Hogyan érhető el a KuGou Music Kínán kívül

Közzétéve: 2019. február 17

A KuGou egy népszerű kínai zenei streaming és letöltő alkalmazás, amely az audio tartalom legátfogóbb könyvtárával rendelkezik. Ahhoz, hogy Kínán kívülről is elérhesse, a következő négy egyszerű lépést kell követnie:

 1. Szerezz PureVPN-fiókot.
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást az eszközére.
 3. Válassza ki a Kínát a kívánt szerver helyének.
 4. Lépjen a KuGou oldalra, és kezdje el kedvenc dallamainak streamingjét!

A KuGou több mint 450 millió havi aktív felhasználóval a világ egyik legnagyobb zenei streaming szolgáltatása. A Tencent zene tulajdonában lévő kínai legnépszerűbb online zenei platform, 28 százalékos piaci részesedéssel.

A KuGou kiterjedt zenei könyvtárat kínál, amelyet ingyen letölthet és letölthet. Ez egy keresőmotor, amely megkönnyíti a zene felfedezését, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kommentálhassák, kövessék a művészeket, kereshessenek dalérmeket és készítsen lejátszási listákat.

Sajnos a KuGou csak azok számára érhető el, akik Kínában szárazföldön élnek. Nem fogja tudni bárhonnan használni, ha csak egy kínai IP-címről csatlakozik – és itt segíthet egy virtuális magánhálózat.!

De mielőtt eljutnánk ehhez, beszéljünk meg arról, hogy miért nem érhető el KuGou Kína területén:

Miért nem működik a KuGou az Egyesült Államokban??

A KuGou webhelyre való belépéskor nem tapasztal semmilyen problémát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Abban a pillanatban, amikor megpróbál lejátszani egy sávot, hibaüzenetet fog kapni, amely szerint a szolgáltatás nem érhető el az Ön országában.

De miért történik ez? A szerzői jogi megállapodásoknak köszönhetően a KuGou geo-blokkoló technológiát alkalmaz, hogy tartalmát a kínai hallgatókra korlátozza. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes zenét közvetíteni a KuGou-on, ha az USA-ból vagy más országból származsz.

Hogyan lehet hozzáférni a KuGou-hoz Kínán kívül?

Tehát kíváncsi lehet: „Hogyan tudod a KuGou-t Kínában kívül dolgozni?” Nos, ez nem rakétatudomány.

Bárhonnan elérhető, VPN-re van szüksége egy kínai IP-cím megszerzéséhez és a blokádok megkerüléséhez.

Megtévesztve a KuGou-t abban, hogy azt hitte, hogy Kínában található, akkor jogosult lesz a hangos tartalom streamingjére.

A VPN nagyszerű módja a személyes adatainak védelmének, de hasznosnak bizonyul az internet korlátozása nélküli böngészésében is!

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a KuGou külföldről történő feloldásához:

 • Feliratkozás a PureVPN-re.
 • Töltse le és telepítse a PureVPN eszközt.
 • Nyissa meg az alkalmazást / klienst, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 • Válassza ki a kívánt kiszolgáló helyét Kína.
 • Patak KuGou akadályok nélkül!

A KuGou feloldásának feloldása az iPhone készüléken?

Ha iPhone-ján szeretné elérni a KuGou-t, telepítenie kell az erre a célra létrehozott alkalmazást, amely elérhető az App Store-ban. Mivel azonban az Ön országában nem lesz elérhető, elengedhetetlen az App Store régiójának Kínára változtatása.

Ha kész, végezze el az alábbi egyszerű lépéseket a KuGou feloldásához az iPhone készüléken:

 • Töltse le a KuGou iPhone alkalmazást.
 • Jelentkezzen be a PureVPN-be felhasználónevével és jelszavával.
 • Csatlakozás egy szerverhez Kínában.
 • Indítsa el a KuGou alkalmazást, és figyeljen rá!

A KuGou feloldásának feloldása az Androidon?

Ha hozzáférni szeretne a KuGou-hoz Android-eszközén, akkor a zenei streaming szolgáltatásnak van egy dedikált alkalmazása, amely elérhető a Play Áruházban. De az országból történő telepítéshez a Play Áruház régióját Kínára kell váltania.

Ha elkészült, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a KuGou feloldásához az Androidon:

 • Töltse le a KuGou Android alkalmazást.
 • Jelentkezzen be a PureVPN-be felhasználónevével és jelszavával.
 • Csatlakozás egy szerverhez Kínában.
 • Indítsa el a KuGou alkalmazást, és figyeljen rá!

Hozzáférés más kínai zenei streaming alkalmazásokhoz a PureVPN használatával!

Nem találja a kívánt zenét a KuGou-on? Nincs mit! Rengeteg más kínai zenei streaming szolgáltatás is létezik, mint például a QQ Music, a Baidu és a Xiami Music. A készüléken a PureVPN segítségével megváltoztathatja virtuális helyét Kínára, és hozzáférhet hozzájuk.

Büszkélkedhetünk egyre növekvő hálózattal, amely több mint 2000 VPN szervert és 300 000 IP-t kínál a világ több mint 140 országában, beleértve Kínát is. Ezenkívül mindig a leggyorsabb sebességet fogja tapasztalni, mivel több száz dedikált streaming szervert kínálunk.

A szolgáltatáshoz történő csatlakozáskor az összes forgalmat a csúcskategóriás titkosítási algoritmusok védik. Ez lehetővé teszi, hogy a harmadik felek, például az internetszolgáltatók, a hackerek és a kormányok megismerjék, mit tesznek online.

A PureVPN könnyen használható alkalmazásokat kínál az összes főbb asztali és mobil platformhoz, amelyeknek olyan funkciókkal kell felszerelniük, mint az Internet kill kapcsoló, a kiömlött alagút, valamint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgás elleni védelem..

Sőt, minden tervünket egy nagyvonalú, 31 napos visszatérítési politika fedezi. Ez lehetőséget nyújt a PureVPN kipróbálására a KuGou és más kínai zenei streaming szolgáltatások eléréséhez, teljesen kockázatmentes.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me