Contents

Egy egyszerű hack: Hogyan nézhetjük meg az NBC-t a Kodi-en!

Közzétéve: 2019. július 2

Az NBC csatornát szeretné közvetíteni a Kodi-on? Akkor ez az útmutató az Ön számára. Szerezzen PureVPN-t csak 0,99 dollárért, hogy elérje a legjobb Kodi kiegészítőket, és bárhol megnézheti az NBC-t a lezárás napjain..

Új és érdekes tartalom fogyasztásának szükségessége évszázadok óta fennáll. A múltban az emberek szinte rabjává váltak az újságok olvasása reggel, vagy egy könyv este. Később az emberek elkezdték hangolni a rádiókészülékeikre és TV-jükre kedvenc műsoraikhoz. A szükség továbbra is fennáll manapság, de az, hogy manapság az emberek hogyan fogyasztják a tartalmat, az egészben megújult.

A streaming az új életkód azok számára, akik kedvenc videótartalmukat szeretnék megnézni. Manapság korlátlan lehetőségek vannak, amikor el kell dönteni, hogy mit közvetítsünk, és milyen eszközön vagy platformon.

Rengeteg olyan streaming szolgáltatás létezik, mint például a Netflix és a Hulu, amelyek millióinak használják szerte a világon. Mindkét streaming platform hozzáférést biztosít a legnagyobb TV-műsorokhoz és filmekhez, de ezek hatóköre korlátozott. Ha meg akarja nézni a híreket, sportokat vagy bármilyen más videotartalmat, amelyet nem lehet szórakoztatásként besorolni, nehéz megtalálni ezeket a streaming platformokat..

Mi az a Kodi?

A streaming szolgáltatás egyik ilyen példája, amely teljesen ingyenes, a Kodi. Ez egy nyílt forrású médialejátszó, amely hozzáférést biztosít a 0tartalomhoz bárhol a világon, még akkor is, ha az a térségében blokkolva van. Egy helyre hoz mindent, amit szeretsz, és ügyes és könnyen kezelhető felhasználói felületen nyújtja. Természetesen egy odaadó embercsoport támogatja és kezeli.
A Kodi alapvetően bármilyen eszközre telepíthető, amely csatlakozik az internethez és rendelkezik képernyővel. Használható Linux, OSX, Windows, iOS és Android rendszeren, játékkonzolokon, set-top TV dobozokon és sok más eszközön.

Tartalom a Kodi-on és a felhasználói bázison

A maga Kodi által megosztott forgalmi eredmények szerint 12 millió felhasználó aktív volt a Kodi-on 2017. december óta. A társaság azt is megosztotta, hogy a 3 felhasználó közül 1 rendszeresen frissítette kiegészítő adattárait, hogy a legfrissebb tartalommal frissüljenek..
Egy ilyen dedikált felhasználói bázis, annak ellenére, hogy a Kodi az utóbbi időben szembesült minden olyan támadással, csak azért lehetséges, mert a Kodi egyablakos megoldást kínál a világ legjobb tartalmához. Az egyes kiegészítők száma és a tartalom mennyisége szinte végtelen, ami magyarázza, miért maradnak a Kodi felhasználók rendkívül hűek a szolgáltatáshoz.
Nincs megfelelő intézkedés a tartalom műfajának kategorizálására, amellyel Kodi rendelkezik. Csak mondjuk, hogy mindent tartalmaz, majd néhányat. Csak szerezze be a megfelelő kiegészítőt, és azonnal indítsa el a streaming-t. Van azonban néhány kategória, amely a Kodi-on elérhető a honlapon. Ezek a kategóriák arra törekszenek, hogy a weboldal tartalmát oly módon rendezzék:

 • Zene
 • Filmek
 • műsorok
 • fotók
 • PVR

A Kodi a kiegészítőkről szól

Csakúgy, mint az alkalmazások, az okostelefonok életképes termékké válnak, a Kodi számára pedig kiegészítők. Bármelyik elemhez, amelyet meg akar nézni a Kodi-on, szüksége van egy kapcsolódó kiegészítőre. Miután telepített egy kiegészítőt a Kodi médialejátszóra, könyvtárként jelenik meg, amelyet kiválaszthat és felfedezhet annak érdekében, hogy megkeresse a túlzottan figyelhető tartalmat..
Például, ha meg akarja nézni a legfrissebb HBO TV-műsorokat a Kodi-n, akkor szüksége lesz egy kiegészítőre a HBO-hoz, vagy ha frissíteni akarja az aktuális eseményeket és híreket, akkor szerezhet valamit, például BBC vagy CNN kiegészítőt, tovább. Több ezer kiegészítő elérhető online ingyenesen. Csak néhány prémium díjat fizetnek, de az általuk tárolt tartalom más ingyenes Kodi kiegészítőkön is megtalálható.

Mi az NBC?

Az NBC egy amerikai kereskedelmi műsorszóró hálózat, amely több mint 40 éve működik. Több mint 200 leányvállalattal működik az Egyesült Államok körül, amelyek közül néhány Kanadában és más USA területeken is sugárzott.

Az NBC blokkolva van az Egyesült Államokon kívül – Geo-Restrictions!

Az NBC csak az Egyesült Államokban és annak egyes területein érhető el. Az Egyesült Államokon kívül nem férhet hozzá az NBC-hez a regionális hatóságok, a tartalom-előállítók és a streaming platformok által bevezetett földrajzi korlátozások miatt. Fontos megérteni, hogy nincs olyan jogi kikötés, amely lehetővé teszi a tartalomgyártóknak és a moderátoroknak a tartalom cenzúrázását a felhasználó elhelyezkedése alapján. Valójában az emberi jogok megsértése.
Az ENSZ által 2011-ben közzétett jelentés szerint az internethez való hozzáférést minden fejlődő országban alapvető emberi jognak nyilvánítják. Ez magában foglalta a tartalomhoz való szabad hozzáférés jogát, amely már nem lehetséges a regionális hatóságok által bevezetett etikátlan földrajzi korlátozások miatt..
Az NBC közvetíthető bármilyen eszközön, megtudhatja, hogyan nézheti meg az NBC Live-ot.

Tartalom az NBC-n

Az NBC sportról és hírekről szól. A nézőknek változatos menüt kínál az összes élő sporteseményről, valamint elemzésekről és beszélgetési műsorokról a hírekkel és az aktuális eseményekkel kapcsolatban. Ez egy remek hely, ahol naprakész lehet a világ legújabb eseményeivel, az iparágakban, például a tech, a pénzügyek és a sport területén.

Mi az NBC Gold?

Az NBC Gold egy speciális bérlet a sport rajongók számára, amely exkluzív bérleteket biztosít számukra olyan különleges élő eseményekhez, amelyeket egyébként nehéz közvetíteni. Az NBC arany bérlet iránt érdeklődő felhasználók 49,99 dollár havi díjat fizethetnek fel a legdrágább csomagért, amely hozzáférést biztosít minden megfigyelt mérkőzéshez. Ha csak néhány kedvence nézi érdeklődését, nézd meg az NBC aranyárazási terveit.

Az NBC Sports Gold aktiválása a készüléken

Az NBC Gold aktiválása bármilyen eszközön annyira egyszerű, amennyire csak lehet. Csak néhány lépést kell követnie, és mindenki készen áll a streaming megkezdésére. A beállítás azonban néhány részletet kér, például az internetszolgáltatóját, amelyet véletlenszerűen választhat, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik.
A beállításhoz be kell írnia egy 6 jegyű hitelesítési kódot is, amelyet bekapcsolhat az aktiválni kívánt eszközéről. Csak nyissa meg az alkalmazást, és lépjen az aktiválási képernyőre, hogy megkapja az aktivációs kódot.
Ha készen áll az NBC Gold aktiválására a készüléken, kattintson ide.

Nézze meg az NBC csatornát a Kodi-n az NBC kiegészítő segítségével

Igen, van egy NBC kiegészítő, amelyet hozzáadhat a Kodi médialejátszóhoz. Az Egyesült Államokban élő felhasználók csak telepíthetik a kiegészítőt, és azonnal elkezdhetik kedvenc TV-műsoruk streamingjét. Mivel azonban az NBC nem fér hozzá az USA-n kívüli hozzáféréshez, más országokban az emberek nem fogják tudni közvetlenül az NBC-t nézni a Kodi-on.
A külföldön élők, az utazók és a felhasználók, akik más országokban élnek, VPN-t használhatnak a helyük megváltoztatására, amely lehetővé teszi az NBC kiegészítő elérését és annak tartalmának a Kodi-ból való élvezetét. Erről bővebben később.

Az NBC kiegészítő telepítése és az NBC figyelése a Kodi-on

Csak kövesse az alábbi lépéseket az NBC Sports Live Extra kiegészítő telepítéséhez a Kodi-ra.

 • Indítsa el a Kodi-t, és induljon a „Kiegészítők” -hez.
 • Kattintson a Csomagtelepítő ikonra.
 • Kattintson a „Telepítés a lerakatból” elemre. > Kodi kiegészítő tároló.
 • Kattintson az NBC Sports Live Extra elemre > Telepítés.
 • Várja meg a „Kiegészítő engedélyezve” értesítést.
 • Visszatérés a kezdőképernyőhöz, és menjen a kiegészítőkhöz.
 • Válassza a Video-kiegészítőket.
 • Itt jelennek meg az összes telepített videó kiegészítő.

Az NBC Sports Live Extra kiegészítő először indításakor kap egy aktiválási kódot, amelyet be kell írnia a https://activate.nbcsports.com/ webhelyen..
Alternatív megoldásként itt is letöltheti a hivatalos NBCSN kiegészítőt, majd beállíthatja úgy, hogy a „Telepítés a ZIP-fájlból” elemre kattint, a „Telepítés a leraktárból” helyett.

A streaming veszélyei a nem biztonságos kapcsolaton keresztül

A kiberbiztonsági elemző, Zubair Rafique kutatása szerint azok a felhasználók, akik ingyenes streaming platformokat használnak az általuk kedvelt tartalmak – például sport és hírek – megnézésére, akkor a legnagyobb kockázatot jelentenek eszközük és adataik veszélyeztetésére. Egy interjúban elmondta a BBC-nek, hogy az ingyenes streaming platformok általában nem vonzó tét a neves márkák számára hirdetéseik elhelyezéséhez, ennélfogva a nem híres márkák felé kell fordulniuk..
Következésképpen az ingyenes streaming platformok tele vannak mindenféle hirdetéssel, például felbukkanó ablakokkal, átfedésekkel, oldalsó reklámcsíkokkal és minden más lehetséges lehetőséggel. Ezek a hirdetések úgy vannak megtervezve, hogy vonzzák a felhasználókat rá. Ha rákattintanak, arra kényszerítik a felhasználókat, hogy telepítsenek kiegészítő plugineket vagy szoftvert az élő közvetítések megtekintésére.
Ugyanezen kutatás szerint a weboldalon látható hirdetéseket 3 kategóriába sorolták: rosszindulatú programok, csalások és felnőtteknek szóló tartalmak, annak alapján, hogy a hirdetések mihez vezetnek, amikor a felhasználók rákattintottak. Az eredmények a következők:
Az eredményekből látható, hogy az ingyenes streaming platformokat használó felhasználóknak 54% esélyük van arra, hogy eszközeiket rosszindulatú szoftverekkel fertőzzék meg, amelyek távolról vezérelhetik eszközüket és adataikat.
Amint egy rosszindulatú számítógépes bűnöző átveszi az irányítást az eszközén, távolról hozzáférhetnek az eszköz mikrofonjához, kamerájához és tevékenységi naplójához, amelyek átírhatják mindazt, és mindazt, amit online tesz.

A streaminghez mindig használjon VPN-t

Csak egy VPN képes megóvni az ilyen fenyegetésektől, még akkor is, ha továbbra is ingyenes streaming platformokat használ, hogy eleget tegyen a részvételi igényeinek. A VPN teljesen névtelenné tesz online, és hozzáférést biztosít olyan tartalomhoz, amelyet egyébként blokkolnak a régiójában.
Fontos tudni, hogy nem minden VPN van olyan jó, ha az adatvédelem sértetlen. Bár ezek többsége lehetővé teszi a blokkolt tartalmak elérését, nagyon kevés ilyen védi meg az ingyenes tartalom veszélyeitől. Szüksége van egy jó streaming VPN-re, amely gondoskodik a magánéletéről és a digitális identitásáról.

PureVPN – Streamers legjobb választás

A VPN a streaminghez optimalizált legjobb VPN. Több mint 2000 szerverrel helyezkedik el a világ minden tájáról a különböző országokban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy valódi szabadságot és névtelenséget élvezhessenek bármi online streaming közben. A VPN abszolút gondtalan élményt nyújt.
A szerpesztők számára a legnagyobb akadály a lassú internetsebesség, ami annak köszönhető, hogy IP-címeik feketelistára kerülnek az internetszolgáltatójuk által. A VPN használatával a szerpentin online teljesen láthatatlanná válik, amely lehetővé teszi számukra az internetszolgáltatók által az IP-re korlátozott korlátozások elkerülését, és cserébe a maximális adatátviteli sebességet érik el..

Hogyan szerezzünk VPN-t a Kodi-on

A Kodi nyílt forráskódú médialejátszó, ezért rossz ötlet a használata bőséges biztonsági intézkedések nélkül. A VPN integrálása a Kodi-ba egyszerű. Míg nincs külön kiegészítő a Kodi számára, javíthatja a VPN-t a Wi-Fi útválasztón, amely alapértelmezett biztonságot nyújt az összes routerhez azonnal csatlakoztatott eszköz számára.
Kattintson ide, ha részletes beállítási útmutatót szeretne kapni arról, hogyan lehet VPN-t szerezni a Kodi-on.

Hogyan szerezzen VPN-t bármely más eszközhöz

A VPN megszerzése bármilyen eszközhöz nagyon egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket a VPN eléréséhez és az online biztonsághoz.

 • Feliratkozás a PureVPN-re
 • Töltse le VPN-jét eszközére
 • Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával
 • Hit csatlakozni! Indítsa el biztonságosan az adatfolyamot.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me