A Netflix nem működik az Apple TV-n? Így javíthatja ki.

Közzétéve: 2020. március 03

Az Apple TV felhasználók eltérő adatfolyam-kezeléssel kapcsolatos problémákkal szembesülnek, amikor a Netflix alkalmazást a második generációs és magasabb szintű készülékeiken használják. Egyes esetekben a felhasználók hibaüzenettel üdvözlik a „Netflix jelenleg nem érhető el”, más esetekben a Netflix folyamatosan összeomlik; míg néhány felhasználó úgy találhatja, hogy a Netflixnek nincs hangja az Apple TV-n. Ha Ön is szembenéz ezekkel a bosszantó problémákkal, olvassa el az alábbiakban található hibaelhárítási útmutatót.

A Netflix nem működik az Apple TV-n

A Netflix már hivatalosan elérhető az Apple TV 2 és újabb verziói számára. Végül az Apple TV felhasználói megszakították a különféle barkácsolási megoldások kipróbálását, amelyek alig működtek. Az Apple TV szinte az összes olyan alapvető streaming szolgáltatást üzemelteti, mint például az Amazon Prime és a Hulu, de mivel a Netflix felkerült a listára, az Apple TV forró választássá vált a streaming közösségben..

Az Apple TV Netflix egyedülálló streaming élményt nyújt, de ugyanúgy, mint az összes Netflix által támogatott eszköz, vannak olyan speciális akadályok is, amelyekkel a felhasználók gyakran szembesülnek. Ha Ön is valamelyik problémával szembesül, amelyet már az elején említettünk, görgessen le a konkrét megoldásokhoz.

“A Netflix jelenleg nem érhető el”

Ha olyan hibaüzenetet kap, hogy „a Netflix jelenleg nem érhető el”, az alábbiakban bemutatunk néhány gyors javítást, amelyeket kipróbálhat.

Ellenőrizze a Netflix-et egy másik eszközön

Próbálja ki a Netflix használatát más eszközön, például okostelefonon vagy számítógépen, hogy kiderüljön-e probléma a hálózati kapcsolattal. Ha a Netflix jól működik a másik eszközön, akkor a probléma az Apple TV-vel kapcsolatos.

Telepítse újra a Netflix-et az Apple TV-re

Törölheti a Netflix alkalmazást az Apple TV-ről, majd újra telepítheti, hogy meg tudja oldani a problémát. Itt van, hogyan:

 • Tartsa nyomva az érintőpad középső gombját, és látni fogja, hogy a Netflix remegni kezd
 • Most nyomja meg a lejátszás gombot
 • Válassza a „Törlés” lehetőséget
 • Most menjen az App Store-ba, keresse meg a Netflix fájlt, és telepítse újra

Indítsa újra az Apple TV készüléket

Néhány percre kihúzhatja az Apple TV-t, majd újra bekapcsolhatja. Vagy ezt megteheti a „beállítások” segítségével. Így:

 • Lépjen a „beállítások”, a „rendszer” a 4K / 4. generációs eszközhöz vagy az „Általános; a 3. genre és az alsóbbokra
 • Most válassza az „Újraindítás” lehetőséget.

Ellenőrizze az Apple tvOS frissítését

Az alábbi lépésekkel ellenőrizheti, hogy nem vár-e az Apple tvOS frissítést: Válassza a „Beállítások” lehetőséget. > „Rendszer” vagy „Általános” > „Szoftverfrissítések”. Ha rendelkezésre áll frissítés, válassza a „Szoftver frissítése” vagy az „Automatikus frissítés” lehetőséget, majd a „Letöltés és telepítés” lehetőséget.

Állítsa vissza az Apple TV beállításait

Az Apple TV összes beállításának visszaállítása jó megoldást jelenthet a problémára. Lépjen a „Beállítások” ↦ Általános ↦ Visszaállítás ↦ Minden beállítás visszaállítása elemre

Ellenőrizze internetkapcsolatát

Nyisd meg a beállításokat’ > ‘Hálózat’ > „Tesztelő hálózat” > ‘Igen’ > Most válassza ki a várható letöltési sebességet az internetkapcsolatból.

Ellenőrizze a hálózati beállítások frissítését

A következőképpen frissítheti a hálózati beállításokat:

 • Nyissa meg a „Beállítások”, majd az „Általános”, majd a „Hálózat”, majd a „Wi-Fi” vagy az „Ethernet” elemet.
 • Ethernet felhasználók: Válassza az „Ethernet” lehetőséget > ‘IP konfigurálása’ > Most válassza az „Automatikus” lehetőséget. > ‘Automatikus.’
 • Wi-Fi felhasználók számára: Válassza a Wi-Fi hálózat lehetőséget > ‘IP konfigurálása’ > Most válassza az „Automatikus” lehetőséget. > ‘Automatikus.’

Íme néhány gyors javítás a Netflix Apple TV felhasználók által leggyakrabban előforduló hibákhoz. Menjünk tovább a következő problémához és a hibaelhárítási útmutatóhoz.

Nincs hang a Netflix-en

Az emberek azt is panaszzzák, hogy a Netflix nem rendelkezik audio kimenettel az Apple TV-n. Ha Önnek is van ez a problémája, akkor ellenőrizze az alábbi megoldásokat.

Próbáljon meg egy másik filmet vagy műsort lejátszani

Előfordulhat, hogy a Netflixnek nincs hangja, mert a könyvtár megsérült vagy sérült. Lehetőség van egy másik film vagy TV-műsor lejátszására, ha a probléma az adott címmel vagy magával a Netflix alkalmazással kapcsolatos.

Állítsa be az eszköz audiobeállításait

Megpróbálhatja megváltoztatni az Apple TV audiobeállításait, hogy meg tudja-e oldani a problémát. Itt van, hogyan:

Második és harmadik Apple TV-felhasználók számára: Lépjen a „Beállítások” menübe > „Video és Audio” > „Audio formátum” > A „Dolby” > „Válassza az Auto” lehetőséget, és ellenőrizze a Netflix beállítást.

A 4. és a 4K Apple TV-felhasználók számára: Nyissa meg a „Beállítások” ↦ „Videó és hang” ↦ „Audio formátum” ↦ „Módosítsa a formátumot”, „Használja a rendelkezésre álló legjobbat” elemet.

Ellenőrizze a hardverkapcsolat problémáit

A Netflix hangvesztést is elveszíthet, ha az eszköz hardverkapcsolatot okoz. Ezzel ellenőrizheti és elháríthatja ezeket a problémákat.

Használjon HDMI-kábelt ↦ Csatlakoztassa közvetlenül a TV-hez ↦ Fordítsa meg a HDMI-kábel végeit ↦ Próbálja ki egy másik HDMI-kábelt ↦ Próbálja ki egy új HDMI-portot

A fenti megoldások révén a Netflix alkalmazás azonnal visszatérhet a tökéletes audiovizuális egészségbe. Most, további beszéd nélkül, lépjünk tovább a következő problémához.

A Netflix App összeomlik az Apple TV-n

Ha úgy találja, hogy az Apple TV-készüléken a Netflix alkalmazás újra és újra összeomlik, akkor kipróbálhatja az alábbi megoldásokat. A megoldások majdnem ugyanazok, mint amelyeket a 3. sz. 1, tehát legtöbbjükben kihagynánk a részleteket.

 • Frissítse az Apple tvOS-t
 • Tesztelje a hálózati kapcsolatot
 • Indítsa újra az útválasztót >>Állítsa vissza az Apple beállításait alapértelmezettre
 • Indítsa újra az Apple TV készüléket
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me