A Kodi VPN telepítése – Teljes útmutató az összes eszközhez

Frissítve: 2019. november 03

Tanulja meg, hogyan telepítheti a Kodi VPN-t az eszközére többféle kiegészítő eléréséhez és az ISP-blokkok egyszerű megkerüléséhez. A PureVPN használata segíthet legyőzni az internetszolgáltató blokkokat és a fojtást bárhonnan. A PureVPN egy új, 7 napos próbaverziót is kínál, csupán 0,99 dollár mellett, hogy segítse a Kodi előfizetőit más kiegészítők elérésében ebben a lezárási időszakban..

img

** Frissítés: Kodi alkalmazásunk újabb, jobb verziója már nem elérhető! Kijavítottuk a hibákat & jelentős teljesítményjavításokat vezetett be. Kérjük, frissítse a meglévő alkalmazást az 1.8.0 verzióra (ha még nem tette meg) a következőtől: itt.**

Szinte minden ingyenes a Kodi-n. Ha élő TV-t szeretne nézni, vagy ha érdekli a kedvenc TV-műsorok és filmek elrendezése, akkor Kodi mindent megkap. Csak meg kell szereznie a megfelelő kiegészítőket, amelyek hozzáférést biztosítanak az összes kívánt tartalomhoz.

A Kodi azonban nem biztonságos. Mivel ez egy nyílt forráskódú platform, több ezer olyan kiegészítést tartalmaz, amelyek nem vannak szabályozva vagy moderálva. Néhányan azt vádolták, hogy a felhasználókkal kémkednek, míg mások a hackereket arra késztették, hogy hozzáférjenek a felhasználók bizalmas adataihoz.

A Kodi kiegészítők filmek, TV-műsorok, élő TV-műsorok, sportok, dokumentumfilmek, hírek és még sok más közvetítésére állnak rendelkezésre. A Kodi VPN egyablakos megoldássá vált a bingefigyelők számára.

A Kodi kiegészítők kínálatának végtelen előnyein kívül van egy nagy hátránya és a regionális korlátozások is. Több százezer, ha nem is több millió Kodi-kiegészítő helymeghatározott tartalom, és nem érhetők el a saját régiójukon kívül.

Hasonlóképpen, a szerzői jogok megsértése és a DMCA-k bajba juthatnak a rendészeti hatóságokkal. De korlátozott tartalomhoz könnyedén hozzáférhet kiegészítőkkel, és anonim maradhat az interneten a Kodi VPN segítségével.

Miért van szüksége VPN-re a Kodi számára?

Emberek milliói szerte a világon telepítették a Kodi-t számos operációs rendszerre és hardverplatformra, például televízióra és távirányítóra. Mivel a Kodi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legtöbb online streaming médiát, például videókat, zenéket és podcastokat lejátsszák és megtekintsék a digitális médiafájlokat a helyi és a hálózati adathordozóktól, a Kodi felhasználóknak szükségük van egy VPN beépített képességére, hogy segítsék őket a helyhez kötött hozzáférésben a különféle régiókban elérhető kiegészítők és tartalmak.

A PureVPN hatalmas hívő a korlátlan hozzáférhetőségbe. Jellemzői lehetővé teszik, hogy az interneten bárhol böngészhessen, és a lehető leggyorsabban folytassa a kedvenc csatornáit, például a Netflix USA, a Hulu, az Amazon Prime stb. A Kodi VPN-vel teljes mértékben kihasználhatja a Kodi és minden szolgáltatásának és szolgáltatásának előnyeit.

Ráadásul a jó VPN szolgáltatás segítséget nyújt a hackerek és megfigyelő ügynökségek internetes támadásainak leküzdésében is. A VPN biztonsági előnyeivel együtt ez a kombináció növeli a szórakozást és a szórakozást. Azok, akik inkább a kábelvágó szolgáltatásokat részesítik előnyben, mint a kábeltelevízió, megértik a VPN-szolgáltatás fontosságát.

Hogyan kell használni a Kodi-t a VPN-sel? [Videó]

Hogyan segít a VPN a Kodi-val?

Egyszerűen fogalmazva: a Kodi VPN nemcsak lehetővé teszi az internethasználók számára, hogy szabadon böngészhessék az internetet azáltal, hogy globális hálózatán keresztül csatlakozzanak a világ különböző VPN szervereire, hanem maszkolják IP-címüket is, így teljesen láthatatlanná válnak a számítógépes bűnözők, hackerek, és harmadik fél ügynökségei

A Kodi különféle eszközökön konfigurálható, mint például Android, IOS, Linux, Windows, Mac OS, Xbox és PlayStation..

A Kodi VPN segítségével a következőket teheti:

 1. Nagysebességű streaming: Kodi VPN segítségével élvezheti a streaming tartalom lángoló gyorsaságát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.
 2. Könnyen telepíthető, egy kattintással történő kapcsolat: A Kodi VPN telepítése sokkal könnyebb, mint gondolnád. Egy egyszerű kattintással átirányítja Önt egy adott eszköz letöltési oldalára, és a folyamat azonnal megkezdődik.
 3. Böngészés 100% névtelenséggel: A legjobb Kodi VPN használatával nem kell aggódnia, hogy az internetszolgáltató lerövidíti sebességét, vagy harmadik felek figyelik az internetes tevékenységeket. Teljesen nem észlelhető az interneten!

Kodi legális?

Maga Kodi nem illegális. Számos tartalomszolgáltató és médiaház viszont utálja. Mivel a Kodi nyílt forráskódú, bárki létrehozhat bármilyen plugint, amely jogosulatlan forrásokból érhető el tartalmakhoz.

Ugyanakkor pusztán azért, mert néhány ember visszaél a Kodival kalóz tartalmakhoz való hozzáférés céljából, tisztességtelen lenne a Kodi betiltása vagy korlátozása. Próbáld meg így megérteni; vannak isten sofőrök és vannak kiütéses sofőrök. Az a tény, hogy léteznek kiütéses járművezetők, nem teszi az autót rossz találmánynak.

Tudta, hogy az Internet egyik legnagyobb része el van rejtve tőled? Itt jönnek be a Kodi VPN-k. Ezek lehetővé teszik a Kodi felhasználók számára, hogy rejtett tartalmakat, például korlátozott élő streameket és kiegészítőket érjenek el..

A Kodi beállítása különféle eszközökön (Windows / Mac / Android / iOS / Apple TV)

A következőképpen állíthatja be a Kodi eszközeit:

A Kodi telepítése Windows rendszeren

A Kodi beállítása a Windows 7, 8 vagy a Windows 10 rendszeren könnyebb és egyszerűbb, mint a többi operációs rendszernél. Itt van, hogyan:

 1. Nyissa meg a Kodi letöltési oldalát, és válassza a lehetőséget 32Bit Installer.
 2. Ha rendszeresen használja a Windows operációs rendszert, akkor láthatja a leggyakoribb lehetőségeket: Fuss, Mentés vagy Megszünteti.
 3. Választ Mentés letöltheti az alkalmazást a kívánt helyre.
 4. Kattintson duplán a letöltött fájlra a Kodi telepítéséhez.
 5. A telepítés során felkérést kaphat néhány egyszerű lépés végrehajtására. A legjobb, ha az alapértelmezett beállításokat használja.
 6. Kész!

A Kodi telepítése Mac rendszeren

A Mac szerelmeseinek a Kodi konfigurálható a Mac készülékeken. Így állíthatja be a Kodi szoftvert a Mac számítógépen:

 1. Először töltse le a Kodi legújabb alkalmazását a Mac-re. Ne feledje, hogy az alkalmazás lemezkép formátumban érkezik.
 2. Kattintson duplán a fájlra annak megnyitásához. Az alkalmazás telepítéséhez a Mac számítógépre egyszerűen ellenállás a Kodi ikont a Alkalmazások mappa.
 3. Most próbálja megnyitni a Kodi alkalmazást.
 4. Bár ez a jelenlegi állapotától függ Portás beállítások esetén előfordulhat, hogy hibát észlel az első próbálkozáskor, ami ehhez hasonló: nem nyitható meg, mert egy ismeretlen fejlesztőtől származik. Ahhoz, hogy megkerülje, egyszerűen megteheti CMD + Click válassza a Kodi alkalmazást, és válassza a lehetőséget Nyisd ki játszani Kodi. Vagy keresse fel az OSX-t Biztonság & Magánélet beállítások a Rendszerbeállítások menüt, és válassza a lehetőséget Bárhol hol mondja Engedélyezze a (z) oldalról letöltött alkalmazásokat.
 5. Brácsa! Most készen állsz arra, hogy figyelj a Kodire.

A Kodi beállítása Androidon

Mindig élvezheti a Kodi-t az Android-alapú készülékein. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Nyissa meg az Android menüt és keresse meg Beállítások.
 2. Nyisd ki Beállítások majd menj a Biztonság menü.
 3. Keresse meg a Ismeretlen források opciót, és jelölje be a jelölőnégyzetet annak engedélyezéséhez. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a Kodi alkalmazás telepítését az Android számára.
 4. Most menj a Google Play Áruház letölteni és élvezni a legújabb Kodi alkalmazást.
 5. Ugyanazokat a lépéseket kell végrehajtania Android TV-jén, mint a menük ugyanazok az alkalmazások.

A Kodi telepítése iPhone / iOS rendszeren

A Kodi beállítása az iOS-on egy egyszerű és könnyű folyamat, amely nem igényel túl sok időt. A legjobb az, hogy a Kodi telepítési folyamata ugyanaz az iOS-eszközön, például iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini és iPad Pro:

A Kodi élvezetéhez iPhone-ján vagy bármely más iOS-alapú eszközön le kell töltenie a következő fontos fájlokat:

 • A legújabb Kodi deb fájl.
 • Az iOS app énekes.
 • Az Xcode alkalmazás, amely elérhető a Mac App Store-ban.

Miután letöltötte a fent említett fájlokat, lépjünk tovább a Kodi beállításokhoz:

 1. Először csatlakoztassa iPhone-ját vagy bármely más iOS-alapú mobilkészüléket a Mac-hez. Miután az eszköz csatlakoztatva van, nyissa meg az Xcode alkalmazást, amelyet letöltött a Mac App Store-ból.
 2. Most válassza ki Hozzon létre egy új Xcode projektet, akkor Egyetlen nézet alkalmazás, és kattintson a gombra Következő.
 3. Kitölt termék név és Szervezet azonosító mezői. Ezután kattintson a gombra Következő.
 4. A program kéri a fájl mentését, amelyet az asztalra menthet. kettyenés teremt.
 5. Ön dönti el, hogy meg akarja-e osztani az elérhetőségi adatokat az Xcode-tal, mivel az alkalmazás általában ezt az engedélyt kéri. Ez azonban nem kötelező!
 6. választ Fix Issue, amely megnyit egy párbeszédpanelt. kettyenés hozzáad. Most írja be a Apple azonosító bejelentkezni.
 7. A bejelentkezés után válassza a lehetőséget Választ kinyitni App Signer. Ezután válassza a lehetőséget Böngészés kiválasztani és megnyitni a Kodi deb fájl letöltött korábban.
 8. Most válassza ki a korábban létrehozott profilt az azonosítóval. Folytassa a Kodi hozzáadásával Alkalmazás megjelenített neve, mielőtt rákattintana Rajt.
 9. A kattintás előtt írjon be egy fájlnevet Mentés.
 10. Nyissa meg újra az Xcode-t, és válassza a Windows lehetőséget. Választ eszközök hogy a bal oldali ablaktáblából kiválaszthassa a sajátját. Miután kiválasztotta a készüléket, keresse meg a Plusz írja alá a jobb oldali ablaktáblát, és kattintson rá, hogy kiválassza és megnyissa .ipa fájl, korábban létrehozott.
 11. Most húzza ki az iPhone készüléket, és oldja fel.
 12. Időnként előfordulhat Nem megbízható fejlesztő hiba, amikor megnyitja az eszközt. A hiba elhárításához lépjen a Beállítások a készüléken. Koppintson az Általános elemre, majd az elemre Eszköz kezelés. Keresse meg fiókját a Developer App. Most érintse meg a gombot Bizalom “Fióknév”, és koppintson a elemre Bizalom újra.

Most élvezheti Kodi az iOS 12-en vagy a te iPhone egy Kodi VPN-en keresztül.

A Kodi beállítása az Apple TV-n

Van Apple TV? Beállíthatja a Kodi készüléket az Apple TV-n, és élvezheti a nagy sebességű streaming alkalmazást.

Ahhoz, hogy élvezze a Kodi-t a 4. generációs Apple TV-n, rendelkeznie kell Apple Developer fiókkal – ingyenes vagy aktív. Ezenkívül a következő fontos fájlokat is le kell töltenie:

 • Xcode 7.2+ (elérhető a Mac App Store-ban)
 • iOS App Signer for Mac
 • A legújabb Kodi .deb fájl a TvOS-hoz

Miután letöltötte a fent említett fájlokat, lépjünk tovább a Kodi beállításokhoz:

 1. Először csatlakoztassa az Apple TV-t a Mac-hez USB-C-USB-A kábellel.
 2. Miután a készüléket csatlakoztatta, nyissa fel Xcode és úgy dönt Hozzon létre egy új Xcode projektet. választ Alkalmazás a főmenüből a TvOS szakasz. Most válassza ki Egyetlen nézet alkalmazás, mielőtt rákattintana Következő.
 3. Most folytassa a ‘Új projekt’. Töltse ki a termék név és szervezet név mezők a kívánt részletekkel. Tegye ugyanezt a kitöltésekor Bundle Identifier mezőbe, és itt a részleteket fordított domain stílusban írják – például, com.arcade.kodiappletv. A kattintás előtt győződjön meg arról, hogy az összes mező kitöltve van Következő. Végül mentse el a projektet az asztalon vagy bármely más helyen, ahonnan könnyen elérhető a fájl.
 4. Most térjen vissza az Xcode főablakához, ahol hibaüzenet jelenik meg Megfelelő ellátási profil nem található. A hiba elkerüléséhez és a probléma megoldásához egyszerűen kattintson a gombra Fix Issue.
 5. A fenti probléma megoldásához ingyenes aktív felhasználóra van szükség Apple fejlesztő fiókjába. Tehát folytassa a jelentkezést a társított segítségével Apple azonosító és jelszó. Bár az alkalmazás továbbra is részleteket kér, figyelmen kívül hagyható, mivel nem kötelező. Folytassa a megfelelő Apple ID kiválasztásával és kattintással Választ. Ha elkészült, az Xcode alkalmazás javítja a problémát egy kiépítési profil létrehozása érdekében.
 6. Most válassza ki Apple TV az Xcode alkalmazás bal felső sarkában található legördülő menüből, valamint más lehetőségekkel, például a Play és a Stop gombokkal.
 7. Miután végzett az Xcode alkalmazással, nyissa meg az iOS App Signer alkalmazást. Most válassza ki a megfelelőt Aláíró igazolás és folytassa a kitöltéssel Biztosítási profil terület. Válassza ki a korábban az Xcode alkalmazásban létrehozott projektnevet. választ Bemeneti fájl a böngészéshez, a hely kiválasztásához és a Kodi .deb fájl, korábban letöltött. Ön dönti el, hogy ki akarja-e tölteni a Alkalmazás megjelenített neve mező és adjon neki egyedi nevet, vagy hagyja el.
 8. kettyenés Rajt miután meggyőződött arról, hogy az összes mező kitöltötte a helyes adatokat. Miután rákattint a Start gombra, az alkalmazás folytatja a létrehozást .ipa fájl amelyet telepíthet az Apple TV-re.
 9. Menj vissza a Xcode, és menj ide Ablak, akkor eszközök, és válasszon alma.
 10. Most válassza ki a most létrehozott IPA fájlt. Az alkalmazás most telepíti a fájlokat az Apple TV-re.
 11. Most már élvezheti a Kodi-t az Apple TV negyedik generációján.

A Kodi VPN beállítása az útválasztón keresztül

Ha Kodi felhasználó, és minden eszközén egyszerre szeretne hozzáférni a földrajzilag korlátozott kiegészítők tartalmához, akkor telepítheti Kodi VPN minden eszközén külön-külön. Ez a rendkívül optimalizált VPN alkalmazás akár tíz több bejelentkezést is támogat, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a VPN-fiókot egyszerre 10 eszközön is használhatja..

De nem unalmas-e a VPN minden eszközére külön-külön telepítése, ha csak beállíthatja az útválasztón, és az összes eszközén megkapja az alapértelmezett VPN-funkciókat? Az igaz. A VPN gyors és egyszerű telepítése a Wi-Fi útválasztóra. Nagyon kevés erőfeszítést igényel a VPN telepítése, és kiválóan működik az összes népszerű Wi-Fi útválasztón.

A Kodi VPN beállítása más platformon és eszközön

A Kodi beállítása az OpenELEC eszközökön

jegyzet: A Kodi beállításához a maximális előnyök eléréséhez lépésről lépésre van szükség, amely alig igényel sok időt.

Tanács: Megértjük, hogy a folyamat olyan žargonokat tartalmaz, amelyek Ön számára esetleg ismeretlenek lehetnek. Semmiért nem kell aggódnia, mivel fedezettel látjuk Önt. Csak kövesse az egyszerű folyamatot, hogy a lehető legjobb internetes élményt kapja.

Ha a Kodi régebbi verzióját szeretné telepíteni a készülékére, kattintson a Kodi v.15 ISENGARD verzióra. A Kodi v.16 Jarvis esetében kattintson ide

1. lépés – Töltse le a Kodi eszközt az OpenELEC eszközén (Raspberry Pi)

 • Menj tovább a Kodi weboldalához.
 • Töltse le a fájlt.
 • Telepítse a letöltött fájlt.

Ha kész, kövesse az alábbi módszert:

2. lépés: Töltse le és telepítse a Kodi VPN kiegészítőt.

Kövesse az alábbi lépéseket a PureVPN Kodi-kiegészítő telepítéséhez az eszközre.

 1. Nyissa meg a böngészőt, és keresse fel a „https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip” weblapot.
 2. A fájl automatikusan letöltődik
 3. A letöltés után keresse meg a telepítési fájlt a mappájában.

3. lépés: Helyezze a letöltött fájlt az USB meghajtóra.

Helyezze el a letöltött fájlt „service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”Egy USB meghajtóba, és dugja be OpenElec Kodi Box.

4. lépés: Indítsa el a KODI szoftvert, és telepítse a KODI VPN-kiegészítőjét.

 1. Keresse meg a Kezdőlapot, és kattintson a “Kiegészítői.”
 2. Kattintson a “Files” ikon.
 3. Ezután kattintson a „Telepítés zip fájlból.”
 4. Keresse meg a USB eszköz ahova helyezted a telepítési fájl.
 5. Kattintson egyszer a „service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”A kiegészítő telepítésének megkezdéséhez.

5. lépés: A PureVPN Kodi kiegészítő beállítása

 1. Keresse meg a Kiegészítők fület, és kattintson a PureVPN Monitor OpenVPN elemre.
 2. Megjelenik egy új ablak, kattintson a Kiegészítő beállítások elemre.
 3. Írja be felhasználónevét és jelszavát.
 4. Válassza ki az országot vagy régiót, ahonnan hozzáférhet a választott tartalomhoz. Kattintson a VPN állapotának megjelenítése elemre az aktuális IP és hely ellenőrzéséhez.
 5. A kiszolgálók listájának megjelenítéséhez kattintson a VPN-kapcsolat módosítása vagy bontása elemre. Csatlakozzon a választott országhoz.

Kész! Most elérheti a régióspecifikus Kodi-kiegészítőket teljes névtelenséggel a mi webhelyünkön Kodi VPN.

A Kodi beállítása az Amazon Fire Stick, Fire TV és Fire Cube alkalmazásokhoz

A Kodi az Amazon készülékeken is konfigurálható. A Kodi beállítása az Amazon Fire Stick vagy az Amazon Fire TV segítségével a következőképpen állítható be:

 1. Kezdje az Amazon-eszköz bekapcsolásával, majd a Beállítások > Rendszer és akkor Fejlesztői beállítások.
 2. Válassza ki és kapcsolja be a Alkalmazások ismeretlen forrásokból, majd a ADB hibakeresés opciók.
 3. Az ismeretlen forrás bekapcsolásakor figyelmeztető figyelmeztetést kaphat, de kiválaszthatja rendben figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása, mivel később bármikor kikapcsolhatja.
 4. Lépjen a Fire Stick fő képernyőjére. Most menj ide Keresés és írja be Downloader választani. választ Kap.
 5. Miután kiválasztotta Kap, elindul a letöltés. A letöltés befejezése után egy értesítés jelenik meg a jobb alsó sarokban.
 6. Menj a Menü és válasszon Indítsa el most.
 7. Válassza az URL részt, és töltse le a két kompatibilis verziót: Krypton 17 és Leia 18. A Krypton típusához írja be a következő URL-t, bit.ly/ kodi17apk. A legújabb v18 telepítéséhez írja be a következőt: bit.ly/kodi18apk az URL mezőbe.
 8. kettyenés Következő és akkor Letöltés hogy megkapja a kívánt Kodi verziót.
 9. kettyenés Telepítés amikor a letöltés befejeződik, és a Kodi telepítése hamarosan megkezdődik.
 10. A telepítés befejezése után nyissa meg a Kodi-t, és élvezze kedvenc előadásait.

Gyakran ismételt kérdés (GYIK)

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, millió felhasználóval világszerte. Népszerűsége annak tulajdonítható, hogy több ezer ingyenes kiegészítőt tartalmaz, és hozzáférést biztosít a végtelen tartalomhoz. Kodi nemcsak a video streamingről ismert. Sokan a Kodit is zenék hallgatására használják.

A Kodi szinte bármilyen eszközre telepíthető, amely rendelkezik képernyővel és csatlakozik az internethez. Teljesen ingyenes, és kiváló minőségű streaming-t kínál.

Mi a Kodi VPN?

Kódot azzal vádolták, hogy sok tartalomszolgáltató kalóz tartalmat tárolt fel. Ez az oka annak, hogy sok országban nem működik jól. Ha olyan országban él, ahol a Kodi nem működik, vagy ha olyan régióban tartózkodik, ahol egy adott kiegészítő nem működik megfelelően, a Kodi VPN segíthet a dolgok megfelelő beállításában..

A Kodi VPN segítségével megváltoztathatja tartózkodási helyét, és azonnal hozzáférhet az összes tartalomhoz. A Kodi VPN megóvja Önt minden online rosszindulatától, például a számítógépes támadásoktól és a ransomwarektől.

Hogyan állítsuk be a VPN-t a Kodi-on?

A VPN-nek van egy dedikált alkalmazása a Kodi számára. Ezt az alkalmazást úgy tervezték, hogy figyelembe vegye a Kodi-felhasználókat és streaming-szokásaikat. Ez egy kiváló eszköz, amellyel bármilyen kiegészítőt letölthet és telepíthet, és tartalmat tölthet le teljes szabadsággal és online biztonsággal. Nem számít, hogy melyik streaming eszköz van – használhatja a VPN-t a Kodi-on.

Ingyenes VPN vagy fizetett VPN? Melyik a jobb?

Úgy tűnik, hogy egy ingyenes VPN vonzó választás a legtöbb felhasználó számára. Nagyon kockázatos egy ingyenes VPN használata. Ennek oka az, hogy egy ingyenes VPN teljesen kiszolgáltatottá teszi az internetet, és minden olyan online kockázatnak kitenni Önt, amely sértheti az Ön személyes adatait. Mindig fizetett VPN-t használjon bármihez, amit online tesz.

Csatornák hozzáadása a Kodi-n?

Bármelyik elemhez, amelyet meg akar nézni a Kodi-on, telepítenie kell egy kapcsolódó kiegészítőt. Ha különböző csatornáktól szeretne streaming tartalmat keresni, keressen egy kiegészítőt, amely a választott tartalmat szolgáltatja.

Fontos tudni, hogy csak néhány kiegészítő található a Kodi hivatalos kiegészítő tárolójában. Ha olyan kiegészítőt keres, amely nem érhető el a hivatalos lerakatban, akkor letöltnie kell egy nem hivatalos forrásból, más néven lerakatnak. A beállítások menüben engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokból történő letöltéseket / telepítéseket is.

Hogyan javíthatom a pufferolást a Kodi-n?

Ha az adatfolyam folyamatosan puffereli és tönkreteszi az adatfolyam-élményt, annak oka lehet az internetszolgáltató fojtása vagy sávszélesség korlátozása, amelyet az internetszolgáltató előír. Könnyen kijátszhatja ezeket a korlátozásokat, és megszerezheti a végső puffermentes streaming élményt, ha VPN-t szerez a Kodi számára, és teljesen névtelenné válik az online.

Mi a legjobb Kodi-építkezés??

Számos Kodi épít, amelyek sok kiegészítőt, bővítményt és nagyszerű bőrt kínálnak, amelyeket egyetlen kattintással beállíthat. Nagyon sok időt takarítanak meg, amelyet egyébként felhasználnának ahhoz, hogy megtalálják a megtekintéshez való öröm érdekében megfelelő kiegészítőket. A Misfit Mods Lite és a Titanium Build a legjobb tartalmak és a szem számára kellemes bőrök..

Biztonságos a Kodi kapcsolatom? Megtudhatja valaki, hogy mit közvetítek?

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, amely meglehetősen nem biztonságos és könnyen használható. Kutatások és statisztikák azt mutatják, hogy a Kodi streamerek a legtöbb számítógépes támadásnak vannak kitéve, például a számítógépes követés és a hackerek..

A hacker, aki valószínűleg belépett a hálózatába, tudja, hogy mit néz, és kivel kommunikál. Még hallgathatja meg beszélgetéseit, ha átveszi az irányítást az eszközök mikrofonjai felett, például okostelefonok és háziasszisztensek.

Mi a legújabb Kodi verzió?

A Kodi legújabb verziója a v18.6, Leia néven ismert. Rendkívül stabil és sokkal jobb felhasználói felülettel rendelkezik, ezért sokan váltanak a régebbi verziókról. Ezen túlmenően sok olyan hibával és korlátozással, amelyek megrontották a korábbi Kodi verziókat, foglalkoztak ebben az összeállításban, ami végső soron elősegíti a felhasználói élmény sokkal folyékonyabb és élvezetesebbé tételét…

A legjobb ország a VPN csatlakoztatásához a Kodi használatához?

A legjobb ország a Kodi használatához a VPN csatlakoztatásához az Egyesült Államok. A legtöbb országtól eltérően, ahol a szigorú számítógépes törvények megnehezítik a szükséges kiegészítők elérését, az Egyesült Államok nagy mennyiségű online szabadságot élvez. Nagyon kevés szolgáltatás nem érhető el az Egyesült Államokban, de az USA-ban az emberek mindegyikhez hozzáférhetnek. Ezért kell csatlakoznia egy amerikai szerverhez.

Ha egyszer összekapcsolja VPN-jét egy amerikai szerverrel, akkor minden, amit meg akar nézni, a hozzáférése alatt áll. Mivel a PureVPN nagyszerű biztonságot nyújt Önnek, biztonságban maradhat a korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés elleni büntetés vagy büntetőeljárás ellen is..

Miért van szüksége VPN-re a Kodi számára?

Sok probléma merül fel a Kodi streamingjével egy nem biztonságos kapcsolaton keresztül. Megfertőzheti Önt a rosszindulatú programoktól, számítógépes támadásoktól, hackektől, hallgatásoktól és sok egyéb rosszindulatú online tevékenységtől, amelyek kárt okozhatnak.

Jó Kodi VPN nélkül nagyon lassú streaming sebességet kaphat, amely tönkreteheti streaming élményét. Miután beállította a VPN-t a Kodi-on, teljesen láthatatlanná válik az interneten, ami segít biztonságban maradni minden online rosszindulat ellen..

Záró ítélet

A Kodi egy teljesen ingyenes és nyílt forrású médialejátszó alkalmazás, amelyet az XBMC Alapítvány fejlesztett ki, egy non-profit technológiai szervezet. Amíg a médialejátszó nyílt forráskódú, és a tartalom teljesen ingyenes, végtelen lehetőségeket kínál video szórakozásra a világ minden tájáról származó streamerek számára..

Nyílt forráskódú jellege miatt a Kodi-nak egyenlő a problémáinak aránya, amelyek többsége hackerek és számítógépes betolakodók köré fordul, akik beléphetnek az Ön készülékébe, hogy Önnek szimatolhassanak és adatot lopjanak. A Kodi VPN szolgáltatásokkal a felhasználók biztonságban maradhatnak az interneten, miközben a kedvenc TV-műsorok, sportok és filmek folyamatos és kiváló minőségű streamingjeit élvezhetik bárhol és bármikor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me