Hogyan javítsuk ki a Hulu PlayBack hibát

Hulu lejátszás hiba hibák csúnya, visszatérő és nehéz kitalálni. Egyes esetekben a Hulu hibaüzenetet küld, amely megkönnyíti a probléma értelmezését. A fennmaradó idő alatt csak egy egyszerű Playback Failure üzenetet kap, amely a legkevésbé hasznos. Ez nem vonatkozik semmilyen eszközre, de a Hulu felhasználók, akik olyan streaming eszközöket használnak, mint a Roku és az Amazon Fire TV, valamint a konzolok, mint például az Xbox és a Playstation, hajlamosabbak rá. Ha Ön is ugyanazt a problémát tapasztalja, olvassa el annak valószínű okait és néhány egyszerű trükköt annak kijavításához.

A Hulu szórakozás és játék, amíg nem válik egy váratlan hibakód, amely megakadályozza az adatfolyamot. Míg ezek a problémák szinte minden nagyobb online streaming szolgáltatás esetében gyakoriak, a Hulu-felhasználóknak kissé extra erőfeszítéseket kell tenniük a képernyőn megjelenő nem egyértelmű utasítások és a rendelkezésre álló online információk hiánya miatt a megoldásuk érdekében. Ilyen példa a hírhedt Hulu PlayBack hiba hiba, amely gyakran egy speciális hibakód nélkül érkezik, hogy segítsen szűkíteni a problémát.

Mi okozza a Hulu PlayBack hibát??

Hulu lejátszási hiba hibák elsősorban az eszközön lévő alkalmazás és a Hulu szerverek közötti akadályos kommunikáció miatt jelentkeznek. A probléma bárhol az eszköz, a szoftver vagy az otthoni hálózat között fekszik, és van néhány megoldás, amelyet meg lehet próbálni kijavítani.

A hibát azonban néha maga a Hulu szolgáltatás zavara okozhatja. Miután mindent megvizsgált a végétől, és még mindig nem tud megszabadulni a hibától, jelentse az ügyet a Hulu ügyfélszolgálatának. Alternatív megoldásként gyorsan megnézheti a Hulu hivatalos közösségi média csatornáit frissítés céljából. A szolgáltatás nem ismeretlen a hirtelen szolgáltatáskiesések miatt, de a probléma általában percek alatt megoldódik.

Hogyan javítsuk ki a Hulu PlayBack hibát

Ha a probléma a végén fekszik, íme néhány megoldás, amelyeket alkalmazhat a könnyű megoldáshoz. Mindent egyszerűen fogalmaztunk meg, hogy mindenki számára érthető legyen. Ezt a hibát legtöbbször az internetkapcsolat problémái okozzák, szóval kezdjük innen.

1. megoldás: Ellenőrizze az Internet-kapcsolat problémáit

Futtasson egy Speedtest-et:

A videó dadogásától eltekintve a rossz internet-kapcsolat a Hulu Playback hibát is okozhatja. A Hulu a normál streaminghez 3 Mbps stabil sebességet és az élő TV-hez hasonlóan 8 Mbps sebességet javasol, tehát futtassa az internetet a leggyorsabban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e ennek. Ha úgy találja, hogy internetje kissé lassú, próbálja meg alacsony minőségű streaming-t. Más eszközök hálózati leválasztása esetén Hulu is működhet. Ha azonban úgy találja, hogy az internet-kapcsolata szokatlanul lemarad, ez még egy eset lehet az ISP fojtása. Ha ez a helyzet veled, akkor egy megbízható VPN-szolgáltatás, mint például a PureVPN, könnyedén meg tudja csinálni a trükköt.

A hálózati eszköz áramellátásának ciklusa:

Teljesen húzza ki a streaming eszközt, várjon egy percet, majd dugja vissza. Most ismételje meg ugyanazt a folyamatot az útválasztóval vagy a modemmel, és ellenőrizze, hogy a hiba megszűnt-e. Ha még mindig áll, akkor megpróbálhat váltani egy vezetékes kapcsolatra, ha Wi-Fi-t használ, hogy megnézze, segít-e ez.

Az útválasztó DNS beállításainak módosítása:

Néhány útválasztónak alapértelmezett funkciója van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rangsorolják az adott eszközből származó forgalmat. Használhatja, és beállíthatja az eszközt, amellyel a Hulu adatfolyamát prioritásként kezeli, módosítva a DNS-beállításokat a Wi-Fi útválasztón.

2. megoldás: Tisztítsa meg a Hulu gyorsítótárat

A memória és a gyorsítótár törlése sokkal simábbá teszi az eszköz teljesítményét, főleg amikor online streamingről van szó, ahol ilyen nagy sávszélességet fogyasztanak. Ennek eredményeként valójában megcsinálja és visszakapcsolja Hulu streaming módba. Kövesse ezt a hivatalos útmutatót, és megtanulja, hogyan kell törölni a gyorsítótárat a megfelelő eszközről.

3. megoldás: Ellenőrizze a Hulu App frissítését

Ha az alkalmazás egy régebbi verzióját használja, akkor a Hulu PlayBack Failure-nak a legkevésbé kell aggódnia, mivel egy tucat további, adatfolyamokkal kapcsolatos hibára (például Hulu 3. és 5. hibára) hajlandó válni. Mentsd el magad a problémát. Lépjen a megfelelő alkalmazás-áruházba, keresse meg a Hulu-t, és keresse meg a frissítést egy újabb verzióra, ha van ilyen. Még ha ez nem eredményezi a hiba eltűnését, megpróbálhatja az alkalmazást újratelepíteni, mint egy utolsó lehetőséget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me