DNS szivárgásvédelem


DNS szivárgásvédelem

Nyissa meg a webhelyeket a világ minden tájáról, és biztosítsa az online adatvédelmet. A PureVPN DNS szivárgás elleni védelmét úgy tervezték, hogy az internetes tevékenységek mindenkor biztonságban maradjanak. Csatlakozás után az összes hozzáférhető IP-címet a legmagasabb szintű titkosítás biztosítja.


Biztosítsa a DNS-t a PureVPN DNS-szivárgás elleni védelemmel, amely biztosítja az online tevékenységek legnagyobb titkosságát.

Mi a DNS??

A DNS (Domain Name System) működése az, hogy a domainneveket IP-címekre fordítja, hogy a böngészők kölcsönhatásba lépjenek egymással. Az internethez csatlakoztatott minden eszköznek egyedi IP-címe van, amelyet más eszközök használnak a kommunikációhoz. A DNS-kiszolgálók kiküszöbölik az emberek szükségességét az olyan IP-címek, mint a 192.168.1.1 (az IPv4-ben), vagy az összetettebb újabb alfanumerikus IP-címek, például a 2300: de00: 1298: 1 :: g482: v6b3 (az IPv6-ban) memorizálására..

Hogyan ellenőrizhetem, hogy a VPN megfelelően működik-e?

Meglepően gyakori probléma annak biztosítása, hogy a VPN megfelelően működik-e, mivel a DNS-szivárgás önmagában is kihívást jelent. Bár megpróbálhatja saját magát felfedezni a VPN-beállításokról, és biztosíthatja, hogy minden jól működjön, és elkerülje a DNS-szivárgásokat, ez nem mindenkinek olyan egyszerű.

Ezt szem előtt tartva a PureVPN kidolgozott egy DNS-szivárgástesztet, amely kiemeli, ha a DNS (Domain Name Server) kérése nyilvánvalóvá válik az interneten. Ahogy a biztonsági hibák egyre gyakoribbá válnak, valódi IP-jére veszélyezteti a figyelmet, még akkor is, ha VPN-t használ, és könnyen kihasználható.

Végezze el a DNS szivárgás tesztet

Ha már van VPN-m, akkor miért kell ellenőriznem a DNS védelmet?

A VPN-kapcsolat biztosítja az internetkapcsolatot azáltal, hogy az internetszolgáltatás igényeit a VPN-alagúton keresztül továbbítja, így álcázza az Ön valós személyazonosságát és online tevékenységeit, és védi a DNS-szivárgásoktól. Másrészt, a DNS szivárgás akkor jelentkezik, amikor szoftverproblémák miatt az internetszolgáltató képes nyomon követni az internetes tevékenységeit, függetlenül attól, hogy VPN-t használ-e vagy sem.!

Mivel a DNS-kérések eloszlatják a böngészési szokásait, ezek nagyon jól felhasználhatók ellenük. Abban az esetben, ha valamelyik személy az ISP-jén vagy a VPN-kiszolgálón kívül hozzáfér a DNS-hez kapcsolódó kéréseihez, ez aggodalomra ad okot. Ez azt jelenti, hogy online tevékenységei sebezhetők, és a DNS-szivárgások miatt már nem vagy biztonságban. Az ellenőrzéshez szivárgáspróbát végezzen a DNS-kiszolgáló szivárgásának megakadályozása érdekében, vagy használjon olyan VPN-szolgáltatást, amely megakadályozza a DNS-kiszolgálók szivárgását.

Mi okozza a DNS-szivárgást??

A DNS-szivárgás számos oka lehet. A leggyakoribbak a következők:

1.Névesen konfigurált hálózat

A nem megfelelő beállításoknak köszönhetően ki vannak téve a készülék számítógépes támadásoknak és adatsértéseknek. Ha egy eszközt egy viszonylag új Wi-Fi hálózathoz csatlakoztat, a hálózat DHCP beállításai (egy alapértelmezett protokoll, amely meghatározza az eszközök IP-címét a hálózaton belül) automatikusan hozzárendelheti a DNS-kiszolgálókat az internetes kérések kezeléséhez..

Ennek problémája az, hogy a DNS-kiszolgáló vagy a DNS-kiszolgálók az ISP-hez tartozhatnak, vagy lehet, hogy nem biztonságosak (nem titkosítva), ami a DNS szivárgást okozza. Ilyen esetben, amikor csatlakozik a VPN-hez, a DNS webes kérelmei a titkosított VPN alagút körül mozognak, ami DNS szivárgást okoz.

2.Internet Protocol 6. verzió (IPv6)

Az IPv4 protokoll valóban kimerül, ám ugyanakkor az internet folyamatban van az IPv4 és IPv6 közötti átalakítási szakaszban. A VPN-szolgáltatások többsége nem biztosítja az IPv6 IP-címét, ezért azok számára, akik az IPv6 protokollt használják, a VPN szolgáltató nem tudna biztonságot nyújtani..

A lehető legnagyobb online névtelenség garantálása érdekében a PureVPN olyan IP-címet kínál, amelynek IPv6 szivárgás elleni védelme van, és amelynek célja az online forgalom védelme a kíváncsiskodó szem, a hackerek, a trackerek és a megfigyelő szervezetek ellen, ezzel megakadályozva a DNS szivárgást. A PureVPN-hez való kapcsolódás után biztos lehet az IPv4 és az IPv6 protokollok online adatvédelmében, és nem aggódhat a DNS szivárgás miatt..

3.Átlátszó DNS-proxyk

Az internetszolgáltatók szerte a világon kidolgozták azt az eljárást, amellyel a saját készítésű DNS-kiszolgálóikat a felhasználóra kényszerítik arra az esetre, ha a felhasználó meg akarja változtatni a beállításokat harmadik fél szerverének használatához. Ha egy internetszolgáltató észrevesz bármilyen változást a DNS-beállításokban, akkor átlátszó proxyt fog használni.

Az átlátszó DNS-proxy egy klónozott szerver, amely leállítja és továbbítja a webes forgalmat az internetszolgáltatók számára, akiknek DNS-kiszolgálója vagy DNS-kiszolgálója van. ISP kényszerítésnek is nevezzük, ez egy olyan DNS-szivárgás egyik formája, amely az ISP rossz gyakorlatának következménye. A VPN szolgáltató DNS-kiszolgálója vagy DNS-kiszolgálói biztosítják az internetes forgalom biztonságos áthaladását és megakadályozzák a DNS szivárgást.

4.Érelt szoftver

Mindig ellenőrizze, hogy a szoftver frissítve van-e, mivel a frissítések megerősítik az eszközök biztonságát a rosszindulatú szereplőkkel szemben. A DNS-szivárgások általában az elavult szoftverekkel szemben a legfrissebb szoftverekkel szemben. Ily módon megakadályozhatja a DNS szivárgást. Mindig ügyeljen arra, hogy gyakran végezzen DNS-szivárgási tesztet.

Hogyan nyújtja a PureVPN a DNS szivárgás elleni védelmet??

A PureVPN egy VPN-szolgáltatás, amely elkötelezett amellett, hogy biztosítsa a felhasználók számára a legjobb online élményt. Ez azt jelenti, hogy kivételes online biztonságot és páratlan online sebességet biztosít. A PureVPN csúcstechnológiájú DNS-szivárgásvédelmet kínál, és biztosítja, hogy az online forgalom biztonságos legyen az internetszolgáltató vagy bármely kém entitás kíváncsiságától..

A PureVPN DNS szivárgás elleni védelme

Minden egyes domainhez (Facebook, Google stb.) Való hozzáféréskor DNS-kérés jön létre, amely feltárja az Ön valós online személyazonosságát az interneten. A DNS-kéréseket a konfigurációs beállításokban megadott DNS-kiszolgálóra vagy DNS-kiszolgálókra küldi el. Az internetszolgáltatók okosak, azok felveszik azokat a területeket, amelyeket leginkább keres, annak ellenére, hogy VPN-hálózathoz kapcsolódik.

A PureVPN VPN szervere gyors, biztonságos és titkosított, amely segít elkerülni ezt a kémkedést / figyelést azáltal, hogy megakadályozza a DNS-kérés elérését az ISP-n, és megoldja a kérelmet a saját VPN DNS-kiszolgálói hálózatán belül. Ez a folyamat biztosítja az online identitás biztonságát; így teljesen anonim marad az interneten.

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Split alagút
 • AES titkosítás
 • Biztonságos WiFi
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • IPv6 szivárgásvédelem
 • iOS igény szerint
 • Internet Kill kapcsoló
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map