Az NBA League Pass passzolása

Frissítve: 2019. szeptember 3

Nézze meg a 2019-20 szezonot a hivatalos NBA League Pass segítségével. Ha azonban aggódik az áramszünet miatt, ne légy. A PureVPN fedezte magát. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és kezdje el figyelni.

 1. Szerezd meg a VPN-t NBA

  Csak az Egyesült Államokban több mint 15 millió rajongóval nagyjából el tudod képzelni, milyen masszív az NBA a sport világában. Ugyanakkor egy olyan népszerű sport mellett nem gondolhatná, hogy problémái lennének a streamingtel, de igen. Számos és ezer rajongó évente panaszkodik arról, hogy nem tudják tovább közvetíteni kedvenc NBA játékukat.

  Ennek oka néhány oka lehet, többek között a regionális korlátozásokkal, de amint rájöttünk, köze van a hírhedt elektromos áramkimaradáshoz, amely a tartalomszolgáltatók számára korlátozza az élő közvetítést. Tehát ma arról fogunk beszélni, hogy miként lehet megkerülni az NBA elektromos áramszünetet, megszerezheti az NBA LEAGUE PASS-ot a VPN-rel és még sok minden mást..

  Nézze meg az NBA szezont a League Pass-tal

  Az NBA 2019-20 szezonját az USA-ban, az ABC, a TNT és az ESPN közvetíti. Azonban globálisan elérhető az NBA League Pass oldalon.

  Csatorna (nyelv) streaming elérhető
  ABC (angol), TNT (angol), ESPN (angol)USA
  NBA League PassTöbb ország
  TSN (angol), CBC (angol)Csak Kanadában
  SonyLiv, ESPNIndia
  SonyLivVilágszerte ingyenes a PureVPN segítségével

  Az NBA League Pass passzolása

  Ha van bajnokságod, de az áramszünet korlátozása miatt nem tudja megnézni az NBA mérkőzéseket, a PureVPN segíthet. Csak be kell szereznie az NBA League Pass nemzetközi változatát, csatlakozva a PureVPN országos kiszolgálóinak széles skálájához..

  Az NBA League Pass a világ minden országában elérhető, kivéve Közép-afrikai Köztársaság, Kongó, Elefántcsontpart, Libéria, Líbia, Szomália, Szudán, Zimbabwe, Észak-Korea, Irán, Irak és Szíria..

  Bármely országhoz csatlakozhat (a fent említettek kivételével) és az NBA Zárójátékaira a Nemzetközi NBA Ligája Passon keresztül férhet hozzá áramszünetek nélkül! Ezen felül néhány dollárt is megtakaríthat, ha Indiába (14 dollár), Dél-Afrikába (118 dollár) vagy Brazíliába (130 dollár) csatlakozik. Az USA-ban a tényleges költség 200 USD, áramkimaradásokkal. Még mindig azon töprengett, hogyan lehet ezt megszerezni? Olvass tovább!

  Hogyan szerezhetem be a Nemzetközi NBA bajnokságot?

  Ha a tényleges ár egy részét szeretné megkapni a Nemzetközi NBA Ligája bérletén, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Be kell szereznie a VPN-t (ha még nem tette meg).
  2. Töltsd le & beállítást a kívánt eszközön.
  3. Csatlakozás a kívánt helyhez (Válassza az indiai VPN szervert a legolcsóbb árért)
  4. Most látogasson el az NBA League Pass webhelyére & kapd meg az olcsó oldalt

  Nem olyan könnyű megszerezni a International League Pass-ot? A PureVPN-nek köszönhetően teljes kiszolgálást kaphat áramszünet nélkül!

  Hogyan juthat olcsón az NBA League Pass-hoz a VPN segítségével?

  Az NBA League Pass megragadja a versenyt, és sokkal olcsóbb, mint valaha. Csak ügyeljen arra, hogy bármilyen tranzakció előtt csatlakozzon a VPN-hez. Miután csatlakozott a VPN-hez, válassza India kívánt országát. Ez biztosítja, hogy a legalacsonyabb árakat kapja meg.

  League Pass éves: 13,60 USD

  League Pass havi összege: 1,35 USD

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Megnézhetem az NBA-t a Huluban?

  Igen, megnézheti az NBA csatornát a Huluban, de előfizetésre van szüksége Hulu-ra élő TV-vel. Mivel azonban a Hulu csak az Egyesült Államokban érhető el, csak az amerikai lakosok ezt tudják megtenni, hacsak nem kapják meg a VPN-t.

  Nézhetek NBA-t az ESPN-en+?

  Igen tudsz. Az NBA megtekinthető az ESPN + oldalon. Mivel azonban a szolgáltatás csak néhány országban érhető el, akkor szüksége lehet a VPN segítségére, ha olyan országban él, ahol az ESPN nem érhető el.

  Mi az az NBA Liga kiesése??

  Az NBA League Blackout korlátozza a helyi és nemzeti tartalomszolgáltatókat és a műsorszolgáltatókat bizonyos események televíziózásától. Az ilyen áramszünetek elkerüléséhez azonban használhatja a PureVPN-t, és csatlakozhat olyan csatornákhoz, amelyek nem tudják sugárzni.

  Hogyan működik az NBA League Pass??

  Az NBA League Pass előfizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az NBA összes játékának megtekintését és közvetítését, kivéve azokat, amelyek korlátozottan okozzák az elsötétítést. A Pass három különböző csomagban érkezik, amelyek mindegyike saját funkcióival rendelkezik. Van egy teljes bérlet, amely tartalmazza az összes játékot, egy csapatbérlet, amely egy csapat összes játékát tartalmazza, és egy háromjátékos csomag, amely lehetővé teszi, hogy havonta három játékot nézzen meg. További információkért lépjen a hivatalos oldalra.

  Sport streaming útmutatók

  Lehet, hogy kedveli az alábbi sporteseményeket is

  • Moto GP
  • Premier League
  • LA LIGA
  • Forma-1
  • NFL
  • Serie A
  • WRC
  • MLB
  • UEFA Bajnokok Ligája
  • Bundesliga
  • LIGUE 1
  • UFC
  • Tenisz
  • NBA
  • IPL
  • NHL
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me