Hogyan javítsuk ki a Netflix NW-3-6 hibakódot

Közzétéve: 2020. március 03

Mivel része egy ilyen hatalmas globális hálózatnak, amely több mint 180 országban elterjedt, csak akkor van értelme, ha a Netflix felhasználói időnként találkoznak bizonyos hibákkal. Például a hírhedt hiba ami az utóbbi időben zavarja a streaming rajongót Netflix hibakód: NW-3-6. Ismerősen hangzik? Ha igen, akkor görgessen lefelé az átfogó útmutató eléréséhez elhatározás ez hiba.

Netflix hibakód: NW-3-6

Mi az a Netflix NW-3-6 hibakód?

Az NW-3-6 Netflix hibakód leginkább egy hálózati konfigurációval kapcsolatos probléma miatt merül fel, amely megakadályozza a használt eszköz számára a Netflix szolgáltatás elérését.

Mi okozza a Netflix NW-3-6 hibakódot?

A konkrét ok még nem került meghatározásra, mivel néhány tényező hozzájárulhat ehhez a hibahoz. Ez magában foglalja a következőket:

Konfigurációs problémák

A hiba akkor fordulhat elő, ha a helyi ISP-vel vagy a használt eszközzel konfigurációs probléma merül fel, amely megszakíthatja a streaming szolgáltatáshoz való kapcsolódást..

Internetkapcsolat problémái

Ezt a hibát akkor is okozhatja, ha kapcsolódási probléma merül fel a helyi internetes hálózattal.

Hibaelhárítási útmutató a Nf-3-6 Netflix hibakódhoz

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a megoldásokat, amelyekkel megpróbálhatja kijavítani ezt a bosszantó hibát az összes eszközén. Ezek a javítások egyre bonyolultabbá és hosszabbá válnak, ezért javasoljuk, hogy növekvő sorrendben próbálja ki őket, hogy elkerülje a felesleges gondot..

1. megoldás: Indítsa újra a készüléket

Ez az egyszerű módszer eltávolítja az összes Netflix gyorsítótárat a használt eszközről, és az ötször háromszor sikeresen működik. Egyszerűen állítsa le a készüléket, és tartsa legalább egy percig áramtalanítva. Most kapcsolja be újra, és nyissa meg a Netflix-et. Ha a hiba megszűnt, elmozdulhat ezen az oldalon, de ha nem, akkor görgessen le a következő megoldáshoz.

2. megoldás: Ellenőrizze internetkapcsolatát

Három lehetőség van erre.

 • 1.opció: Frissítse a hardvert

A készülék hosszú ideig tartó bekapcsolása miatt a memória felpuhulhat, ami később energiafogyasztást igényelhet. Az eszköz kicsit kikapcsolva, majd újra bekapcsolva frissítheti az eszközt a memória kitisztításával.

Ha Wi-Fi-t használ, ellenőrizze, hogy a jel elég erős-e. Ha van, és a hiba továbbra is fennáll, próbálja meg használni az eszköz LAN-portját (ha van ilyen). Ha a hiba eltűnik, akkor biztos lehet benne, hogy a probléma az útválasztó vagy az eszköz Wi-Fi-jében rejlik.

Ha rendelkezik Ethernet kábellel, próbálja meg kicserélni. Ha a hiba továbbra is fennáll, próbáljon ki egy másik LAN portot vagy Wi-Fi kapcsolatot. Ha ez megoldja a hibát, akkor ellenőriznie kell az eszköz és az útválasztó közötti Ethernet-port problémáját.

Ha a fenti módszer sikertelen, lépjen a 2. opcióra.

 • 2. lehetőség: Állítsa vissza a modemet / útválasztót

Nyomja meg négyszer egymás után az internet-útválasztó kis gombját. Ezzel a konfiguráció visszaáll az alapértelmezett beállításokra.

Megjegyzés: Ha nem ismeri a felhasználónevét és jelszavát, alaphelyzetbe állítása előtt beszéljen internet-szolgáltatójával.

 • 3. lehetőség: Csatlakoztassa a készüléket a modemhez

Ha külön router és modem van, csatlakoztassa készüléket közvetlenül a modemhez. Ha a probléma megoldódik, kerülje a Netflix használatát az útválasztóval.

Megjegyzés: A PlayStation és az Xbox esetén lépjen tovább a 3. megoldásra.

Ha a fenti módszerek mindegyike meghiúsul, érdemes megkeresni az internetszolgáltatóját az útválasztóval kapcsolatos problémákkal kapcsolatban. Miután meggyőződött arról, hogy az útválasztó jól működik, ellenőrizze a VPN-t (ha éppen használ). Csatlakozási problémák gyakran merülnek fel, ha nem megbízható VPN szolgáltatást használ. Győződjön meg arról, hogy megbízható és fizetett Netflix VPN-t használ, amely jól optimalizálva van az streaminghez, mint például a PureVPN.

3. megoldás: Ellenőrizze a DNS-beállításokat a játékkonzolokon

Ez a hiba néha a játékkonzol-hálózat konfigurációs problémájának vagy a domain névhez és IP-címhez kapcsolódó helytelen / sérült információk miatt merül fel. A konzolok DNS-beállításainak újrakonfigurálása segíthet az NW-3-6 hibakód megoldásában.

 • A PlayStation számára
  • Menj ‘Beállítások’ a főmenüből
  • Választ ‘Hálózati beállítások’ > „Internetkapcsolat beállításai” > „Egyedi’
  • Választ ‘Vezetékes kapcsolat ” vagy ‘WiFi.
  • Válassza a „Automatikus’ mert IP-cím beállítása > „Ne állítsa be ” mert DHCP gazdagépnév > „Automatikus’ mert DNS beállítása > „Automatikus’ mert MTU és akkor ‘Ne használja’ mert Proxy szerver
  • Kattints a ‘X’ gomb a változások mentéséhez
  • Válassza a „Tesztelje a kapcsolatot. ”
 • Xboxhoz
  • Megnyomni a ‘Útmutató’ gombot a vezérlőn
  • Menj ‘Beállítások’ > választ ‘Rendszerbeállítás.’
  • Választ Internet beállítás.
  • Választ ‘hálózat’ > válassza a „Konfigurálja a hálózatot. ”
  • Menj ‘DNS-beállítások ” és válassza a „Automatikus.’
  • Indítsa újra az Xboxot
  • Próbálja ki a Netflix alkalmazást

  4. megoldás: Állítsa az IP-címet statikusként a Smart TV-hez

  A modem / útválasztó és az eszköz közötti instabil kapcsolat a Netflix NW-3-6 hibakódot is okozhatja. Kipróbálhatja az IP-cím statikus állapotba állítását, hogy megoldja a problémát az alábbi egyszerű lépések segítségével.

  • Menj ‘Beállítások,’ akkor ‘Hálózat,’ akkor ‘Hálózat állapota. ”
  • Kép másolása vagy mentése a ‘IP-cím,’ az ‘Alhálózati” és a ‘Gateway.
  • Most térj vissza a “Hálózat.’
  • Menj “Állítsa be a hálózatot a kézi”
  • Írja be azokat az információkat, amelyekről Ön másolt vagy képet készített

  mert DNS, input ‘A Google nyilvános DNS-kiszolgálója 8.8.8.8 ” és próbáld ki a Netflix használatát

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me