Az Alluc Addon telepítése a Kodi 18-ban


Az Alluc Addon telepítése a Kodi 18-ban

Közzétéve: 2019. július 16


Ha lelkes streamer vagy, és meg akarja próbálni az Alluc kiegészítőt 2019-ben, ez az exkluzív útmutató minden, amire szüksége van. Három különböző részre osztottuk, hogy mindenki számára átfogóvá váljon:

 1. Az Alluc Addon telepítése a Kodi 18-ban
 2. Az Alluc Addon használata a Kodi 18-ban
 3. Általános hiba- és hibajavítások az Alluc Addon számára

Az Alluc szinte egy évtizede rendkívül kívánatos kiegészítő a Kodi streaming közösségében. Néhányanok már használhattad, és azok, akik még nem veszítenek sok szórakozást Kodi-tól.

Mi az Alluc Addon?

Az Alluc nem pontosan „streaming service”, és nem üzemelteti a saját tartalmát. Ez egy olyan webhely, amely ingyenes streaming linkeket kínál más forrásokból. A mai napig az Alluc tízezreket büszkélkedhet filmekkel és TV-műsorokkal (új és régi), mind a többi streaming webhelyről. Noha úgy gondolja, hogy potenciálisan veszélyes lehet az ismeretlen forrásokból származó linkek követése, az Alluc fejlesztői mindenképpen távolítsanak el minden halott vagy rosszindulatú linket.

Jogi az Alluc Addon használata?

Mivel az adatátvitel és a jogszerűség mindig összetettség alá esik; tehát meglehetősen szürke terület, mint fekete vagy fehér. Sok országban illegális az olyan tartalom letöltése vagy tárolása, amelyre a néző nem rendelkezik jogokkal. Mivel azonban az Alluc nem tárolja a saját tartalmát, és helyette más webhelyekre átirányító linkek könyvtáraként szolgál, biztonságosan feltételezhetjük, hogy az Alluc legális.
A jogi szempontok attól is függnek, hogy hol élsz. Például a legtöbb országban a tartalom megtekintése legális, de a letöltés vagy a tárolás nem. Míg egyes régiókban, például az EU-ban, a nem hivatalos forrásokból való streaming önmagában tilos.

Az Alluc biztonságosan használható?

Mint fentebb tárgyaltuk, az Alluc-on közzétett összes linket a fejlesztők először megvizsgálják, hogy vannak-e rosszindulatú programok, hogy kiküszöböljék vagy legalábbis minimalizálják az összes biztonsági kockázatot. Mindazonáltal az Alluc harmadik fél általi kiegészítésével kapcsolatos biztonsági aggodalmak továbbra is fennállnak. Tehát, ha tudatában van az adatoknak és a magánéletnek, igénybe vehet egy hasznos Kodi VPN-t, hogy biztonságos és privát streaming élményt élvezhessen..

Az Alluc telepítése a Kodi 18-on

Kövesse ezeket a lépéseket óvatosan az Alluc telepítéséhez a Kodi 18 Leia verzióba.

 1. Töltse le a Kodi 18 verziót (ha még nem töltötte le)
 2. Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére, majd kattintson a „Beállítások” menü „Kiegészítők” elemére
 3. Most ellenőrizze az „ismeretlen források” fület, hogy engedélyezze a Kodi számára az Alluc telepítését
 4. Töltse le az Alluc ZIP-fájlját, és mentse el könnyen elérhető helyre
 5. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, kattintson a „kiegészítők” elemre, és válassza a „kiegészítő böngésző” lehetőséget.
 6. Válassza az „Install from zip file” lehetőséget az előzőleg mentett ZIP-fájl megkeresésével
 7. Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését
 8. Menjen vissza a kezdőképernyőre és nyissa meg a „beállításokat”.
 9. Nyissa meg a „fájlkezelőt”, majd kattintson a „Forrás hozzáadása” elemre.
 10. Adjon hozzá forrásokat a felső és az alsó mezőbe
 11. Nyissa meg újra a Kodi kezdőképernyőjét, válassza a „kiegészítők”, majd a „kiegészítő böngésző” lehetőséget.
 12. Kattintson az „Install from zip file” elemre, és várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését
 13. Kattintson a „telepítés a leraktárból” elemre, majd válassza az „telepítés” lehetőséget, és várja meg, amíg az értesítés megjelenik
 14. Kattintson a „telepítés a lerakatból” elemre, majd válassza a „videó / zene / program” kiegészítőket
 15. Válassza az „Alluc” lehetőséget, és várja meg az értesítést
 16. Az Alluc készen áll a használatra

Hogyan kell használni az Alluc-ot a Kodi 18-ban

Miután az Alluc fel lett állítva, itt olvashatja el, hogyan nézheti meg kedvenc filmjét és TV-műsorát.

 1. Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére
 2. Lépjen a „kiegészítők” elemre, és válassza a „video kiegészítők” lehetőséget.
 3. Válassza az „Alluc” lehetőséget
 4. Az üdvözlő ablak felbukkan a legújabb Alluc verzióhoz. A kezdéshez válassza a „Következő” lehetőséget
 5. Most megjelenik a felelősségi nyilatkozat, kattintson az „elfogadás” gombra.
 6. Most két lehetőséget kapsz az Alluc futtatásához. „Alap” és „Speciális”. Az „speciális mód” használatával futtathatja a Transmogrifier vagy a Water Sochak rendszert. De most tartsuk be az alapvető módot, hogy a dolgok egyszerűek maradjanak
 7. Most megjelenik egy képernyő a nyelvek listájával. Választhat több nyelvet a tartalom streamingjére, de itt fogunk ragaszkodni csak az „angol” -hoz és a „következő” -hez.
 8. Ha még nem rendelkezik Alluc-fiókkal, regisztráljon ingyenes fiókra a http://accounts.alluc.com webhelyen, a regisztráció nagyon egyszerű, és meg kell osztania az alapvető információkat, például az e-mail címét.
 9. Írja be az Alluc hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó) a Kodi telepítővarázslójába, és válassza a következő lehetőséget.
 10. Most válassza az „engedélyezés” lehetőséget, ha a Trakt.tv-fiókot össze szeretné kapcsolni az Alluc-tevékenységével. Ha nem használja a trakt.tv fájlt, válassza a „Beállítás befejezése” lehetőséget.
 11. A telepítés befejezése után értesítést kapunk erről. Az Alluc használatának megkezdéséhez válassza a „bezárás” lehetőséget

Általános hiba- és hibajavítások az Alluc Addon számára

Az Alluc használata közben bosszantó hibákkal találkozhat, hogy megszakítsa az adatfolyam-élményt. Az alábbiakban felvázolunk néhány gyakori módszert, a gyors javításokkal együtt.

Bejelentkezés hibák

Miután telepítette az Alluc-ot és elfogadta a felelősségi nyilatkozatot, hibaüzenetet kaphat, amely megakadályozza a bejelentkezést, ha az Alluc-ot alap- vagy haladó módban próbálja futtatni. Megoldás:
Ez a hiba elsősorban akkor jelenik meg, ha Alluc-fiókját nem sikerült regisztrálni. Lépjen a http://accounts.alluc.com webhelyre, és győződjön meg arról, hogy rákattintott a fiók megerősítő linkjére, amelyet az e-mail postafiókba küldött..

Nincs találat

Amikor egy adott műsorra keres az Alluc-ban, akkor a keresések listája jelenik meg Önnek. De néha előfordulhat, hogy a „Nincs eredmény található” hibaüzenetet kap.

Megoldás:

Legtöbbször ennek a hibának semmi köze sincs magához az addonhoz. Lehetséges, hogy a keresésnek nem állnak rendelkezésre eredmények azAlluc könyvtárban. Itt kétszer ellenőrizheti lekérdezését: http://alluc.ee.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map