5 legjobb Kodi, nulla pufferrel

Közzétéve: 2019. július 16

Szeretne csatornákat közvetíteni a Kodi-on pufferolás nélkül? Ezután használja ezt az útmutatót, és telepítse a legjobb Kodi verziót bármilyen eszközre, például Android, IOS, Mac vagy Amazon FireStick. Ez egy frissített lista, így nem fog semmiféle probléma a rendelkezésre álló legjobb kiegészítők használatával. Emellett a készüléken a PureVPN-t is felhasználhatja a puffermentes streaming elősegítésére a Kodi-on és a letiltási stressz elkerülésére..

Mik a Kodi Builds?

A Kodi nyílt forráskódú jellegének köszönhetően nagymértékben testreszabható, és a Kodi kiegészítő közösség gyakran kiadja a Kodi építõ nevû alkalmazás módosított verzióit. Függetlenül attól, hogy változtatni kell a felhasználói felületen, vagy gyorsan hozzáférnie kell a kedvenc tartalmakhoz, ezek az összeállítások tucatnyi tárhely telepítésének gondja nélkül szolgálhatják a célját..
A Kodi telepítése után sok idő és erőfeszítés szükséges a testreszabáshoz. Azoknak a bőröknek, kiegészítőknek és az Ön igényeinek megfelelő beállítások megtalálása, amelyek kimeríthetik néhányat. A Kodi építményei azonban egyablakos szolgáltatást kínálnak ezekhez a kiegészítőkhez és bőrökhöz, megkönnyítve a tartalom gyors letöltését és streamingjét..

A legjobb Kodi 2019-re épít

Most, hogy a legújabb Kodi Leia verziót stabilizálták, szinte minden olyan verzió, amely a korábbi Krypton 17.6-on működött, most támogatja a 18.3-as verziót is. Számos olyan konstrukció került kiadásra, amelyek csak a Leia verziót támogatják, szintén meglehetősen vékonyá tették a régebbi verziót. Az alábbiakban felsoroltuk az öt legjobb Kodi-konstrukciót, amelyek puffer nélküli streaming-et kínálnak. Néhányuk a Leia 18.3-on, mások a 17.6-án, mások mindkettőn dolgoznak.

No Limits Magic

Ha Ön hosszú távú Kodi felhasználó, akkor erről hallhatott. A No Limits Magic a népszerű Kodi-építkezés körül volt mindaddig, amíg hibás kiegészítőkkel sújtotta. De szerencséd, és újra felépült a legújabb frissítéssel, amely elegáns felhasználói felületet és sokféle működő Kodi kiegészítőt tartalmaz..
Függetlenül attól, hogy alkalmi vagy gyakori streamer, a No Limit Magic build rengeteg tartalommal rendelkezik, beleértve a filmeket, a TV-műsorokat, a sportot és egyebeket. Néhány említésre méltó bővítmény a következők: AdultHideout, Bennu, Castaway, cCloud TV, Champion Sports, Covenant, DC Sports, GoodFellas 2.0 és VideoDevil. A Kodi Krypton 17.6 és a Leia 18.2-3 verziókkal egyaránt működik.

Titán

A titán viszonylag új a jelenetben, de nagyszerű véleményekkel szolgált mind a hosszú távú, mind az új Kodi felhasználók számára. Különböző kategóriájú, például élő sport, filmek, YouTube és élő TV a sok Egyesült Királyság és az Egyesült Államok kábeltelevíziós csatornáinak sokoldalú kiegészítőivel felszerelt..
A titán a legnépszerűbb kiegészítők, például a Gaia, a Yoda, a 13Clowns, a Supremacy, a Stream Hub, a Deceit és az Incursio ad otthont, néhányat említve. A titán a könnyű testreszabást is lehetővé teszi. A híres Xonfluence bőrt használja, de rengeteg más lehetőség közül választhat. Mind Kodi Krypton, mind Leia verziókhoz elérhető.

Misfit Mods Lite

Néhány Kodi 2019-re épített modellje úgy tűnik, hogy felfújja az alkalmazás funkcionalitását felesleges kiegészítőkkel, amelyek számtalan kategóriába vannak szétszórva. A Misfit Mods Lite egy egyszerűen használható felépítés, amely minimális helyet igényel, és így tökéletesen működik olyan eszközökön, mint az Amazon Fire Stick.
A Kodi épületközösség egyik legrégebbi szereplője különféle video streaming kiegészítőket kínál filmekhez, TV-műsorokhoz és élő eseményekhez. Ezeket a kiegészítőket közvetlenül a főmenübe helyezik, ami folyadékáramlás-élményhez vezet. Csak Kodi Leis számára érhető el, és számos olyan népszerű kiegészítővel rendelkezik, mint a Project M, a Crackle, az ESPN 3, a The Pyramid, a SportsDevil, a YouTube, a Monster Munch és még sok más..

Áramvonal

Ha a Kodi 18-at alacsony RAM-mal és olyan processzortervező eszközzel használja, mint például a Firestick, akkor a Streamline Kodi build nem bátor. A 220 MB méretű könnyű, de nagy teljesítményű Kodi-konstrukció a legjobb kiegészítők néhányját kínálja streaming-igényeinek.
A felület meglehetősen sima, és sokféle forrás közül választhat a video tartalom streamingjéhez, amely gyakran elérhető 1080p nagy felbontású minőségben. Az olyan legnépszerűbb Kodi kiegészítőkkel, mint a Magic Dragon, az Exodus Redux, a YouTube és az At The Flix, a Streamline mindegyikének megfelelő tulajdonságai vannak, hogy a Kodi kis méretének ellenére teljes média streaming hub-ként alakítsa át..

Xanax

A Xanax ugyanazon Kodi fejlesztõknek az agya, amely a rendkívül népszerű Durex építést adott nekünk. Annak ellenére, hogy abbahagyták a Durex működését, a Xanax tovább folytatja a hagyatékot, és felkerül a jelképe a 2019-es legfontosabb Kodi-építmények listájára..
Azok a felhasználók, akik továbbra is keresnek egy Durex alternatívát, igénybe vehetik a Xanaxot. Semmi esetre sem egy klón, hanem egy fejlettebb verzió, sokkal jobb funkcionalitással. A Xanax elérhető a Kodi Leia és a Krypton számára, valamint a Kodi kiegészítők, például a Yoda és a Maverick TV szilárd katalógusát tartalmazza..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me