Disney Plus hibakódok – Az összes hiba teljes útmutatója

Frissítve: 2019. december 24

A Disney + egy remek streaming szolgáltatás. De amikor problémákba ütközik, idegesítő, ha szabadidejük van, és nincs semmi jó nézni. A következőképpen oldhatja meg a Disney Plus hibakódokat.

Ugorj…

A Disney Plus bevezetése óta problémák vannak körülvéve. Közvetlenül a bevezetése után a Disney Plus felhasználók, akik elsőként jelentkeztek a szolgáltatásba, sok leállással találkoztak. A Disney mindössze néhány nap alatt megoldotta a problémát, csak egy újabb jelentõs csapásra. Több ezer Disney + -fiókot csapkodtak be és elhelyezték a sötét interneten, mindössze 3 dollárért..

Ezt követően a járvány kitört, és arra kényszerítette az embereket, hogy bent maradjanak, és találjanak meg az idõk pusztításának módját. Nyilvánvaló, hogy az olyan streaming szolgáltatások, mint például a Disney Plus, hirtelen megnövekedtek a felhasználók által fogyasztott tartalom mennyiségében. Ez terhelést okozott a szerverekön, és sok felhasználó panaszkodik a hibák listájáért.

A legtöbb hibát a regionális korlátozások okozzák, amelyek miatt a Disney Plus sok régióban nem érhető el. Az ilyen hibák azonnal megoldhatók, ha csatlakoznak a PureVPN-hez, a Disney Plus nagyszerű streaming VPN-hez. Kattintson ide a PureVPN eléréséhez.

Itt található a Disney Plus által leggyakrabban előforduló hibák felsorolása, azok kiküszöbölésének módja. Meglepő lenne, ha a Disney Plus streaming VPN megoldja a legtöbb problémát.

8. hibakód – Érvénytelen e-mail vagy jelszó

Lehet, hogy helytelen felhasználónévvel és jelszóval jelentkezik be, ezért jelenhet meg ez a hiba. Győződjön meg arról, hogy a billentyűzár ki van kapcsolva, és a helyes felhasználónevet és jelszót írta-e be.

9. hibakód – Bejelentkezés vagy fizetés

Ha nemrégiben megváltoztatta a Disney Plus fiók jelszavát, akkor valószínű, hogy automatikusan kijelentkezett minden eszközéből. A probléma megoldásához csak jelentkezzen be újra a helyes felhasználónévvel és jelszóval.

Hibakód 11 – Tartalom elérhetősége

A Disney Pluson elérhető legtöbb tartalom régiókban korlátozott. Ez azt jelenti, hogy a tévéműsorok és filmek, amelyek egy régióban valószínűleg nem érhetők el, előfordulhat, hogy a téged nem érhetők el. Ha olyan tartalomhoz próbál hozzáférni, amely a régiójában nem érhető el, a 11. hibával kell számolnia.

A 11. hiba megoldásához és a régiójában nem elérhető tartalom eléréséhez csatlakozzon egy prémium streaming VPN-hez, például a PureVPN-hez, és változtassa meg az Ön helyét az Egyesült Államokban. Ez azonnali hozzáférést biztosít Önnek minden olyan tartalomhoz, amelyhez megpróbál hozzáférni a Disney Plushoz.

Hibakód 13 – Az eszköz korlátja elérte

A Disney különösen azon készülékek számát illeti, amelyeket egyszerre használhat a Disney + tartalmak megtekintésére egy prémium fiókkal. A Disney egyszerre legfeljebb négy eszközre jelentkezhet be. Ezen felül lehetővé teszi hét felhasználói profil létrehozását.

Ha Ön haladó felhasználó, és több streaming eszközt beállított otthona fölött, akkor előfordulhat, hogy ki kell jelentkeznie néhány eszközből, mielőtt folytathatja a streaming-et a 13 hibakódon..

Hibakód 22

A Disney Plus csak néhány országban érhető el. Ha már rendelkezik Disney + fiókkal, de jelenleg olyan országban tartózkodsz, ahol a Disney + nem érhető el, akkor a 22-es hibakódot használhatja..

A probléma megoldásának legegyszerűbb módja egy Disney + VPN-hez, például a PureVPN-hez való csatlakozás. Amikor csatlakozik, változtassa meg tartózkodási helyét az Egyesült Államokra, hogy elkerülje az összes hibát és korlátozást, és a világ bármely pontjáról azonnal hozzáférhessen a Disney + -hoz..

Disney Plus hibakód 24

Ez a hiba elsősorban hibás internet kapcsolat esetén jelentkezik. Ha az internet-kapcsolata nem stabil, és a lelassulási sebesség nagyon gyakran ingadozik, akkor ezt a hibát tapasztalhatja meg. Ügyeljen arra, hogy ne használjon olyan krómbővítményeket, amelyek túl sok sávszélességet használnának.

Ha a Disney +-t az Egyesült Államokon kívül használja, akkor valószínűleg ugyanazt a hibát kapja egy teljesen más ok miatt – ingyenes VPN. A legtöbb ember az ingyenes VPN-szolgáltatásokat választja, mivel nem kérik a felhasználót pénzt költeni. A hibás VPN-szolgáltatások azonban mindig rossz munkát végeznek, ha korlátozott adatfolyam-szolgáltatásokat, például Disney-t kapnak+.

A probléma megoldásához csatlakoztasson egy prémium streaming VPN-hez, például a PureVPN-hez, és csatlakozzon az Egyesült Államok szerveréhez. Ez megoldja az összes problémát, amely lehetővé teszi a Disney + újbóli elérését, hibák és problémák nélkül.

Hibakód 25 – Belső hiba

Ez a hiba többnyire akkor fordul elő, amikor a Disney kiszolgáló végén szolgáltatáskimaradás merül fel. Ez a hiba általában néhány órát vesz igénybe. A biztonság érdekében csak jelentkezzen ki a streaming eszközén a Disney Plus alkalmazásból, majd jelentkezzen be újra.

Óvintézkedésként vegye fel a kapcsolatot a Disney + ügyfélszolgálatával és érdeklődjön a szolgáltatás leállásával kapcsolatban. Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatás elérhetetlenségét a Disney végén lévő probléma okozza, és nem a tiéd.

Hibakód 30 – Az eszköz regisztrációs problémája

Annak ellenére, hogy a Disney Plus különféle alkalmazásokat kínál streaming eszközök és hardverek számára, ha ezt a hibát látja, valószínű, hogy olyan eszközt használ, amelyet a Disney Plus nem támogat. Csak azért, hogy biztos lehessen benne: Győződjön meg arról, hogy a streaming szolgáltatás támogatja azt az eszközt, amelyet a Disney Plus streamingéhez használ.

Disney Plus hibakód 31

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor ezt a hibát kaphatja, ha a Disney + -et okostelefonon nézi. Lehet, hogy letiltják a helymeghatározó szolgáltatásait, ezért a Disney + értesítést küldhet erről a hibáról 31. A probléma megoldásához nyissa meg az eszköz beállításait, és engedélyezze a helymeghatározó szolgáltatásokat.

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy ez a hiba megjelenik az eszközén. Ilyen helyzetben a hiba akkor jelenik meg, ha hibás VPN-szolgáltatást használ, amely nem jó munkát végez az igazi hely elrejtésében. A 31. számú probléma megoldásának és az USA-n kívüli Disney + figyelésének legegyszerűbb módja egy prémium streaming VPN-hez, például a PureVPN-hez történő csatlakozás. Amikor csatlakozik a VPN-hez, teljesen névtelenné válik az online kapcsolat, ami lehetetlenné teszi a Disney + számára, hogy megismerje valódi helyét és blokkolja a tartalomhoz való hozzáférést.

Hibakód 32 – Bejelentkezés vagy jelszó

Ha helytelen jelszót használ, akkor valószínű, hogy ezzel a hibával szembesül. Rendkívül fontos, hogy biztonságban tartsa a jelszavát, és ne ossza meg senkivel. Ha valaki másnak tudomása nélkül megváltozik, akkor kizárásra kerül a saját Disney-fiókjából.

38 hibakód – Időbeállítások

Ha a dátum és az idő beállítása nem megfelelő a streaming eszközén, problémákat okoz, amikor megpróbál hozzáférni a Disney Plus tartalmához. A kiszolgáló és az eszköz közötti időbeli eltérés miatt a Disney hibakódot látja a 38. oldalon. Csak javítsa meg az idő- és dátumbeállításokat a streaming eszközén, és ez megoldhatja a problémát..

Disney Plus hibakód: 39

A képernyőn megjelenő hibaüzenet olvasható "Ez azt jelenti, hogy a megtekinteni kívánt videót jelenleg nem lehet megnézni. Ez lehet a jogok elérhetősége vagy más probléma a Disney-vel+."

Ez a hiba általában akkor jelenik meg, ha a Disney +-et egy olyan játékkonzolon, mint például az Xbox One, vagy ha már egyszerre túl sok eszközön streami. Próbálja meg újraindítani a konzolt, vagy lépjen ki a többi eszközről.

Disney Plus hibakód: 41 és 76

"Sajnáljuk, de nem tudjuk lejátszani a kért videót." Bár a hibaüzenet nem magyarázza meg a hiba előfordulásának okát, több online hibaelhárítási útmutató azt sugallja, hogy ez a hiba akkor fordul elő, amikor az Ön régiójában tartalmat biztosító Disney + szerverek túlterheltek egy forgalmi tüskével. Ha egy új filmet néz, vagy egy nemrégiben megjelent epizódot, akkor valószínűleg ezt a hibát észleli.

Az első lépés, amelyet újra kell indítania a streaming eszközről. Ez törli a RAM-ot, és új hozzáférést biztosít számára a Disney + szerveren. Ha ez nem segít, próbáljon meg egy vagy két napot várni a többi szerverrel, hogy megtegye a legújabb kiadott videotartalom nézésével. Miután a Disney szerverek forgalma normalizálódott, könnyedén megnézheti a tartalmat. Ha azonban prémium szintű streaming VPN-hez csatlakozik, és megváltoztatja virtuális helyét, akkor elkerülheti az összes megnövekedett forgalmat és hozzáférhet a tartalomhoz egy viszonylag kevésbé betöltött szervertől..

A 76 hibakód esetében a legtöbb online felhasználó megjegyezte, hogy a streaming eszköz újraindítása nem működik. Néhány embernek azonban sikerült elérnie a Disney + tartalmat az alkalmazás törlése és újratelepítése után, ezért ezt a javítást is meg kell próbálnia. Ezt a hibát úgy is kijavíthatjuk, ha egy prémium streaming VPN-hez, például a PureVPN-hez kapcsolódunk, és egy kevésbé zsúfolt szerverhez kapcsolódunk..

Disney Plus hibakód: 42

Ez a hiba hibaüzenet nélkül jelenik meg, amely megmagyarázza, hogy a legtöbb ember miért kissé túl aggódik amiatt. Van egy nagyon egyszerű munka, amelyet kipróbálhat.

Ellenőrizze, hogy továbbra is csatlakozik-e az internethez, és próbálkozzon újra. Ez a hibaüzenet akkor jelenik meg, ha kapcsolódási problémák merülnek fel a készülékkel. Csak indítsa újra a streaming eszközt, és ellenőrizze, hogy az Internet megfelelően működik-e a probléma megoldásához.

Disney Plus hibakód: 66 – Nincs jogi dokumentum

Nem sikerült feliratkozni. Nem állnak rendelkezésre jogi dokumentumok ”

Ez egy újonnan felfedezett hibakód a Hulu-n. Az elmúlt napokban Európában és Dél-Amerikában sok felhasználó panaszkodott, hogy nem tud regisztrálni. Nem lehet egyértelműen megmondani, hogy ez a hiba miért jelenik meg mostanáig. Tudjuk azonban, hogy ez csak bizonyos országok felhasználóit érinti.

A hiba elhárításához csatlakoznia kell egy prémium Disney VPN-hez. Ha csatlakozik egy ingyenes VPN szolgáltatáshoz, akkor nem fog regisztrálni.

73-os hibakód

Ingyenes VPN szolgáltatást vagy proxy-t használ? Tudja meg, hogy az ingyenes VPN és a proxyk nem teszik teljesen láthatatlanná az internetet. Ingyenes VPN vagy proxy használatakor az igazi személyazonossága online marad. Ez megkönnyíti a Disney szerverek számára az Ön tartózkodási helyének felismerését és a tartalmához való hozzáférés blokkolását.

Nem csak, hogy egy ingyenes VPN kiszolgáltatottá teszi a számítógépes fenyegetések minden formáját, például a személyazonosság-lopás, a hackelés és a ransomware ellen. Rendkívül ajánlott prémium VPN-t használni, például a PureVPN-t, amelyet optimalizáltunk az adatfolyamhoz.

Disney Plus 83 hibakód

Ez a hiba általában akkor fordul elő, ha távol van otthonától, okostelefonján figyeli a Disney + alkalmazást, és a tartózkodási helyét ki van kapcsolva. Ez akkor is előfordulhat, ha a tartózkodási helye be van kapcsolva, de egy másik országban tartózkodik. Ezen kívül vannak más összetett okok is, de ezek mindegyike megoldható prémium streaming VPN, például PureVPN használatával..

Amikor csatlakozik a VPN-hez, dönthet úgy, hogy a tartózkodási helyét bármelyik régiója szerint megváltoztatja. Csak csatlakozzon az Egyesült Államokhoz bármilyen streaming eszközön, és akkor képes lesz megoldani a Disney Plus 83 hibakódot, és könnyedén hozzáférhet a tartalomhoz.

Disney Plus hibakód: 86

"Sajnáljuk; ezt a fiókot letiltottuk".

A Disney + felfüggesztheti vagy blokkolhatja fiókját véglegesen, ha a Disney + irányelveit sérti. Például, ha nagyon gyakran több mint 5 eszközön használja a Disney + készüléket, vagy ha megosztja jelszavát barátaival és kollégáival, a Disney blokkolhatja a fiókját. Ha egy fiókot letiltottak, akkor lehet, hogy fel kell lépnie a Disney ügyfélszolgálatához, és megoldást kell kapnia a problémájára.

87 hibakód – Bejelentkezés vagy jelszó

Nagyon sok különböző hibakód jelenik meg a helytelen felhasználónév és jelszó miatt. A szokásos rögzítőelem mindegyiket megoldhatja – csak jelentkezzen ki, és jelentkezzen be újra.

Záró szó

Az összes itt említett hibakód csak a leggyakrabban előforduló, és tönkreteheti a felhasználók streaming-élményét. Ezt a blogot rendszeresen frissítik, hogy új hibakódokat és megoldásaikat tartalmazzák. Maradjon velünk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me