A Kodi verziójának ellenőrzése különböző eszközökön

Közzétéve: 2019. július 2

Ebben az útmutatóban megtanulhatja, hogyan kell ellenőrizni a Kodi verzióit, és hozzáadni a jelenleg elérhető kiegészítőket. Ezenkívül megtudhatja, hogy a PureVPN használata a Kodi számára segíthet puffermentes filmek és TV-műsorok közvetítésében. Szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, hogy bárhonnan további Kodi-kiegészítéseket szerezzen, és elkerülje az unalom lezárását.

Néha a közönséges felhasználóknak számos okból nehéz megtalálniuk a használt Kodi verziót. Ennek oka lehet az, hogy van olyan eszköze, amelyre alapértelmezés szerint telepítve van a szoftver, van rá építve, vagy egyszerűen azért, mert elfelejtette.

Ha technikusan hozzáértő ember vagy, akkor már tudja hogyan lehet ellenőrizni a jelenlegi Kodi verziót de azok számára, akik műszakilag nem rendelkeznek szoftver ismeretekkel, egy átfogó útmutatót készítettünk, amely segít ellenőrizni a Kodi jelenlegi verzióját a használt eszközön.

Hogyan ellenőrizhetem a Kodi verziót a számítógépen?

A Kodi verzió megtalálása a számítógépen olyan egyszerű, mint az 1.2.3.4

 • Indítsa el az alkalmazást
 • Kattints a beállítások ikon a bal felső sarokban
 • Ezután kattintson a rendszer információ lap
 • Ellenőrizze a verzió információ hogy megnézze a Kodi verzióját

Hogyan lehet ellenőrizni a Kodi verziót az Androidon?

Így ellenőrizheti az Android készülékre telepített Kodi verziót.

 • kettyenés beállítások ikon a kezdőképernyőn
 • Görgessen le alkalmazások és válassza ki Kodi ebből a listából
 • Ellenőrizd a verzió információ az alábbi párbeszédpanelen a Kodi alkalmazás beállításaiban

Ez az információ felhasználható további Kodi kiegészítők telepítésére vagy frissítésre egy újabb verzióra.

Hogyan ellenőrizhetem a Kodi verzióját a Firestick-en?

 • Indítsa el a Kodi alkalmazást a Firestick OS rendszeren.
 • kettyenés Beállítások a fül megnyitásához.
 • kettyenés Rendszer információ lap.
 • Most ellenőrizheti az aktuális verzió adatait.

Használhatja a Firestick vonatkozó kiegészítőinek indításához.

Hogyan lehet ellenőrizni a Kodi verziót a Málna Pi oldalon?

Jelenleg a Raspberry Pi egyetlen Android vagy Windows Kodi verziót sem támogat, kivéve a Raspberry Pi legújabb Kodi verzióját, a 17.6 verziót. Van azonban egy egyszerű módja annak, hogy ellenőrizze a Kodi verziót ezen a konkrét platformon, amelyet alább említünk.

 • Nyisd meg a Kodi-t menü.
 • kettyenés rendszer, megnyílik egy menü, most válassza a lehetőséget rendszer információ ebből.
 • Most már láthatod a Kodi verzió információ és építkezés dátuma.

Most, hogy ismeri a Kodi csomag jelenlegi verzióját, érdemes megtanulnia, mit tehet még többet vele. A Kodi-nak több változata van, mint például Leia, Jarvis és Krypton, hogy csak néhányat említsünk. Ugyanakkor a Krypton a leggyakrabban használt, majd Leia. Olvassa tovább, miközben megmutatjuk, hogyan ellenőrizheti, hogy verziója tartozik-e ezekhez a kettőhöz, és hogyan használható fel releváns kiegészítők telepítéséhez a Kodi élményének javítása érdekében.

Hogyan ellenőrizhetem, futtat-e a Kodi Leia verziót?

Kodi Leia-t vagy v18-at a Carrie Fisher színésznő színházi Csillagok háborús karakterének, a Leia hercegnőnek nevezték el, miután tisztelegve elhunyt..

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket annak ellenőrzéséhez, hogy a Kodi Leia verziót futtatja-e a készüléken.

 • Menj Beállítások.
 • kettyenés Rendszer információ.
 • Jelölje be Verzió információ.

Ha a látott verzió a Kodi 18.0 vagy újabb, akkor a Kodi Leia-t használja.

jegyzet: A Kodi Leia meglehetősen instabil verziónak tekinthető, mint a Krypton, és nem kompatibilis a Windows 7 operációs rendszerrel.

Hogyan ellenőrizhetem, futtat-e a Kodi Krypton verziót?

A Kodi Krypton a legstabilabb verzió, amely támogatja mind a három fő eszközt (Windows, Android és Firestick) és így tovább. Az újonnan telepített „összefolyás” téma és az egyszerűen használható felület a legtöbb Kodi-felhasználó körében népszerű választás.

Ellenőrizze, hogy a Kodi Krypton verziót futtatja-e a készüléken, kövesse ezeket az egyszerű lépéseket.

 • kettyenés Beállítások ikon a képernyő bal felső sarkában.
 • Választ Rendszer információ.
 • választ Verzió információ.

Ha a 17.0 vagy újabb verziót látja, akkor Kodi Kryptonot használja.

A Kodi kiegészítők előnyeinek használata?

Kodi sokkal több, mint egy médialejátszó. Az olyan stabil Kodi verzióval, mint a Krypton, és a kapcsolódó kiegészítőkkel, rengeteg ingyenes tartalmat biztosít a felhasználók számára, beleértve a filmadatokat is. & TV-műsorok és élő sportok. Néhány harmadik féltől származó kiegészítő, például a Quasar és a P2P / Torrent kiegészítők használata azonban jogvédő következményekkel járhat, ha megfelelő védelem nélkül használják őket. Az internetszolgáltató emellett szándékosan fékezheti az internet sebességét, amikor észreveszi egy ilyen nagy mennyiségű videotartalom streamingjét.

Tehát hogyan lehet biztonságosan használni a Kodi kiegészítőket, és hozzáférni a korlátlan ingyenes tartalomhoz? A válasz egyszerű. Használjon jó Kodi VPN-t, például a PureVPN-t.

Miért kellene VPN-t használni a Kodi számára?

 • A VPN megakadályozhatja az internetszolgáltató fojtását azáltal, hogy elrejti az összes internetes forgalmat a helyi szolgáltatótól.
 • A VPN meggátolja a szervereket, hogy nyomon követhessék az Ön valós helyének digitális lábnyomait, lehetővé téve az összes Kodi-tartalom névtelen adatátvitelét vagy letöltését..
 • A fizetett szolgáltatások, mint például a Netflix és a Hulu, jól ismertek azok tartalmának földrajzi korlátozásáról. A VPN lehetővé teszi, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, és akadályok nélkül továbbítsa kedvenc filmjeit és TV-műsorait.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me