Hogyan érhető el a KuGou Music Kínán kívül


Hogyan érhető el a KuGou Music Kínán kívül

Közzétéve: 2019. február 17


A KuGou egy népszerű kínai zenei streaming és letöltő alkalmazás, amely az audio tartalom legátfogóbb könyvtárával rendelkezik. Ahhoz, hogy Kínán kívülről is elérhesse, a következő négy egyszerű lépést kell követnie:

 1. Szerezz PureVPN-fiókot.
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást az eszközére.
 3. Válassza ki a Kínát a kívánt szerver helyének.
 4. Lépjen a KuGou oldalra, és kezdje el kedvenc dallamainak streamingjét!

A KuGou több mint 450 millió havi aktív felhasználóval a világ egyik legnagyobb zenei streaming szolgáltatása. A Tencent zene tulajdonában lévő kínai legnépszerűbb online zenei platform, 28 százalékos piaci részesedéssel.

A KuGou kiterjedt zenei könyvtárat kínál, amelyet ingyen letölthet és letölthet. Ez egy keresőmotor, amely megkönnyíti a zene felfedezését, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kommentálhassák, kövessék a művészeket, kereshessenek dalérmeket és készítsen lejátszási listákat.

Sajnos a KuGou csak azok számára érhető el, akik Kínában szárazföldön élnek. Nem fogja tudni bárhonnan használni, ha csak egy kínai IP-címről csatlakozik – és itt segíthet egy virtuális magánhálózat.!

De mielőtt eljutnánk ehhez, beszéljünk meg arról, hogy miért nem érhető el KuGou Kína területén:

Miért nem működik a KuGou az Egyesült Államokban??

A KuGou webhelyre való belépéskor nem tapasztal semmilyen problémát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Abban a pillanatban, amikor megpróbál lejátszani egy sávot, hibaüzenetet fog kapni, amely szerint a szolgáltatás nem érhető el az Ön országában.

De miért történik ez? A szerzői jogi megállapodásoknak köszönhetően a KuGou geo-blokkoló technológiát alkalmaz, hogy tartalmát a kínai hallgatókra korlátozza. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes zenét közvetíteni a KuGou-on, ha az USA-ból vagy más országból származsz.

Hogyan lehet hozzáférni a KuGou-hoz Kínán kívül?

Tehát kíváncsi lehet: „Hogyan tudod a KuGou-t Kínában kívül dolgozni?” Nos, ez nem rakétatudomány.

Bárhonnan elérhető, VPN-re van szüksége egy kínai IP-cím megszerzéséhez és a blokádok megkerüléséhez.

Megtévesztve a KuGou-t abban, hogy azt hitte, hogy Kínában található, akkor jogosult lesz a hangos tartalom streamingjére.

A VPN nagyszerű módja a személyes adatainak védelmének, de hasznosnak bizonyul az internet korlátozása nélküli böngészésében is!

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a KuGou külföldről történő feloldásához:

 • Feliratkozás a PureVPN-re.
 • Töltse le és telepítse a PureVPN eszközt.
 • Nyissa meg az alkalmazást / klienst, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 • Válassza ki a kívánt kiszolgáló helyét Kína.
 • Patak KuGou akadályok nélkül!

A KuGou feloldásának feloldása az iPhone készüléken?

Ha iPhone-ján szeretné elérni a KuGou-t, telepítenie kell az erre a célra létrehozott alkalmazást, amely elérhető az App Store-ban. Mivel azonban az Ön országában nem lesz elérhető, elengedhetetlen az App Store régiójának Kínára változtatása.

Ha kész, végezze el az alábbi egyszerű lépéseket a KuGou feloldásához az iPhone készüléken:

 • Töltse le a KuGou iPhone alkalmazást.
 • Jelentkezzen be a PureVPN-be felhasználónevével és jelszavával.
 • Csatlakozás egy szerverhez Kínában.
 • Indítsa el a KuGou alkalmazást, és figyeljen rá!

A KuGou feloldásának feloldása az Androidon?

Ha hozzáférni szeretne a KuGou-hoz Android-eszközén, akkor a zenei streaming szolgáltatásnak van egy dedikált alkalmazása, amely elérhető a Play Áruházban. De az országból történő telepítéshez a Play Áruház régióját Kínára kell váltania.

Ha elkészült, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a KuGou feloldásához az Androidon:

 • Töltse le a KuGou Android alkalmazást.
 • Jelentkezzen be a PureVPN-be felhasználónevével és jelszavával.
 • Csatlakozás egy szerverhez Kínában.
 • Indítsa el a KuGou alkalmazást, és figyeljen rá!

Hozzáférés más kínai zenei streaming alkalmazásokhoz a PureVPN használatával!

Nem találja a kívánt zenét a KuGou-on? Nincs mit! Rengeteg más kínai zenei streaming szolgáltatás is létezik, mint például a QQ Music, a Baidu és a Xiami Music. A készüléken a PureVPN segítségével megváltoztathatja virtuális helyét Kínára, és hozzáférhet hozzájuk.

Büszkélkedhetünk egyre növekvő hálózattal, amely több mint 2000 VPN szervert és 300 000 IP-t kínál a világ több mint 140 országában, beleértve Kínát is. Ezenkívül mindig a leggyorsabb sebességet fogja tapasztalni, mivel több száz dedikált streaming szervert kínálunk.

A szolgáltatáshoz történő csatlakozáskor az összes forgalmat a csúcskategóriás titkosítási algoritmusok védik. Ez lehetővé teszi, hogy a harmadik felek, például az internetszolgáltatók, a hackerek és a kormányok megismerjék, mit tesznek online.

A PureVPN könnyen használható alkalmazásokat kínál az összes főbb asztali és mobil platformhoz, amelyeknek olyan funkciókkal kell felszerelniük, mint az Internet kill kapcsoló, a kiömlött alagút, valamint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgás elleni védelem..

Sőt, minden tervünket egy nagyvonalú, 31 napos visszatérítési politika fedezi. Ez lehetőséget nyújt a PureVPN kipróbálására a KuGou és más kínai zenei streaming szolgáltatások eléréséhez, teljesen kockázatmentes.!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map