Hogyan javítsuk ki a Hulu PlayBack hibát


Hogyan javítsuk ki a Hulu PlayBack hibát

Hulu lejátszás hiba hibák csúnya, visszatérő és nehéz kitalálni. Egyes esetekben a Hulu hibaüzenetet küld, amely megkönnyíti a probléma értelmezését. A fennmaradó idő alatt csak egy egyszerű Playback Failure üzenetet kap, amely a legkevésbé hasznos. Ez nem vonatkozik semmilyen eszközre, de a Hulu felhasználók, akik olyan streaming eszközöket használnak, mint a Roku és az Amazon Fire TV, valamint a konzolok, mint például az Xbox és a Playstation, hajlamosabbak rá. Ha Ön is ugyanazt a problémát tapasztalja, olvassa el annak valószínű okait és néhány egyszerű trükköt annak kijavításához.


A Hulu szórakozás és játék, amíg nem válik egy váratlan hibakód, amely megakadályozza az adatfolyamot. Míg ezek a problémák szinte minden nagyobb online streaming szolgáltatás esetében gyakoriak, a Hulu-felhasználóknak kissé extra erőfeszítéseket kell tenniük a képernyőn megjelenő nem egyértelmű utasítások és a rendelkezésre álló online információk hiánya miatt a megoldásuk érdekében. Ilyen példa a hírhedt Hulu PlayBack hiba hiba, amely gyakran egy speciális hibakód nélkül érkezik, hogy segítsen szűkíteni a problémát.

Mi okozza a Hulu PlayBack hibát??

Hulu lejátszási hiba hibák elsősorban az eszközön lévő alkalmazás és a Hulu szerverek közötti akadályos kommunikáció miatt jelentkeznek. A probléma bárhol az eszköz, a szoftver vagy az otthoni hálózat között fekszik, és van néhány megoldás, amelyet meg lehet próbálni kijavítani.

A hibát azonban néha maga a Hulu szolgáltatás zavara okozhatja. Miután mindent megvizsgált a végétől, és még mindig nem tud megszabadulni a hibától, jelentse az ügyet a Hulu ügyfélszolgálatának. Alternatív megoldásként gyorsan megnézheti a Hulu hivatalos közösségi média csatornáit frissítés céljából. A szolgáltatás nem ismeretlen a hirtelen szolgáltatáskiesések miatt, de a probléma általában percek alatt megoldódik.

Hogyan javítsuk ki a Hulu PlayBack hibát

Ha a probléma a végén fekszik, íme néhány megoldás, amelyeket alkalmazhat a könnyű megoldáshoz. Mindent egyszerűen fogalmaztunk meg, hogy mindenki számára érthető legyen. Ezt a hibát legtöbbször az internetkapcsolat problémái okozzák, szóval kezdjük innen.

1. megoldás: Ellenőrizze az Internet-kapcsolat problémáit

Futtasson egy Speedtest-et:

A videó dadogásától eltekintve a rossz internet-kapcsolat a Hulu Playback hibát is okozhatja. A Hulu a normál streaminghez 3 Mbps stabil sebességet és az élő TV-hez hasonlóan 8 Mbps sebességet javasol, tehát futtassa az internetet a leggyorsabban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e ennek. Ha úgy találja, hogy internetje kissé lassú, próbálja meg alacsony minőségű streaming-t. Más eszközök hálózati leválasztása esetén Hulu is működhet. Ha azonban úgy találja, hogy az internet-kapcsolata szokatlanul lemarad, ez még egy eset lehet az ISP fojtása. Ha ez a helyzet veled, akkor egy megbízható VPN-szolgáltatás, mint például a PureVPN, könnyedén meg tudja csinálni a trükköt.

A hálózati eszköz áramellátásának ciklusa:

Teljesen húzza ki a streaming eszközt, várjon egy percet, majd dugja vissza. Most ismételje meg ugyanazt a folyamatot az útválasztóval vagy a modemmel, és ellenőrizze, hogy a hiba megszűnt-e. Ha még mindig áll, akkor megpróbálhat váltani egy vezetékes kapcsolatra, ha Wi-Fi-t használ, hogy megnézze, segít-e ez.

Az útválasztó DNS beállításainak módosítása:

Néhány útválasztónak alapértelmezett funkciója van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rangsorolják az adott eszközből származó forgalmat. Használhatja, és beállíthatja az eszközt, amellyel a Hulu adatfolyamát prioritásként kezeli, módosítva a DNS-beállításokat a Wi-Fi útválasztón.

2. megoldás: Tisztítsa meg a Hulu gyorsítótárat

A memória és a gyorsítótár törlése sokkal simábbá teszi az eszköz teljesítményét, főleg amikor online streamingről van szó, ahol ilyen nagy sávszélességet fogyasztanak. Ennek eredményeként valójában megcsinálja és visszakapcsolja Hulu streaming módba. Kövesse ezt a hivatalos útmutatót, és megtanulja, hogyan kell törölni a gyorsítótárat a megfelelő eszközről.

3. megoldás: Ellenőrizze a Hulu App frissítését

Ha az alkalmazás egy régebbi verzióját használja, akkor a Hulu PlayBack Failure-nak a legkevésbé kell aggódnia, mivel egy tucat további, adatfolyamokkal kapcsolatos hibára (például Hulu 3. és 5. hibára) hajlandó válni. Mentsd el magad a problémát. Lépjen a megfelelő alkalmazás-áruházba, keresse meg a Hulu-t, és keresse meg a frissítést egy újabb verzióra, ha van ilyen. Még ha ez nem eredményezi a hiba eltűnését, megpróbálhatja az alkalmazást újratelepíteni, mint egy utolsó lehetőséget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map