A Netflix nem működik a Firestick-en?

Közzétéve: 2020. március 03

A Netflix Firestick felhasználói széles körben jelentettek egy szörnyű 0013 hibakódot, amelyet „Sajnáljuk, nem sikerült elérnünk a Netflix szolgáltatást” üzenet kíséri. Ha Ön is ugyanazzal a problémával szembesül, akkor kövesse ezt a hibaelhárítási útmutatót, és folytassa tovább.

A Netflix nem működik a Firestick-en

A Netflix és a Firestick együttesen tökéletes vezeték nélküli video streaming forrást jelentenek nagyobb képernyőkön. Csak egy stabil internetkapcsolatra, a választott Netflix tervre és egy Firestick eszközre van szüksége. Az emberek túlnyomó többsége kihasználja a Netflix és a Firestick duót, és élvezheti a továbbfejlesztett streaming élményt a TV-jén. A dolog minden szórakozás és játék, amíg a Firestick készüléken lévő Netflix alkalmazás valamilyen homályos ok miatt nem működik.

Egy bizonyos ponton felmerülhet egy olyan probléma, amely megakadályozza, hogy a Firestick eszköz elérje a Netflix szolgáltatást. Ezt gyakran a 0013 hibakód és a „Sajnáljuk, nem sikerült elérni a Netflix szolgáltatást” üzenet. Noha általában nehéz nehéz pontosan meghatározni a pontos problémát, az alábbiakban néhány gyors javítással próbálhatjuk megoldani a hírhedt hibát.

Hibaelhárítási útmutató

Az alábbi módszereket számos olyan Netflix Firestick felhasználó tesztelte, amelyek ugyanazzal a problémával szembesülnek, és bűbájosan működtek. Nyugodtan próbáld ki magad, és ossza meg a szeretet másokkal is.

1. megoldás: Tesztelje internetkapcsolatát

Az első dolog, amit megpróbálhat, ellenőrizze a Wi-Fi hálózatot a csatlakozási problémák szempontjából. Ehhez megteheti a hálózatot egy másik eszközön, például okostelefonon vagy számítógépen. Ha úgy találja, hogy a másik eszközön nincs kapcsolat, akkor a hálózattal kapcsolatos probléma van. Ha a Netflix jól működik a másik eszközön, akkor a probléma a Firestick és a Netflix közötti speciális kapcsolaton belül rejlik. Ha nincs másod a hálózati kapcsolat tesztelésére, próbáljon meg futtatni más streaming csatornákat, például a Hulu vagy az Amazon Prime a Firestickön..

2. megoldás: Kapcsolja be a Firestick készüléket

Kapcsolja ki, majd be a Firestick készüléket. Noha ez a legkézenfekvőbb megoldás, az is a legtöbb időben működik. Alapvetően a Firestick egy kicsi Android számítógép, így kikapcsolva és bekapcsolva valójában helyreállíthatja eszközének Netflix-kapcsolatait. Egyszerűen húzza ki a készüléket 30 másodpercre, majd dugja vissza. Ha ez továbbra sem oldja meg a problémát, ugorjon a következő megoldásra.

3. megoldás: Törölje a gyorsítótárat

A Firestick olyan, mint egy korlátozott tárhelyű számítógép, és valószínű, hogy a Netflix számára tárolt adatok okozhatják a problémát. A következő dolog, amelyet kipróbálhat, a Netflix alkalmazás adatainak és gyorsítótárának törlése a Firestick eszközről az alábbi lépések végrehajtásával.

 • Nyomja meg a kezdő gombot a Firestick készülékén, és lépjen a főmenü „Beállítások” pontjára
 • A beállítások alatt válassza az „Alkalmazások”, majd a „Felügyelt telepített alkalmazások” lehetőséget.
 • Görgessen a Netflix-hez, és válassza ki
 • Kattintson a „Kényszerítés leállítása” elemre, majd görgessen lefelé és kattintson a „Gyorsítótár törlése” elemre.
 • Az összes adat és gyorsítótár törlése után kapcsolja be a készüléket, hogy újból induljon
 • Lépjen a Firestick kezdőképernyőjére, és nyissa meg újra a Netflix-et

Ha ez megoldja a problémát, akkor jó az ön számára. Ha nem, próbálja ki a következő megoldást.

4. megoldás: Távolítsa el és telepítse újra a Netflix alkalmazást

Kipróbálhatja a Netflix alkalmazás eltávolítását és újratelepítését is, hogy megtudja, megoldja-e a problémát. Ezt az alábbi lépések végrehajtásával teheti meg.

 • Lépjen a Firestick kezdőképernyőjére és válassza a „Beállítások” lehetőséget.
 • Válassza az „Alkalmazások”, majd a „Felügyelt telepített alkalmazások” lehetőséget.
 • Nyissa meg a „Netflix” elemet, és válassza az „Eltávolítás” lehetőséget
 • Menj vissza a Firestick haza
 • Gépelje be a „Netflix” elemet a képernyő tetején található keresősávba, és nyomja meg a keresés ikont
 • Nyissa meg a Netflix alkalmazást a listából
 • Kattintson az „Install” elemre

A Netflix újratelepítése után újból be kell írnia a hitelesítő adatait. Jelentkezzen be és ellenőrizze, hogy továbbra is fennáll-e a probléma. Ha igen, görgessen le a nr. 5.

5. megoldás: Frissítse a Netflix alkalmazást a Firestick-en

Problémák akkor is felmerülhetnek, ha a készüléken lévő Netflix alkalmazás frissítésre vár. Ha ez a helyzet veled, akkor az alkalmazás legfrissebb verziójának frissítésével hamarosan visszatérhet az adatfolyamba. Az alkalmazás megnyitásakor értesítést kapunk arról, hogy elérhető-e frissítés. Még ha ez sem segít, kipróbálhatja a Firestick firmware gyorsjavítását.

6. megoldás: Frissítse a Netflix alkalmazást a Firestick-en

Még a Netflix alkalmazás frissítése sem segít, kipróbálhatja a Firestick firmware gyors javítását. Itt van, hogyan:

 • Lépjen a Firestick kezdőképernyőjére és a “Beállítások”
 • Lépjen a „Rendszer” menübe, majd érintse meg a „Névjegy” elemet. Itt megtekintheti a Firestick jelenlegi firmware verzióját
 • Kattintson a „Rendszerfrissítés ellenőrzése” elemre. Ha a Firestick rendelkezik egy függőben lévő frissítéssel, akkor automatikusan elkezdi a letöltést
 • A letöltés befejezése után kattintson a „Rendszerfrissítés telepítése” gombra. Az eszköz újraindításával engedélyezheti az automatikus telepítést

7. megoldás: Állítsa vissza a Firestick-et

Utolsó lehetőségként visszaállíthatja a Firestick alapértelmezett beállításait, hogy a hibát az alábbi lépésekkel oldja meg.

 • Ugrás a Firestick otthonra és nyissa meg a „Beállítások”
 • Lépjen a „Rendszer” menübe, és görgessen lefelé a „Gyári alapbeállítások visszaállítása” lehetőség kiválasztásához.
 • Most felkérheti a PIN-kód megadását (ha beállította). Írja be, és válassza a „Visszaállítás” lehetőséget.

Most a Firestick visszaáll az alapértelmezett beállításokra, és remélhetőleg a Netflix elindul és fut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me