Biztonságos a Wifi? Hogyan lehet egyszerű lépésekben biztosítani a WiFi otthoni hálózatot?

Itt található egy alapvető ellenőrzőlista, amelyet be kell tartania a vezeték nélküli hálózat biztonságához:

 • Mindig változtasson rendszeresen otthoni hálózatának (SSID) nevét.
 • Mindig hozzon létre egyedi és erős jelszót, és frissítse gyakran.
 • Mindig használja és aktiválja a legerősebb hálózati titkosítást.
 • Szűrje ki a hálózat MAC-címét.
 • Soha ne ossza meg hálózati hitelesítő adatait a vendégekkel.
 • Korlátozza a vezeték nélküli jeltartományt.
 • Kapcsolja ki a Wifi szolgáltatást, ha nincs otthon.
 • Frissítse az útválasztó firmware-jét.
 • A maximális biztonság érdekében használjon hálózati biztonsági termékeket, például VPN-t.

További információkért olvassa el az alábbi részletes útmutatót a wifi biztonságáról.

A Wi-Fi kapcsolat a PureVPN katonai titkosításával biztosított.

Hogyan működik a biztonságos Wi-Fi biztonság?

A WiFi a legkeresettebb belépési pont, amelyet a számítógépes bűnözők behatolnak a Wi-Fi kapcsolatba, hogy olyan adatokat nyerjenek, mint egy jelszó (Kerülje a személyes információk (pl. Egy háziállat nevének) a jelszóhoz való használatát) útválasztón keresztül. Ironikus, hogy a hackereknek sikerül ezt megtenni anélkül, hogy egyetlen lépést tettek volna otthonában, hogy megszerezzék a jelszavadat, és feltörjék az útválasztót anélkül, hogy fizikailag ott lennének.

A technológia fejlődésével növekszik az útválasztón vagy bármely más eszközön keresztüli függőségünk a megbízható, biztonságos vezeték nélküli vezeték nélküli hálózatról. A biztonságos Wi-Fi kapcsolat úgy működik, hogy az internetes tevékenységeket AES 256 bites titkosítással titkosítja. Miután csatlakozik a hálózathoz az útválasztóra vagy bármilyen eszközre telepített VPN-hálózattal, az online kommunikáció, például a jelszó, előre-hátra halad a biztonságos Wi-Fi vezeték nélküli hálózat átjárón keresztül..

Mennyire nem biztonságos a nyilvános WiFi vezeték nélküli hálózat?

A nyilvános Wi-Fi vezeték nélküli hálózat lefedettségének router vagy bármilyen eszközön keresztüli kiterjedtsége, valamint a kényelem egyaránt áron jár. Ugyanazok az okok, amelyek miatt az útválasztón vagy bármilyen eszközön keresztül nem biztonságos Wi-Fi vezeték nélküli hálózati hotspotok kívánatosak a felhasználók számára, az a vonzza a hackereket, mivel a nyilvános Wi-Fi vezeték nélküli hálózat nem igényel hitelesítést vagy jelszót, ami lehetőséget ad a hackerek számára korlátlan hozzáférés az eszközökhöz.

A nyilvános Wi-Fi vezeték nélküli hálózati forgalomhoz kapcsolódó legnagyobb kockázatot a hackerek képessége arra helyezni, hogy közte és az internet-hozzáférési pont között, mint például a vezeték nélküli útválasztók. Miután a hálózat veszélybe került, ahelyett, hogy közvetlenül a hotspot (pl.) Útválasztóval beszélgetne, elküldi a vezeték nélküli hálózati információhoz való hozzáférést, például a hálózat nevét, mac címeket, wifi jelszót, alapértelmezett jelszót, az útválasztó beállításait, az útválasztó modelljét, az útválasztó jelszavát hálózatot és otthoni hálózatot, IP-címet a hackerek számára, akik aztán továbbadják.

Tudja meg, miért jelentkezik

Magától értetődik, hogy tisztában kell lennie a Felhasználási feltételekkel. Általában, amikor csatlakozik a hálózathoz, a nyilvános Wi-Fi hálózat megjeleníti a T-t&Cs cs oldalt, mielőtt hozzáférést biztosítanak az internet vezeték nélküli hálózatokhoz, és a te felelőssége, hogy mindenképp felolvassa a saját biztonsága érdekében, és hogy milyen adatokat gyűjtsön az internetes munkamenet során az Ön személyes adataival kapcsolatban, és mit csinálnak vele.

Míg nem világos, hogy az engedély hozzájárul-e a szerződési feltételekhez való rossz felhasználáshoz – ezek szintén segítik a Wi-Fi-hálózat szolgáltató védelmét -, de ne csak vakon kattintson azokra a felbukkanó képernyőkre, amelyekkel jelenik meg, amikor éppen tartózkodik . Mindig keresse meg a hálózat nevét, függetlenül attól, hogy melyik wi-fi kapcsolathoz fér hozzá a WPA2 vagy a vezeték nélküli protokollhoz Védett hozzáférésA 2. ábra szerint a WPA2 jelenleg a legerősebb a vezeték nélküli router számára. És ha felkérik Önt, hogy telepítsen bármilyen extra szoftvert vagy böngészőbővítést, vagy megköveteli a telefonhoz való hozzáférést, akkor ügyeljen arra, hogy gyorsan visszatérjen a saját biztonsága érdekében, és hozzáférjen minden olyan biztonságos hálózathoz, amely wi-fi-val védett..

Hacsak nem használ VPN-t

A Wi-Fi hálózat kényes természetű. Céljuk nem csupán az internetes hálózat rádiójelekké történő továbbítása, hanem a wifi-hálózathoz csatlakoztatott útválasztó eszközök közötti kommunikáció megkönnyítése. A hatalmas adatáramlás (mac címek, wifi hálózat, útválasztó beállításai, IP cím, otthoni hálózat, vendég hálózat, felhasználónév és jelszó) forró célpontvá teszi őket, kivéve, ha VPN-t használ a vezeték nélküli útválasztón, otthoni hálózaton, útválasztón stb. győződjön meg arról, hogy védelmet nyújt a mac-címeknek, a wi-fi hálózatoknak, az otthoni hálózatnak, az IP-címnek, az útválasztó beállításainak, az eszközök mac-címének, az útválasztó hálózati biztonságának, hogy biztosítsa a wifi biztonságának növelését a wifi-hálózaton vagy a wifi-hálózaton.

WiFi VPN

Az útválasztón konfigurált VPN biztosítja az összes útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz (router és eszköz mac címe stb.) Wi-fi kapcsolatának biztonságát. Ha a VPN egy eszközön van konfigurálva, akkor csak az eszköz biztonságát fogja biztosítani, és nem azok, akik a Wi-Fi-t használják az internethálózat eléréséhez. Az webböngésző felület helyett az alkalmazást is konfigurálhatja az alapértelmezett jelszóhoz a wifi vagy a wifi hálózathoz.

A PureVPN biztonságos Wi-Fi hozzáférése mindenki számára elérhető

A PureVPN korszerű biztonsági protokollokkal van felszerelve, amelyek megóvják a Wi-Fi kapcsolatot minden külső fenyegetéstől a vezeték nélküli hálózat biztonságához. A PureVPN 256 bites katonai titkosítási biztonságot nyújt, amely megvédi a vezeték nélküli útválasztó hálózatát mindenféle hackertől, kiberbűnözőtől és még a legfontosabb megfigyelő ügynökségektől is, hogy megvédje felhasználónevét és jelszavát, mac címét, az útválasztó hálózatának biztonságát stb..

A PureVPN a név nélkül is megőrizheti a tényleges helyét az interneten, így lehetetlenné teszi, hogy bárki nyomon kövessen téged az útválasztó segítségével. A PureVPN jobb alternatíva a router távoli kezelési szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez, amelyek feltárják annak webböngésző-alapú felületét az interneten.

Hogyan profitálhat a PureVPN??

Azt kérdezi: Biztonságos a wifi? A válasz igen. Az internetet VPN-hez való kapcsolódással kapcsolatos tucatnyi előnye között a PureVPN kivételes online biztonságot nyújt, így valós személyazonossága és adatai biztonságosak lehetnek a nyomkövetőket, marketing ügynökségeket, számítógépes bűnözőket és megfigyelő csoportokat illetően..

• AES 256 bites titkosítás– Bár egy évtizedesen titkosító szabvány, a VPN-közösség körében a leghíresebb, mivel az Ön adatainak legfőbb bizalmas jellegét kínálja..

• Osztott alagút– Ossza fel az internettel kapcsolatos kéréseit a VPN-kiszolgáló és az internet között a Split Tunneling segítségével, és biztos legyen az online adatvédelemben..

• Biztonságos távoli hozzáférés – Távolról elérheti eszközét, ha a világ bármely sarkából csatlakozik egy Wi-Fi hálózathoz, mindaddig, amíg biztonságosan csatlakozik a VPN hálózathoz.

• Védelem a csomagok szippantása ellen – A hackerek rosszindulatú programokat telepítenek az internetes kommunikáció olvasására. A PureVPN biztonságos Wi-Fi-ja mindenkor védelmet nyújt a rosszindulatú programok és kémprogramok ellen.

• Internet Kill Switch– A PureVPN Internet Kill Switch egy hibabiztos gomb, amely biztosítja, hogy az online adatvédelem mindenkor érintetlen maradjon, ha a VPN-kapcsolat megszakad..

PureVPN Exkluzív szolgáltatások

ikon

Biztonságos WiFi

Az Android-felhasználók teljes bizalommal és nyugodtan csatlakozhatnak bármilyen Wi-Fi-hez

ikon

Split alagút

Szabadon élvezheti az internetes forgalom terjesztését, ahogy tetszik, a PureVPN és az internetszolgáltató között

ikon

VPN Hotspot

A Windows-eszköz átalakítása hotspot-ként az összes csatlakoztatott eszköz biztonságához

ikon

A router konfigurálása

A PureVPN kompatibilis az útválasztók széles választékával az otthoni vagy irodai hálózat biztosítása érdekében

ikon

Internet Kill kapcsoló

Használja a biztonságos IKS funkciót, hogy valódi online személyazonossága titokban maradjon

ikon

256 bites titkosítás

A PureVPN katonai szintű AES 256 bites titkosítást használ a Wi-Fi hálózati forgalom biztonságához

ikon

Szivárgásvédelem

Szolgáltatásainkkal mindig védve kell maradni az IPv6, a WebRTC és a DNS szivárgások ellen

ikon

Névtelen böngészés

Rejtse el a valódi IP-címét a PureVPN segítségével, és élvezze a névtelen webböngészést

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Split alagút
 • AES titkosítás
 • Internet Kill kapcsoló
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • IPv6 szivárgásvédelem
 • iOS igény szerint
 • DNS szivárgásvédelem
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me