A “Netflix nem működik a Chrome-on” hiba kijavítása


A “Netflix nem működik a Chrome-on” hiba kijavítása

Közzétéve: 2020. március 03


A Netflix hiba a Chrome-ban már egy ideje fennáll. Az alábbiak szerint javíthatja őket:

 1. Törölje a Chrome-gyorsítótárat
 2. Próbálja ki az inkognitómódot
 3. A bővítmények letiltása
 4. Váltás másik profilra

A Netflix nem működik a Chrome-on

Az évek során a Netflix vált a felhasználó online video streaming igényeinek kielégítésére szolgáló átmeneti lehetőséggé. Ugyanakkor, mivel több mint 140 millió felhasználó jelentkezik be, csak akkor tisztességes, ha a szolgáltatásnak itt és ott néhány kérdés megy keresztül. Nemrégiben felmerült egy új hiba, amely teljesen korlátozza a szolgáltatáshoz való hozzáférést. A „Netflix nem működik a Chrome-on” hibáról beszélünk.

Tehát, ha nemrégiben a Netflix hiba áldozata lett, és kiutat keres, akkor a megfelelő helyre jött. Itt található az Ön számára a javítások és a lehetséges megoldások listája, amelyek segítenek kezelni egy ilyen problémát.

Mi a „Netflix nem működik a Chrome-on” hiba?

A „Netflix nem működik a Chrome-on” nevű új hiba, amely a közösség körében körbejár. A hiba neve azonban sugallja, hogy csak a Google Chrome böngészőt használókat érinti.

Ez a hiba ugyanaz, mint bármely más Netflix hiba, korlátozza a felhasználót a bejelentkezéshez. Tehát, ha a Google Chrome-ot használja, és ezzel a hibával találkozik, akkor nem fogja tudni elérni a Netflix-et vagy bármely más szolgáltatásai mindaddig, amíg meg nem javítják. Mielőtt elmondnánk Önnek, hogyan teheti ezt, fontos, hogy megértse, mi okozza Önt egy ilyen problémával.

Melyek az okai a „Netflix nem működik a Chrome-on” hiba mögött?

Amint a név is kijelenti, ez a hiba csak azokat érinti, akik a Google internetes böngészőjét használják. Mivel azonban a Google Chrome az egyik legnépszerűbb böngésző a világon, ezt a hibát a Netflix közösség egy nagy darabjára érinti, amely miatt nem tudták megnézni kedvenc műsoraikat és filmeiket.

Mivel a Google Chrome számos olyan testreszabást kínál a felhasználók számára, amelyeket alkalmazhat a böngészőben, ezek közül néhány ütközik a Netflix-szel. Ez a hiba jelenik meg a bejelentkezés megkísérlésekor. Ez azonban csak az egyik oka, további információkért lásd a lenti teljes listát:

 • Rossz gyorsítótár-adatok
 • Sérült fájlok
 • A bővítmények konfliktusa
 • Profilproblémák

A “Netflix nem működik a Chrome-on” hiba kijavítása?

Most, hogy van egy ötlete, hogy mit csinál ez a Netflix hiba a Chrome-on, és mi okozza ennek hátterét, itt az ideje a javításnak. Tehát, ha meg akarja oldani a Netflix hibát a Chrome-on, akkor nézd meg az alább említett listát:

1. megoldás: Törölje a Chrome-gyorsítótárat

Mint a Netflix UI-113 hibakód, a „Netflix nem működik a Chrome-on” hiba is kapcsolódik a böngésző gyorsítótárához. A tárolt fájlok törlése vagy megtisztítása segít megszabadulni az ilyen problémáktól. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy átmegy a beállításokba, és figyelnie kell a „Gyorsítótár törlése” opcióra. Futtassa a tisztítószolgálatot, és remélhetőleg ez a probléma megoldódik az Ön számára.

2. megoldás: Próbálja ki az inkognitómódot

Ha a gyorsítótár ürítése nem működött érted, akkor megpróbálhat átváltani inkognitómódba. Egyes esetekben ez segít a felhasználóknak a Netflix hiba megoldásában a Chrome-on. Ha azonban inkognitómódban van a Netflix futtatásával kapcsolatos problémákkal, itt talál további információt az útmutatónkból.

3. megoldás: A bővítmények letiltása

Számos különféle Google Chrome-bővítmény létezik, amelyek ütközhetnek a Netflix szolgáltatásaival. Tehát, ha továbbra is ugyanazzal a hibával találkozik, még a fent említett megoldások alkalmazása után is, akkor megpróbálhatja letiltani a kiterjesztéseket. Nagy a valószínűsége annak, hogy ez a változás véglegesen megszabadulhat a hibától.

4. megoldás: Váltás a profilokra

Olyan sok esetet láthattunk, amikor a sérült Google Chrome profilok eredményeként a felhasználók hasonló hibákat tapasztaltak a Netflixen. Ennek eredményeként megpróbálhat bejelentkezni a Netflixbe egy másik profillal. Ha probléma nélkül fut, akkor a profilod okozza az okot. Javítás céljából létrehozhat egy vadonatúj profilt, és frissen indíthatja el, de mielőtt ezt megtenné, tiltsa le a Szinkronizálás lehetőséget.

5. megoldás: Váltás egy másik böngészőre vagy a Netflix Appre

Ha a fent említett javítások egyike sem működött érted, akkor ne veszítse el a szívét. Ne feledje, hogy mindig válthat egy másik böngészőre, vagy még jobb, ha kipróbálta a teljesen új Netflix alkalmazást a Windowson. Bár nem fogja tudni megnézni a Netflix-et a Chrome-on, de legalább bejelentkezhet, és megnézheti kedvenc műsorait és filmeit. Csak ez számít.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map