Az Amazon Prime Video telepítése a Kodi-n

Frissítve: 2019. november 01

Az Amazon Prime elérhető a Kodi-on, és ehhez hozzáféréshez használhat egy kiegészítőt, az Amazon Prime azonnali videót. De hogyan lehet feloldani ezt a kiegészítőt? A PureVPN használatával bárhonnan kinyithatja és telepítheti az Amazon Prime Video szoftvert Kodi-on. A PureVPN 7 napos próbaverziót kínál, csupán 0,99 dollárral, hogy segítsen a Kodi előfizetőknek pénzt megtakarítani és elkerülni a letiltási stresszt..

Mi az Amazon Prime??

Amazon Prime Video

Mióta a zsinórvágás trend viharban vette a világot, számos streaming szolgáltatás jelent meg, köztük egy nagyon népszerű név az Amazon Prime. Noha ez nem minden országban érhető el, érdemes felkészülni egy szolgáltatásra. Kiváló alternatíva a Netflix számára, és ha azok közé tartozik, akiket nem érinti a Netflix javaslata és új tartalma, akkor az Amazon Prime az a streaming szolgáltatás, amelyre azonnal fel kell jelentkeznie..

Miért szerezzük meg az Amazon Prime-ot a Kodi-on?

A későn Kodi volt a legnépszerűbb nyílt forrású médialejátszó a streaming népesség körében. Annyira, hogy a teljes webhelyet most a Kodi kiegészítőinek szentelték. Csakúgy, mint az alkalmazások teszik az okostelefont produktív eszközré, a kiegészítők teszik a Kodi nagyszerű streaming-lejátszóvá.

Az Amazon Prime Kodi-kiegészítővel a dolgok nagyon egyszerűek és kényelmesek. Többé nem kell regisztrálnia az Amazon-ra, vagy bármilyen regisztrálási folyamaton át mennie. Csak telepítse a Kodi-t, szerezze be az Amazon Prime-kiegészítőt, és azonnal kezdje meg az Amazon Prime-tartalmak megtekintését bármilyen képernyőn lévő okos eszközön. Hatékony, olcsó és nagyszerűen működik.

Hogyan juthat el az Amazon Prime-hoz a Kodi-on?

Íme: Hogyan telepítsük az Amazon Prime-t a Kodi-ra.

 • Kezdje a Kodi megnyitásával.
 • A kezdőképernyőn válassza a Kiegészítők lehetőséget. Látnia kell egy nyitott doboz ikont, amelynek belsejében egy nyíl mutat. Menj tovább, és kattints rá. Ez a kiegészítő böngésző képernyő. Válassza a Telepítés ZIP-fájlból lehetőséget.
 • Kattintson az éppen mentett fájlra. Ezt repository.xlordx-1.0.0.zip címkével kell ellátni.
 • Most kattintson a Telepítés a lerakatból elemre.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Válassza az XLordX Repo lehetőséget.
 • Ezután válassza a Videó kiegészítők lehetőséget.Amazon Prime a Kodi 3-hoz
 • Válassza az Amazon Prime azonnali videókat, majd az Install lehetőséget.Amazon Prime a Kodi 4-hez
 • Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.
 • Hozzáférés a kiegészítők megnyitásával > Videók > Amazon Prime azonnali videó.

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime-t a Kodi-on a telepítés után?

A Kodi használata az Amazon Prime megtekintéséhez nagyon egyszerű. Így működik:

 1. Indítsa el a Kodi-t
 2. Lépjen a Videó kiegészítők oldalra
 3. Keresse meg az Amazon Prime Instant alkalmazást, amelyet az előző lépésben telepített.
 4. Keresse meg a rendelkezésre álló tartalmat, és streaming, amit szeret.

Ellentétben az Amazon Prime előfizetéssel, amely havi díjat számít fel a felhasználókra, az Amazon Prime Kodi-on történő nézése teljesen ingyenes.

A legjobb VPN a Kodi számára

Annak ellenére, hogy a Kodi egy csodálatos szolgáltatás, amelynek számos előnye van, van néhány hiányossága is. A kezdők számára hajlamos a hackekre és a számítógépes támadásokra. Ennek oka az, hogy a streaming közösség a leginkább megtámadott közösség az interneten. Mivel eszközeik nagyrészt online, és az adatok nagy ellenőrzés nélküli küldését / fogadását szolgálják, a rosszindulatú programokat és a ransomware szoftvereket gyakran a szerpentők célozzák meg. Mindig könnyű célpont.

Sőt, a Kodi esetében az összes tartalom szabadon megtekinthető, mivel nyílt forrású médialejátszó, ám van néhány következménye. A tartalom elvégre nem ingyenes; kalózkodik, és tiltott csatornákon sugározzák, amelyek miatt a Kodi-felhasználók forró vizekbe kerülhetnek.

A PureVPN használata a legjobb módja annak, hogy biztonságban maradjunk minden ilyen online fenyegetéstől. Nagyon stabil VPN, streamingre optimalizálva. Ez nem veszélyezteti az adatfolyam-sebességet, és hozzáférést biztosít több ezer blokkolt csatornához és webhelyhez. A legjobb az, hogy anonimizálja személyazonosságát, ami lehetetlenné teszi a hackerek és az online rendőrség számára, hogy azonosítson és üldözzön.

Záró szó

A PureVPN az online magánélet és a digitális jogok végső támogatója. A PureVPN használatával visszatérítheti az összes megérdemelt digitális jogát; a szólásszabadságra, a hozzáférés szabadságára és a névtelenségre vonatkozó joga mind kéznél van ezzel a nagyszerű VPN-vel.

A PureVPN szervereit több mint 750 helyre helyezte a világon. Az AES 256 bites titkosításával az adatok végső biztonságát nyújtja, amelyet egyetlen hackeres vagy online megfigyelő hatóság sem képes megtörni. Ha érdekli az online jogaid, és személyes adatait védeni szeretné, szerezze be a PureVPN-t most.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me