A Google Voice előzményeinek törlése

A Google ismert innovatív alkalmazások előállításáról, amelyek maximális kényelmet nyújtanak a felhasználó számára. Az ilyen alkalmazások integrálva vannak a nagyteljesítményű AI-vel, amely mindennapi feladatunkat sokkal könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Ezeknek az alkalmazásoknak a vezető neve a nagy teljesítményű Google Assistant, amely hallgatta és teljesítette a parancsokat anélkül, hogy meg kellett volna érintnie okostelefonunkat.

Noha ezek a funkciók ragyogóak lehetnek, használata hatalmas költségekkel jár. Úgy tűnik, hogy ezek az alkalmazások és szolgáltatások ingyenesek, de hátunk mögött a Google a saját javára használja az ezen alkalmazások révén gyűjtött adatokat..

Hogyan lehet törölni a google hangelőzmények szalaghirdetés ikonját

Mit tehet a Google a Hangelőzményeivel??

“Ha nem vásárolja meg a terméket, akkor te vagy a termék.”

A modern digitális korban ez az állítás minden olyan személyre vonatkozik, aki ingyenes szolgáltatást igénybe vesz. Nem számít, függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatást használ, ha nincs rá költsége, ez azt jelenti, hogy a vállalat esetleg más modellt is használ, hogy pénzt keressen tőled. És a Google-nak természetesen vannak más lehetőségei is arra, hogy pénzt keressenek a személyes adataiból.

A Google egy „keresési hirdetési” cég. Biztos észrevette a Google hirdetéseket az alkalmazásai ingyenes verzióiban, amelyet Android-eszközén használ. A hirdetések akkor is megjelennek, amikor bármit keresnek a Google-on. Annak érdekében, hogy több pénzt szerezzen ezekkel a hirdetésekkel, a Google minden megadott adattól függ, és felhasználja azokat személyre szabott hirdetések létrehozására, amelyek felkeltik a meghirdetett termék vásárlását..

Ha áttekinti a Google azon feltételeit, amelyek az összes ingyenes szolgáltatására vonatkoznak, akkor egyértelműen kijelenti, hogy a technikai óriásnak joga lesz „hostolni, tárolni, reprodukálni, módosítani, származtatott művet létrehozni, kommunikálni, közzétenni, nyilvánosan előadni, nyilvánosan megjelenítheti és terjesztheti ”az alkalmazásaiban tárolt adatokat. Ez magában foglalja azokat az adatokat, amelyeket hozzáad a Google Voice History alkalmazáshoz.

Miért törölné a Google Voice előzményeit??

A Google Voice Search, vagy csak a Google Voice, ahogyan erre leggyakrabban hivatkoznak, egy csodálatos alkalmazás, amely hallgatja a parancsokat és végrehajtja azokat anélkül, hogy még a készüléket is meg kellene érintnie. A Google Assistant és más alkalmazások segítségével működik. A Google Voice funkciókat a Google Fordító alkalmazásban is megtalálhatja, amelyek lehetővé teszik a verbálisan beszélt nyelvek fordítását útközben.

Ugyanakkor, mint az összes adat, a Google tárolja és használja a Hang előzményeit is hirdetési célokra. Képzelje el, hogy minden parancsot hatalmas gépek dolgoznak fel, amelyek megpróbálják megtanulni és utánozni az emberi viselkedést. Napi szokásait ezekkel a hangüzenetekkel elemezzük, és hozzáadjuk a saját profiljához, amelyet a Google készített és kezel.

A legrosszabb dolog a Google Voice History-ban az, hogy valószínűleg hangfelvételeinket rögzíti anélkül, hogy még tudnánk is róla. Az „Ok Google” parancs általában megnyitja a Google Assistant alkalmazást. A Google sokszor félreértheti azt, amit az „Ok Google” parancsként mondott, majd legalább a következő 10 másodpercre meghallgatja a beszélgetést. Ezek a beszélgetések bármit tartalmazhatnak, és természetesen nem szeretné, ha idegen hallgatna rá, és hozzáadja az összegyűjtött adatokat a profiljához.

Ha azt akarja, hogy a személyes élete személyes maradjon, akkor jobb lenne, ha a Google Voice Előzményeit teljes egészében törli az eszközéről!

A Hangelőzmények törlése a Google tevékenységi panelen

A Google Voice előzményeinek fiókjából törlése különféle módon lehetséges. Attól függ, hogy milyen eszközt használ törölni. A következő módszerek segítenek eltávolítani a Google Voice előzményeit eszközéről:

1. lépés: Keresse meg a Google Tevékenység panelt a hangkeresési bejegyzésekhez, erre a linkre kattintva, miközben be van jelentkezve Google-fiókjába.

2. lépés: Kattintson a keresési sáv jobb végén található három pontra a legördülő menü megnyitásához.

3. lépés: Kattintson a Felvételek törlése elemre és erősítse meg választását.

Ezek a lépések nem elegendőek ahhoz, hogy garantálják a hangkeresések versenyképes adatvédelmét. A korábbi felvételeinek törlése után a Google továbbra is újakat tárol, amíg nem mondja meg, hogy álljon meg. A következő lépések garantálják a hangelőzmények teljes magánéletét:

1. lépés: Menjen vissza a Google Activity Panelbe, és kattintson a keresési sáv jobb végén található három pontra.

2. lépés: Kattintson a „Tevékenység-vezérlés” elemre"

3. lépés: Nyomja meg a „Hang & Hangtevékenység ”, hogy megakadályozza a Google-t abban, hogy összegyűjtse a felvételeit.

A magánélet fontos mindannyiunk számára. Ne felejtsen el biztonságban maradni az interneten az alábbiakban említett további útmutatók követésével.

Vissza szeretné kérni online adatvédelmét? Érdemes megnéznie az alábbi útmutatásokat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me