A legjobb táviratos VPN bárhonnan kinyitható


A legjobb táviratos VPN bárhonnan kinyitható

Ha olyan országokban él, mint Oroszország és Egyiptom, akkor nem fog hozzáférni a Telegramhoz. A PureVPN használatával könnyű megkerülni ezeket az akadályokat. Csak hamisítsa el tartózkodási helyét egy másik országba, ahol a Telegram működik, és jó vagy menni.


Távirat VPN logó

A Telegram felhőalapú VoIP és azonnali üzenetküldő szolgáltatás, több mint 200 millió aktív felhasználóval. Ez lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdeményezzen, üzeneteket küldjön, fényképeket és videókat, valamint 1,5 GB-os (GB) méretű nagy fájlokat osszon meg. Vannak karcsú és intuitív alkalmazások az asztali és a mobil platformon egyaránt, amelyek sokféle lenyűgöző funkcióval rendelkeznek.

Ide tartoznak, de nem korlátozódnak a távirat csatornákra, animált matricákra, titkos csevegésekre és az élő helymegosztásra. Noha a Telegram óriási népszerűségre tett szert a felhasználók körében szerte a világon, egyes kormányok nem különösebben szeretik ezt. Ha ezen régiók valamelyikében él, akkor csak akkor érheti el, ha megbízható Telegram VPN-t telepít eszközére.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon:

Indokok, hogy szükség van távirat VPN-re

Az alábbiakban bemutatunk néhány jó indokot, hogy miért érdemes fontolóra vennie a VPN használatát a távirathoz:

1. Bárhonnan elérhető

A Telegram egyik legjobb dolga kétségkívül annak biztonsági funkciói, amelyek felhatalmazzák a felhasználókat a biztonságos kommunikációra. Továbbá, mivel a kormányok többször is megtagadták a titkosítási kulcsokhoz való hozzáférést, gyorsan az alkalmazást tették a magánélet tiszteletben tartó személyek számára leginkább preferált választássá..

A szolgálat emellett a biztonságos beszélgetési hely hírneve miatt teljesen vagy részlegesen blokkolták olyan tekintélyelvű országokban, mint Kína, Irán, Oroszország és Egyiptom. A VPN segítségével megkerülheti ezt a cenzúrát, ha forgalmát egy másik ország szerverén keresztül irányítja, ahol a Telegram nincs tiltva..

2. A sávszélesség-szabályozás megkerülése érdekében

A sávszélesség csökkentése alapvetően akkor jelentkezik, amikor az Internet szolgáltatók szándékosan lelassítják az internetkapcsolatot. Leginkább ezt a gyakorlatot alkalmazzák, amikor a felhasználók video streaming vagy VoIP alkalmazások miatt túl sok adatot fogyasztanak. Ahogy várták, ez hátrányosan befolyásolja a hívások minőségét!

Ha VPN-kapcsolatot hoz létre a távirat használata előtt, az internetszolgáltató számára szinte lehetetlenné teheti annak meghatározását, hogy mit tesz online. Az összes adat száguldásnak tűnik, mivel a rá alkalmazott katonai titkosítás történt. Mivel nem lesznek képesek megfigyelni az online tevékenységeket, nem tudják fojtani a VoIP-kommunikációt.

Kapcsolódó olvasás: Mi az a VoIP VPN, és miért van rá szüksége??

PureVPN – A legjobb távirat VPN!

A legjobb távirat VPN-szolgáltatás eléréséhez keresse tovább a PureVPN szolgáltatást. Székhelyünk Hongkong adatvédelmi szempontból barátságos joghatósága, és ezért nincs kötelező érvényű adatmegőrzési törvényünk. Online tevékenységei sem jelentkeznek szervereinken.

A PureVPN nem naplózott VPN-szolgáltatásként van tanúsítva, ami azt jelenti, hogy nem tartanak fenn kapcsolat- vagy tevékenységi naplókat. Még ha jogi kérést is felteszünk, senkinek semmit nem oszthatunk meg! Különféle biztonsági és adatvédelmi funkciókat is kínálnak, így a táviratot piros zászlók felvétele nélkül is elküldheti.

Az Internet kill kapcsoló, az AES 256 bites titkosítás és a DNS szivárgás elleni védelem a Telegram kommunikáció védelmére szolgál. Ezenkívül 2000+ szerverből és 300 000+ IP-ből álló globális hálózatot működtetünk több mint 180 helyen, lehetővé téve a Telegram egyszerű elérését bárhol elzárva..

Felhasználóbarát alkalmazások állnak rendelkezésre az összes főbb mobil és asztali platformon, megkönnyítve ezzel a PureVPN használatát a Telegram elérésére bármilyen eszközön. Ráadásul a korlátlan sávszélesség megadja a csevegés szabadságát, amennyit csak akar.

Még mindig zavaros, hogy a PureVPN a megfelelő az Ön számára? Örülni fog tudni, hogy 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk minden tervünkre. Ez bőséges időt biztosít a szolgáltatás kockázatmentes ellenőrzéséhez!

A távirat használata VPN-sel?

Ez egy egyszerű folyamat. Csak kövesse az alább említett lépéseket, és élvezze a világ minden sarkából gondtalan hozzáférést a Telegramhoz:

 1. Vásároljon PureVPN előfizetést a megrendelési oldalunkon.
 2. Töltse le és telepítse a kívánt alkalmazást.
 3. Ha kész, jelentkezzen be a PureVPN hitelesítő adataival.
 4. Csatlakozzon minden olyan szerver helyéhez, ahol a Telegram elérhető.
 5. Várja meg, amíg a VPN kapcsolat létrejön.
 6. Most indítsa el a Telegram alkalmazást, és tartsa fenn a kapcsolatot szeretteivel

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme néhány a Telegram és a VPN-kkel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdések:

Miért nem működik a távirat Kínában még egy VPN-sel sem?

Ha VPN használata ellenére nem tudja kinyitni a táviratot Kínában, akkor valószínű, hogy szolgáltatója nem képes megkerülni a nagy tűzfalat. Ráadásul nem minden VPN-szolgáltatás működik Kínában, még ha állítják is.

A PureVPN, a versenytársak némelyikétől eltérően, valóban teljesíti ígéretét. Teljes mértékben optimalizáljuk Kínát, és nem fogunk csalódást okozni, amikor a Telegramhoz – vagy éppen más blokkolt szolgáltatáshoz – oda akarunk férni.!

Használjon ingyenes VPN-t a távirathoz??

Ha olyan országból szeretne hozzáférni a Telegramhoz, amelyben le van tiltva, akkor fontos, hogy személyes adatait bármi is védje. Vajon miért? Ennek oka az, hogy megpróbálja megkerülni a kormánya által bevezetett korlátozásokat, amelyek jogi következményekkel járhatnak, ha a dolgok rosszul fordulnak.

Az ingyenes VPN-ek azonban súlyos hátrányokkal járnak, mint például a rossz sebesség és a gyenge titkosítás. Azt állítják, hogy ingyenesek, de nem különböznek egymástól, mint bármely más üzlet. Végül is az ilyen szolgáltatásoknak pénzt kell keresniük a felszínen maradáshoz. Legtöbbjük ismert, hogy felhasználói adataikat nyereség céljából gyűjtik és eladják harmadik személyeknek, például hirdetőknek.

Ezen okokból és még sok másból nagyon valószínű, hogy ingyenes VPN használatával nem fogja megkapni a keresett prémium élményt. A Telegram privát és nyugodt eléréséhez javasoljuk, hogy ragaszkodjon a fizetett VPN-szolgáltatásokhoz.

A dolgok csomagolása

A Telegram bárhonnan elérhető a megfelelő VPN segítségével, egyszerűen és gyorsan, és pontosan ott érkeznek a PureVPN névhez hasonló nevek!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map