A Disney + nem működik a VPN-sel?

Közzétéve: 2019. december 30

Mivel a Disney Plus előfizetések sok országban még mindig nem érhetők el, a PureVPN használata a legjobb módja annak feloldásához. A PureVPN egy új, 7 napos próbaverziót kínál, mindössze 0,99 dollár mellett, hogy hozzáférést biztosítson, ha a Disney Plus bárhonnan nem működik VPN-sel. Most már izgalmas Disney Plus filmeket nézhet, és könnyedén megakadályozhatja a letiltási stresszt.

VPN nem működik a Disney + -val?

A Disney film nézése a legjobb módszer a stressz felszabadítására egy nehéz munka nap után. A Disney nagyszerű csodálatos tartalommal rendelkezik, amelyet bárki szeretne újra és újra megfigyelni.

Korábban egy nagy darab Disney-tartalom volt elérhető az interneten különböző streaming csatornákon. Ez egy kicsit problémát okozott azok számára, akik csak egy vagy két csatornára előfizettek max.

Szerencsére a Disney elképesztő megoldással jött létre azzal, hogy elindította saját streaming szolgáltatását, amely tartalmazza az összes eredeti tartalmat. Tehát akár MCU rajongó, akár egy Csillagok háborújának rajongója, ezeket a filmeket könnyedén megnézheti a Disney + csatornán.

A Disney Plus egy viszonylag új streaming szolgáltatás, amely már a világ minden hírét megkapja. A bevezetése óta láthattuk, hogy sok leállással kell szembenéznie, csak mert túl sokan előfizettek és használtak egyszerre..

A hype ellenére a Disney Plus csak néhány országban érhető el. Jelenleg csak az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Hollandiában és Új-Zélandon érhető el. Bárki, aki megpróbálja elérni a csatornát ezen országokon kívülről, hibaüzenetet kap:

“Sajnáljuk, a Disney + nem érhető el az Ön országában.”

Hippe azonban meghaladja elérhetőségét, és sokan próbálnak VPN-en keresztül elérni a szolgáltatást. De sikerül? Legtöbbjük nem. Szóval van egy könnyű megoldás? Van, és erről alább olvashat.

A VPN nem működik a Disney Plus-lal? Próbáld ezt…

Váltás a PureVPN-re, mert ez jelenleg az egyetlen VPN-szolgáltatás, amely a Disney-vel működik+.

A PureVPN-t alaposan tesztelték, és bárhonnan fel tudja oldani az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, a CA-t, az AUS-t és a Disney + más verzióit. A szervereket úgy optimalizálják, hogy a lehető leggyorsabb sebességet biztosítsák HD minőséggel.

A PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ingyenesen kipróbálhatja, és csak akkor fizetős felhasználóvá válhat, ha elégedett a szolgáltatással..

Miért nem működik a Disney + a VPN-sel?

A VPN alapvető eszköz, amely lehetővé teszi a legtöbb weboldal és csatornák elérését bárhonnan. Vannak olyan webhelyek és csatornák, amelyek még akkor sem érhetők el, ha VPN-sel próbálják elérni. A hiba ebben az esetben a használt VPN-szolgáltatással kapcsolatos.

A Netflixhez hasonlóan a Disney is keményen állt a VPN-szolgáltatásokkal szemben. Még olyan jelentések vannak, hogy a felhasználói fiókok egy részét betiltották, mert VPN-vel megpróbálták elérni a csatornát. Ilyen esetben VPN-t kell használnia a Disney Plus eléréséhez? Ez attól függ, hogy milyen VPN szolgáltatást használ.

Mostanáig néhány VPN-szolgáltatás kínál korlátlan hozzáférést a Disney Plushoz. Az egyik ilyen VPN szolgáltatás a PureVPN, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Disney Plus-ot bárhonnan közvetítsék. Tehát ha a PureVPN-t használja a Disney Plus eléréséhez és streamingjéhez, akkor ne aggódjon a korlátozások miatt, mert a biztonságos zónában tartózkodik.

Hogyan segíti a PureVPN a Disney Plus elérését??

A Disney Plushoz könnyedén hozzáférhet a világ bármely országából, ha megvan a PureVPN. A fentiek szerint a PureVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek bárhonnan korlátlanul hozzáférhetnek a Disney Plushoz. Tehát ha olyan országban él, ahol a Disney Plus még nem jelent meg, akkor a PureVPN segítségével hozzáférhet a csatornához.

A PureVPN egy fantasztikus streaming VPN szolgáltatás, amely a leggyorsabb sebességet kínálja a Disney + bárhonnan történő streamingje közben.

A PureVPN a legjobb streaming VPN, amelyre meg lehet kezdeni. Teljes internetszabadságot biztosít minden netizens számára, hozzáféréssel olyan népszerű csatornákhoz, mint a Netflix, a Disney + és még sok más. A PureVPN kiterjedő, 2000+ optimalizált szerverrel rendelkező hálózatot tart fenn 140 országban. Ezeket a kiszolgálókat szakemberek kezelik, így soha nem fog lecsökkenni a teljesítmény.

Mindezt és többet a PureVPN segítségével is megszerezhet. Tehát szerezze be a PureVPN-t ma, és élvezze a korlátlan hozzáférést a Disney Plushoz bárhol a világon!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me