PureVPN a
Adatvédelmi irányelvek

Nincsenek olyan naplók, amelyek azonosíthatják vagy segíthetik a felhasználói tevékenységek nyomon követését.

A PureVPN adatvédelmi irányelve

Láthatatlan vagy – még azt sem látjuk, hogy mit csinál online

Nincsenek nyilvántartások az Ön böngészési tevékenységeiről, csatlakozási naplóiról, az Ön számára kiosztott VPN IP-kről, az eredeti IP-kről, a csatlakozási időről, a böngészés előzményeiről, a meglátogatott webhelyekről, a kimenő forgalomról, a tartalomról vagy az adatokról vagy a DNS-lekérdezések által generált.
Szeretnénk, ha biztosan tudnák, hogy minimális mennyiségű adatot gyűjtünk, amelynek egyetlen célja a VPN és a Proxy szolgáltatás működtetése, és zökkenőmentes működése. Rendszereinket, folyamatainkat és szervereinket úgy terveztük, hogy ne tároljunk érzékeny / személyesen azonosítható adatokat. Ezt úgy tervezzük, hogy biztosítsuk NINCS adatok megosztását, még akkor is, ha a törvény ezt megköveteli.

Nem csak azt állítják, hanem bebizonyítottuk, hogy rendszereinket és konfigurációinkat az USA egyik vezető független könyvvizsgálója, az Altius IT ellenőrizte. A könyvvizsgáló igazolta, hogy:
“Nem találtam bizonyítékot a rendszerkonfigurációkra és / vagy a rendszer / szolgáltatás naplófájlokra, amelyek önállóan vagy együttesen vezethetnek egy adott személy azonosításához és / vagy a személy tevékenységéhez a PureVPN szolgáltatás használatakor.”

Tartalomjegyzék

 • Információk, amelyeket a regisztráció során gyűjtünk
 • Amit nem tudunk, mit tudunk & Amit mi tartunk
 • A VPN csatlakozási naplóiban szereplő információk
 • A VPN csatlakozási naplóiban NEM található részletek
 • Teljes felhasznált sávszélesség
 • Önálló DNS szolgáltatás – Gravitáció
 • URL szűrő & App Blocker által PureVPN
 • Szoftverelemzés, statisztika & Diagnostics
 • Adatok e-mailekből, élő csevegésekből és visszajelzési űrlapokból
 • Nemzetközi adatátvitel
 • Biztonsági intézkedések az Ön adatainak védelme érdekében
 • Adatmegőrzési politika & Az Ön adatvédelmi jogai
 • Alkalmazandó törvények
 • Sütik és PureVPN
 • PureVPN és harmadik fél webhelyei
 • Beleegyezés és életkori korlátozások
 • Jogi alap
 • Fontos jegyzet
 • Elérhetőség


Információk, amelyeket a regisztráció során gyűjtünk

 • A neved
 • Email cím
 • Fizetési mód


Hogyan használjuk ezeket az információkat

 • Szolgáltatásaink nyújtása, üzemeltetése és karbantartása
 • Szolgáltatásaink fejlesztése, személyre szabása és bővítése érdekében
 • Kommunikáció veled közvetlenül vagy egyik partnerünkön keresztül, beleértve az ügyfélszolgálatot is, a Szolgáltatással kapcsolatos frissítések és egyéb információk biztosítása, valamint marketing és promóciós célokból
 • A tranzakciók feldolgozása
 • A csalások felkutatása és megelőzése
 • Megfelelőség céljából, ideértve a Szolgáltatási Feltételeink vagy más törvényes jogok érvényesítését is


PureVPN és a kifizetésekkel kapcsolatos adatok

A legtöbb e-kereskedelemhez vagy online vállalkozáshoz hasonlóan a PureVPN is harmadik fél fizetési feldolgozóit használja. Néhány fizetési feldolgozó kivételével, akik a fizetés feldolgozását megkövetelik tőlünk, az összes fizetési adat a megfelelő fizetési feldolgozóktól származik. Azokban az esetekben, amikor az adatok feldolgozására kötelezzük, valós időben dolgozzuk fel azokat, és továbbadjuk a feldolgozó és a visszaterhelés elleni védelmi szolgálatnak anélkül, hogy velük bármilyen nyilvántartást vezetnénk. Kérjük, keresse fel az Ön által választott fizetési feldolgozó adatvédelmi irányelveit, hogy jobban megértse, milyen információkat gyűjt, tárol és használ..

Mivel hatalmasak vagyunk abban, hogy anonimitást élvezünk, az érmefizetéseket és az ajándékkártyákat – a 100% -os névtelen fizetési módszereket – beillesztettük az általunk elfogadott fizetési módok listájába.

A PureVPN nem osztja meg, nem adja el és nem bérli az Ön személyes adatait senkivel, kivéve, ha az Ön adatait felhasználja olyan termékek vagy szolgáltatások biztosításához, amelyekre Ön kért..


Amit nem tudunk, mit tudunk & Amit mi tartunk

Nincsenek naplók vagy nyilvántartások:

 • Az Ön származási IP-címe
 • Hozzárendelt VPN szerver IP-cím
 • VPN munkamenet időbélyegző
 • Az Ön böngészési tevékenységei
 • DNS-kérések


Dióhéjban:

 • Nem tudjuk, mit érhet el, böngészhet, tölthet fel vagy tölthet le szolgáltatással.
 • Nem tudjuk meghatározni, hogy mikor kapcsolódott a VPN-hez, melyik IP-címmel és mely VPN IP-vel lett hozzárendelve.
 • Még ha kénytelenek vagyunk is megosztani a felhasználói információkat, egyszerűen nem tudjuk, mert nincs semmi személyesen azonosítható megosztási lehetőségünk.


A VPN csatlakozási naplóiban szereplő információk

Tudjuk, hogy mikor kapcsolódott egy adott VPN-helyhez, és melyik internetszolgáltatóval rendelkezik. Erre a minimális adatkészletre van szükség ahhoz, hogy segítséget nyújtson a technikai segítségnyújtáshoz, a csatlakozási problémák megoldásához és a régiókra jellemző problémák leküzdéséhez.

Azt is tudjuk, hogy milyen hosszú a kapcsolat, és hány kapcsolatot létesít, amikor VPN szolgáltatást használ, kapcsolat időbélyeg nélkül, azzal a kizárólagos céllal, hogy profilját Power, Core vagy Casual felhasználónak minősítse. Ez a kategorizálás segít termékcsoportjainknak javulni és kielégíteni a különféle felhasználói csoportok igényeit, preferenciáik szerint.


A VPN csatlakozási naplóiban NEM található részletek:

 • Az Ön IP-je
 • Az Ön VPN IP-je
 • Az a konkrét időpont, amikor csatlakozik a szerverünkhöz
 • Az Ön tevékenysége a szerverhez való csatlakozás után

Megjegyzés: Csak abban az esetben, ha megvásárolta a Dedikált IP-kiegészítőt, akkor egy fix, dedikált IP-t (VPN IP) rendelünk hozzá. Az előfizetés időtartama alatt, amely a nyilvántartásunkban továbbra is a VPN IP-je


Teljes felhasznált sávszélesség

Minden fizetett PureVPN felhasználó korlátlan sávszélességet kap, függetlenül attól, hogy ezt a sávszélességet hogyan használják. Figyelemmel kísérjük az Ön által elhasznált teljes sávszélességet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden PureVPN felhasználó ugyanolyan legnagyobb sebességet és tapasztalatot kap a PureVPN-rel. Ha arra gyanakszunk, hogy valamely felhasználó visszaél a szolgáltatásunkkal, ha a felhasználó természetellenes sávszélességet fogyaszt, és más felhasználók számára zavarja a szolgáltatást, akkor fenntartjuk a jogot, hogy felvegye a kapcsolatot ezzel a felhasználóval, és kérje meg őket, hogy magyarázzák viselkedésüket.

Szoftverelemzés, statisztika

‘A PureVPN minimális kapcsolat statisztikát és jelentéseket gyűjt. A gyűjtemény célja a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat kiváló minőségének biztosítása. A statisztikákként és jelentésként összegyűjtött adatok azonban nem tartalmaznak és soha nem tartalmaznak egyértelműen azonosítható felhasználói adatokat vagy viselkedést, például forgalmi adatokat, IP-címeket és DNS-kéréseket.

VPN-diagnosztikát folytatunk és figyelünk az összeomlási jelentésekre annak érdekében, hogy jobban megértsük a szoftver funkcionalitását, az alkalmazás használatának gyakoriságát, az alkalmazáson belüli eseményeket, az összesített felhasználást, a teljesítményadatokat, a sikertelen csatlakozási kísérleteket és a korlátlan sebesség biztosítását a sima zökkenőmentesség biztosítása érdekében. alkalmazások, bővítmények és más kliens szoftverek működése.

Erre a célra néhány eszközt alkalmazunk az ügyfélszoftverünkben, amelyek részletei:

Google Analytics – Kérjük, olvassa el a Google Általános Szerződési Feltételeit itt.

iTunes – Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelvet itt.

Crashlytics – Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelveket itt.

Kérelmező – Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelvet itt.

Firebase – Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelvet itt.

Új műemlék – Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelvet itt.

MixPanel – Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelvet itt.

Facebook Pixel – Kérjük, látogasson el a Facebook adatvédelmi irányelveire itt. Ide kattintva leállíthatja adatainak felhasználását a Facebook hirdetések megjelenítése céljából.

A feltételekkel való kompatibilitás biztosítása érdekében az ügyfelek felelőssége, hogy alkalmazásukat mindenkor frissítsék. Ennek megkönnyítése érdekében egyszerűsítettük a frissítési folyamatot, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy lehetőség szerint értesítsük a felhasználókat a frissítésekről.

Adatok e-mailekből, élő csevegésekből és visszajelzési űrlapokból

A szolgáltatás zavartalan kézbesítése és a kiváló ügyfélszolgálat biztosítása érdekében nyilvántartást kell vezetnünk a velünk folytatott levelezésről. Tehát nyilvántartást vezetünk a velünk folytatott levelezésről, függetlenül attól, hogy kérdéseket, panaszokat vagy bókot nyújtottak be, amelyeket Ön az alkalmazásokon, a webhelyen vagy a bővítményekön keresztül nyújtott be.

Különböző harmadik féltől származó platformokat használunk támogatásra és levelezésre: a Zendesk támogatási jegyekre, LiveChat inc. támogatást nyújtunk csevegésen, a Mailchimp és a SendGrid segítségével az e-mailekhez, valamint a MixPanel segítségével a felhasználókkal való kapcsolat fenntartása érdekében. Amikor kapcsolatba lép velünk ezen platformok segítségével, a levelezési rekordjait, beleértve a nevét és az e-mail címét, a rendszerükben tárolják. Mindezen platformok a modern biztonsági gyakorlatokat és a HTTPS titkosítást használják.

Kérjük, olvassa el a Zendesk adatvédelmi irányelveit itt, hogy többet tudjon meg adataik gyakorlatáról.

Kérjük, olvassa el a LiveChat adatvédelmi irányelveit itt, hogy többet tudjon meg adataik gyakorlatáról.

Kérjük, olvassa el a Mailchimp adatvédelmi irányelveit itt, hogy többet megtudjon adatgyakorlásukról.

Kérjük, olvassa el a SendGrid adatvédelmi irányelveit, hogy többet megtudjon adatgyakorlásukról.

Kérjük, látogasson el a MixPanel adatvédelmi irányelveire, ahol többet megtudhat adatainak gyakorlatáról.

Nemzetközi adatátvitel

Szolgáltatásunk világszerte elterjedt, és mint ilyen, az Ön adatai globális szervereinken szállítják át, amelyek esetleg nem vagy a tartózkodási országukon kívül helyezkednek el. Bízunk benne, hogy néhány harmadik féltől származó szolgáltatónk lehetővé teszi számunkra szolgáltatásaink nyújtását. Amikor átadjuk az Ön adatait, lépéseket teszünk annak védelme érdekében. Szigorú adatvédelmi megállapodásokat kötöttünk harmadik felekkel az adatok védelme érdekében, amelyeket velük megoszthatunk.

Tudomásul veszi és megérti, hogy adatait a magyarázat szerint továbbítják, feldolgozzák és tárolják, mivel szolgáltatásunk nyújtásához és a Szolgáltatási feltételeknek való megfeleléshez szükséges.

Biztonsági intézkedések az Ön adatainak védelme érdekében

Az összes PII, nyilvános és magánkulcsot és jelszót biztonságosan rögzítik erős kriptográfiai algoritmusok segítségével, ha szükséges.

Megfelelő biztonsági intézkedéseket tesznek ezen információk védelmére az adatok jogosulatlan hozzáférése, jogosulatlan megváltoztatása, megsemmisítése vagy nyilvánosságra hozatala ellen. A PureVPN alkalmazottainak, vállalkozóinak és képviselőinek a hozzáférése a személyes adatokhoz korlátozott. Ezek a tisztviselők szolgáltatásaink működtetéséhez, fejlesztéséhez vagy fejlesztéséhez szükségesek erre az információra, ám ezeket titoktartási kötelezettségek terhelik. E kötelezettségek nem teljesítése esetén fegyelmi eljárás alá vonhatók, beleértve a felmondást és a büntetőeljárást is.

Kérem, értse meg, hogy még óvintézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy az Ön adatai továbbra is védettek maradjanak, de nincs olyan rendszer, amelyet 100% -ban biztonságosnak, védettnek és biztonságosnak nyilváníthatnánk..

Adatmegőrzési politika & Az Ön adatvédelmi jogai

Ha az EGT területén illetőséggel bír, akkor a következő adatvédelmi jogokkal rendelkezik:

 • A tagjának területprofilján belül bármikor elérheti, javíthatja és frissítheti a nekünk megadott információkat.
 • Önnek joga van letiltani a marketing kommunikációt, amelyet bármikor küldhetünk Önnek a tagja körzetének profiljában. Ezt a jogot a következőre kattintva is gyakorolhatja: "leiratkozás" vagy "kiszáll" linket a marketing e-mailekben, amelyeket Önnek küldünk.
 • Ezenkívül kérheti személyes felhasználói profiljának törlését, ha úgy dönt, hogy teljes mértékben elhagyja szolgáltatásainkat. Ezt bármikor megteheti, ha e-mailt küld a következő címre: [email protected]. Ha profilod törlését kéri, egy hónap (30 nap) eltelése telhet. Az Ön e-mail címét meg fogják őrizni és felhasználják annak érdekében, hogy elkerüljék a fiók párhuzamosságát és hamis fiókok létrehozását a nevedben. Az e-mail cím törlődik csak miután megkaptuk kifejezett kérésére, hogy erre.

Alkalmazandó törvények

A PureVPN kifejezetten Hongkongot választotta székhelyére, mert vannak "Nincs kötelező adatmegőrzési törvény" Hongkongban. Ezért nincs jogi kötelezettségünk a felhasználói adatok tárolására és senkivel történő megosztására. Ráadásul, amint azt fentebb kijelentettük, nincs érdemi adat, amelyet megoszthatunk a világ bármely országának bűnüldöző szervével. Még akkor is, ha és mikor kapunk olyan aláírásokat, amelyeket a hongkongi törvényszékben jogszerűen tartanak fenn, nem leszünk nagy segítség, mivel szinte semmit sem értünk megosztani.

Sütik és PureVPN

A PureVPN különféle típusú sütiket használ – apró szöveges fájlokat – az Ön látogatására vonatkozó információk tárolására a weboldalunkon, a legjobb élmény biztosítása érdekében, valamint az Ön számára releváns hirdetési üzenetek és ajánlatok biztosítása érdekében. Kérjük, olvassa el a sütikre vonatkozó irányelveinket, hogy jobb képet kapjon az általunk használt sütikről, arról, hogy milyen típusú adatokat gyűjtenek, hogyan használják ezeket az adatokat, és hogyan hagyhatja el ezeket a sütiket..

PureVPN és harmadik fél webhelyei

A PureVPN webhelye linkeket tartalmazhat más harmadik fél webhelyeire. Kérjük, tudja és érti, hogy nem ellenőrizzük, hogyan működtetik adatvédelmi gyakorlataikat, és nem vállalunk felelősséget érte.

Beleegyezés és életkori korlátozások

Ha továbbra is használja weboldalunkat, alkalmazásokat, bővítményeinket vagy szolgáltatásainkat, akkor azt elfogadásként vesszük figyelembe adatvédelmi irányelveinkben és használati feltételekben..

A PureVPN által nyújtott szolgáltatás 18 éves vagy annál idősebb embereknek szól. Ha úgy gondolja, hogy gyermeke megadott bármilyen felhasználható információt, akkor azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.

Jogi alap

A személyes adatok gyűjtésének és felhasználásának jogi alapja az alábbiakatól függ:

 • Az érintett személyes adatok
 • Az a konkrét környezet, amelyben összegyűjtjük.

Csak akkor gyűjtünk tőled személyes információkat (i) amikor szükségünk van a személyes adatokra szerződést kötni veled; (ii) ha a feldolgozás törvényes érdekeinknek felel meg és nem sérti az Ön jogait.

Fontos jegyzet

A PureVPN időnként megváltoztathatja és módosíthatja adatvédelmi irányelveit. A PureVPN kizárólagosan jogosult adatvédelmi irányelveinek megváltoztatására és módosítására, amikor erre szükség van. A módosítások elvégzésekor a frissített módosítás dátuma jelenik meg az oldal tetején. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezen az oldalon az esetleges változásokat, hogy tájékozódjon. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a felelőssége, hogy rendszeresen felülvizsgálja ezt az adatvédelmi irányelvet, és tisztában legyen a módosításokkal. Mivel nincs más módja annak, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy tudatában van-e a politika változásainak, úgy fogjuk elfogadni, mint az ön és a PureVPN közötti, az adatvédelmi politikáról szóló megállapodást, ha folytatja a PureVPN használatát.

Elérhetőség

Ha az adatvédelmi irányelveinkben említettek valamelyike ​​nem egyértelmű, vagy további magyarázatot igényel, akkor küldje el kérdését a következő e-mail címre: [email protected]

* Ezeket a funkciókat nem kínálják az iOS-alkalmazások, és ezeket az információkat sem az iOS-alkalmazások gyűjtik

Utoljára 2019. augusztus 31-én frissítették

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me