A Jailbreaking biztonságos?


A Jailbreaking biztonságos?

Kíváncsi lehet, hogy biztonságos-e a jailbreaking, és mit csinál? Az okostelefon böngészésével további funkciókhoz és funkciókhoz férhet hozzá, amelyeket a gyártó vállalat korlátoz. Az okostelefon börtönbe törése egyeseknek fantasztikusnak tűnhet, különösen, ha új funkciókat és lehetőségeket keres a telefonnal. Hihetetlenül jól hangzik – a következményei vagy következményei, amelyek a telefon böngészésével súlyosan veszélyesek lehetnek. Tehát az igazi kérdés az, hogy Ön a játék és hajlandó-e vállalni a kockázatot.


Biztonsági szempontból biztonságos az iPhone készülékén

Mi a Jailbreaking??

A kifejezés jailbreak utal a rendszerszintű módosítás egy eszköz, amely kiküszöböli a eszköz gyártója. A kifejezést általában az okostelefonokra használják, azonban más eszközökre, például játékkonzolokra, például PlayStation és más korlátozott funkciókkal rendelkező elektronikus eszközökre is alkalmazható. A jailbroken iPhone könnyen megkerülheti a gyártó korlátozóit és hozzáférhet a korlátozott szolgáltatásokhoz, vagy akár telepíthet jogosulatlan szoftver amelyeket nem lehet letölteni az App Store-ból. A jailbreaking folyamat kihasználja az eszköz privilégiumait az a helyett beépített operációs rendszer a modokkal a biztonsági szolgáltatások és az akkumulátor élettartama kárára, valamint a biztonsági rések és a stabilitási problémák. A börtönmegszakítás nem korlátozódik, de minden bizonnyal hírhedt az iOS felhasználók között.

Hogyan működik a Jailbreak??

alma szereti korlátozni a felhasználók privilégiumai. Ők általában diktál a felhasználói élményt, és elmondja, hogyan kell használni egy eszközt – egy olyan készüléket, amelyet éppen vásárolt. Vizsgáljuk meg néhány ilyen korlátozást, Apple iPhone készülékek a memória nem frissíthető, Apple iPodok szinkronizálni kell Apple iTunes Zenélni, Apple Mac az alkatrészek nem cserélhetők, és a legtöbb tisztességes alkalmazás be van kapcsolva Alkalmazásbolt fizetve vannak. Természetesen vannak olyan Apple telefon-használók, akik nem értékelik a visszafogást, és ezért a jailbroken telefont választják, mivel ez lehetővé teszi számukra a korlátozások megkerülését és az Apple iPhone, Apple iPad és bármely más Apple készülék túlteljesítését..

Jailbreaking legális?

Az iPhone böngészőjének törlésével a modok vagy az egyedi kernel helyettesíti a beépített operációs rendszert, és lehetővé teszi a börtönbe jutott iPhone overclock-jának elérését, korlátozott szolgáltatások elérését, az App Store-ból származó alkalmazások ingyenesen telepítését és az illetéktelen tartalmak elérését anélkül, hogy aggódnia kellene a Digital Millennium Copyright Act ellen..

Ezenkívül az iPhone jailbreak lehetővé teszi a felhasználói felület testreszabását, amely az iPhone OS operációs rendszeren nem lehetséges. Az iPhone börtönbe törése lenyűgözőnek hangzik, de a kérdés az, hogy meg kell-e csinálni a börtön törését? A jailbroken iPhone készülékekkel extra jogosultságokat kap, de az eszköz biztonságának költségén. A jailbreaking biztonságos? Nem! A Jailbroken telefonok biztonsági szempontból sebezhetők, és hajlamosabbak a feltörésekre, illetéktelen hozzáférésre és információs lopásokra, például egy e-mail címre stb. Mégis, a 3 iOS-telefonok közül 1-es lehet, hogy törött iPhone és Cydia-t fut..

Jailbreaking iPhone vs iPhone gyökerező

jailbreak:

A jailbreak iPhone és a root iPhone kifejezések felcserélhetően használhatók, mindazonáltal a jailbreak telefon főként iOS eszközökhöz kapcsolódik. Másrészt a gyökeresedés általában az Android készülékekkel társul. A börtönbe töréses telefon vagy a gyökérzet egy olyan folyamat, amely azonosítja az állomány operációs rendszer sebezhetőségét és helyettesíti azt modokkal – hozzáférést biztosítva a felhasználók számára olyan korlátozott szolgáltatásokhoz, amelyekhez nem lehet hozzáférni az App Store-ból. Itt érdemes megjegyezni, hogy az újszülöttek nem próbálhatják meg a jailbreaking telefont, mivel a folyamat nem garantálja a 100% -os sikert. Míg a Jailbreak az Ön iPhone-ján, mindig fennáll annak veszélye, hogy helytelenül hajtják végre a telefont. Ezenkívül előfordulhat, hogy minden újraindításkor újra és újra meg kell szüntetnie iPhone-ját.

Gyökér telefon:

A gyökerező telefon viszont kevésbé bonyolult, mint a telefon jailbreakje. Ennek oka az operációs rendszer nyitottsága. Az Android mint operációs rendszer felszabadult az iOS-hez képest. Bár az Android gyártói nem értékelik vagy ösztönzik a gyökereket, a folyamat végrehajtása Android-eszközön sokkal kevésbé zavaró az iOS-hez képest. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Android-eszközök gyökerezése kissé megengedett a jailbreaking iOS-hoz képest. Ha a dolgok délre haladnak, a gyökerező eszköz visszaállítása az OS-hez az utolsó lehetőség lehet. Ennek ellenére a jailbreakben megjelenő nem kívánt hibák a hibás vagy téglalapú eszközt eredményezheti, amelyet lehetetlen helyreállítani.

A Jailbreak veszélyezteti-e az eszközök biztonságát?

Mielőtt felmászna a kocsira, hogyan befolyásolhatja negatívan az eszköz biztonságát, kifogástalan, hogy megértsük, milyen hatással van az eszköz biztonságára..

Az Apple nem vállal garanciát:

Az eszköz böngészésével érvényteleníti a jótállást. A garanciaigény az ablakból kihúzódik, ha valami rossz történik az eszközével. Annak ellenére, hogy sikeres volt a jailbreak, most már korlátlan hozzáféréssel rendelkező készüléke van. És az emberi természet azt vizsgálja, milyen mélyre megy a nyúllyuk – mindig a piros pirulát fogjuk választani. Vannak jó és rossz alkalmazások is; összeomló alkalmazások és rosszindulatú programok. Ennek oka, hogy ezek a korlátozások elsősorban ott vannak. A Jailbroken eszköz lehetővé teszi az API-k telepítését még jogosulatlan és gyakran nem biztonságos oldalakról is – ezáltal az eszköz biztonsága sebezhető marad.

Stabilitás és mobil összeomlás:

A Jailbroken készülékek hajlamosabbak a telefon összeomlására. Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások nem működnek a tervezettnek vagy a megszokottnak megfelelően. A hivatalos frissítések katasztrófa a törött telefonok számára. A hivatalos frissítés, ha nem takarja el a telefont, vagy a telefon hibáját okozza, megszakítja a telefont, vagy egyes funkciókat elérhetetlenné tesz. Ezenkívül a frissítések kísérhetik a rosszindulatú programokat is. Az egyetlen megoldás erre a jailbreak frissített verziója, és hetekig, akár hónapokig is elérhető.

Rosszindulatú:

Nem számít, mennyire hűvös a testreszabott iOS eszköz az Ön számára, azt javasoljuk, hogy ne próbáljon ki egy jailbreak-t. Ha megpróbál egy börtönbüntetést, akkor gondtalan felhasználóként töltött napjai véget érnek. A jótállás érvényét veszti. Nem az Apple, hanem el kell döntenie, hogy egy alkalmazás biztonságos-e vagy sem, már nem az ő érdeke. A Jailbreaks gyakran kíséri a biztonsági fenyegetéseket, mivel a jailbreak beépített hátsó ajtóval rendelkezik. Abban a pillanatban, amikor az iOS-eszközt a firmware-rel gyökérzi, véletlenül hozzáférhet minden, a telefonon tárolt adathoz és információhoz..

Adatszegések:

Az egyik hírhedt jailbreak-hackelési esemény 2015-ben történt, amikor a kínai hackerek 225 000 bejelentkezőjének iCloud bejelentkezési adataihoz fértek hozzá. A feltörést megkönnyítették a jailbreak tweake-kben létrehozott hátsó ajtók, amelyek elősegítették a hackerek behatolását a felhasználói eszközökbe.

Ez az oka annak, hogy miért nem javasoljuk az iPhone böngészőjének törését

Lehet, hogy már tudta, hogy az eszköz börtönbe törése nem biztonságos, és veszélyeztetheti az eszköz biztonságát. A böngészés nemcsak érvényteleníti az eszköz jótállását, hanem a téglalapú készüléket is meghagyhatja, ha helytelenül hajtják végre. A hivatalos frissítések katasztrófává válnak, és idegesítő hibákkal járnak – ezáltal a készülék szükségtelenül megáll. Gyakorlatilag a saját kegyelmére hagyod, mivel már nem vagy a vállalat aggodalma. Lehet, hogy különbséget kell tennie egy jó alkalmazás és egy rosszindulatú program között.

Őszintén szólva, ha a dolgok oldalra fordulnak, senki sem jön megmentésre. Tehát, ha újonc vagy, erősen javasoljuk, hogy ne próbáljon ki egy börtönbüntetést, vagy kérje meg valakit, hogy tegye meg érted. Időnként elegendő egy új eszköznek a dobozból való eltávolítása, amely úgy működik, ahogy várható. Ha azonban lelkes tech rajongó, menje el a lábát. Nagyon kedves új dolgokat kipróbálni, a testreszabott iOS-eszköz hűvösnek hangzik, de mindenképpen biztonságos!

Vissza szeretné kérni online adatvédelmét? Érdemes megnéznie az alábbi útmutatásokat:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map