A Kodi Build kézi eltávolítása az Amazon Fire TV Stick eszközről


A Kodi Build kézi eltávolítása az Amazon Fire TV Stick eszközről

Közzétéve: 2019. július 2


Segítségre van szüksége a Kodi build on Amazon FireStick eltávolításának eltávolításához? Vagy Tűz TV? Ezután folytassa az útmutató elolvasását. Megmagyarázjuk, milyen könnyű eltávolítani a Kodi építményeit. Ráadásul a PureVPN-t csak 0,99 dollárért használhatja, hogy élvezze a puffer nélküli streaming stream-et a Kodi-n és elkerülje a lezárási stresszt.

Az Amazon Fire Stick és a Kodi úgy mozognak, mint a mogyoróvaj & zselé. Nagyon könnyű használni, azonban a dolgok bonyolulttá válhatnak, és némi lábmunkát igényelnek, amikor telepíteni próbál vagy manuálisan távolítsa el a Kodi építést az Amazon Fire Stick eszközről, különösen, ha nem vagy hozzáértő.

Mik a Kodi Builds?

A Kodi nagyon egyszerűen testreszabható nyílt forráskódú jellegének köszönhetően, és a Kodi kiegészítő közösség gyakran kiadja az alkalmazás módosított verzióit, a Kodi épít.
Függetlenül attól, hogy meg kell változtatnia a felhasználói felületet, vagy gyorsan hozzáférnie kell a kedvenc tartalmához, ezek az összeállítások tucatnyi tároló telepítése nélkül jelentkezhetnek. Abban az esetben, ha ideje elengedni az elavult Kodi-t az Amazon Fire Stick segítségével, és telepíteni egy újat, készítettünk egy egyszerű útmutatót, amely segít manuálisan.

A Kodi Build kézi eltávolítása az Amazon Fire TV Stick eszközről?

Kétféle módon lehet menni. Használhat harmadik féltől származó kiegészítőt, például az Indigo vagy az Ares varázslót, hogy eltávolítsa a készítményt, de ha bármilyen okból úgy véli, hogy nem biztonságos, akkor további erőfeszítéseket tehet és manuálisan eltávolíthatja az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával..

 • 1. lépés: Ellenőrizze, hogy a fájlkezelő jelölte-e be a „rejtett elemek” négyzetet.
  Windows esetén: Kattintson a Nézet fülre, és jelölje be a „rejtett elemek” négyzetet.
  Android esetén: Nyissa meg a fájlkezelőt, kattintson a menü gombra, nyissa meg a „beállításokat”, és jelölje be a „rejtett elemek” négyzetet.
 • 2. lépés: Most, hogy megnézheti az összes rejtett mappát és fájlt, keresse meg a platformját a listában, keresse meg a helyet, és törölje az összes mappát és fájlt.
  Windows 7, 8-8.1 esetén: Illessze be a „% APPDATA% \ kodi \ userdata” parancsot a Start menü futómezőjébe..
  Windows 10 esetén: Illessze be a „% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” parancsot a futtatómezőbe.
  Mac esetén: Helyezze be a „/ Felhasználók // Könyvtár / Alkalmazás-támogatás / Kodi / felhasználói adatok /” parancsot a futtatás mezőbe.
  Linux esetén: Nyisson meg egy terminált, és illessze be a „~ / .kodi / userdata /”.
  Android esetén: Törölje a „userdata” és az „addons” mappákat a „Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /” mappából..
  IOS esetén: “/ private / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / userdata /”

Megjegyzés: Használja az összes fent említett parancsot idézőjel nélkül.

A Kodi nagyon szórakoztató, de biztonságos?

A Kodi az utóbbi időben sok hővel szembesül néhány olyan harmadik fél által gyártott kiegészítő miatt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy korábbi korlátozásaikat megszerezzék, és hozzáférjenek az engedélyezett tartalmakhoz. Noha számos Kodi verzióban előzetesen telepítették ezeket a kiegészítőket, komolyan tanácsos az ilyen kiegészítők használata előtt alaposan kutatni az „online tartalom streaming törvényeit”, mivel ezek jogi következményekkel járhatnak..

A Kodi segítségével történő streaming másik hátránya az ISP fojtása. Mivel a streaming sebessége nagyban függ a használt internet-kapcsolattól, a helyi internetszolgáltató fülén tartja az online tevékenységeket, és lecsökkenti az internet sebességét szinte tönkreteheti a Kodi streaming élményét.

Van egy biztonságos módszer a Kodi használatára??

Az egyre növekvő online világ tele van mind lehetőségekkel, mind fenyegetésekkel. Míg az internet átalakította a munka, viselkedés és szocializáció módját; emellett számos fenyegetés előtt nyitotta meg kapuit az online adatvédelemmel kapcsolatban. A számítógépes bűncselekmények, például az adatlopások és a rosszindulatú programok csak a jéghegy csúcsa. Bizonyos külső kiegészítők, például P2P torrentek használata veszélyeztetheti az online adatvédelmet, ezért javasoljuk VPN használatát a Kodi számára..

Minden VPN működik?

A válasz nem. Az ingyenes VPN-ket gyakran csapdaként használják a felhasználók adatainak tárolására és értékesítésére, ezért erősen ajánlott egy megbízható, fizetett Kodi VPN szolgáltatás, például a PureVPN használata..

Miért kellene Kodi VPN-t használni?

 • A VPN az online streaming-tevékenységeket rejti az internetszolgáltató kíváncsiságos szemétől, kiküszöböli az internetszolgáltató fojtásának minden kockázatát..
 • A VPN lehetővé teszi a múltbeli földrajzi korlátozások beszerzését és a fizetett streaming szolgáltatások elérését a világ bármely pontjáról.
 • A VPN titkosítja a számítógép és az internet közötti kapcsolatot, minimalizálva a számítógépes bűncselekmények, például adatlopások kockázatát..
 • A VPN lehetővé teszi a sávszélesség tömörítésével az adatokhoz való nagyobb hozzáférést.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map