Hogyan juthat el WiFi-hez internet-szolgáltató (ISP) nélkül


Hogyan juthat el WiFi-hez internet-szolgáltató (ISP) nélkül

Az otthoni hálózathoz internet-kapcsolat telepítése költséges lehet, és az Egyesült Államokban legalább 60 USD havi bérleti díj fizetése a legtöbb átlagos felhasználó számára bosszantó. Szóval sokan gondolkodnak vagy találnak olyan kérdéseket, hogyan lehet otthon ingyenes WiFi-t szerezni.


Hogyan lehet otthon ingyenes WiFi-t szerezni?

Mobil hotspotok

A nyilvános hálózat elkerülésének és az internetkapcsolat bármilyen eszközön a lehető legalacsonyabb költséggel történő elérésének legjobb módja a mobil hotspot elérése. Az eszköz általános költségekkel jár, ezért meg kell vásárolnia az eszközt, és megfizethetőségének érdekében választania kell egy internetes mobiltervet az internetszolgáltatójától..

Sok cég kínálja mobil hotspotjait, de az ár a használt WiFi technológiától függően változhat. Például a 4G költségeit támogató eszközök jelentősen alacsonyak lennének, míg az 5G technológiát kínáló eszközök magas árakon lennének. 3 jó hírű mobil hotspot található, amelyeket ajánlott vásárolni.

 • Verizon Jetpack MiFi 8800L
  Ez az eszköz valószínűleg jelenleg a legjobban elérhető a piacon. Az eszköz támogatja a 4G-összeköttetést, és az egyetlen olyan, amely a QUALCOMM X20 modemét használja, vagyis öt hordozót egyesíthet, és 11 LTE sávot is támogat. A Verizon Jetpack hotspot két TS9 portnak köszönhetően sokkal jobb vételt biztosít az okostelefonokhoz és a táblagépekhez. Tehát, ha kábelcsatlakozás nélkül kíván csatlakozni egy WiFi hálózathoz, ez a hordozható hotspot hálózat nagyon ajánlott. Csak 99 dollárért vásárolhatja meg az eszközt, és velük köthet kétéves szerződést. Az eszköz megfizethető áron 199 dollárba kerül, ha nem akarja, hogy szerződésbe záródjon.
 • A Nighthawk LTE mobil hotspot útválasztója
  A Nighthawk mobil hotspot útválasztó az AT tulajdonában van&T. ha tudnia kell, hogyan lehet WiFi-t bárhonnan elérni? Ez a végső választás bármely hordozható készülék vásárlására. A műszaki adatok szerint alatta található a QUALCOMM X16 modeme, amely négy spektrumcsatornát támogat. Az eszköz rávilágít arra is, hogy lehetővé teszi a router beállításainak finomítását, ahol egyes útválasztók ezt nem engedik meg. A készülék támogatja a porttovábbítást és a kompatibilis 802.11 a.c támogatást. Lehetséges, hogy mérete miatt ez a mobil hotspot nem megfelelő az Ön számára; vannak más jelentős lehetőségek is, amelyek biztosítják a hordozhatóságot. Az eszköz csak 89,99 dollár árcédulával érkezik, szerződés alapján zárolva, vagy egy szerződés nélküli eszköz 189,99 dollárt fog fizetni előre.
 • Barangoló Man U2 globális 4G WiFi hotspot
  A gyakori utazók mindig egy megbízható hotspotot keresnek, amelyet bárhol felhasználhatnak. Szüksége van tehát egy mobil hotspotra, amely kiszolgálja Önt mind helyi, mind nemzetközi szinten. Ez a barangoló ember mobil hotspotját teszi a legjobb választássá, amely 100 ország alatt működik, és napi 9,99 dollárba kerül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Igaz, hogy ez nem válik hazai lehetőséggé, de azok, akik utaznak és kapcsolatba akarnak lépni családjával vagy barátaival, választhatják ezt az eszközt, mivel ez sokkal olcsóbb, mint ha okostelefonjára barangolási terv lenne..

mobil hotspotok

Szabja meg az okostelefonját vagy az internetkapcsolatot

Ha nem igényel rendszeresen mobil adatait, és ehelyett csak alkalmi hozzáférésre van szüksége internet-hozzáféréshez kábel nélkül, akkor a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az online csatlakozás az eszköz csatlakoztatása. Az okostelefonok megosztásának azonban két elsődleges hátránya van; Először is teljes mértékben függ az okostelefonjától, vagyis ha valaha is tudnia kell, hogyan kell internetszolgáltatást elérni a hordozója nélkül, akkor a nap folyamán eltévedhet. Ez teljesen rendben van, ha a városában barangol, de kevésbé számít, ha a város külföldön tartózkodik. Másodszor, a laptopok túl nagy sávszélességet használnak, így nagyon izmossá válhatnak a zsebében.

tethering

Keresse meg a nyilvános WiFi-t

Attól függően, hogy hol tartózkodik, és internet-hozzáférést keres ISP nélkül, előfordulhat, hogy nyilvános WiFi-t talál a közelben, például kávézókban, éttermekben, könyvtárban, parkokban és még sok más helyen. A nyilvános hálózatok azonban veszélyeztethetik a számítógépes fenyegetésekkel szemben. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy biztonságban maradjon, ha nyilvános Wi-Fi-t használ hotspotokban, például kávézókban.

 • NE írjon be érzékeny információkat
 • Felejtsd el a hálózatot amikor befejezte az internet használatát.
 • Engedélyezze kéttényezős hitelesítés, megnehezítve a fekete kalap hackereinek az elérését
 • Használjon VPN-t anonim megjelöléshez

nyilvános wifi

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map