BBC iPlayer nézése a Chromecaston

Ez az útmutató a BBC iPlayer megtekintéséhez használja a Chromecastot. De ha VPN-t szeretne kapni a BBC iPlayer beszerzéséhez, ha az Egyesült Királyságon kívül él. Szerezzen PureVPN-t, és bárhonnan hozzáférhet a BBC iPlayerhez a Chromecaston. A PureVPN egy új, 7 napos próbaverziót kínál, mindössze 0,99 dollárért, hogy segítsen felszabadítani a BBC iPlayer műsorokat és megakadályozza az unalom unalmát otthon.

img

Mi a jó a BBC iPlayer-en?

Minden jó a streaming szolgáltatásban. Végül is a szolgáltatás egyenesen a BBC erőművéből származik. Tehát számtalan TV-műsorról, docu-sorozatról és filmről számíthat. Vegyük például a Killing Eve TV sorozatot, ahol szemtanúja lehet egy gyönyörű bérgyilkos és az alacsony szintű MI5 ügynök lassú mozgásának. Vagy érdemes megnézni a Fleabag-ot is, amely a Phoebe Waller-Bridge kreatív elméjéből származik. Íme néhány más műsor, amelyet feltétlenül szeretne nézni a BBC iPlayer-en:

 • Ki vagy doki
 • Christine Keeler próbaverziója
 • Hívd a szülésznőt
 • Dracula
 • Gary király
 • Háború és béke
 • Gyilkos Eve

Ha további show-javaslatokat szeretne, nézd meg a BBC iPlayer legjobb show-jának e blogját

A BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül is elérhető?

Miután meghallotta a legfontosabb műsorokat, izgatottan kell feltennie a BBC iPlayer telepítését a Chromecastjára, és ma elindulhat. Nem igaz? Sajnálom, hogy felrobbantotta az izgalom, de az a tény, hogy az Egyesült Királyságon kívül él, a szolgáltatás nem érhető el. Ne feledje, hogy a BBC iPlayer egyetlen brit streaming szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy jogosult bizonyos törvényeket betartani a műsorok területen kívüli sugárzására vonatkozóan. Mivel csak a műsorok nemzeti műsorszórási engedélyével rendelkezik, nem tudja kiterjeszteni szolgáltatásait más országokban. Lökés, igaz?

Nézhetek ingyen BBC iPlayer-t??

Nincs kétség. A streaming szolgáltatás teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie még egy fontot sem a műsoron sugárzott műsorokért. De ha elhagyja a brit talajt bármilyen okból, például nyaralásra vagy üzleti találkozóra, búcsút kell tennie a kedvenc BBC iPlayer műsorokról és filmekről..

A BBC iPlayer telepítése és elérése a Chromecaston?

Örülni fog tudni, hogy a BBC iPlayer zökkenőmentesen fut a Chromecaston. Könnyedén beállíthatja a lejátszót a Chromecaston, és közvetítheti a műsorokat közvetlenül az Android-eszközön a jobb streaming élmény érdekében.

A BBC iPlayer beállítása a Chromecastra és a korlátlan számú műsor elérése egyszerű. Itt van, amit meg kell tennie:

 • Szüksége van BBC iPlayer alkalmazásra iOS vagy Android készülékén
 • Szüksége lesz a BBC Media Player alkalmazásra az Ön Android készülékéhez
 • Szüksége lesz egy Chromecast-kompatibilis kiterjesztésre, ha PC-jének böngészőjét szeretné használni

Egyéb eszközök, amelyekre beállíthatja a BBC iPlayer szoftvert

A BBC iPlayer nagy rajongói bázissal rendelkezik. Bár ez csak egy brit szolgáltatás, rajongói bázisa akár külföldi területekre is kiterjed. A szolgáltatás óriási népszerűsége miatt mostantól megtalálhatja a BBC iPlayer alkalmazásokat a különböző eszközökön. Tehát, ha a BBC iPlayer telepítési útmutatóit keresi a Chromecaston kívüli eszközökhöz, ellenőrizheti a következő linkeket:

 • Kodi
 • roku
 • Apple TV
 • Android TV
 • PlayStation 4
 • Xbox egy
 • ablakok

Szüksége van VPN-re a BBC iPlayer eléréséhez az Egyesült Királyságon kívül

A BBC iPlayer nyomon követi minden felhasználó IP-jét, amely felkereste a szolgáltatást. Az IP követésével a szolgáltatás képes pontosan meghatározni a felhasználó helyét. Tehát például, ha a szolgáltatást az USA-ból használja, akkor az amerikai IP vörös zászlót fog felmutatni a BBC iPlayer rendszer számára, amely végső soron blokkolja az IP hozzáférését a szolgáltatáshoz. Becsaphatja ezt a rendszert, és megkerülheti a BBC iPlayer IP-megfigyelő és blokkoló mechanizmusát, valamint sok hasonló streaming szolgáltatást az IP hamisításával. És a legjobb módszer erre a virtuális magánhálózat használatával.

A BBC iPlayer nézése az Egyesült Királyságon kívül?

Könnyedén megkerülheti a BBC iPlayer tartalmi korlátozásait, ha VPN-t állít be a kívánt eszközre. Miután a VPN által biztosított anonim brit IP-cím mögött áll, bárhol élvezheti a BBC iPlayer összes műsorát..

Mivel a Chromecast nem rendelkezik VPN-funkciókkal, be kell állítania a PureVPN-t egy útválasztón az induláshoz.

 • Iratkozzon fel a PureVPN-re
 • Telepítse az alkalmazást egy VPN-kompatibilis routerre
 • Végezze el a szükséges konfigurációt, és válassza az Egyesült Királyságbeli szerver lehetőséget
 • Indítsa el a BBC iPlayer alkalmazást
 • Vedd be kedvenc előadásaidat és élvezd

A PureVPN a legjobb streaming VPN. Hé, miért.

Legjobb Uptime : Mi lenne, ha hirtelen megszakad a kapcsolata, miközben rajongói kedvenc műsorod van? A frusztrációd a tetőn lőne át. Nem lenne? A PureVPN segítségével garantáltan garantálja a legjobb üzemidőt éjjel-nappal.

Zökkenőmentes streaming : Nagyon bosszantó lenne, ha a puffer ikont látja, miközben a kedvenc mozdulatait nézi. Nos, végül búcsút mondhat a végtelen pufferolástól, mivel a VPN-kiszolgálók mindenkor maximális sebességet kínálnak.

Csúcskategóriás védelem : A PureVPN használatával ez nem csak a legjobb streaming élmény, amelyet Chromecastjával élvezhet, de a legmagasabb szintű titkosításnak köszönhetően az optimális védelmet is garantálja..

Nagyszerű hozzáférhetőség : A BBC iPlayer nem az egyetlen top streaming szolgáltatás, amelyhez a PureVPN használata közben hozzáférhet. Alkalmazásunk tucatnyi más legkeresettebb streaming szolgáltatáshoz, például Netflixhez, Hulu-hoz és így tovább nyitja meg az ajtót.

Záró szó

Most már van minden megfelelő eszköz, amellyel élvezheti a BBC iPlayer készüléket a tévében vagy bármilyen más eszközön. Szóval, miért várjon tovább? Ragadja meg a kívánt tervet, telepítse a streaming szolgáltatást a Chromecastra, és nyomja meg a lejátszást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me