Élvezze a streaming szolgáltatást a Disney Plus VPN segítségével


Élvezze a streaming szolgáltatást a Disney Plus VPN segítségével

A VPN használata a legjobb módszer a Disney Plus megtekintésére, mivel csak az Egyesült Államokban érhető el. Szerencsére a PureVPN egy elképesztő 7 napos próbaverziót kínál, csupán 0,99 dollárral, először segítve a Disney Plus bárhonnan történő feloldását. Az Access Disney Plus könnyen megmutatja és stresszt ad az agyának a lezárás során.


Szerezd meg a PureVPN-t

31 napos pénz-visszafizetési garancia

Streaming a Disney Plus VPN segítségével

A Disney Plus földrajzi korlátozásokkal rendelkezik. A Disney Plus VPN segítségével elérheti ezt:

feliratkozás a disney-re plusz vpn

Letöltés

Telepítse a PureVPN eszközt

csatlakoztassa a disney-t plusz a purevpn-hez

Belépés

És csatlakozzon egy amerikai szerverhez

access disney plusz a vpn-vel

Kész!

Indítsa el az adatfolyamot a Disney Plus-on

Hol elérhető a Disney Plus??

Az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland és Hollandia az egyetlen szerencsés régió, ahol a Disney Plus elindította szolgáltatását. A Disney azt tervezi, hogy 2020 márciusáig fokozatosan terjeszkedik Európába, majd valamikor később Indiába és a Közel-Keletbe, amelyekre vonatkozóan a Disney nem tett kötelezettségvállalást.

disney + elérhető országok

Hogyan regisztrálhatok a Disney Plus-ra külföldről

A Disney Plus egyelőre csak azokat a fizetési lehetőségeket támogatja, amelyek natív azokban az országokban, ahol a szolgáltatás elindult. Nem működnek az olyan nemzetközi fizetési eljárások, mint a PayPal, vagy az olyan hitelkártyák, amelyeket ezekben az országokban nem regisztráltak.

De van egy kis hack, amelyen keresztül regisztrálhat a Disney-re külföldről. Kérje meg barátait vagy családtagjait az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában, hogy fizetjenek az Ön nevében. Szerezze be a hitelesítő adatokat, használjon Disney Plus VPN-t, csatlakozzon az USA, CA vagy AU szerverhez, és kezdje el a Disney Plus streamingjét.

A Disney Plus előfizetésének és figyelésének másik módja az, ha az iTunes, a Google Play Store, a PS4 és az Amazon ajándékkártyáin keresztül fizet be. Szüksége van egy VPN-re a helymeghamisításhoz, mivel a szolgáltatás földrajzilag korlátozott.

Mit nézhetek a Disney Plus-on?

Disney + tévéműsorok

Disney + TV-műsorok

Hogyan nem szereti a Disney TV-műsorokat? A 90-es évek vége óta népszerűek, és ma már megtalálják a legkedveltebb TV-műsorokat, például a Big Hero 6 és a Star Wars Resistance. Most, hogy a Disney kifejlesztette saját streaming szolgáltatásait, amelyek a túlzott figyelmeztetők felé irányulnak, hamarosan sok jó dologra lehet számítani..

Disney + filmek

Disney + filmek

A Disney animált filmjeit minden korosztály és háttérrel rendelkező emberek szeretik. A Disney Plus streaming szolgáltatás tucatnyi nagyszerű Disney filmet tárol, amelyeket valószínűleg nem is néztek meg. Megtalálja az összes olyan filmet, amelyet korábban megnéz, és szerette őket, például a Csillagok háborúja és a Marvel filmeket.

Disney + Classics

Disney + Classics

Mi a helyzet a klasszikusokkal, mint például az Oroszlánkirály, Aladin, Peter Pan és a The Jungle Book? A Disney Plus megkapta őket. Az összes nagy mese klasszikus, amelyet a Disney animált a játékhosszra, elérhető a Disney Plus streaming szolgáltatásban.

Nézze meg a Hulu-t és az ESPN-t a Disney Plus Bundle segítségével

disneyplusbundle

Ár-érték arányt kaphat, ha feliratkozik egy Disney + Bundle csomagra, amely Hulu-t és ESPN + -et tartalmaz mindössze 12,99 dollárért. Ha már van Hulu vagy ESPN + előfizetése, ugyanazzal az e-mail címmel feliratkozhatsz a Disney Plusra, és a fizetési összeg ennek megfelelően módosul..

A Hulu-val népszerű amerikai televíziós műsorokat és eredeti példányokat szerezhet. Az ESPN + segítségével futball-, baseball-, kosárlabda-, tenisz- vagy főiskolai sportokat nézhet, amelyek közül sokat nem kábelcsatornán sugároznak..

Nézze meg a Disney Plus-ot különféle eszközökön

purevpndisneyplusdevices

PC-n vagy Mac-en a Disney Plus elérhető hivatalos webhelyén. Alternatív megoldásként letöltheti az alkalmazást iOS vagy Android okostelefonjára. A Disney Plus elérhető néhány intelligens televízión, például a Samsung és az LG készülékein.

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor valószínűleg nem fogja közvetlenül elérni a Disney + alkalmazást. Szerezzen PureVPN-t bármelyik streaming eszközére, és csatlakoztassa azt a Disney + eléréséhez bárhonnan. A ScreenBinge munkatársai sok eszközzel tesztelték a VPN-t, és szeretik a tapasztalatot!

Miért használjon VPN-t a Disney Plus használatával??

Egy jó Disney Plus VPN sokféle módon segíthet Önnek abban, hogy a legtöbbet hozza ki a binging élményéből.

 • Utazó

 • expat

 • Egyedi tartalom

 • Split alagút

 • Online adatvédelem

Ha az Egyesült Államokban él és már beleszeretett a Disney új streaming szolgáltatásába, akkor prémium Disney + VPN-t kell szereznie, ha hamarosan utazni tervez. Ez azért fontos, mert ha az országon kívül lépsz, elveszítheti az összes kedvenc filmje és TV-műsorának hozzáférését, mivel a Disney Plus földrajzilag korlátozott.

A VPN-hez csatlakoztatva a streaming eszközön azonnal megváltoztathatja a helyét, ha valódi IP-címét álnév IP-címmel maszkolja. Ehhez csak változtassa meg a tartózkodási helyét az Egyesült Államokra, és azonnal hozzáférhet a Disney Plushoz.

Ha külföldi országban él munkahelyi vagy üzleti igényei miatt, akkor el kell hagynia az összes nagyszerű tartalom megnézését, amelyet szeretett, ha otthon hátráltat. A Disney Plus VPN segítségével mindazt a Disney Plus segítségével elérheti, a világ bármely pontjáról.

Amikor csatlakozik a VPN-hez, bármilyen helyet választhat a preferencia alapján. Csak válassza ki azt a helyet, ahol a Disney Plus elérhető, például az Egyesült Államokban. A csatlakozás után a többi országból származó Disney plusz nézése már nem lesz nehéz feladat.

A legtöbb streaming szolgáltatáshoz, például a Netflixhez vagy az Amazon Prime-hoz, eljön az idő, amikor a szerpesztők úgy érzik, mintha nincs semmi új megfigyelhető a platformon. Ez általában magányos időkben történik, amelyet valami jó megnézésére akartál használni. De most nincs ott.

A Disney + nézegetése felgyorsíthatja a dolgokat, mivel rengeteg új TV-műsor és film jelenik meg. A korábban a rivális platformokon szétszórt tartalom nagy részét, mint például a Netflix és az Amazon Prime, most eltávolították és elérhetővé tették a Disney szolgáltatásában. Rengeteg mindenki élvezheti!

Más VPN-ektől eltérően, amelyek lelassíthatják a pufferelési sebességeket és bosszanthatnak téged, a VPN-nek a split alagút kialakítását használja, amely egy nagyon kifinomult mechanizmus, amelynek célja a streaming sebességének optimalizálása. A Split alagút használatával előre beállíthatja, mely webhelyekhez szeretne hozzáférni a VPN segítségével, és melyeket kíván elérni anélkül..

Az osztott alagút az, ami a VPN-ből nagyszerű streaming eszköz. A Disney Plus tartalom HD és 4K tartalommal történő streamingje más országokból is lehetséges, mivel csatlakozik a VPN-hez.

A VPN a legjobb streaming VPN, amely teljesen névtelenvé és biztonságossá teszi az internetet. Az internetszolgáltató és a regionális online felügyeleti hatóságok megakadályozzák a korlátozottan földrajzi szolgáltatásokhoz való hozzáférést, ezért nem tud hozzáférni a régiójában található Disney Plushoz..

Sőt, több hírportál arról számolt be, hogy a DisneyPlus-fiókok ezreit feltörték és most eladásra készek. Ha ellenzi a személyes fiókok ilyen megsértését, és az adatvédelem mellett áll, akkor be kell szereznie a VPN-t. A VPN-hez való csatlakozáskor az online névtelenné válik, és ezzel védve maradsz minden számítógépes fenyegetéstől.

Gyakran Ismételt Kérdések

Itt találunk néhány feltett kérdést a VPN és a Disney Plus használatával kapcsolatban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map