A Hotstar VPN által észlelt hiba kijavítása

Megjelent: Novemeber 2, 2019

Ha a program kéri a proxy szolgáltatás kikapcsolását, az azt jelenti, hogy be kell kapcsolnia a VPN-t. Adj PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, és könnyen megkerülheted a Hotstar VPN által észlelt hibát.

img

Minden indiai internetes felhasználó ismeri a helyi népszerű streaming szolgáltatást, a Hotstar-ot. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy utolérjék kedvenc szappanjaikat, valóságshow-kat, sőt hindi és más filmeiket egy platformon.

Mindent összevetve, a Hotstar kiküszöböli az online tartalom különböző platformon történő keresésének szükségességét, ami eléggé kényelmes. A szolgáltatás egyetlen hátránya, hogy Indián kívül nem érhető el.

A Hotstar VPN azonban segíthet az „elérhetetlenségi probléma” megkerülésében. Nem minden VPN képes azonban elvégezni a munkát anélkül, hogy az streaming szolgáltatás kíváncsiságú szemébe kerülne.

Miért okoz a Proxy vagy a VPN által észlelt hibát a Hotstar App??

Ha VPN-t használ, és a következő hibát kapja,

„Úgy tűnik, hogy blokkolást vagy proxy-t használsz. Kérjük, kapcsolja ki ezeket a szolgáltatásokat, és próbálja újra. Ha továbbra is ezt látja a proxy kikapcsolása után, kérlek… ”

Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem használja a megfelelő szolgáltatást. Végül is a Hotstar könnyedén blokkolja a szolgáltatást, és így még akkor is blokkolja a kedvenc műsoraihoz való hozzáférést, ha előfizető vagy.

A Hotstar „VPN érzékelt” hibája nem korlátozódik az ingyenes VPN szolgáltatásokra. Valójában akkor is felmerülhet a hiba, ha fizetős szolgáltatást használ.

Mindazonáltal a szolgáltatás költsége nem számít, hanem a szolgáltatás és a funkció. Például, ha a szolgáltatásnak nincs megfelelő IP-poolja, akkor nem lenne képes megkerülni a hibát.

Ezért a Hotstar VPN által észlelt hiba kijavításához olyan VPN-re van szüksége, amely kínál

  • Jó funkcionalitás az ilyen blokádok megkerülésekor.
  • Nagy mennyiségű szerver és IP, így az IP-feketelisták nem sértik a VPN szolgáltatásait.
  • Korlátlan sávszélesség, így az egész nap folyamán streamálható.

Hogyan érzékeli a Hotstar egy VPN-t?

Manapság a hálózathoz vagy bármely más szolgáltatáshoz csatlakozó szolgáltatás észlelése nem olyan nehéz. Végül is a szolgáltatás leggyorsabb nyomon követése az IP-címen keresztül történik.

Az IP-észlelési gyakorlat normává válik az online szolgáltatások körében, különösen az olyan streaming szolgáltatások között, amelyeket a regionális műsorszórási korlátozásokkal kapcsolatos politikák kötnek, mint például a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer stb..

A Hotstar ugyanezt a gyakorlatot használja a VPN-szolgáltatások vagy VPN-IP-k észlelésére, hogy feketelistára helyezzék és megakadályozzák a nem kívánt felhasználók hozzáférését a tartalomhoz..

Tehát akkor is, ha proxy szolgáltatást használ a Hotstar IP-észlelési mechanizmusának megkerülésére, akkor erre csak akkor lesz képes, ha a szolgáltatás nem javítja a lopakodó funkciókat.

Javítsa ki a Hotstar VPN által észlelt hibát a PureVPN segítségével

Ha a készüléken PureVPN van, akkor egyáltalán nem kell aggódnia a Hotstar VPN által észlelt hiba miatt.

A PureVPN a végső lehetőséget nyújt arra, hogy nagyszerűen megkerülje a Hotstar által előírt tartalmi korlátozásokat és akár IP-felismerési mechanizmusát is..

A jó hír az, hogy ez nem csak a Hotstar, hanem tucatnyi más népszerű szolgáltatás is elérhető a PureVPN segítségével.

300 000+ IP-címhez fér hozzá, ami azt jelenti, hogy nem kell többé aggódnia az IP feketelistára vagy a VPN tilalmára..

Ezenkívül Indiában több tucat VPN-kiszolgálóval biztosított a zavartalan kapcsolat és a sebesség egész nap.

Tehát, ha ki akarja javítani a Hotstar VPN által észlelt hibát, valamint a szolgáltatáshoz és annak óriási tartalomkönyvtárához való gyors hozzáférést, akkor fontolja meg a következő lépéseket:

  • VPN-kapcsolat megszerzése: Lépjen a rendelési oldalra, és iratkozzon fel a kívánt PureVPN-tervre.
  • Letöltés és telepítés: Miután az előfizetés befejeződött, lépjen a letöltési oldalra, és töltse le és telepítse az alkalmazást.
  • Csatlakozás szerver helyéhez: Lépjen streaming módba, és csatlakozzon az indiai VPN szerverhez.
  • Hangoljon be a szolgáltatásra: Nyissa meg a Hotstar webhelyet vagy alkalmazást kedvenc eszközén, és élvezze azt Indián kívülről.

Javítsa ki a Hotstar VPN által észlelt hibát & Élvezze a korlátlan indiai tartalmat

Ha rajongója vagy a streaming szolgáltatásnak, örülne, hogy a PureVPN eszközön van. Miután hozzáférést kapott a szolgáltatáshoz, nem csak az indiai tartalmat élvezheti, hanem az összes többi műsor és film a világon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me