionális korlátozások miatt.

A BT Sport eléréséhez és a WRC megtekintéséhez a PureVPN-re van szüksége. Amikor csatlakozik a PureVPN-hez, úgy dönt, hogy megváltoztatja tartózkodási helyét Uk-ra úgy, hogy csatlakozik egy, az Egyesült Királyságban található szerverhez. Csatlakozás után látogasson el a BT Sports weboldalra, és használja a meglévő előfizetését a WRC megtekintéséhez a világ bármely pontjáról.

Hogyan lehet megnézni a rally világbajnokát az Egyesült Államokban

A Fox Sports és az ESPN közvetítette a WRC-t az Egyesült Államokban. Tehát ha megvan előfizetéseik, könnyen megnézheti őket. Ha azonban kábelvágó vagy, és nem inkább a kábelt és az előfizetéseket részesíti előnyben, akkor ingyenesen nézheti meg a WRC-t Amerikában. A PureVPN segítségével a fent felsorolt ​​ingyenes csatornák bármelyikét elérheti, ha csatlakozik a kívánt országhoz. Csatlakozhat például az Egyesült Királyság szerveréhez és hozzáférhet az 5. csatornához a WRC élő közvetítéséhez. A PureVPN révén a virtuális tartózkodási hely azonnal USA-ból Egyesült Királyságba változik. Ilyen módon azonnal hozzáférhet minden olyan webhelyhez és szolgáltatáshoz, amelyek nem érhetők el az Egyesült Államokban, de elérhetők az Egyesült Királyságban.

Előnézet: 2020-os rali világbajnokság

A 2020-as FIA rally-világbajnokság tizennégy versenyversenyen vesz részt, amelyek különféle utakon zajlanak, azaz a kavicstól és a aszfalton át a hóig és a vegyes felületig. Az utóbbi hat egymást követő WRC verseny nyertesei, Sébastien Ogier és Julien Ingrassia, védő sofőrként és társ-bajnokként indulnak az eseményről. Ugyanakkor Ogier és Ingrassia áthárítja az M-Sport Ford WRT-t a Citroën Total WRT-re.

Sőt, jelentős változások történtek a naptárban, a csapatokban és a legénységben, valamint a verseny útvonalain. Mint fentebb említettem, most tizennégy versenyverseny lesz, a Chile Rally a legújabb kiegészítés a naptárhoz.

A WRC 2020 naptár

A 2020-os világbajnokság 2020. január 23-án indul, és 2020. november 22-én zárul le.

A rally kezdő és befejező időpontja
Január 23–26Rallye Automobile Monte CarloVegyes
Február 13-16Rally Svédország
Március 12-15Rally Guanajuato MéxicoKavics
Március 16–19Rally ChileKavics
Április 30. – május 3Rally ArgentinaKavics
Május 21–24Rally de PortugalKavics
Június 4-7Rally Italia SardegnaKavics
Július 16–19Safari Rally KenyaKavics
Augusztus 6-9 Rally FinlandKavics
Szeptember 3-6 Rally New ZealandKavics
Szeptember 24–27 Törökország raliKavics
Október 15-18ADAC Rallye DeutschlandKátrányozott út
Október 29. és november 21.Wales Rally GBKavics
November 19–22Rally JapanKátrányozott út

Most, hogy ismeri a teljes versenynaptárt, valamint a versenyzőkről, a sofőrökről és az autógyártókról, nem kell elfelejtenie a 2020-as rally bajnokság élő eseményét..

Sport streaming útmutatók

Lehet, hogy kedveli az alábbi sporteseményeket is

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Forma-1
 • NFL
 • Serie A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Bajnokok Ligája
 • Bundesliga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tenisz
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map