A Kodi telepítése a Roku-ra – Androidra & Windows operációs rendszer

Közzétéve: 2019. július 2

Ha nem tudja telepíteni a Kodi-t a Roku-ra, akkor ez az útmutató az Ön számára készült. Megtanulja, hogyan kell telepíteni a Kodi-t a Roku-ra, és hogyan is engedélyezheti a képernyő tükrözését. Ráadásul szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, hogy csodálatos streaming élményt biztosítson a lezárás során.

** Frissítés: Kodi alkalmazásunk újabb, jobb verziója már nem elérhető! Kijavítottuk a hibákat & jelentős teljesítményjavításokat vezetett be. Kérjük, frissítse a meglévő alkalmazást az 1.8.0 verzióra (ha még nem tette meg) a következőtől: itt.**

A kábelvágó eszközök és az alkalmazások elérhetősége, mint például a Roku vagy a Kodi, egy teljesen új szintre emelte az online streaming trendjét. Ennek eredményeként rendkívül egyszerűvé vált, hogy kedvenc tartalmait bármilyen eszközön megnézze.

A Roku-ról és a Kodi-ról szólva, a Roku egy nagyon népszerű streaming media player, utóbbi pedig média-szórakoztató központ. Bár mindkettőnek hatalmas rajongója van a világ minden tájáról, sajnos nem kompatibilisek egymással.

De ne veszítse el a szívét, mert van mód a Kodi telepítésére a Roku-ra!

Lehetséges-e telepíteni a Kodi-t a Roku-ra az eszköz lefagyásával?

Lehet, hogy találkoztak olyan cikkekkel, amelyek megemlítik a Roku eszköz börtönbe helyezését a Kodi telepítéséhez. Sajnálom, hogy felrobbantotta a buborékját, nem talál határozott útmutatót a témában, mert még nincs ilyen.?

Ennek oka az, hogy a Roku testreszabott saját operációs rendszer a natív C / C ++ platformon épül. A születés miatt az eszközt megnehezíti a gyökérzet megszüntetése vagy megsemmisítése. Tehát nem, az eszköz egyáltalán nem indítható el.

Sőt, még akkor is, ha van mód arra, hogy az eszközt börtönbe helyezzük, akkor nem játszhatunk Kodi-ot a Roku-n, mert az eszközhöz nincs hivatalos Kodi-kiegészítő..

Ismét, ha megkérdezi, van-e mód arra, hogy a Kodi a Roku-ra, azaz közvetlenül telepítve legyen rá? A válasz nem. De ha megkérdezi, létezik-e megoldás? A válasz igen!

A megoldás magában foglalja a Roku „leadását” egy olyan eszközön, amely kompatibilis a Kodi-val. Tanuljuk meg, hogyan lehet a “Cast” vagy a “Screen Mirroring” funkciót elérni a Kodi-hoz a Roku-n.

A Kodi telepítése a Roku-ra VPN-sel?

Mivel megoldást keres a Kodi futtatásához a Roku rendszeren, tudatában kell lennie annak a ténynek, hogy vannak olyan népszerű Kodi kiegészítők, amelyekhez VPN nélkül nem férhet hozzá. Szerencsére a VPN néhány kattintással lehetővé teszi a kedvenc Kodi kiegészítők elérését.

Kövesse ezeket a lépéseket a PureVPN-fiók és az eszközéhez tartozó alkalmazás beszerzéséhez:

 1. Először is regisztrálj egy PureVPN-fiókra
 2. Töltse le a VPN alkalmazást és telepítse
 3. Csatlakozzon a választott szerverhez, például az amerikai szerverhez, hogy elérje kedvenc Kodi kiegészítőjét
 4. Élvezze az összes kedvenc Kodi-tartalmát a Roku-n

A képernyő tükrözésének engedélyezése a Roku rendszeren?

A képernyő tükrözése nagyon izgalmas technológia, amely lehetővé teszi, hogy az egyik készülék képernyőjét a másik oldalon megjelenítsék. Tegyük fel, hogy filmet kell néznie HD TV-n, de a klip valójában az okostelefonján található. Könnyedén megteheti, ha mindkét eszközön bekapcsolja a Képernyőtükröt, és Bluetooth-kapcsolaton vagy Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatja őket.

A képernyőtükrözés egy nagyon elegáns technológia, amelyet most már a legújabb készülékeken vagy operációs rendszereken is láthat. Valójában ezt az opciót megtalálhatja az Özvegyekben és sok Android-eszközön. Ezért a kerülő megoldás csak akkor működik, ha az eszköz támogatja a képernyő tükrözését.

Roku eszközök, amelyek támogatják a képernyőtükröt

Amint azt fentebb tárgyaltuk, a Roku-eszköznek rendelkeznie kell Képernyőtükör funkcióval, hogy hozzá tudjon férni a Kodi-hoz. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a Roku eszközöket, amelyekhez ez a nagy teljesítményű szolgáltatás tartozik:

 • Roku 2 4210-es modell, 5.6-os vagy újabb verzióval
 • Roku 3 Model 4200 és 4230 Model 5.6 vagy újabb verzióval
 • Roku 4 4400-as modell 5.6-os vagy újabb verzióval
 • Roku Stick Model 3500 és 3600 Model 5.6 vagy újabb verzióval
 • A Roku TV-hez a 6.2-es vagy újabb verzióval kell rendelkeznie

Engedélyezze a képernyőtükröt a Roku-n

A képernyő-tükör funkció engedélyezéséhez a Roku-eszközön kövesse az alábbi lépéseket:

 • megnyomni a itthon gombot a Roku távvezérlőjén, hogy belépjen a készülék főmenüjébe
 • Menj a Beállítások opciót, majd a Rendszerfrissítések
 • Győződjön meg arról, hogy a v5.6 vagy újabb verziót használja. Másodszor, ha elérhető frissítés, frissítse az operációs rendszert
 • Most térj vissza a Beállítások majd menj a Képernyő tükrözés
 • nyomja meg Engedélyezze Képernyő tükrözés

Hogyan lehet Kodi-ot szerezni a Roku-n keresztül Windows rendszeren?

Telepítse a Kodi-t a Roku-ra

A Kodi képernyő megjelenítéséhez a Windows operációs rendszeren – legyen az asztali vagy laptop – ellenőriznie kell, hogy a Windows 8.x vagy a Windows 10 operációs rendszert használja-e..

Ezenkívül azt is ellenőriznie kell, hogy telepítve van-e a Kodi lejátszó a Windows operációs rendszerre.

Nézzük meg a Kodi Roku telepítésének a Windows 8.1 vagy újabb verzión keresztül történő telepítésének lépéseit:

 1. Kattints a Start menü és menj ide Beállítások
 2. Kattintson duplán a eszközök doboz megnyitásához
 3. kettyenés Csatlakoztatott eszközök vagy Bluetooth és egyéb eszközök
 4. kettyenés Eszköz hozzáadása vagy Add hozzá a Bluetooth vagy más eszköz elemet
 5. Várja meg, amíg a Windows átvizsgálja és megtalálja a Roku eszközt
 6. Amikor a Roku-t a Windows-on keresztül csatlakoztatja, eszköze képernyőjét látja a Roku TV-n
 7. Most nyissa meg a Kodi-t a Windows-on, és élvezze azt a Roku-eszközön

Hogyan lehet beszerezni Kodi-t a Roku-ra Androidon keresztül?

Csakúgy, mint a Windows, az Android-eszközének támogatnia kell a képernyő tükrözését is, így a Kodi telepíthető a Roku-ra. Ehhez győződjön meg arról, hogy az Android 4.4.2 vagy a legújabb verziót használja.

Másodszor, előfordulhat, hogy nem fogja megtalálni a funkciót ugyanolyan címkével, mint a többi eszköz, mivel a gyártó valaha másképp jelölte a szolgáltatásokat. Android-eszközétől függően előfordulhat, hogy a képernyő tükrözésének funkciója a következő:

 • HTC Connect a HTC eszközökön
 • AllShare Cast / Gyorscsatlakozás / Intelligens nézet egyes Samsung készülékeken
 • Képernyő vetítés az Android Lollipop verzióján
 • Intelligens megosztás az LG készülékeken
 • Tükör / vezeték nélküli kijelző a Google Android-eszközökön
 • Cast / Cast képernyő néhány Android verzióban

Most nézzük meg azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie ahhoz, hogy az Android készülék képernyőjét a Roku-on megjelenítsük a Kodi használatához..

 1. Menj a Beállítások menü az Android készülékén
 2. Most menj a Kijelző menü
 3. A Kijelző képernyőn görgessen lefelé a megjelenítéséhez Öntvény funkciót, és koppintson a megnyitásához. Mint korábban említettük, a szolgáltatásnak az eszközétől függően más neve lehet
 4. Látni fogja a roku eszköz, ha már engedélyezte Képernyő tükrözés Rajta
 5. Miután meglátta a roku eszköz, érintse meg, és élvezze

Miért kell telepítenie a Kodi-t a Roku-ra?

Sok Roku felhasználó gyakran kíváncsi, hogy a Kodi használata a Roku-nál jó-e vagy sem. Végül is a Roku a hivatalos csatornákkal érkezik.

Nos, a média streaming eszköz népszerű csatornákat kínálhat üzletében, nem kínál privát csatornákat. Mivel a Roku már nem kínál privát csatornákat, lehet, hogy nem férhet hozzá az egykor rendelkezésre álló kedvenc csatornákhoz.

Sőt, a Roku hajlamos tiltani minden olyan tartalmat, amelyet illegálisnak tart. Mindezen okok nélkül, a Kodi Roku használatának fő oka az, hogy Roku megköveteli, hogy több pénzt kössön fel, hogy több csatornát elérhessen. Más szavakkal, előfizetéseket kell vásárolnia a kívánt csatornákra a Roku-on.

A Kodi azonban egy teljesen ingyenes média szórakoztató platform. Ezenkívül hatalmas galériát kínál ingyenes kiegészítőkről, amelyek kielégíthetik a filmek, tévéműsorok, sport, stb.

Ha összevonja a Kodi ingyenes szolgáltatásait a Roku fizetős előfizetéseivel, élvezheti a csodálatos online streaming élményt.

Miért van szüksége VPN-re??

Legyen Kodi vagy Roku, vannak csatornák, amelyek korlátozzák a hozzáférést VPN nélkül. A probléma legvalószínűbb oka a helymeghatározó blokkok. Az országspecifikus tartalmi megállapodások vagy az engedélyezési problémák miatt nem lehet megnézni egy adott ország számára elérhető tartalmat.

Például nem nézheti az Egyesült Királyságban található BT Sports csatornát az Egyesült Királyságon kívül.

A VPN hatalmas mennyiségű anonim IP-t kínál, amelyekkel bármilyen probléma nélkül hozzáférhet a Kodi vagy Roku online csatornákhoz vagy kiegészítőkhöz. Anonim VPN IP-k használatával elrejtheti valós helyét, és megjelenítheti bármely ország nyilvános IP-jét vagy helyét.

A PureVPN használatával a Hulu, a BT Sports, a Sky Go Live, az Amazon Prime és akár az USA Netflix is ​​elérhető a világ bármely pontjáról..

Tehát szerezzen VPN-t, és búcsút mondjon a zavaró digitális akadályokról egyszer és mindenkorra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me