Hogyan javítsuk ki a Netflix hibát UI-122

Frissítve: 2019. szeptember 15

  1. 1. javítás: Ellenőrizze az internetkapcsolatot
  2. 2. javítás: Indítsa újra a Wi-Fi útválasztót
  3. 3. javítás: módosítsa a DNS-beállításokat

Olvassa el ezt a cikket a Netflix UI-122 hiba elhárításának részletes lépéseiről

A Netflix Error UI-122 egy gyakori hiba, amelyet naponta Netflix felhasználók ezrei tapasztalnak, akik játékkonzolokon, set-top boxokon és streaming botokon futnak tovább. Meglepő módon a kérdés nem érinti a PC- és okostelefon-használókat.

Ugorj…

Netflix hiba UI-122. Miért fordul elő ez a probléma??

Számos ismert ok merül fel a Netflix Hiba UI-122 előfordulására. A Netflix szakértői által a világ minden tájáról folytatott megbeszélések és megoldások alapján mind öt okból merül fel, amelyek a hibát okozzák.

Korlátozott internetkapcsolat

Ha probléma merül fel az internetszolgáltató szervereivel, vagy akkor is, ha probléma merül fel bármelyik hálózati kapcsolóval, amely internetkapcsolatot hoz létre az Ön streaming készülékéhez, korlátozott internetkapcsolatot fog elérni. A számítógépeken könnyű észrevenni a korlátozott internetkapcsolatot, amelyet a felhasználóknak sárga felkiáltójel jelöl az értesítési sávon. Konzolokon vagy streaming botokon; ez azonban nem feltétlenül könnyen kimutatható.

Nem elérhető DNS-kiszolgálók

Probléma lehet a DNS-kiszolgálókkal. A DNS egy olyan könyvtár, amely nyilvántartja az összes webhelyet és szervert. Segít a felhasználók számára a preferált webhelyek / tartalmak elérésében. Ha probléma merül fel a DNS-sel, akkor nem fogja tudni elérni a Netflix-et vagy a webhelyet a streaming eszközén.

Gyenge Wi-Fi jel

A Wi-Fi útválasztója túl messze van a vezeték nélküli streaming eszköztől? Vagy ha vezetékes internetes eszközt használ, sérült-e a vezeték vagy túl régi? Az ilyen problémák az adatcsomagok elvesztését eredményezhetik a streaming eszköz felé vezető úton, ami Netflix Hiba UI-122.

Router hiba

Csakúgy, mint kiváló szokás az okostelefon gyakori újraindítása, ugyanez vonatkozik a Wi-Fi útválasztóra is. Ha nem indítja újra az útválasztót olyan gyakran, az idővel eltérő problémákat okozhat, például egy befagyasztott útválasztót. Valójában a router lassulhat. Végül olyan problémák merülnek fel, mint a Netflix hiba.

Frissítse böngészőjét, és ez megoldhatja a problémát. Ha ez nem segít, lépjen a következő javításra.

Sérült Netflix App

A Netflix App régi verzióját használja? Lehet, hogy vannak bizonyos hiányosságai és sebezhetőségei, amelyeket a frissített változat javított. Nagyon ajánlott, hogy minden alkalmazását, beleértve a Netflixet is, frissítse a legújabb verziókra.

A Netflix alkalmazás akkor is megsérülhet, ha olyan csapkodások révén használja azokat az eszközöket, amelyeket a Netflix nem támogat közvetlenül. Ha Netflix-et használ ilyen eszközön, akkor a probléma megoldása kissé nehéz lehet, de ez határozottan nem lehetetlen.

Hogyan javítsuk ki a Netflix hibát UI-122?

1. javítás: Ellenőrizze az internetkapcsolatot

Győződjön meg arról, hogy az Internet jól működik. Végezzen sebesség-tesztet az okostelefonon vagy a számítógépen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megkapja-e a megfelelő sávszélességet. Ezenkívül ellenőrizze a Wi-Fi útválasztón, hogy vannak-e vörös LED-ek, jelezve a lehetséges hibákat. Ha probléma merül fel az internet-kapcsolattal, kérje meg az internetszolgáltatót, hogy oldja meg az Ön számára. Ha azonban úgy tűnik, hogy az internet mindenhol másképp működik, de csak a Netflix alkalmazás nem működik, lépjen a következő javításra.

2. javítás: Indítsa újra a Wi-Fi útválasztót

Ez megoldja a legtöbb problémát a Wi-Fi útválasztón, kivéve, ha a probléma az internetszolgáltató végén van. Amikor újraindítja a Wi-Fi útválasztót, a gyorsítótár megsemmisül, és ez újra hibamentesen indul. A legtöbb esetben a Netflix UI-122 hiba megoldódik, amikor újraindítja a Wi-Fi útválasztót. Ha nem, folytassa a következő lépéssel.

3. javítás: módosítsa a DNS-beállításokat

Ehhez PC-re lesz szüksége.

  • Lépjen a Vezérlőpultra > Hálózat és internet > Hálózati megosztó központ > Az adapter beállításainak módosítása
  • Válassza ki a kapcsolatot, majd kattintson a Hálózat fülre
  • Kattintson a Speciális elemre, és keresse meg a DNS fület.
  • Írja be a következő értékeket, majd kattintson az OK gombra
  • ** DNS beállítások: Kézi
  • ** Elsődleges DNS-szerver: 8.8.8.8
  • ** Másodlagos DNS-szerver: 8.8.4.4

Ez megoldja a problémát.

4. javítás: Távolítsa el az alkalmazást és telepítse újra

Ez az utolsó lehetőség. Ha a problémát eddig nem oldották meg, akkor valószínű, hogy a Netflix alkalmazás sérült vagy hiányzik néhány alapvető fájl, amely létfontosságú a működéséhez. Az alkalmazás eltávolítása és újratelepítése megoldhatja a problémát, ha a Netflix Hiba UI-122 hibás alkalmazás miatt jelentkezik.

Záró szó

A legtöbb embernél a fent említett négy javítás egyike mindig működött és megoldotta a Netflix Error UI-122 hibát. Ön is képes volt megoldani a problémát ezzel a hibaelhárítási útmutatóval? A hozzászólásokban tudassa velünk, melyik megoldás működött az Ön számára.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me