Hogyan javítsuk ki a Netflix UI-800-3 hibakódot

Közzétéve: 2020. március 03

A Netflix egy egyedülálló streaming élményt nyújt, de bizonyos akadályok nélkül, hibák és hibák formájában. Az egyik ilyen hiba a Netflix hibakód: UI-880-3 ami a felhasználók körében az utóbbi időben forró vita témája.

Ha Ön is ennek a hírhedtnek az egyik áldozata hiba, görgessen le a hibaelhárításig útmutató lent.

Netflix hibakód: UI-800-3

A Netflix az egyik legnagyobb online média streaming szolgáltató, 140+ millió aktív havi felhasználóval több mint 180 országban. A felhasználók azonban a szolgáltatás használata során gyakran találnak bizonyos hibákat vagy hibákat. A streaming óriás folyamatosan kiadja útmutatóit a weboldalán ezen hibák kijavítására, de egyre inkább növeli a listát.

Mi okozza a Netflix UI-880-3 hibakódot??

Ezt a hibát sok streaming eszközön széles körben jelentették, beleértve az Amazon Fire TV-t, a Blu-ray lejátszókat, az intelligens televíziókat és a játékkonzolokat. Általában a Netflix alkalmazás által a használt eszközön tárolt adatokkal kapcsolatos néhány problémára mutat rá. A hiba a gyorsítótárazott adatokkal vagy magával az alkalmazással kapcsolatos problémák miatt merülhet fel, ezért a megfelelő megoldás megtalálásához néhány lépést kell tennie.

Gyors megoldások a Netflix UI-800-3 hibakódhoz

A hibakódhoz hasonlóan, mint például az UI-113, az UI-800-3 kijavításának általános megoldásai között szerepel az eszköz újraindítása, az alkalmazás visszaállítása vagy frissítése, valamint a Netflix alkalmazás újratelepítése..

1. megoldás: Indítsa újra a streaming készüléket

A hiba javításának legegyszerűbb módja az, hogy a használt eszközt áramtalanítsa. Egyszerűen állítsa le és húzza ki a hálózati csatlakozót. Inkább várjon néhány percet, mielőtt újracsatlakoztatja az eszközt az újraindításhoz.

2. megoldás: Jelentkezzen ki a Netflixből és a Visszaállítás beállításokból

Ez egy meglehetősen egyszerű javítás, amelyet meg kell próbálni, mielőtt tovább lépnénk a bonyolultabb megoldásokkal. A készüléken a Netflix alkalmazásból való kijelentkezés valójában újraindítja a problémás adatokat annyira, hogy elkerüljék a bosszantó hibát..

Néhány eszköznek nincs lehetősége arra, hogy kijelentkezzen az alkalmazásból. Ezek lehetővé teszik a beállítások visszaállítását, amelyek helyreállítják a Netflix alkalmazást az alapértelmezett állapotába, és ennélfogva megoldják a hibát a bejelentkezéskor. Ha az eszköznek nincs lehetősége erre, akkor lépjen a Netflix webhelyre. és jelentkezzen ki minden eszközről.

3. megoldás: Törölje a Netflix alkalmazás adatait vagy a gyorsítótárat

Néhány eszköz alapértelmezett opciója a Netflix gyorsítótár törlése vagy a helyi adatok törlése, míg a többi automatikusan újraindítja őket. Ha eszköze nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, akkor leállíthatja az eszközt, húzza ki a tápfeszültséget és csatlakoztathatja újra az alkalmazás adatainak vagy gyorsítótárának törléséhez.

Az eljárás kissé eltér az olyan eszközökön, mint az Amazon Fire TV és a Roku. Abban az esetben, ha nem tudja törölni a gyorsítótárat egy adott eszközön, ez a rejtett minta szinte minden eszközön legalább 5-ből háromszor működik..

 • megnyomni a fel gombot kétszer a távirányítón.
 • megnyomni a le- gombot kétszer.
 • megnyomni a bal gombot egyszer.
 • megnyomni a jobb gomb.
 • nyomja meg bal újra.
 • nyomja meg jobb újra.
 • nyomja meg fel négyszer.
 • Választ Inaktiválás vagy reload.
 • Jelentkezzen be Netflix-fiókjába, és nézze meg, tudja-e streaming most.

Ha ez a megoldás is sikertelen, próbálja ki az alábbi megoldást.

4. megoldás: Törölje a Netflix alkalmazást és telepítse újra

Ha a fent említett megoldások nem működnek, akkor egyszerűen törölheti az alkalmazást az eszközéről. Miután eltávolította, telepítse újra, és jelentkezzen be újra, hogy megnézze, továbbra is fennáll-e a hiba.

Néhány eszközhez beépített Netflix alkalmazás tartozik, amelyet nem távolíthat el, míg más eszközök, például a Roku, az alkalmazást Netflix csatornának nevezik. A használt eszköztől függetlenül az alkalmazás vagy csatorna eltávolítása és újratelepítése frissíti a tárolt adatokat, és valószínűleg megoldja a Netflix UI-800-3 hibakódot..

Hogyan javítsuk ki a Netflix UI-800-3 hibakódot egy Samsung TV-n?

Azok számára, akik a Samsung TV-n használják a Netflix alkalmazást, akkor is meg kell próbálniuk a Smart Hub alaphelyzetbe állítását az UI-800-3 hibakód elhárításához. A folyamat eltérő azoknál a felhasználóknál, akik távvezérlővel rendelkeznek számbillentyűzettel és anélkül.

A Smart Hub visszaállítása számbillentyűzettel

 • Kijárat Smart Hub
 • nyomja meg menü a távirányítón.
 • Menj Smart Hub
 • választ Smart Hub alaphelyzetbe állítása.
 • Írja be a PIN-kódját, és nyomja meg a gombot Rendben

jegyzet: A Samsung alapértelmezett PIN kódja 0000, kivéve, ha később megváltoztatta.

 • Választ Smart Hub
 • Ellenőrizze, hogy a Netflix alkalmazás működik-e vagy sem

A Smart Hub visszaállítása számbillentyű nélkül

 • Lépjen ki a Smart Hubból
 • megnyomni a Home gomb a távirányítón.
 • választ Beállítások, akkor menj ide Támogatás, és válasszon Öndiagnózis.
 • Most válassza ki Állítsa alaphelyzetbe a Smart Hub-ot.
 • Ellenőrizze, hogy a Netflix működik-e

Pozitívnak tartjuk, hogy ezen megoldások közül legalább egy meg fog valósulni oldja meg az UI-800-3 hibát a készüléken. Ha azonban az Ön esetében ezek közül egyik sem működik, akkor lent hagyhat nekünk egy megjegyzést, és további megoldásokat fogunk felkínálni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me