Dedikált streaming kiszolgálók

Tapasztalja meg a gyors, késés nélküli streaming élményt, mint még soha

Mondjon búcsút a pufferolásról

Képzelje el, hogy fáradtan hazaérkezik a munkából, és várja, hogy kedvenc TV-műsorát / filmjét közvetítse. Mindannyian a kanapén ragaszkodsz a kedvenc harapnivalóidhoz, és csak a műsort játsszuk, hogy kiderítsük, hogy örökkévaló néhány másodperces videó betöltése, amíg vissza nem tér a pufferelés módba..

Ezen a ponton az egész hangulat romlik, és úgy gondolja, hogy semmit sem tehet meg ezzel. Valójában van, és VPN-nek hívják. A PureVPN dedikált streaming szerverekkel rendelkezik, amelyeket a tartalomszolgáltató hálózatokhoz közel helyeznek el a gyors kapcsolat és a késleltetés nélküli HD streaming érdekében.

A PureVPN-hez való csatlakozás után az online kommunikáció védett a nem kívánt szimatolók ellen, beleértve az internetszolgáltatót is, és bárhol, bármikor és bármilyen eszközön gyors streaming élményt kaphat..

A PureVPN használatával javíthatja az online streaming élményét

A PureVPN segítségével maximalizálhatja streaming potenciálját.

Hozzáférés a tartalomhoz utazás közben

A kedvenc TV-műsorokat / filmeket biztonságosan és magántulajdonban továbbíthatja bárhol a világon.

Késés nélküli HD streaming

Azonnali csatlakoztathatóság és a korlátlan sávszélesség jelentősen javítja az adatfolyam-élményt.

Online biztonság mindenkor

A PureVPN AES 256 bites titkosítást kínál, amely megóvja az online kapcsolatot a betolakodóktól.

Kerülje az ISP fojtását

Az internetszolgáltató gátolja az internetkapcsolatot, ha észrevehetetlen letöltési sebességet észlel. Ha csatlakozik a PureVPN-hez, megkerüli az internetszolgáltató kapcsolatát, és csatlakozik egy PureVPN-kiszolgálóhoz, azaz az internetszolgáltató nem látja online tevékenységeit, kivéve azt, hogy csatlakozik az internethez.

Globális VPN-hálózat

A PureVPN 2000+ szerver robosztus hálózatát kínálja, amelyek stratégiailag közel helyezkednek el az optimális streaming és böngészési élmény érdekében. A 180 helyre szétszórt hálózat maximalizálja streaming képességeit.

Több kapcsolat

Az egyetlen PureVPN-fiók 10 multi-bejelentkezést kínál. Összekapcsolhatja okostelefonját, Android TV-jét, táblagépét, laptopját, a Google Chrome kiterjesztését és más eszközöket.

Hogyan lehet csatlakozni a PureVPN-hez

 1. Letöltés
 2. Feliratkozás a PureVPN tervre, és töltse le az alkalmazást az eszközére (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, Chrome Extension és még sok más).

 3. Csatlakozás
 4. Válasszon egy választott szerverhez, vagy ha streaming USA Netflix-et szeretne, akkor csatlakozzon egy dedikált Netflix USA opcióhoz..

  Csatlakozás után élvezheti a késésmentes HD biztonságos adatfolyamot. Megjegyzés: előfizetésre lesz szüksége az olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime stb..

  Miért gátolja az internetszolgáltató az internetkapcsolatot??

  Az online streaming sok sávszélességet fogyaszt, ami nem ideális forgatókönyv, ha internetszolgáltató vagy. Ha nem kapja meg azt a sebességet, amelyet fizet, valószínűleg azért van, mert az internetszolgáltató fojtja az internetkapcsolatot.

  Az internetszolgáltató internetkapcsolatát fojtó fő mutatója az, hogy lassú pufferelést és drasztikus sebességcsökkenést tapasztalhat. Az ISP fojtása nem korlátozódik egy adott eszközre, hanem az internetkapcsolatra is. Ez azt jelenti, hogy az internethez csatlakoztatott összes eszköz lassabb internettel fog élni.

  Lehetséges helyzetek, amikor megtapasztalhatja az ISP fojtását

  Hálózati torlódás

  A nagy rohanás növeli az internet sebességét. A csúcsidő a helytől függ. A hálózati torlódások általában éjszakai időkben fordulnak elő, amikor mindenki fogyasztja az internetet.

  Tartalmi torzítás

  Lehet, hogy egy streaming szolgáltatás együttműködött az internetszolgáltatóval, vagy fizetett nekik, hogy ideális sebességet biztosítson az adott streaming szolgáltatás elérésekor, és lelassul, ha bármely más streaming szolgáltatást elér..

  P2P tevékenységek

  Ha aktívan részt vesz a P2P tevékenységekben, akkor az internetszolgáltató elkezdheti az internet fojtását, mivel a P2P tevékenységek sok sávszélességet fogyasztanak és hálózati torlódásokat okozhatnak mások számára az adott hálózaton.

  Határ elérve

  Ha kimerítette az internet-sávszélességet, az internetszolgáltató elkezdi gátat csinálni az internetkapcsolaton. Lehet, hogy tovább mennek, és túlzott összeget számíthatnak fel Önnek a tisztességes adatpolitikán kívüli további felhasznált adatokért.

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Split alagút
 • AES titkosítás
 • Biztonságos WiFi
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • Internet Kill kapcsoló
 • iOS igény szerint
 • DNS szivárgásvédelem
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me