Hogyan juthat el a Reddithez, a YouTube-hoz, a Vimeo-hoz & Blokkolt webhelyek Indonéziában

Közzétéve: 2019. december 17

Indonéziában több webhely és szolgáltatás hozzáférése korlátozott. Így érheti el a Reddit, a YouTube, a Vimeo és más Indonézia blokkolt webhelyeit a PureVPN segítségével.

Számos szolgáltatás blokkolva van a régióban. Itt van miért

Indonézia azon országok egyike, amelyek szigorú törvényekkel és rendeletekkel rendelkeznek az online tartalom minden formájára, amelyhez az emberek hozzáférhetnek. Számos szolgáltatást és weboldalt, amelyeket az indonéz kormány helytelennek tart, az országban a regionális ISP korlátozta.

Hogyan juthat el a korlátozott szolgáltatásokhoz Indonéziában??

A válasz: VPN. Ez a legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja a korlátozott szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez bárhol a világon, az adatvédelem veszélyeztetése nélkül. Fontos tudni, hogy számos ingyenes VPN-szolgáltatás elérhető online, amelyek állítólag lehetővé teszik a korlátozott webhelyekhez való hozzáférést, de nem megbízhatók. Ehelyett veszélyeztethetik az online biztonságot, és az internetes bűnözők áldozatává válhatnak.

Amire szükséged van egy prémium VPN, amelyet optimalizáltak a streaming és a magánélet számára. A legjobb streaming VPN, amely költséghatékony és megbízható a PureVPN. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal megváltoztassa a helyét Indonéziából bármilyen más régióban, és hozzáférjen olyan tartalomhoz, amely a régióban nem elérhető.

Miért a PureVPN??

A PureVPN a legjobb VPN, amelyet streamingre optimalizáltak. Teljes mértékben névtelenné teszi a felhasználókat online, lehetővé téve számukra korlátozások és korlátozások nélküli hozzáférést a tartalomhoz. A PureVPN több mint 2000 szerverrel elhelyezett szerte a világon, több mint 180 különböző városban, a legszélesebb körű kiszolgálók hálózatával, amely 99,9% -os rendelkezésre állást biztosít a világ összes felhasználójának..

Amikor csatlakozik a PureVPN-hez, az aktuális tartózkodási helyét elrejtő IP-cím helyébe egy új ál-IP-cím kerül, amelyet a PureVPN ad hozzá. Az új IP-cím alapja az Ön által előnyben részesített hely. Ha az USA-t választja, akkor az új IP-címe az Egyesült Államokban fog működni, lehetővé téve az összes olyan tartalom elérését, amely Indonéziában nem elérhető, de az Egyesült Államokból elérhető..

Hogyan lehet elérni a Reddit-t Indonéziában?

A Reddit egy nagyon népszerű közösségi média fórum, ahol az emberek megjegyzéseket fűzhetnek más hasznos felhasználók témáinak és „felszólíthatják” megjegyzéseiket. A Reddit azonban hírnévre tett szert, ritka, de jelen van, meztelenség és egyéb nem megfelelő tartalom miatt.

Az indonéz kormány úgy döntött, hogy Reddit hozzáférhetetlenné teszi a helyi netizens számára. Egy prémium streaming VPN-sel, mint például a PureVPN, néhány kattintással elérheti a Reddit szolgáltatást. Így teheti meg ezt.

 • Iratkozzon fel a PureVPN-re
 • Szerezze be a PureVPN-t az eszközéhez.
 • Indítsa el a PureVPN alkalmazást, és jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával.
 • Válassza ki az Egyesült Államokat az elérhető országok listájából, és nyomja meg a csatlakozás gombot.
 • Csatlakozás után látogasson el a Redditbe.

Hogyan lehet elérni a YouTube-ot Indonéziában?

Néhány évvel ezelőtt a YouTube-ot ideiglenesen blokkolták Indonéziában az ellentmondásos tartalom miatt, amelyet rá töltöttek fel. Akkoriban senki sem férhetett hozzá a YouTube-hoz. Még most is vannak olyan indonéziai régiók Indonéziában, ahol a YouTube nem működik megfelelően, vagy ahol gyakran fordul elő regionális leállás. Ugyanakkor elkerülheti az összes regionális korlátozást, és könnyen hozzáférhet a YouTube-hoz.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik a PureVPN-hez, és megváltoztatja tartózkodási helyét Indonéziáról az Egyesült Államokra. Csatlakozás után hozzáférhet a YouTube-hoz, valamint számos titkos szolgáltatásához, például a YouTube Zenéhez.

Így lehet néhány kattintással ezt megtenni a PureVPN segítségével.

 • Iratkozzon fel a PureVPN-re
 • Szerezze be a PureVPN-t streaming eszközéhez
 • Jelentkezzen be a PureVPN felhasználónevével és jelszavával
 • Válassza ki az Egyesült Államokat a kívánt helyként.
 • Csatlakoztassa és elérje a YouTube-ot streaming eszközén.

Hogyan lehet elérni a Vimeo-t Indonéziában?

A Vimeót Indonéziában már jó néhány hónapig blokkolták. Az indonéz online szabályozó testületek kijelentették, hogy a Vimeo weboldal tartalma meztelenséget, szexuális anyagokat és más nem megfelelő tartalmakat tartalmaz, és úgy döntöttek, hogy blokkolják a térségben.

Az indonéz kormány ezen lépése sok problémát okozott az emberek számára. A Vimeo egy legjobban értékelt ingyenes video streaming szolgáltatás, amelyre több ezer ember támaszkodik oktatóanyagok, prezentációk és egyéb informatív tartalmak számára.

Ha az Indonéziában uralkodó videorendszer miatt hasonló problémák merülnek fel, a PureVPN használatával azonnal hozzáférhet. Így teheti meg ezt.

 • Iratkozzon fel a PureVPN-re
 • Szerezze be a PureVPN-t streaming eszközéhez
 • Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával
 • Keresse meg az Egyesült Államokat a rendelkezésre álló országok listáján, és csatlakozzon
 • Csatlakozás után nyissa meg a Vimeo-t, és indítsa el a streaming-t.

Hogyan lehet hozzáférni más indonéziai blokkolt szolgáltatásokhoz??

A fent említett szolgáltatások mellett számtalan más webhely és szolgáltatás is blokkolva van Indonéziában. Az egyes weboldalak blokkolására hivatkozott különféle okok miatt van egy hatalmas internetes darab, amely Indonéziában továbbra sem érhető el..

Ha van olyan webhely vagy szolgáltatás, amelyhez hozzáférni kíván, de az indonéz kormány által bevezetett tilalmak és korlátozások miatt nem képes, akkor néhány kattintással elkerülheti az összes tilalmat, és hozzáférhet a kívánt tartalomhoz és szolgáltatásokhoz.

Így teheti meg ezt néhány kattintással.

 • Iratkozzon fel a PureVPN-re
 • Töltse le a PureVPN-et streaming eszközéhez
 • Indítsa el a PureVPN alkalmazást a streaming eszközén
 • Válassza ki az Egyesült Államokat az elérhető országok listájából és csatlakozzon
 • Csatlakozás után látogasson el a korlátozott webhelyre, amelyhez korábban nem tudott hozzáférni

Végső világ

A PureVPN nem csupán eszköz, amely hozzáférést biztosít a korlátozott szolgáltatásokhoz és webhelyekhez, hanem egy komplett kiberbiztonsági védelmi készlet is, amely mindenkor biztonságban tartja az internetet. Teljes anonimitást nyújt online, lehetővé téve, hogy biztonságban maradjon minden olyan számítógépes bűncselekmény ellen, mint például a hackelés, a digitális személyazonosság ellopása és a ransomware.

A mai időkben, amikor a számítógépes bűnözés minden idők csúcspontja, rendkívül fontos, hogy megvédje online hírnevét, és biztonságban tartsa adatait és eszközeit az olyan rosszindulatú személyektől, akik el akarják lopni az Ön adatait, és az akaratuk és érdekeik ellen ellenük rossz eszközökre használják őket..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me