A WeChat legjobb VPN-je bárhonnan elérhető

A WeChat egy sokoldalú alkalmazás, amely széles körű szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára. Megállapítja azonban, hogy bizonyos országokban, például Oroszországban, betiltották. A készüléken található PureVPN segítségével virtuális helyét Kínára vagy az Egyesült Államokra válthatja, és gond nélkül elérheti a WeChat alkalmazást..

. VPN a WeChat logóhoz

A WeChat, más néven Weixin, Kínában azonnali üzenetküldő alkalmazásként indult 2011-ben. A mai napig előrehaladtával átalakult, amit sokan „szuper alkalmazásnak” hívnak, amely lényegében a szolgáltatások széles skáláját kínálja a felhasználóknak egy tető alatt. A WeChat egy mobiltelefonos fizetéstől kezdve az autópályadíjig, az élelmiszerszállításig és a közösségi médián keresztül egyablakos ügyintézési rendszer több mint 1 milliárd ember számára.!

De az alkalmazásnak megvan a maga része a hátrányainak is. Először is nem férhet hozzá mindenhova. Aztán azt is feltételezik, hogy kínai kormány figyeli a WeChatot. Ha biztonságos és biztonságos hozzáférést szeretne kapni az all-in-one alkalmazáshoz, akkor az a legjobb fogadás, ha a WeChat legmagasabb szintű VPN-jét használja. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon:

Indokok, hogy szükség van-e VPN-re a WeChat számára

Néhány kényszerítő ok miatt érdemes megfontolni egy VPN használatát a WeChat számára:

1. Bármely helyről elérhető

Néhány ország blokkolta a WeChat alkalmazást. Például Oroszországban az alkalmazást betiltották, mert nem tudta megfelelően regisztrálni a hatóságoknál. Noha nem sokkal később ismét elérhetővé tették, a felhasználóknak nem volt lefedettségük ebben az időszakban.

Ha a WeChat nem érhető el az Ön régiójában, könnyen hozzáférhet VPN-hez. Az egyikhez történő csatlakozáskor az internetes forgalom úgy tűnhet fel, mintha egy megfelelő helyről származna, ahol bárhonnan korlátozás nélkül elérhető a WeChat..

2.Titkosítsa a beszélgetéseket

A Tencent technológiai óriás tulajdonosa a WeChat, ám szoros kapcsolatban áll a kínai kormánygal. 2018 májusában a hatóságok felfedték, hogy törölt üzeneteket gyűjtöttek a WeChat-tól. Valójában zavaró lehet az a gondolat, hogy a beszélgetéseid helyreállnak és ellenük használják.

Ennek legegyszerűbb módja a VPN használata. A WeChat minden kommunikációját katonai titkosítás fogja védeni, azaz nem az Ön, hanem a címzett kivételével senki sem fogja elolvasni..

PureVPN – a WeChat legjobb VPN-je!

A legjobb WeChat VPN eléréséhez nem kell a PureVPN-nél tovább keresnie. Ellenőrzött nem naplózott VPN-szolgáltatás vagyunk, és nem gyűjtünk, mentünk és nem osztunk meg naplókat!

A hatalmas, 2000 + VPN-kiszolgálók hálózatával, több mint 180 helyszínen, néhány kattintással azonnal elérheti a WeChat-ot a világ bármely sarkából..

Ezenkívül a teljesítmény tekintetében nem kell kompromisszumot kötnie, mivel korlátlan sávszélességet és szerverváltást kínálunk.

Az IPv6 szivárgás elleni védelem, AES 256 bites titkosítás, Internet kill kapcsoló és a DNS szivárgásgátló védik a WeChat kommunikációt a kíváncsiskodó szemtől..

Az iOS és az Android számára is könnyen telepíthető és felhasználóbarát alkalmazás érhető el, így minimális erőfeszítéssel használhatja a WeChat alkalmazást..

Mi több, egy PureVPN-fiók egyszerre öt különböző eszközön használható – nem kell külön fiókokat vásárolnia az asztalához, az intelligens TV-hez stb..

Még mindig nem biztos benne, hogy a PureVPN a megfelelő választás az Ön számára? Minden tervünket egy 31 napos pénz-visszafizetési garancia alátámasztja, amely lehetővé teszi a szolgáltatás kockázatmentes kipróbálását..

Hogyan feloldhatja a WeChat blokkolását egy VPN segítségével?

Nos, a folyamat annyira egyszerű, amennyire csak lehet. Nem kell műszaki szakértőnek lennie ahhoz, hogy VPN-t használjon a WeChat eléréséhez. Csak kövesse az alábbiakban említett lépéseket, és akkor jó lesz:

 1. Látogasson el a rendelési oldalra, és iratkozzon fel a PureVPN tervre.
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást mobilkészülékére.
 3. Most jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 4. 4. Csatlakozzon egy szerver helyéhez egy olyan országban, ahol a WeChat elérhető, például az Egyesült Államokban vagy Kínában.
 5. Várja meg, amíg a VPN kapcsolat létrejön.
 6. Most indítsa el a WeChat alkalmazást – akadályok nélkül használhatja!

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme néhány a WeChat és a VPN-kkel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdések:

Miért cenzúrázom a WeChat-ot?

A demokráciáért felelős jelöltek óriási győzelmet nyertek Hongkong helymeghatározási választásain. Sok kínai-amerikai WeChat-felhasználó azonban nem tudja online kijelenteni jóváhagyását. Az alkalmazás alapvetően cenzúrálja a politikai beszédet, és betiltja az embereket a mozgalom támogatásához – annak ellenére, hogy Kínán kívül található!

Ha regisztrál egy kínai szárazföldi mobilszámmal, akkor a WeChat kínai verzióját fogja használni, az úgynevezett Weixin. Mivel a szerverei Kínában vannak székhellyel, be kell tartaniuk a kínai előírásokat – ezért cenzúrával kell szembenéznie. A WeChat nemzetközi verziójának használatához be kell merülnie a beállításokba, és ehelyett össze kell kapcsolnia a külföldi mobilszámát.

Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Nyissa meg a WeChat alkalmazást.
 2. Koppintson a Nekem.
 3. Koppintson a Beállítások.
 4. Koppintson a Fiók biztonság.
 5. Koppintson a Telefon.
 6. Koppintson a Change Mobile.
 7. Írja be a használni kívánt telefonszámot.
 8. Koppintson a Következő.
 9. Megkap egy ellenőrző kódot, írja be.
 10. Ha kész, érintse meg a elemet Következő, és ez mind az emberek!

Használjak-e proxyt vagy ingyenes VPN-t a WeChat számára?

Nem hagyatkozhat ingyenes VPN-szolgáltatókra. Végül is gyenge titkosítást kínálnak, kevesebb kiszolgálóhellyel rendelkeznek, és korlátozzák a sávszélességet. Nem csak ez, hanem ezen szolgáltatások többsége összegyűjti az Ön érzékeny adatait, és eladja azokat a harmadik felek számára, akik a legmagasabb ajánlatot nyújtják.

A proxykat illetően csak elrejtik az eredeti IP-címet – a forgalmat titkosítatlan formátumban irányítják át. Ezért nem számíthat arra, hogy valamilyen mértékű adatvédelmet vagy biztonságot nyújtanak számukra. Ezen okok miatt jobb, ha olyan prémium VPN-ket használ, mint a PureVPN!

A dolgok csomagolása

A készülék VPN-fel való felszerelésével biztonságosan és nyugodtan használhatja a WeChat-ot Kínában belülről és kívülről is. Többé nem kell aggódnia az elzáródások miatt vagy az érdekelt harmadik felek miatt, akik a privát beszélgetésein szimatolnak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me