Foxtel vs Kayo: Melyik élő streaming alkalmazás a legjobb a sport rajongók számára?

Közzétéve: 2019. december 2

A Foxtel az ausztráliai TV-szórakozás elsődleges forrása, amely az összes ausztrál otthon 70% -át kiszolgálja. Az ausztráiakat gyakran a leginkább sport-megszállott embereknek tekintik. Így a Foxtelnek 8 csatornája van a kizárólag a Sports számára szentelt csatornák közül, amelyek közül a Foxtel Now a legnépszerűbb. Az időben tiszteletben tartott szolgálatnak azonban van egy új versenyzője a városban, amely hatalmas nézőket szerez a sportos rajongók körében – Kayo. Olvassa tovább, miközben eljutunk mindkét szolgáltatás szemérmetlen részéhez és melyik a legjobb a sport rajongók számára.

Sport streaming Ausztráliában

Az ausztráliak, annak ellenére, hogy sporttakarékos nemzet, nem volt a Foxtel mellett sok más lehetőség, hogy egy ideje kielégítsék igényeiket. Más sportágak, például a Major Basketball dedikált streaming szolgáltatással rendelkeznek, ám ezek közül csak néhány elérhető Ausztráliában. És ez is megköveteli a felhasználóktól, hogy iratkozzanak fel egy olyan online streaming szolgáltatásra, mint a Hulu vagy a DirecTV. Az AFL és NRL rajongók számára a Telstra évek óta kínál külön streaming szolgáltatásokat, de a hiányosság az, hogy a szolgáltatás csak kis képernyőkre korlátozódik.

Mindaddig, amíg bárki emlékszik, a Foxtel figyelemre méltó munkát végzett, hogy rengeteg sporttartalommal szolgálja az ausztrál sportközösséget. És most, a Kayo Sports hozzáadásával, a játék örökre megváltozott.

Szóval melyik szolgáltatás megéri a pénzét? Ásítsuk le.

Foxtel

A Foxtel sportcsatornákat kínál (vezeték nélküli és hagyományos), különféle csatornákon keresztül. A Foxtelnek nyolc csatornája van (mindegyik egy az AFL, a Cricket, a Rugby League és a Motorsport számára), a belN Sports, az Eurosport és a Racing.com. Néhány (nem minden) Red Bull TV-műsorokat is tartalmaz. Három különböző módon érheti el ezeket a csatornákat a Foxtel kapcsolt szolgáltatásával.

Hagyományos kábel TV

A hagyományos kábeltelevíziós hálózat otthoni házhoz hasonlóan beszerezhető, mint az emberek többsége, a legújabb IQ4 dobozzal, amely 4K streaming és helyi felvételt kínál.

Foxtel Go

A hagyományos Foxtel-előfizetésed alapértelmezés szerint a Foxtel Go alkalmazással érkezik, amely lehetővé teszi kedvenc sporttartalmaid útközben történő megnézését..

Foxtel most

A Foxtel Now az egyik széles körben figyelt szolgáltatás. Önálló szolgáltatás, amely kiváló alternatívája a tradicionális Foxtel élménynek, az IQ4 doboz költséges költsége nélkül. Könnyen elérhető egy alkalmazás vagy egy kis Foxtel Now Box segítségével.

Sport a Foxtel most

A sportesemények közvetítése a Foxtel Now-on nem történik megkapás nélkül. Amikor fizet az alapszintű „Essentials” csomagért, 12 csatornához fér hozzá, amelyek általános szórakozást kínálnak (nem sportspecifikus), és a Fix Showcase csatornát érdemes megemlíteni itt. A sporttervhez még néhány dollárt meg kell takarítania.

Foxtel Now sporttervek

Szolgáltatási PlansCostDL támogatott?
Foxtel mostÖsszes csomag: Csak szolgáltatási csomag, 10 tartalom műfaj104 USD / hónap (minimum)Nem
Foxtel mostEssentials + Sportcsomag: Csak szolgáltatási terv, tartalom műfajok54 USD / hónap (minimum)Nem

A fenti tervek kissé tűnhetnek az árkategória felső végén, ám annyit kínálnak, amennyit elérhetnének egy sport streaming szolgáltatásból. Hozzáférést kap a Foxtel mind a 13 sport-specifikus csatornájához. A Fox Footy csatornát azonban a legutóbbi AFL-jogok kérdése miatt a Footy játék váltotta fel.

Sport a Kayo-n

A Kayo olyan bomlasztó erõként jelent meg, amely az online sport streaming-et egy másik szintre vitte. Egészen másképp működik, mint a Foxtel. Több sportcsatorna tárolása helyett egy egyszerű menüt kínál az összes kedvenc sporttartalmával, beleértve az elvégzett események igény szerinti visszajátszását és természetesen élő közvetítést

Ugyanazon társaság részeként Kayo elsődleges sporttartalmának forrása a Foxtel, azzal a különbséggel, hogy dedikált sportfelülettel rendelkezik. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a képernyőn a kedvenc sportágait, és hagyja, hogy Kayo végezze el a többit. Legyen az AFL és NRL, tenisz, kosárlabda, MotoGP vagy krikett, ha élőben történik, megnézheti a Kayo-n.

Érdemes megemlíteni egy másik érdemet, hogy még ha hiányzik egy élő közvetítés is, később bármikor visszatérhet, és a kezdetektől figyelheti. Másrészt, tehetetlenül várnia kell a Foxtel Now visszajátszásainak elérhetővé válását, vagy támaszkodnia kell a szabadon közvetített szolgáltatás kegyelmére a kiemelt esemény vagy a visszajátszás megszerzéséhez. A Kayo-val a visszajátszás elérhető, amint a játék elindul. Tehát, még ha a játék még mindig folyamatban van, dönthet úgy, hogy a kezdetektől fogva figyeli. Itt található a Kayo-n elérhető sportesemények listája.

  1. AFL
  2. Rögbi Liga
  3. Krikett
  4. Futball
  5. Rugby Union
  6. Motorsport
  7. Kosárlabda, tenisz, MMA, golf

Olyan funkciók, mint a kép a képben, válassza a fényképezőgépet, ugorjon a legfontosabb pillanatokra, és a SplitView páratlan sport streaming élményt kínál.

Kayo sporttervek

Tervezzen áron
AlapvetőCsak szerviz terv &1 tartalom műfaj35 USD / hó (2 hetes ingyenes próbaverzió, szerződés nélkül)
PrémiumCsak szerviz terv & 1 tartalom műfaj25 USD / hó (2 hetes ingyenes próbaverzió, szerződés nélkül)

A Kayo egyetlen hiányossága az, hogy csak HD streamingt enged, míg a Foxtel legújabb IQ4 dobozával 4k felbontást kínál..

Foxtel vs Kayo – Ki tartja a címet??

Kayo sportol, és semmi többet kínál. Tehát ha olyan kemény sport rajongó vagy, aki nem kedveli az általános szórakozást, a Kayo a legjobb fogadás. Több sporttartalommal bír, mint amennyit valaha is fogyaszthat volna, viszonylag sokkal olcsóbb árkategóriában, mint a Foxtel. Ha azonban szeretne alkalmanként elkényeztetni a sporttól eltérő tartalmakat, a Foxtel az, amire regisztrálnia kell.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me