PureVPN a
Szolgáltatási feltételek

Szolgáltatási feltételek

Üdvözöljük a PureVPN-ben!

Köszönjük, hogy felhasználta weboldalunk termékeit és szolgáltatásait ("Szolgáltatások"). A szolgáltatások tulajdonosa és üzemeltetése a GZ Systems Limited, amely PureVPN ™ néven működik, Hongkongban működő részvénytársaságként, amelynek székhelye a 36 / F épület, a Tower Tower, a Times Square, a Matheson Street 1, a Causeway Bay, Hong Kong. A PureVPN ™ fenntartja a jogot a Szolgáltatási feltételek szükség szerinti felülvizsgálatára. A társaság minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy e-mailben vagy értesítést küldjön a felhasználók számára a jelen feltételek változásairól, bármilyen esetükben, e-mailben vagy értesítést küld az ügyfél területére a felhasználók számára. A társaság azonban nem felelős érte. A Szolgáltatások használata a változások hatályba lépését követően azt jelenti, hogy elfogadja az új feltételeket. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, abba kell hagynia a Szolgáltatások használatát. Ha tíz napon belül nem hallunk rólad, akkor a módosított feltételek vonatkoznak rád.

Hasznos meghatározások

 1. Hivatkozások a "feltételek" és / vagy "Megegyezés," lásd a jelen Szolgáltatási feltételeket
 2. Hivatkozások "minket," "mi," "mi," és / vagy "a cég," hivatkozzon a GZ Systems Limited-re, amely PureVPN ™ -ként folytat üzleti tevékenységet.
 3. Hivatkozások "Ön," és / vagy "használó," hivatkozzon a Weboldal és / vagy Szolgáltatások Felhasználójára.
 4. Hivatkozások a "Szolgáltatások" utaljon az általunk kínált szolgáltatásokra, ideértve, de nem kizárólag, a VPN szolgáltatásokat, szervereket, IP-ket, alkalmazásokat, szoftvereket, mobil alkalmazásokat és egyéb márkanév alatt kínált szolgáltatásokat "PureVPN".
 5. Hivatkozások a "Weboldal" hivatkozzon a következő webhelyekre: www.purevpn.com, support.purevpn.com, ideas.purevpn.com, billing.purevpn.com, purevpn.net, pointtoserver.com, valamint minden egyéb URL, amelyet ezekhez a kifejezésekhez hozzáadhatnak a a jövő.
 6. Hivatkozások "Üzleti" olyan vállalkozást jelent, amely felhasználja Szolgáltatásainkat. Te és vállalkozásait együttesen nevezzük "Ön" ezekben a feltételekben.
 7. Hivatkozások "Vita" a felek közötti bármely igény, konfliktus, vita, nézeteltérés, amely e feltételekből (vagy bármely, a jelen feltételekben szereplő bármely kiegészítésből vagy módosításból) származik, vagy azzal bármilyen módon kapcsolódik, ideértve, de nem korlátozva, bármilyen károkozás elleni cselekedetre, szerződés vagy más módon, saját tőkén vagy törvényen alapuló, vagy bármilyen állítólagos jogsértés, ideértve, de nem korlátozva azokra a kérdésekre, amelyek a jelen Feltételek jelentésére, hatására, érvényességére, teljesítésére, megszűnésére, értelmezésére vagy végrehajtására vonatkoznak, vagy bármely, a feltételek.
 8. Hivatkozások "Anyagi jogsértés" bármilyen módon utalhat a jelen feltételek megsértésére. Ha ilyen esemény bekövetkezik, akkor a PureVPN-nek joga van a jelen feltételek megsértése miatt azonnali hatállyal felmondani.
 9. Hivatkozások "Számlázási ciklus" a számla befizetését jelenti. A ciklus magában foglalja azt, hogy fizetése megérkezik hozzánk fizetési feldolgozón keresztül, fiókja érvényessége, valamint az a nap is, amikor számlája lejár.

Ön elfogadja

Szolgáltatásaink igénybevételével Ön elfogadja ezeket a feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el őket, mivel azok képezik az Ön és a társaság között létrejött, jogilag kötelező érvényű megállapodás feltételeit.

Amikor elfogadja Szolgáltatásaink használatát, a Virtuális Magánhálózat ("VPN"), amely magában foglalja, de nem kizárólagosan, szervereink, útválasztók, IP-címek, protokollok, kiegészítők, szoftverek, alkalmazások és egyéb berendezések használatát, felhatalmazza minket arra, hogy információt továbbítson a hálózatunk segítségével, és vállalja, hogy elfogadja a VPN Szolgáltatásaink használatának feltételeit.

Szolgáltatásaink használata, még a Feltételek bármilyen módosítása után is, azt jelenti, hogy Ön elfogadja ezeket a Feltételeket. Ha nem érzi magát úgy, hogy elfogadja ezeket a feltételeket, ahogy vannak, kérjük, hagyja abba a Szolgáltatásaink használatát, bár sajnáljuk, hogy látjuk.

Webhelyünk és szolgáltatásaink üzleti felhasználása

Ha Szolgáltatásainkat üzleti célokra használja, vagy vállalkozás nevében, vagy vállalkozással együtt, akkor a jelen Feltételekkel való egyetértését az adott vállalkozás megállapodásaként kell értelmezni. Ártalmatlan, és megtéríti a PureVPN-t és annak leányvállalatait, tisztviselőit, ügynökeit és alkalmazottait a Szolgáltatások igénybevételéből, illetve a Szolgáltatások igénybevételéből vagy a jelen Feltételek megsértéséből eredő bármely igénybe, pert vagy károkért, beleértve az igényekből, veszteségekből származó felelősséget vagy költségeket , károk, keresetek, ítéletek, peres költségek és ügyvédek díjai.

Az Ön PureVPN-fiókja

A felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy online regisztrációs űrlapon keresztül regisztrálhassanak felhasználói fiókot (a "számla,"), amelyek lehetővé teszik, hogy információt kapjon tőlünk és / vagy részt vegyen a Weboldal és / vagy Szolgáltatások bizonyos szolgáltatásaiban vagy elérésében. Az Ön által megadott információkat a http://www.purevpn.com/privacy-policy.php címen elérhető adatvédelmi irányelveinkkel összhangban fogjuk felhasználni..

Ön a következőkért felelős:

 • A PureVPN-fiók regisztrációjakor aktuális és pontos információk biztosítása a legjobb tudásod szerint;
 • Fiókja minden felhasználása, függetlenül attól, hogy engedélyezte-e az ilyen hozzáférést vagy felhasználást, és annak biztosítása érdekében, hogy Fiókja minden felhasználása teljes mértékben megfeleljen a jelen Szolgáltatási feltételek rendelkezéseinek;
 • Ennek a fióknak a felhasználása a PureVPN által megengedett és a tisztességes felhasználásra vonatkozó irányelveinknek megfelelően. A PureVPN nem ró korlátot a sávszélességre vagy az adatfelhasználásra felhasználónként; a Szolgáltatás igénybevétele azonban tisztességes felhasználásnak van kitéve. Automatikus vagy kézi VPN-munkamenetek létrehozása olyan módon, amely megszemélyesít egy botot, vagy túlzott terhelést jelent a hálózaton, ami zavarhatja a hálózat többi felhasználóját, vagy lényegében túlzott sávszélességet használ, amely meghaladja az átlagos felhasználói sávszélességet hosszabb ideig, vagy a kedvelik a hálózat tisztességtelen használatát, kivéve, ha azt a Társaság kifejezetten engedélyezi. A PureVPN fenntartja a jogot arra, hogy ideiglenesen felfüggessze vagy véglegesen megszüntesse a szolgáltatásainak tisztességtelen használatában talált felhasználókat;
 • A bejelentkezési adatok bizalmas kezelése. Szigorúan tilos a felhasználók bejelentkezési adataikat terjeszteni előzetes beleegyezésünk nélkül, és két ember számára egy fiók megosztása;
 • Nem osztja meg bejelentkezési adatait barátaival;
 • Nem adhatja el, nem cserélheti vagy adhatja át ezt a Fiókot más személynek vagy szervezetnek a Társaság erre vonatkozó külön engedélye nélkül;
 • A bejelentkezési azonosító és a jelszó biztonságos megőrzése minden olyan tevékenységnél, amely a fiókján keresztül történik, beleértve mások tevékenységeit, függetlenül attól, hogy ezek a tevékenységek engedélyezettek-e. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesíti a GZ Systems-t a Fiókjának bármilyen megsértéséről vagy jogosulatlan felhasználásáról.

A PureVPN szolgáltatásai

Szolgáltatási díjak

A weboldal használata ingyenes; azonban a Szolgáltatások bizonyos szempontjai korlátozhatják a Szolgáltatási Díjat fizető Felhasználókat, mivel azok mindenkor elérhetők a weboldalon, valamint az értékesítés helyén. A Szolgáltatásokhoz való hozzáférést az alkalmazandó Szolgáltatási Díj terheli, a díjat automatikusan felszámítják a számla létrehozásakor, majd a "Számlázási ciklus" a számla létrehozásakor megadott fizetési számláról, amelyet időről időre frissítünk.

Promóció / Kedvezmény / Különleges ajánlat (ok)

A PureVPN rendszeresen indít különféle promóciókat / kedvezményeket / különleges ajánlatokat a felhasználók további megkönnyítése érdekében. Ugyanakkor a promóció / kedvezmény / különleges ajánlat kedvezményezettje automatikusan kizárja a további promóció / kedvezmény / különleges ajánlat igénybevételét az általa igénybe vett promóció / kedvezmény / különleges ajánlat élettartama alatt. Ezenkívül a felhasználó nem vehet igénybe promóciót / kedvezményt / különleges ajánlatot kétszer egy számlán.

Vevőszolgálat

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy problémája merülne fel a weboldallal és / vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban, az ügyfélszolgálattal bármikor felvehetjük a kapcsolatot az [e-mail védett] címen. Arra törekszünk, hogy minden ügyfélszolgálati kérdésre negyvennyolc (48) munkanapon belül válaszoljon. Az ügyfélszolgálattal bármikor, a nap 24 órájában, a webhely élő csevegési opcióján keresztül felveheti a kapcsolatot.

Távolról is támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Hozzáférést kapunk ügyfelünk számítógépéhez, előzetes engedélyükkel, a probléma megoldásához.

Szolgáltatások visszavonása

A felhasználók bármikor megszakíthatják a Szolgáltatások használatát, ha kapcsolatba lépnek az Élő Csevegővel vagy támogatási e-mailen keresztül az [email protected] címen.

Szolgáltatások visszatérítése

A visszatérítési politika szolgáltatásaink tisztességes felhasználásától és a Szolgáltatási feltételek betartásától függ. Az irányelv célja a visszatérítésekkel kapcsolatos eljárásaink, feltételeink és feltételeink meghatározása. A visszatérítési politikánk részletes megtekintéséhez kérjük, olvassa el: itt.

A webhely és / vagy szolgáltatás (ok) használata kiskorúak és / vagy gyermekek által

Ön kijelenti, hogy legalább tizennyolc (18) éves és / vagy annál idősebb vagyonban van azon a joghatóságon, amelyben lakik, és ahonnan belép a Weboldalra és / vagy a Szolgáltatásokra, ahol a tizennyolc évesnél idősebb (18) éves korig. Ha Ön tizennyolc éves (18) és / vagy tizennégy éven aluli abban a joghatóságban, amelyben lakik, és ahonnan belép a weboldalra és / vagy a Szolgáltatásra, akkor kifejezetten tilos hozzáférni ehhez. Ön tudomásul veszi és elismeri, hogy az internet olyan információkat tartalmazhat, amelyek pontatlanok, sértőek, tisztességtelenek, illegálisak lehetnek a különféle joghatóságokban, vagy bizonyos szempontból alkalmatlanok lehetnek. Ön beleegyezik abba, hogy a GZ Systems nem felelős az ilyen információkhoz való hozzáférésért, illetve az azokból származó károkért vagy veszteségekért.

Webhelyünk és szolgáltatások tiltott felhasználása

Annak érdekében, hogy megvédjük szolgáltatásainkat a visszaélésekkel, visszaélésekkel vagy valaki sértése elõtt, néhány szabályt állítottunk fel, amelyek minden felhasználóra egyformán vonatkoznak, függetlenül az általuk választott csomagtervtől. Ezeket a szabályokat kizárólag annak biztosítása érdekében hozták létre, hogy minden PureVPN felhasználó teljes internet-szabadságot élvezhessen, anélkül, hogy más felhasználókat zaklatna vagy sértené, és a Szolgáltatásunkat nem visszaélne. Fenntartjuk a jogot a weboldal és / vagy a Szolgáltatások használatának megszüntetésére a tiltott felhasználások bármelyikének megsértése vagy más okból, kizárólagos és kizárólagos döntésünkkel.

Különösen Ön vállalja, hogy nem:

 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat bármilyen illegális felhasználáshoz, például olyan illegális anyagok továbbításához, amelyek a helyi, állami, nemzeti vagy nemzetközi törvények vagy rendeletek szerint bűncselekményt jelentenek;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat spam továbbítására; portok, nyitott proxyk, relék nyitása; kéretlen e-mailek küldése ömlesztett formában opt-in vagy reklám / marketing célokra, még akkor is, ha az e-mailt egy másik szerver küldi / fogadja;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat előugró hirdetések megjelenítéséhez;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat bármilyen módon, bármilyen formájú vagy formájú támadásra bármely más számítógép vagy hálózat számára;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat bármilyen jogellenes, káros, fenyegető, visszaélésszerű, zaklató, kínzó, vagy bíróságon kifogásolhatónak minősített tartalom továbbítására;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat más személyek / vállalkozások sértésére, fenyegetésére, „követésére” vagy más módon zaklatására;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat a fejlécek manipulálására vagy az azonosítók hamisítására, hogy elrejtse a weboldalunkon és / vagy a szolgáltatásokon keresztül továbbított tartalom eredetét;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat kéretlen vagy jogosulatlan hirdetési / marketing / promóciós tevékenységek bármilyen formájába;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat, hogy bekapcsolódjon a szoftver vírusok vagy rosszindulatú szoftverek továbbításába, amelyek célja a többi szoftver / hardver / telekommunikációs berendezés károsítása;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat a weboldalunkhoz és / vagy a szolgáltatásokhoz kapcsolódó hálózatok bármilyen politikájának / eljárásainak / előírásainak be nem tartására;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat zaklatás, visszaélés, sértés, sértés, rágalmazás, rágalmazás, szégyentelés, megfélemlítés vagy nemi, szexuális irányultság, vallás, etnikai hovatartozás, életkor, nemzeti eredet vagy fogyatékosság alapján történő megkülönböztetés céljából; hamis vagy félrevezető információk benyújtása;
 • Weboldalunkon és / vagy Szolgáltatásainkon keresztül tudatosan vagy tudattalanul megsértheti a nemzetközi, kormányzati, szövetségi, tartományi vagy állami rendeleteket, szabályokat, törvényeket vagy helyi rendeleteket;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat illegális tevékenységek előmozdításához, vagy oktatási információk nyújtásával biztosítson eszközöket mások illegális tevékenységei elkövetésére / elősegítésére;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat szellemi tulajdonjogaink vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértésére vagy megsértésére;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat bármely csoport vagy egyén elleni fizikai sérülés vagy sérülés előmozdítására vagy ösztönzésére, vagy az állatokkal szembeni kegyetlenség előmozdítására;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat egy valódi címzett e-mail cím elrejtéséhez, egy másik szolgáltatás törvényes feltételeinek megsértése érdekében;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat mások felkérésére bármilyen jogellenes cselekmény végrehajtására vagy az abban való részvételre;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat webhelyünk és / vagy szolgáltatásaink visszaélésére, szkriptek készítésével és szoftver használatával több erőforrás felhasználására, mint más felhasználók számára rövid idő alatt;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat egy olyan üzenet jelentésére, amelyet általában a weboldalon és / vagy a szolgáltatáson keresztül továbbítanak spamként egy szervezetnek, oly módon, hogy a Szolgáltatást spamforrásnak tekinti;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat automatikus vagy manuálisan túlzott kapcsolatok létrehozásához, különféle IP-k eléréséhez vagy bármilyen okból. A túlzott kapcsolatok kellemetlenséget okoznak, mivel szűk keresztmetszetet teremtenek és megfojtják hálózatunkat, amelynek árát más felhasználók fizetik, és ez teljesen elfogadhatatlan. A maximálisan megengedett munkamenetek napi 300, és ennek a korlátozásnak a túllépése fiókja végleges felfüggesztését vagy megszüntetését eredményezheti, kivéve, ha a vállalat kifejezetten engedélyezi..
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat az e-mail cím továbbításához, amely megköveteli, hogy a Szolgáltatás kommunikáljon egy e-mail szerverrel, amely rendelkezik "szürke felsorolt" a Szolgáltatások e-mail szervere;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat az illegális tartalmak elérésére / megosztására / feltöltésére / letöltésére, ideértve, de nem kizárólag, a gyermekpornográfiát vagy a gyermekpornográfiának tekintett tartalmat. Bármely Felhasználó fiókját, aki ebben vagy bármely ilyen tevékenységben részt vett, azonnal, értesítés nélkül felfüggesztjük;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat az IP-k maszkolásához keresőmotorokban történő kereséshez, fórumokon történő hivatkozás létrehozásához, webhelyek kézi vagy automatikus feltérképezéséhez és minden egyéb olyan tevékenységhez, amely a keresőmotor optimalizálása, a fórum kommentálása vagy az adatbányászat területébe tartozik, kivéve, ha a társaság kifejezetten engedélyezi;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat vírusok vagy bármilyen egyéb típusú rosszindulatú kód feltöltésére vagy továbbítására, amelyet bármilyen módon felhasználhatnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolja a weboldal és / vagy szolgáltatás működését vagy működését;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat mások személyes adatainak összegyűjtésére vagy nyomon követésére;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat spam, adathalász, ártalom, ürügy, pók, feltérképezés vagy kaparás céljából;
 • Használja weblapunkat és / vagy szolgáltatásainkat obszcén vagy erkölcstelen célokra; és / vagy;
 • Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat a webhely és / vagy a szolgáltatások biztonsági jellemzőinek megzavarására vagy megkerülésére.

Szolgáltatásaink módosítása és megszüntetése

Ha úgy találják, hogy bármilyen módon, formában vagy formában megsérti a feltételeinket vagy a szolgáltatásainkat, akkor lehet, hogy szélsőséges lépést kell tennünk azért, hogy felfüggessze fiókját velünk, bár sajnáljuk, hogy elmenünk.

A társaság fenntartja a jogot:

 • A Szolgáltatási feltételek vagy más megállapodások teljes vagy részleges módosítására, kiegészítésére, felfüggesztésére vagy törlésére, teljes egészében vagy részben, bármikor, saját belátásunk szerint, az ilyen módosítások, kiegészítések vagy törlések azonnali hatállyal lépnek hatályba, amikor a weboldalra meghirdetik őket. A Weboldal használatát és / vagy a Szolgáltatások folyamatos használatát ezen Szolgáltatási feltételek módosítása, kiegészítése vagy törlése után úgy kell tekinteni, hogy Ön elfogadja a módosítást, kiegészítést vagy törlést;
 • A weboldal vagy az általunk kínált szolgáltatások bármely részének módosítása, hozzáadása, felfüggesztése vagy törlése, akár teljes egészében, akár részben, bármikor, saját belátása szerint, az ilyen módosítások, kiegészítések vagy törlések azonnal hatályba lépnek. Az ilyen módosítások, kiegészítések vagy törlések magukban foglalhatják a kínált tartalmat, a rendelkezésre állás óráit, az élő csevegés támogatását, az e-mail támogatást, a szerverek számát, a szerverek rendelkezésre állását, az alkalmazások elérhetőségét, a protokollok számát, a kiegészítőket, a berendezéseket a hozzáféréshez vagy a felhasználáshoz, a weboldal elrendezésének megváltoztatásához, a VPN-csomagokhoz, a szolgáltatások elérhetőségéhez, promóciós ajánlatokhoz és a VPN-csomagok árainak felülvizsgálatához;
 • A weboldalhoz és / vagy a Szolgáltatásokhoz való hozzáférés megtagadása vagy a Szolgáltatások megszüntetése a jelen Feltételek bármelyikének megsértésével vagy bármilyen okból, bármikor, saját belátásunk szerint. Saját belátása szerint bármilyen okból korlátozhatjuk vagy megszüntethetjük a felhasználói fiókot. Abban az esetben, ha változtatunk vagy törölünk egy fiókot, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a fiók létrehozásakor megadott e-mail és / vagy számlázási cím / telefonszám elérésével; ennek elmulasztása azonban nem von maga után felelősséget, beleértve a Fiók megszüntetéséből fakadóan törölt adatokkal, szolgáltatások elvesztéséért, bármilyen kárért és az üzleti veszteségért való felelősséget;
 • Új díjak, díjak vagy egyéb feltételek bevezetése a Szolgáltatás vagy annak részei használatához bármikor;
 • Felkérheti Önt, hogy bármilyen okból bármikor igazolja magát, saját belátása szerint. Amennyiben nem nyújt be elegendő személyazonossági igazolást, ahogyan azt felkérjük, fiókját megszüntetik, és visszatérítés nem alkalmazandó;
 • Fiókja felmondása abban az esetben, ha nem biztosítja a Fiók biztonságát, és megakadályozza a Fiók jogosulatlan használatát;
 • A jelszó (k) megváltoztatásának megkövetelése, ha úgy gondoljuk, hogy a jelszava (k) már nem biztonságos. Sem a társaság, sem annak képviselői nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy károkért, amelyek az Ön számlájának jogosulatlan használata következtében merülhetnek fel, akár az Ön ismerete, akár anélkül; Ön azonban felelősséget vállalhat a GZ Systems vagy más felek esetleges veszteségei miatt, ha valaki más az Ön Fiókját használja.

Az információk pontossága, teljessége és időszerűsége

 • Bár megpróbáljuk a webhelyet és a szolgáltatásokat elérhetővé tenni napi huszonnégy (24) órában, heti hét (7) napon, kivéve a karbantartás tervezett lejárati idejét, nem garantáljuk, hogy a webhely és a szolgáltatások minden időben elérhető.
 • Nem garantáljuk, hogy számítógépe, táblagépe és / vagy okostelefonja hozzáférhet és / vagy támogatni tudja a webhelyet és / vagy a szolgáltatásokat.
 • Nem felelünk azért, ha a Weboldalon és / vagy a Szolgáltatásokban rendelkezésre bocsátott információ nem pontos, hiányos vagy naprakész. Ön tudomásul veszi, hogy a webhelyet és a szolgáltatásokat csak általános tájékoztatás céljából nyújtják, és nem szabad azokra alapozni, és azokkal kizárólag a döntéshozatal alapjaként lehet felhasználni, az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrásokkal való konzultáció nélkül..
 • Nem garantáljuk, hogy a webhelyen és / vagy a szolgáltatásokban elkövetett hibák kijavításra kerülnek.

Szellemi tulajdon

A szellemi tulajdonhoz fűződő jogokról nem lemondtak

Ez egy megállapodás a webhelyhez és / vagy a Szolgáltatásokhoz való hozzáférésről és azok használatáról. A webhelyet és a szolgáltatásokat a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik. A webhely és a szolgáltatások nekünk tartoznak, és ránk vagy a mi licencünkre (ha van) a tulajdona. Fenntartjuk a webhely és a szolgáltatások összes tulajdonjogait.

Ezenkívül minden anyag ("anyagok") jelennek meg vagy továbbíthatók ezen a weboldalon és / vagy szolgáltatásokon, ideértve, de nem kizárólag a szöveget, fényképeket, képeket, illusztrációkat, videoklipeket, audio klipeket és grafikákat a mi tulajdonunkban vannak, és azokat Hong Kong és a nemzetközi szerzői jogok, védjegyek, szolgáltatási védjegyek és egyéb tulajdonjogok, törvények és szerződések.

Az előírtak kivételével a webhelyen tárolt Anyagok nem másolhatók, sokszorosíthatók, közzétételre kerülhetnek, nem továbbíthatók, nem adhatók el, nem bérbeadhatók, nem módosíthatók, nem származtatható művek nem hozhatók létre, terjeszthetők, újra nem adhatók, nem végezhetők el, nem jeleníthetők meg, és semmilyen módon nem használhatók fel kereskedelmi célból. továbbá nem sértheti az Anyagokban szereplő szerzői jogokat vagy egyéb szellemi tulajdonjogokat. Az Anyagokból semmilyen szerzői jogi védjegyet, védjegyet vagy más védjegyet vagy vizuális jelet és logót nem szabad eltávolítani, megváltoztatni, illetve eltávolítását vagy megváltoztatását megakadályozni..

Készíthet egyetlen nyomtatott másolatot a jelen weboldalon és / vagy a Szolgáltatásokban általunk szolgáltatott Anyagokról kizárólag személyes, nem kereskedelmi használatra, feltéve, hogy nem távolít el, és nem engedi, hogy eltávolítsák semmilyen szerzői jogot, védjegyet vagy egyéb tulajdonosi értesítést. vagy vizuális jelek vagy logók az anyagból. Kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül nem archiválhatja és őrizheti meg a webhelyen elérhető anyagokat és / vagy szolgáltatásokat. Az Anyagok bármely részének archiválására, közzétételére vagy megőrzésére vonatkozó minden kérést írásban kell benyújtani nekünk, és egyértelműen meg kell határoznia az Anyag felhasználásának célját és módját. Az Anyagok bármely részének archiválására, megőrzésére vagy újbóli közzétételére vonatkozó engedély iránti kérelmeket be lehet nyújtani a következő címre:

Semmilyen jogot vagy licencet nem szerezhet az anyagokban, kivéve a webhely használatának korlátozott jogát, a jelen Szolgáltatási feltételeknek megfelelően. A weboldalról hozzáférhető vagy letöltött bármely anyaghoz a jelen Szerződésben meghatározott használati feltételekkel összhangban kell hozzáférni vagy letölteni. Fenntartjuk azokat a jogokat, amelyeket a jelen Felhasználási feltételek nem tartalmaznak kifejezetten.

Saját szoftver használata

VPN-szolgáltatásaink megkövetelhetik, hogy töltse le / konfigurálja védett VPN-szoftverünket a számítógépére / intelligens eszközére / szórakoztató rendszerére. Ezenkívül rendszeres időközönként frissítéseket / javításokat küldhetünk szoftverünkre a számítógépére / intelligens eszközére / szórakoztató rendszerére. Ezúton engedélyezi a szoftverünk és annak frissítéseinek a telepítését a számítógépére / intelligens eszközére / szórakoztató rendszerére. Szoftverünket a jelen feltételekkel és a szoftver végfelhasználói licencszerződésével összhangban elérhetővé teszik az Ön számára. Sem a szoftverünk funkcióit, sem funkcióit nem változtathatja meg, nem módosíthatja, nem fordíthatja össze, sem nem bonthatja szét, nem másolhatja le, nem másolhatja be, és senkit sem terhelhet..

Ön is megérti, hogy időről időre bevezetünk különféle új technológiákat, amelyek előfordulhat, hogy nem teljesülnek következetesen minden platformon, mivel a teljesítménye kódtól függ a számítógép konfigurációjától, az internet sebességétől, az internetszolgáltatótól és más kapcsolódó eszközöktől és szoftver. Néhány általunk nyújtott frissítés / javítás kritikus lehet a szoftver és szolgáltatásunk működése szempontjából, és ezért kötelező lehet, hogy engedélyezze telepítését a rendszerére / eszközére.

Korlátozott licenc megadása

Amikor velünk regisztrál egyedi fiókot, korlátozott, nem kizárólagos személyes, nem átruházható licencet adunk Önnek Szolgáltatásaink és védett szoftvereink használatához. Biztosítania kell azonban, hogy Szolgáltatásainkat kizárólag személyes, magán- és nem kereskedelmi tevékenységeihez használja, kivéve, ha regisztrál nálunk üzleti VPN-felhasználóként, és kap tőlünk egy üzleti VPN-fiókot. Ez a licenc kizárólag személyes felhasználásra vonatkozik, továbbá tilos a Szolgáltatásaink viszonteladása, és engedélyezheti más személyek számára a Fiókod használatát. A szabályok be nem tartása esetén fiókja megszűnhet.

Visszacsatolás

Lehetősége van arra, hogy véleményeket, javaslatokat, ötleteket és visszajelzéseket nyújtson be (a továbbiakban együttesen: „Visszajelzés”). Ha ilyen visszajelzést nyújt, akkor kizárólagos tulajdonjogot ad nekünk, amely korlátozás nélkül magában foglalja a számunkra vagy bármely harmadik fél, amelyet kijelölünk, hogy használjon, másoljon, továbbítson, kivonatoljon, közzé tegye, terjessze, nyilvánosan megjelenítse, nyilvánosan végrehajtsa, származékos műveket hozzon létre, gazdagépről, indexelésre, gyorsítótárra, címkézésre, kódolásra, módosítására és adaptálására (ideértve korlátozás nélkül a alkalmazkodni kell streaminghez, letöltéshez, sugárzáshoz, mobilhoz, digitálishoz, bélyegképhez, szkenneléshez vagy más technológiákhoz) bármilyen formában vagy a jelenleg ismert vagy később kifejlesztett adathordozón. Minden ilyen visszajelzést nem bizalmasan kell kezelni, de a Társaság dönthet úgy, hogy védelmezi személyazonosságát azzal, hogy személyazonosságát névtelenné teszi.

Ha megállapítást nyer, hogy megőrzi az Ön által benyújtott tartalomban erkölcsi jogokat (ideértve a hozzárendelési vagy integritási jogokat is), akkor kijelenti, hogy a) Ön nem követeli meg, hogy a tartalommal kapcsolatban bármilyen személyazonosító információt használjon, vagy bármely származtatott mű, illetve annak frissítése vagy frissítése; (b) nem kifogásolja a tartalom közzétételét, használatát, módosítását, törlését és kizsákmányolását nekünk vagy a mi engedélyeseknek, jogutódoknak és megbízóknak; c) örökre lemond, és vállalja, hogy nem igényli vagy érvényesíti a szerző bármelyik tartalmához fűződő minden erkölcsi jogát; és (d) örökre mentesít minket, valamint engedélyeseinket, utódjainkat és meghatalmazóinkat minden olyan követelés alól, amelyet bármilyen ilyen erkölcsi jog alapján egyébként követelhetne velünk szemben. Ezenkívül bármilyen más felhasználó számára engedélyezheti a tartalom elérését, megtekintését, tárolását vagy reprodukálását a Felhasználó személyes felhasználása céljából.

A fentiek ellenére tudomásul veszi, hogy visszajelzése tartalmazhat olyan fogalmakat, ötleteket, anyagokat, javaslatokat, javaslatokat és hasonlókat, amelyek a PureVPNTM-hez vagy annak kezdeményezéseihez kapcsolódnak (a továbbiakban: Ötletek.) Ötleteivel kapcsolatban elismeri, hogy: (a) számos féltől számos beadványt kapunk és / vagy esetleg önállóan fejlesztettük ki és / vagy elgondolkodtunk az Ötleteitekhöz hasonló ötletekben, és hogy Ötleteink áttekintése nem újszerűség, prioritás vagy eredetiség elismerése; és (b) az Ötletekhez hasonló bármilyen ötletet felhasználunk, függetlenül attól, hogy visszajelzésein vagy beküldésein alapul-e, amelyeket harmadik felek nyújtottak nekünk, vagy amelyeket önállóan fejlesztettek ki, vagy mi általunk megvizsgáltunk;.

Mások szellemi tulajdonjogai

A GZ Systems szilárdan hisz mások szellemi tulajdonjogaiban, és elvárja, hogy tiszteletben tartsa ezt a jogot. Ezért erőteljesen elriasztjuk a felhasználókat attól, hogy olyan tevékenységeket végezzenek, amelyeket szerzői jogok és / vagy védjegyek megsértéseként lehet értelmezni. A fájlmegosztás csak a következő szervereknél engedélyezett: Afganisztán, Algéria, Angola, Örményország, Bahama-szigetek, Bahrein, Banglades, Barbados, Belgium, Bermuda, Bolívia, Brit Virgin-szigetek, Brunei Darussalam, Bulgária, Kambodzsa, Zöld-foki-szigetek, Kajmán-szigetek, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Dánia, Dominikai Köztársaság, Dominikai Köztársaság, El Salvador, Észtország, Etiópia, Németország, Ghána, Gernada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Kazahsztán, Kenya, Kirgizisztán, Laosz, Lettország, Libanon, Litvánia, Luxemburg , Makaó, Madagaszkár, Mauritius, Mauritius, Moldova, Monaco, Mongólia, Montserrat, Mianmar, Hollandia, Nicaragua, Nigéria, Nigéria, Norvégia, Omán, Pakisztán, Panama, Pápua Új-Guinea, Paraguay, Peru, Portugália, Puerto Rico, Románia, Oroszország, Saint Lucia, Szaúd-Arábia, Szenegál, Szerbia, Seychelle-szigetek, Szlovénia, Srí Lanka, Suriname, Svédország, Tadzsikisztán, Tanzánia, Trinidad és Tobago, Tunézia, Törökország, Türkmenisztán, Turks- és Caicos-szigetek, Egyesült Arab Emírségek, Üzbegisztán és Venezuela.

Megfelelő körülmények között és saját belátásunk szerint letilthatjuk és / vagy megszüntethetjük azon tagok számláit, akik mások szerzői jogainak vagy más szellemi tulajdonjogainak megsértéséért ismételten megsértik, vagy akiket többször felrónak. Ha eltávolítjuk az Ön tartalmát és / vagy megszüntetjük fiókját valaki más szerzői jogainak megsértése miatt, és úgy gondolja, hogy tévesen távolítottuk el azt, lehetőséget biztosítunk az Ön számára fellebbezésre.

Az 1998. évi digitális millenniumi szerzői jogi törvénynek megfelelően, amelynek szövege megtalálható az Egyesült Államok Szerzői Jogi Hivatalának weboldalán, a következő címen: http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, a szerzői jogok megsértésére vonatkozó igényekre gyorsan reagálunk. elköteleztük magunkat weboldalunkon keresztül, amelyekről értesítjük a kijelölt szerzői jogi képviselőnket.

Ha Ön szerzői jog tulajdonos, vagy jogosult arra, hogy az egyik nevében cselekedjen, vagy bármilyen, a szerzői jogok alapján fennálló kizárólagos jog alapján tevékenykedjen, kérjük, jelentse a webhelyen vagy azon keresztül bekövetkező állítólagos szerzői jogsértéseket, az alábbi feltételezett jogsértésről szóló értesítés kitöltésével és kézbesítjük a kijelölt szerzői jogi képviselőnknek. A Közlemény kézhezvétele után bármilyen intézkedést megteszünk, saját belátása szerint megfelelőnek tartunk, ideértve a megtámadott anyag eltávolítását a Weboldalról.

Az állítólagos jogsértésről szóló DMCA-értesítés benyújtása ("Értesítés"):

 1. Azonosítsa a szerzői jog által védett művet, amelyet állítólag megsértett, vagy – ha ez a közlemény több szerzői joggal védett műre vonatkozik -, reprezentatív listát nyújthat a szerzői joggal védett alkotásokról, amelyek állítása szerint megsértették őket..
 2. Azonosítsa (i) azt az anyagot, amelyet állítólag jogsértőnek minősít (vagy amely jogsértő tevékenység tárgyát képezi), amelyet el kell távolítani vagy amelynek hozzáférését le kell tiltani, valamint az ésszerűen elegendő információt ahhoz, hogy az anyag megtalálható legyen, ideértve a következőt: legalább adott esetben a webhelyen mutatott link URL-je, ahol ilyen anyag megtalálható, és (ii) hivatkozás vagy link arra az anyagra vagy tevékenységre, amelyet állítólag megsért, azaz eltávolítandó vagy hozzáférhető amelyre le kell tiltani, és ésszerűen elegendő információ áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtaláljuk ezt a hivatkozást vagy linket, beleértve, ha alkalmazható, legalább a webhelyen mutatott link URL-jét, ahol az ilyen hivatkozás vagy link megtalálható.
 3. Adja meg postai címét, telefonszámát és, ha elérhető, e-mail címét.
 4. A közlemény szövegébe illessze be mind a következő állításokat:
  "Ezúton kijelentem, hogy jóhiszeműen hiszem, hogy a szerzői jogok által védett anyagot vagy az ilyen anyagokra mutató hivatkozást vagy linket nem a szerzői jogok tulajdonosa, képviselője vagy a törvény engedélyezi (például tisztességes felhasználásként).."
  "Ezúton kijelentem, hogy az ebben a közleményben szereplő információk pontosak, és hamisság miatt büntetendő, hogy én vagyok a szerzői jog vagy a szerzői jog alapján állítólagosan megsértett kizárólagos jog tulajdonosa vagy jogosult a tulajdonos nevében eljárni.."
 5. Adja meg teljes névét és elektronikus vagy fizikai aláírását.
  Ezt az értesítést az összes elem kitöltésével küldje el a kijelölt szerzői jogi képviselőnknek:
  A GZ Systems Limited PureVPN ™ -ként működik
  36 / F, 2. torony, Times Square, Matheson Street, Causeway Bay,
  Hong Kong
  E-mail: [e-mail védett]

Ha értesítést kap arról, hogy tartalmát szerzői jogi panasz miatt eltávolították, és / vagy fiókját megszüntették, ez azt jelenti, hogy a tartalmat a tartalom tulajdonosának kérésére törölték a Weboldalunkról. Ha fiókjához túl sok szerzői jogi panasz érkezik, elveszítheti az új tartalom továbbításának lehetőségét, és fiókját teljesen letilthatja.

Ha úgy gondolja, hogy a tartalmat tévesen távolították el és / vagy fiókját megszüntették, akkor az alábbi lépések végrehajtásával lehetősége van ellenkeresetet benyújtani. Ha érvényes ellenkérelmet kapunk, továbbítunk egy másolatot az eredeti panaszt benyújtó személynek. Ha tíz (10) munkanapon belül nem kapunk értesítést arról, hogy az eredeti panasz benyújtója bírósági végzést kér a szóban forgó tartalom további megsértésének megakadályozására, akkor eltávolítjuk a panaszt az Ön Fiókja nyilvántartásából, és a tartalom, amelyet saját belátásunk szerint eltávolítottak.

Megjegyzés: A csalárd és / vagy rosszhiszemű beadványok jogi és pénzügyi következményekkel járnak. Mielőtt ellenkérelmet nyújtana be, győződjön meg arról, hogy az eltávolított tartalom tényleges jogainak tulajdonosa vagy, jóhiszeműen hiszi, hogy az anyagot tévesen távolították el, és érti meg a hamis igény benyújtásának következményeit..

Ellentmondás elküldéséhez e-mailben küldje el e-mailben a [e-mail védett] e-mailt, és tegye a következőket:

 1. Az Ön neve, címe és telefonszáma.
 2. Az értesítési e-mail aljára kinyomtatott DMCA-azonosító.
 3. Az eltávolított tartalom forráscíme (másolja és illessze be a linket az értesítési e-mailbe).
 4. Hamiskodás miatt nyilatkozat arról, hogy jóhiszeműen hiszi, hogy a tartalmat tévesen távolították el.
 5. Nyilatkozat arról, hogy beleegyezik a címet viselő bírósági körzet szövetségi kerületi bírósága joghatóságába, vagy ha az Ön címe az Egyesült Államokon kívül található, minden olyan bírósági körzethez, amelyben találhatunk, és hogy elfogadja eljárás kézbesítése az eredeti panaszt c) pont (1) bekezdésének C. alpontja alapján benyújtó személytől vagy annak képviselőjétől.
 6. Fizikai vagy elektronikus aláírás.

Harmadik féltől származó hirdetések, promóciók és linkek

Harmadik felek hirdetései és promóciói

Időről időre harmadik felek hirdetéseit és promócióit futtathatjuk a weboldalon és / vagy a Szolgáltatásokon. Az Ön üzleti kapcsolatai, levelezése vagy promócióban való részvétele nem reklámozókkal, és nem az önökkel, hanem az ilyen ügyletekkel kapcsolatos feltételek, garanciák vagy kijelentések kizárólag közted és az ilyen Harmadik Fél között vannak. Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy károkért, amelyek az ilyen ügyletek eredményeként, vagy harmadik fél hirdetőknek a weboldalon és / vagy a Szolgáltatásokon való megjelenése miatt merültek fel..

Harmadik féltől származó eszközök használata

Lehet, hogy hozzáférést biztosítunk Önnek harmadik fél által használt eszközökhöz, amelyek felett nincs befolyásunk vagy bemeneti adatok, és nem figyeljük meg azok használatát vagy teljesítményét.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk az ilyen eszközökhöz "amint az" és "amint elérhető" bármilyen garancia, nyilatkozat vagy feltétel nélkül, jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmiféle felelősséget, amely az opcionális harmadik fél által használt eszközök használatából adódik, vagy azzal kapcsolatban.

A Weboldalon keresztül kínált opcionális eszközök bármilyen használata önmagában a saját felelősségére és a saját belátása szerint történik, és biztosítania kell, hogy megismerje és jóváhagyja azokat a feltételeket, amelyek mellett az eszközöket az érintett harmadik fél szolgáltató nyújtja..

A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a weboldalon és / vagy a Szolgáltatásokon keresztül (beleértve az új eszközök kiadását). Az ilyen új szolgáltatásokra és / vagy szolgáltatásokra a jelen Szolgáltatási feltételek is vonatkoznak.

Harmadik fél linkei

Bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások, amelyek a weboldalunkon és / vagy a Szolgáltatásokon keresztül érhetők el, tartalmazhatnak harmadik felektől származó anyagokat.

A Szolgáltatások harmadik fél linkei harmadik fél webhelyeire és / vagy olyan szolgáltatásokra irányíthatják Önt, amelyek nincsenek kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság megvizsgálásáért vagy kiértékeléséért, és nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget semmiféle harmadik fél anyagáért vagy weboldaláért és / vagy szolgáltatásért, vagy a harmadik fél egyéb anyagáért, termékeiről vagy szolgáltatásáért. -A felek.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért vagy károkért, amelyek az áruk, szolgáltatások, források, tartalom megvásárlásával vagy használatával, vagy bármilyen egyéb tranzakcióval kapcsolatosak, amelyek olyan harmadik felekkel kapcsolatban merülnek fel, akikkel kapcsolatba lépnek a Szolgáltatásokon keresztül. Kérjük, alaposan olvassa át a Harmadik Fél politikáit és gyakorlatait, és mielőtt bármilyen tranzakciót megkezdene, győződjön meg róla, hogy megérti azokat. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, igényeket, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik fél felé kell irányítani.

FELELŐSSÉGKIZÁRÁSOK; A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSAI; KÁRTALANÍTÁS

A GARANCIA NYILATKOZATA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

(A) ELFOGADJA, HOGY A WEBOLDAL ÉS A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATA SZABAD KOCKÁZATÁNAK FELTÉTELE. NEM NEM NEM KAPCSOLATOS, NEM KAPCSOLATOS MUNKAVÁLLALÓK, ÜGYNÖKSÉGEK, HARMADIK FÉLKITŰZŐK VAGY SZERINTI BIZTOSÍTÓK VAGY LICENZOR / S GARANCIA, HOGY A WEBOLDAL ÉS / VAGY A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁRA SZÜKSÉGESSÉGTELEN VAGY Hibától mentes; SZERINT NEM KÖVETELT GARANCIAAT AZ AZ EREDMÉNYEKHEZ, Amellyel a weboldalt és / vagy a szolgáltatásokat használhatjuk, vagy a rendelkezésre bocsátott információk pontosságára, megbízhatóságára, teljességére, időszerűségére vagy tartalmára vonatkozhatunk..

(B) MINDEN KORLÁTOZHATÓ SZOFTVERT, TERMÉKET VAGY EGYÉB ANYAGOKKAL KAPCSOLATOSAN "AMINT AZ" Bármilyen formájú, kifejezetten vagy implicitet hordozó garancia nélkül, de beleszámítva, de nem korlátozódik a kereskedhetõség vagy a fõzõdés elõtt, az üvegszálas felületre átitatva, a felületre átitatva, az üvegházhatású felületre fújva. VAGY MÓDOSÍTÁS AZ EZEKRE A FELTÉTELEKRE VONATKOZÓ JOGOKKAL.

(C) SZÜKSÉGES ALKALMAZOTTAK, ALKALMAZOTTAK, TÁRSADALOMOK, SZÜLŐK, ÜGYNÖKSÉGEK, PARTNEREK, HARMADIK FÉLEN TARTALMAZÓK, KÉSZÜLÉKEK ÉS / VAGY RÉSZÜNKEK VEZETŐI IRÁNYÍTÓK, TISZTVISELŐK ÉS TAGOK RÉSZE FELELŐS FELELŐSSÉGEK ÖNNAK, VAGY MÁSKAK BETEGSÉGES VESZTÉS VAGY KÁR, AMENNYIBEN KAPCSOLATOS KÖZVETLEN, KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, KÖVETKEZŐ, INCIDENÁLIS, PUNITÍV ÉS EGYÉB KÁR KERETÉRE, BE, MINT NEM KORLÁTOZOTT KÖVETELMÉNYEKHOZ, RELENCIÓJÁT VAGY KÖVETKEZŐ KÁROKKHOZ, HATÁSKÖVETÉS, KÖLTSÉGESSÉG, HASZNOSÍTÁS , VAGY AZ INFORMÁCIÓK VAGY ADATOK ELVESZTÉSE, KIVÉTELEK A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ, VAGY A HASZNÁLAT HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN.

(D) FELELŐSSÉGESEN NEM KÖVETKEZTETTEN NEM MEGFELELŐEN NEM MEGFELELŐEN FELELŐSSÉGET SZEMÉLYESEN AZONOSÍTANDÓ INFORMÁCIÓK KÉPESSÉGÉNEK HOZZÁFÉRTÉSÉHEZ. A WEBOLDAL ÉS / VAGY A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁVAL ELISMERI ÉS ELFOGADJA A SZERZŐDÉS FELELŐSSÉGET. HA NEM ELFOGADJA, NEM KAPCSOLATOS BE ÉS HASZNÁLHATÓ MEG A HASZNÁLATOT.

(E) A SZOLGÁLATOS ÉS KIZÁRÓ JOG ÉS A JOGSZERŰSÉG A weboldal és / vagy a SZOLGÁLTATÁSOK VAGY MÁS SZÁMÍTÁSOK ESETÉN SZÜKSÉGESSÉGEK ESETÉN A SZOLGÁLTATÁSHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS ESETTEK.

VÁLTOZÓ JOGHATÓSÁGOK NEM engedélyezik az esetleges vagy következményes károkért a felelõsség korlátozását vagy kizárását, így a fentebb említett korlátozások nem vonatkozhatnak bizonyos felhasználókra..

Ön tudomásul veszi, hogy a GZ Systems nem tehető felelőssé a Szolgáltatásainkon vagy a Virtuális Magánhálózaton keresztül továbbított tartalom veszteségeiért, megrongálásáért, megváltoztatásáért vagy eltávolításáért. Szolgáltatásaink igénybevételével kifejezetten lemond a jogoktól, hogy kártérítést kérjen, vagy felelősséget vállaljon a társaságra az ilyen veszteség, változás, korrupció vagy eltávolítás miatt. Szükség esetén és ideiglenesen átmenetileg / véglegesen felülvizsgálhatjuk vagy megszüntethetjük Szolgáltatásaink egészét vagy egy részét, amely befolyásolhatja Szolgáltatásaink felhasználását, értesítés nélkül vagy anélkül. Ön beleegyezik abba, hogy Ön vagy harmadik fél nem vállal felelősséget az ilyen felülvizsgálatért, felfüggesztésért vagy megszüntetésért.

A fenti korlátozásoknak fenn kell tartaniuk ezeket a feltételeket, és mindannyiunk, valamint társult társaságaink és megfelelő igazgatóink, tisztviselőink, alkalmazottaink és ügynökeink javára szükségesek..

KÁRTALANÍTÁS

ELFOGADJA, HOGY FELÜGYELETEKKEL ÉS KAPCSOLATOKKAL ÉS RENDELKEZŐ IGAZGATÓKAT, RÉSZVÉTELEINKET, FELHASZNÁLÓKAT ÉS KÖLTSÉGEKET, FELTÉTELEN, KÖVETKEZÉSÉNEK, FELTÉTELEIVEL KÖTELEZETT, DÍJAKKÉNT, KÖRNYEZETT, KERETEZTETTEK ÉS BETÖLTSÉGETT (A) A WEBOLDAL HASZNÁLATA ÉS / VAGY SZOLGÁLTATÁSOK; (B) NEM MEGFELELŐSÉG EZEN A MEGÁLLAPODÁSBAN, VAGY SÉRT; (C) HARMADIK FÉL SZOLGÁLTATÁSOK, TERMÉKEK, LINKEK, HIRDETÉS ÉS / VAGY ESZKÖZÖK HASZNÁLATA; (D) HARMADIK FELEK JOGÁNAK MEGSÉRTÉSE, A HARMADIK FELEK SZELLEMI TULAJDONJOGAI JOGAIval együtt; vagy (E) A WEBOLDAL MEGENGEDETT FELHASZNÁLÁSA ÉS / VAGY SZOLGÁLTATÁSOK MÁSOK SZEMÉLYES HASZNÁLATÁNAK HASZNÁLATA.

Irányadó jog; döntőbíráskodás

Irányadó jog

Ezeket a feltételeket a hongkongi törvényekkel összhangban kell alkalmazni és értelmezni, tekintet nélkül a jogszabályi ellentmondásokra. Ön beleegyezik abba, hogy aláírja a hongkongi bíróságok személyes joghatóságát, és a jelen feltételekkel és / vagy a Weboldallal és / vagy a Szolgáltatásokkal kapcsolatos vagy azokból fakadó bármely okot be kell nyújtani azokba, kivéve, ha a Választottbírósági szakasz, infra.

Konfliktusmegoldó; döntőbíráskodás

Ha vita merül fel velünk kapcsolatban a jelen Feltételek és / vagy a Weboldal és / vagy a Szolgáltatások kapcsán, kapcsán, vagy azokra történő hivatkozáskor, akkor vállalja, hogy előzetesen értesítést küld nekünk a vitáról és egy harminc (30) napos kúraidőszakról amelynek időtartama alatt dolgozunk annak érdekében, hogy megoldjuk a problémát veled, amikor és amikor megfelelő és ésszerű. Abban az esetben, ha a vitát nem lehet megoldani, a felek megállapodnak abban, hogy azt kizárólag kötelező érvényű választottbírósági úton kell megoldani, a hongkongi anyagi törvényeknek megfelelően, és azt választottbírósági eljárásnak kell alávetni Hongkongban. A választottbírónak, nem pedig szövetségi, állami vagy helyi bíróságnak vagy ügynökségnek kell kizárólagos hatásköre a jelen szerződés értelmezésével, alkalmazhatóságával, végrehajthatóságával, konszolidálhatóságával vagy kialakításával kapcsolatos viták rendezésére, ideértve, de nem korlátozva azokra a követelésekre, amelyek szerint az összes vagy bármely e szerződés egy része semmis, vagy megtámadható. Semmi sem akadályozza a feleket abban, hogy bármilyen ideiglenes intézkedést kérjenek, amelyet szükségesnek tartanak a vitarendezés előtti status quo megőrzése érdekében, bármilyen joghatóság alatt.

Vegyes

Szerver helye; Nemzetközi transzfer

A többi ország adatvédelmi és egyéb törvényei lehet, hogy nem olyan átfogóak, mint az Ön országában. Biztos lehet benne, hogy ésszerű lépéseket teszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. A Weboldal és / vagy a Szolgáltatások használatával hozzájárul ahhoz, hogy adatait összegyűjtsék, felhasználják és továbbítsák a http://www.purevpn.com/privacy-policy.php szerint.

Hatóság

Mindegyik Fél képviseli és garantálja a másiknak, hogy teljes hatalommal és felhatalmazással rendelkezik e megállapodás megkötésére, valamint hogy az ilyen Félre nézve kötelező és a Szerződés feltételeivel összhangban végrehajtható..

Lemondás

A jelen Feltételek szerinti jogokról való lemondás csak akkor érvényes, ha írásban megállapodnak vagy nyilatkoznak. A jog gyakorlásának késedelme vagy a jog gyakorlásának elmulasztása nem tekinthető lemondásnak, és nem akadályozhatja a Feleket abban, hogy ezt a jogot a jövőben gyakorolja. Az itt biztosított jogok és jogorvoslatok halmozódnak, és nem zárják ki a törvény által biztosított jogokat és jogorvoslatokat.

Vis major

Nem vagyunk kötelesek teljesíteni semmiféle kötelezettséget, ha ezt isten cselekedetek vagy vis maior következtében akadályozzuk meg, ideértve, de nem korlátozva az intézkedésekre, amelyeket valamely kormány vagy állami hatóság hozott vagy bevezetett, vagy bármely más, a befolyásunkon kívüli esemény esetén ideértve, de nem korlátozva, a természeti katasztrófákra (például vihar, hurrikán, tűz, árvíz, földrengés), háborúra, polgári zavargásokra, terrorista tevékenységekre, vészhelyzetekre, kormányzati szankciókra, embargókra, államosításokra, sztrájkokra és a közüzemi szolgáltatások (például elektromos vagy távközlési szolgáltatások). Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy értesítsük Önt a késést okozó körülményekről, és a lehető leghamarabb újraindítsuk a teljesítést, mindkettő indokolatlan késedelem nélkül..

Feladat

Jogunkban áll a jelen Feltételek, valamint jogaink és kötelezettségeink átruházása és / vagy átruházása bármely harmadik fél számára, miután a jelen rendelkezésben előírt értesítést küldött. Ön beleegyezik, és tudomásul veszi, hogy nem ruházhatja át vagy ruházhatja át jogait vagy alszerződését, illetve nem ruházhatja át a jelen Feltételek szerinti kötelezettségeinek teljesítését előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül, kizárólagos és kizárólagos belátása szerint.

Harmadik felek jogai

Ezek a feltételek semmilyen harmadik fél számára nem adnak jogot, kivéve a jelen feltételek bármelyik rendelkezését.

A Felek kapcsolata

A Felek a jelen Feltételek szerint független vállalkozók, és semmi sem értelmezhető úgy, hogy partnerséget, közös vállalkozást vagy ügynökségi kapcsolatot teremtsen közöttük. Egyik fél sem jogosult semmiféle Szerződés megkötésére a másik fél nevében.

Elkülöníthetőség

Ha a megállapodás bármely részét érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli meg az alkalmazandó törvény, akkor az érvénytelen vagy végrehajthatatlan rendelkezést egy érvényes, végrehajtható rendelkezés váltja fel, amely leginkább megfelel az eredeti rendelkezés szándékának, e megállapodás fennmaradó része pedig továbbra is érvényben.

Frissítés & Hatálybalépés napjára

Ezen feltételek hatálybalépésének időpontja: 2016. október 14. Időről időre frissíthetjük ezeket a szolgáltatási feltételeket úgy, hogy a frissítésről értesítést küldünk a weboldalra vagy a tagok körzetére, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mailben, ezért ösztönözjük gyakran felülvizsgálja őket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me