A Kodi telepítése az Android készülékre és az okostelefonra

Közzétéve: 2019. július 2

Tanulja meg, hogyan telepítse a Kodi Androidra, és hogyan használjon VPN-t a megfelelő kiegészítők beszerzéséhez ebben az útmutatóban. A Kodi előfizetők 0,99 dollárért kapják a PureVPN-t, hogy elérhessék több kiegészítőt és további csatornákat közvetítsenek. Megakadályozhatja otthon az unalom lezárását, és kezdje el a Kodi legjobb csatornáinak streamingjét.

** Frissítés: Kodi alkalmazásunk újabb, jobb verziója már nem elérhető! Kijavítottuk a hibákat & jelentős teljesítményjavításokat vezetett be. Kérjük, frissítse a meglévő alkalmazást az 1.8.0 verzióra (ha még nem tette meg) a következőtől: itt.**

Kodi-nak egyáltalán nincs szüksége bevezetésre. Végül is világszerte széles körben használt média szórakoztató alkalmazás.

A Kodi telepítési vagy telepítési folyamata azonban nem különbözik egymástól a különféle eszközökön vagy operációs rendszereken. Például az iOS ugyanazon folyamatát nem lehet követni, amikor az Android operációs rendszerről van szó.

Mivel itt van, hogy megtanulja a Kodi telepítését és használatát az Androidra, elkészítettük ezt az egyszerű útmutatót, ahol ezt megtanulhatja.

De mielőtt folytatná a telepítési folyamatot, nem lenne fáj, ha néhány percet vesz igénybe, hogy először megtudja, miért van szüksége a Kodi-ra, és miért kell beállítania a Kodi-t Androidon egy VPN-sel.

Miért van szüksége a Kodi Androidra??

Mivel a média-szórakoztató megoldások manapság több tucat érkeznek, feltehetik Önt, hogy miért van szüksége a Kodi-ra, és nem más szolgáltatásra.

Tudta, hogy több mint 10 millió Kodi telepítés van a Google Play Áruházban? A statisztikák egyértelműen megmutatják Kodi, mint vezető szórakoztató megoldás dominanciáját. A statisztikáktól eltekintve, van még néhány érvényes ok, amelyek támogatják a Kodi szükségességét Android-eszközökre.

Ingyenes streaming élmény

Néhány prémium csatornán kívül a Kodi ingyenes streaming megoldást kínál Önnek, amely tökéletesen kielégíti az ingerelt figurákat. A lejátszó meglehetősen egyszerű navigálni, és kiváló minőségű adatfolyamot kínál. Valójában vannak olyan csatornák, amelyek nagyfelbontású, rendkívül nagy felbontású és 4K felbontású adatfolyamot biztosítanak.

Korlátlan kiegészítők

A Kodi semmi kiegészítő nélkül. Ráadásul nem a Kodi hivatalos kiegészítői készítik elképesztően, hanem több száz más gyártó kiegészítője is elérhető. Megtalálhatja a Netflix kiegészítőt a Kodi-on, a Hulu kiegészítőt a Kodi-n és más népszerű kiegészítőket, például az Exodus és a Covenant. Minden kiegészítőnek hatalmas tartalomgalériája van, amely filmeket, TV-műsorokat, élő sportokat és még sok másot tartalmaz.

Miért van szüksége VPN-re a Kodi számára?

Mint korábban említettük, a kiegészítők teszik Kodit az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb szórakoztató központként. De mi van, ha egyáltalán nem tud hozzáférni néhány kiegészítőhöz? Vagy mi van, ha egyes kiegészítők nem érhetők el, annak ellenére, hogy Ön a csatorna prémium felhasználói, például a Hulu vagy a Netflix?

Ilyen esetekben VPN szükséges a Kodi számára. A virtuális magánhálózat (VPN) az egyetlen utolsó lehetőség, amelyhez fordulhat, amikor a Kodi korlátozott kiegészítőivel érkezik. Ezeket a kiegészítőket nem önmagában a Kodi, hanem a csatorna szolgáltatói korlátozzák.

A szerzői jogi problémák miatt bizonyos csatornák, például a Hulu szolgáltatásai csak az adott ország korlátozására vonatkoznak, amely rendelkezik a speciális tartalom megjelenítésére vonatkozó engedéllyel. Például, még ha prémium csatorna tagsággal is rendelkezik, csak akkor érheti el a csatorna helyi tartalmát, ha Ön ebben az országban van.

Az ilyen abszurd tartalomkorlátozások elkerüléséhez szüksége van egy virtuális magánhálózat, például a PureVPN segítségére.

A Kodi beállítása Android-on VPN-sel?

Ha Kodi-t szeretne használni androidos eszközökhöz, akkor a PureVPN-re lesz szüksége, hogy a legtöbbet hozza ki a szórakoztató központból. A VPN egy másik IP-vel látja el Önt, lehetővé téve a digitális akadályok megkerülését, amelyek bizonyos kiegészítők vagy csatornák rendelkeznek. A PureVPN beszerzése a Kodi-hoz elég egyszerű. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 • Iratkozzon fel a PureVPN-re
 • Töltse le a PureVPN alkalmazást Androidra
 • Nyissa meg a PureVPN alkalmazást, miután telepítette a Kodi for Android alkalmazást
 • Válassza ki a kívánt kiszolgáló helyét
 • Élvezze az összes Kodi-kiegészítő teljes hozzáférését
 • Hogyan kell használni a Kodi for Android?

  Telepítse a Kodi Androidra

  Nem lesz szüksége nagy útmutatásra a Kodi letöltéséről az Android készülékre, mivel a folyamat nagyon egyszerű.

  1. Iratkozzon fel a PureVPN-re
  2. Töltse le a PureVPN alkalmazást Androidra
  3. Nyissa meg a PureVPN alkalmazást, miután telepítette a Kodi for Android alkalmazást
  4. Válassza ki a kívánt kiszolgáló helyét
  5. Élvezze az összes Kodi-kiegészítő teljes hozzáférését

  Egyszerű, nem igaz? Bár a telepítési folyamat könnyű, de a Kodi-on a kedvenc műsorainak megnézéséhez először meg kell tennie a következő lépéseket:

  1. lépés – Hogyan lehet engedélyezni az ismeretlen forrás opciót

  Mivel a legnépszerűbb kiegészítőket külső fejlesztők készítik, engedélyeznie kell az ismeretlen forrás opciót a Kodi-ban, hogy a kiegészítők és az adattárak működjenek

  1. Menj a Beállítások a Kodi-on (bal felső rész)
  2. Most érintse meg a Rendszerbeállítások
  3. Navigáljon, és koppintson a Szakértő (bal alsó)
  4. Alatt energiatakarékos menüben érintse meg a ikont Kiegészítői
  5. Bekapcsolás az Ismeretlen források
  6. Ha megjelenik egy figyelmeztető doboz, koppintson a elemre Igen megerősítéséhez

  2. lépés – Hogyan telepítsük a Kodi kiegészítőket az Android készülékre

  Most, hogy engedélyezte az ismeretlen forrás opciót, letöltheti és telepítheti a Kodi adattárakat, valamint a kiegészítőket. A következő útmutató megmutatja, hogyan kell telepíteni a Kodi kiegészítőt az Android készülékére.

  A dolgok tisztázása érdekében itt használjuk például az XvBMC lerakatot és a Covenant-kiegészítőt.

  1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, és lépjen a következő oldalra Beállítások
  2. Most menj a Fájl kezelő A folytatáshoz
  3. Koppintson a Add Source és egy doboz jelenik meg
  4. Koppintson a Egyik sem és írja be a http://archive.org/download/repository.xvbmc/
  5. Ban,-ben Írja be a nevet mezőben jelölje meg a repót bármilyen kívánt névvel, például a repó névvel, XvBMC
  6. Koppintson a rendben A folytatáshoz
  7. Menj vissza a Menü és koppintson a elemre Kiegészítői
  8. Koppintson a Csomagtelepítő ikon. A bal felső sarokban találja meg
  9. Koppintson a Telepítés zip fájlból
  10. Amikor új doboz nyílik, navigáljon és koppintson a elemre XvBMC
  11. Koppintson a .zip fájlra és nyomja meg a gombot rendben
  12. Amint a tároló telepítve van, koppintson a elemre Telepítés a tárházból
  13. Koppintson a XvBMC repo
  14. Most menj a Videó kiegészítők
  15. Koppintson a Szövetség Hozzáad
  16. A következő képernyőn érintse meg a ikont Telepítés
  17. Menj vissza a Videó kiegészítők menü segítségével hozzáférhet a Covenant kiegészítőhöz és élvezheti kedvenc műsorait

  Így,

  Most már tudja, hogyan állíthatja be a Kodi-t Android-eszközén és hogyan használja a kiegészítőket. Ideje becsukni az ajtókat, kikapcsolni a lámpát, és élvezni az éjszakát, és megnézni azokat a műsorokat, amelyekben kihagyott.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me