Azonnal elérheti a Snapchat-ot bárhonnan!


Azonnal elérheti a Snapchat-ot bárhonnan!

Blokkolva van a Snapchat az irodában vagy a régióban? Ezután használjon VPN-t a hozzáféréshez. Szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, hogy bárhová elérje a Snapchat-ot, és bármit új felfedezhessen a lezárás során.


PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garancia

Hogyan állítsunk be VPN-t a Snapchat-hoz?

Állítson be VPN-t a Snapchat számára 3 egyszerű lépésben:

instagram a purevpn-vel

Letöltés

és feliratkozni egy VPN-re

instagram vpn szerver

Csatlakozás

Csatlakozás egy amerikai szerverhez

kap instagramot

Minden kész

Most készen állsz a Snapchat-ra

Miért használjon VPN-t a Snapchat számára??

Mindenhol megtalálható a „közösségi média nácik”. Időnként maga a kormány, máskor pedig az iskolában vagy a munkahelyen élő emberek. A PureVPN segítségével könnyedén áthidalhatja a korlátozásokat, és bárhonnan hozzáférhet a Snapchat-hez.

Protect

Miért van szüksége VPN-re a Snapchat-hoz?

A megbízható Snapchat VPN nagyban megkönnyíti az internetproblémák enyhítését:

 • Cenzúra

 • Tűzfal

 • Adatlopás

 • Magánélet

 • Követés

Az online cenzúra sok régióban elterjedt, ideértve Kína, Szíria és Észak-Korea, néhányat említve. A kormány internetcenzúrát ír elő annak korlátozására, hogy a felhasználók hozzáférjenek olyan tartalmakhoz, amelyek megalázó politikai vagy vallási nézeteket, sértő képeket és még sok másot tartalmaznak. A tilalmat azonban gyakran a véleménynyilvánítás szabadságának szabályozására is alkalmazzák.

A Snapchat VPN segítségével legyőzheti ezeket a bosszantó korlátozásokat, és bárhonnan elérheti az alkalmazást. A PureVPN korlátlan hozzáférést biztosít több mint 2000 szerveréhez, amelyek világszerte több mint 180 városban helyezkednek el. Ennek eredményeként több száz módszerrel érheti el a Snapchalt és elkerülheti a cenzúrát.

Nem tagadhatjuk, hogy a Snapchat meglehetősen addiktív. Több millió felhasználója van, és többségében a tizenévesek és a fiatalok vannak. Sőt, az alkalmazás állandó használata ezért akadályozza az iskolákban, főiskolákon és munkahelyeken történő használatát. Végül is, ha az emberek ideje nagy részét Snapchallással töltik, akkor nem lenne figyelmes az osztályban, vagy nem lennének produktív a munkahelyen.

Vannak idők azonban, amikor szüksége van valamire, hogy elgondolja magát egy hosszú munka vagy tanulmányi nap után. A PureVPN segítséget nyújthat a tűzfalak áthidalásában a munkahelyén vagy az iskolában, azáltal, hogy hamisítja az IP-címet. Sőt, ha a valódi IP-t hamisítja, akkor könnyen hozzáférhet több tűzfallal ellátott tartalomhoz.

Éttermek, szállodák, bevásárlóközpontok & A kávézók kényelmes módot kínálnak a felhasználók számára a Snapchat használatához. Végül is ezekben a helyeken nyilvános Wi-Fi-hozzáférés található, és remek helyet teremtenek a „Pillanatképek” létrehozásához és megosztásához. Az ilyen hálózatok azonban nem olyan biztonságosak, mint az otthoni vagy irodai hálózatok. Valójában néhány ingyenes hotspotot kifejezetten a hackerek hoztak létre, hogy csaljanak a gyanútlan felhasználókkal, és belefigyeljenek tevékenységükre. Néhányan túlmennek és ellopják a képeket, hogy később zsarolják az áldozatokat.

Snapchat felhasználóként feltétlenül szeretné megvédeni a fiókját, valamint a személyes képeit. Ha igen, akkor szüksége van a Snapchat VPN-hez tartozó robusztus titkosításra. Miután felszerelte a készüléket egy VPN-vel, megoszthatja a tökéletes pillanatot szeretteivel, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az Ön adataira nézne valaki..

A kormányzati megfigyelés és az internetszolgáltatók megfigyelése az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és más hasonló régiókban alkalmazott gyakorlat, amely az Öt Szem szövetség alá tartozik. Ha olyan országban él, amely kapcsolatban áll az Öt Szemmel, és nem használ semmilyen online anonimitási eszközt, akkor a kormány, valamint az internetszolgáltató az Ön összes tevékenységét felügyeli és nyomon követi..

Ezenkívül az ön online tevékenységeit és a letöltött, tárolt vagy megosztott adatokat a kormány szigorú adatmegőrzési törvények alapján naplózza. Ha azonban Snaptat vagy más szolgáltatást használ online, miközben csatlakozik a PureVPN-hez, akkor biztos lehet abban, hogy adatai és tevékenységei biztonságosak a kormányzati kémkedés ellen..

A helymeghatározás alapvető funkcióként jön be manapság sok alkalmazásban. Ez a szolgáltatás kényelmes lehet a közeli helyek keresésében vagy a térkép bármely más helyének megjelölésében. Ugyanakkor ugyanazt a funkciót támadó célokra is lehet használni, például a cyber-szalonban.

A Snapchat egy olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy megcímkézze a felhasználók helyét a pillanatképeken. De ha a pillanatképet közzéteszik, akkor bárki megjelölheti a pontos helyét – ez meglehetősen veszélyes lehet, különösen, ha a csengőhangokról szól. A PureVPN segítségével azonban mindig megtévesztheti a tartózkodási helyét, és megakadályozhatja, hogy bárki is helyesen kövesse nyomon a helyét.

Gyakran Ismételt Kérdések

Van még zavarodása a Snapchattal kapcsolatban és arról, hogy a VPN hogyan segíthet hozzá a világ bármely pontjáról? Nézze meg a Snapchat VPN legnépszerűbb lekérdezéseit:

PureVPN vásárlói vélemények

TrustPilot

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map