A Messenger legjobb VPN-je: 2020-ban könnyen elérhető bárhová


A Messenger legjobb VPN-je: 2020-ban könnyen elérhető bárhová

Egyes országokban, például Kínában, Törökországban és Oroszországban a Facebook Messenger le van tiltva. Változtassa meg IP-címét és tartózkodási helyét minden olyan országban, ahol elérhető a Messenger, és másodpercek alatt hozzáférhet a PureVPN-hez..


. Messenger VPN

A Facebook Messenger az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás a világon, több mint egy milliárd havi aktív felhasználóval. Ez megkönnyíti a barátokkal és a családdal való kommunikációt az ingyenes sms, valamint a hang- és videohívások révén. Nem csak ezt, hanem könnyedén megoszthatja fényképeit, videóit, matricáit és GIF-jeit.

A Messenger azonban nem érhető el bárhonnan. Néhány tekintélyelvű ország teljesen betiltotta. Számos munkáltató és oktatási intézmény korlátozza a Wi-Fi hálózaton keresztüli üzenetküldő alkalmazás hozzáférését is. Ha kinyitni szeretné, VPN-t kell használnia a Messenger számára. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon:

Hogyan működik egy VPN a Messenger feloldása??

A virtuális magánhálózat (VPN) egy eszköz, amely két fő dolgot hajt végre. Először is lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha egy másik országban tartózkodnának, és így blokkokba kerülhetnek. Másodszor, egy védettségi szintet ad az összes forgalomhoz, amely megakadályozza, hogy bárki megismerje, mit csinál online. Mint ilyen, bárhonnan hozzáférhet a Messengerhez, anélkül, hogy vörös zászlókat kelne fel!

Indokok amire szüksége van egy VPN-re a Messengerhez

Ebből az okból nézzük meg, miért érdemes fontolóra vennie a Messenger VPN használatát:

1.Az online cenzúra megkerülése

Ha olyan országokba utazik, vagy olyan országokban él, mint Irán, Törökország, Szaúd-Arábia, Oroszország, Egyesült Arab Emírségek és Kína, akkor nem tud beszélgetni a Messenger segítségével. Végül is vannak a legszigorúbb internetes cenzúra-törvények.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy Messenger nélkül kell tennie. VPN segítségével azonnal cenzúrázat nélkül megszerezheti egy másik régió IP-címét, és hozzáférhet ehhez, függetlenül a valódi tartózkodási helyétől.

2.A hálózati korlátozások elkerülése érdekében

Lehetséges, hogy a Messenger nem érhető el az iskolában vagy a munkahelyi hálózaton. A legtöbb oktatási intézmény és a munkaadók úgy vélik, hogy ez elvonhatja a tanulókat és a munkavállalókat a munkától, vagyis blokkolják a Messenger és más hasonló üzenetküldő alkalmazásokat.

Szerencsére a VPN lehetővé teszi a Messenger elérését akkor is, ha a helyi hálózati rendszergazda korlátozza. Megrontja a tartózkodási helyét, így már nem tűnik az iskolában vagy a munkahelyen. Az eredmény? A Wi-Fi korlátozások többé nem vonatkoznak rád!

PureVPN – A legjobb VPN a Messenger számára

Ha megbízható VPN-t keres, amelyet használni szeretne a Messenger segítségével, akkor a PureVPN megkapta a hátadát. Íme néhány tényező, amely a legmegfelelőbb VPN-beállítást teszi számunkra erre a célra:

 1. Globális szerverhálózat: Ha rendelkezésére áll egy hatalmas, több mint 2000 VPN-kiszolgáló és 300 000+ IP-n keresztül elérhető 180+ helyen, akkor biztos lehet benne, hogy a Messenger feloldásához nem fog semmilyen probléma merül fel..
 2. Nincs kapcsolat- vagy tevékenységi napló: A VPN használata azt jelenti, hogy bízza a szolgáltatót az adataiban. Nem naplózott igényeinket független auditor ellenőrzi – nem oszthatunk meg egyetlen adatot sem, mert nincs.
 3. Platformok közötti kompatibilitás: Mivel a Messenger-et fogja használni a mobiltelefonján, feltétlenül választania kell egy VPN-szolgáltatót, amelyben alkalmazások vannak mind iOS, mind Android számára, mint például a valóban a PureVPN!
 4. Biztonság & Adatvédelmi szolgáltatások: Nem szeretné, ha bárki megtudná, hogy hozzáfér a Messengerhez. A PureVPN Internet kill kapcsolót, DNS szivárgásvédelmet és AES 256 bites titkosítást használ az adatok és identitás védelmére.
 5. Gyors sebesség: Ha VPN-hez kapcsolódik, ez bizonyos mértékben befolyásolja az internet sebességét. Ennek leküzdése és a nagy sebesség biztosítása érdekében szervereinket folyamatosan optimalizálják a házon belüli szakemberek.

Még nem biztos benne, hogy a PureVPN az Ön számára? Ne félj! Minden tervünket 31 napos pénz-visszatérítési garancia alátámasztja, hogy kockázatmentesen kipróbálhassa szolgáltatásainkat.

Messenger elérése VPN használatával?

A Messenger biztonságos és privát eléréséhez bárhonnan, másodpercek alatt, csak kövesse az alább említett egyszerű lépéseket:

 1. Feliratkozás az Ön számára működő PureVPN-tervre.
 2. töltse le és telepítse az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Válassza az OpenVPN-t VPN-protokollként
 4. Aktiválja az Internet Kill Switch és a DNS szivárgás elleni védelmet.
 5. Válasszon VPN szervert bármely országban, ahol a Messenger elérhető.
 6. Nyissa meg a Facebook Messenger alkalmazást, és lépjen kapcsolatba szeretteivel!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban felsorolunk néhány, a Messenger és a VPN-ekkel kapcsolatban gyakran feltett kérdést:

Hogyan használhatom a VPN-t a Messengerben?

Olyan egyszerű, mint az 1., 2. és 3. valóban. Csak annyit kell tennie, hogy letölt egy megbízható VPN-szolgáltatást, például a PureVPN-t a kívánt eszközére, csatlakozik minden olyan kiszolgálóhelyre, ahol elérhető a Messenger, és jó!

Használhat VPN-t a Facebookon?

Teljesen egy VPN-t használhat a Facebook eléréséhez a világ bármely pontjáról. Ha olyan országba utazik, ahol a közösségi média platform blokkolva van, javasoljuk, hogy jelentkezzen be a PureVPN-be, mielőtt elindulna..

Az FB Messenger blokkolva van az Egyesült Arab Emírségekben?

Részben! Miközben a Messenger alkalmazást is használhatja sms-üzenetküldésre, az a hívási képesség, amelyet nem tudsz kihasználni. Megkerülheti ezeket a korlátozásokat, és VPN segítségével hang- és videohívásokat kezdeményezhet.

Használjon ingyenes VPN-t a Messenger számára?

Lehet, hogy kísértést kap egy ingyenes VPN használatával a Messenger eléréséhez, de ez messze nem jó ötlet. Ezek az „ingyenes” szolgáltatások hírhedtek az adatok gyűjtése és harmadik fél számára történő értékesítése érdekében. Ezen felül a legtöbbjük gyenge titkosítást és maroknyi kiszolgálóhelyet kínál. Ha ki akarja használni a VPN összes előnyeit, akkor jobb, ha fizetett lehetőségeket használ.

A dolgok csomagolása

És erről szól! A VPN minden, amire korlátlan hozzáférést szeretne élvezni a Messenger-hez a világ bármely pontjáról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map