Uvjeti pružanja usluge PureVPN-a


PureVPN-a
Uvjeti pružanja usluge

Uvjeti pružanja usluge

Dobrodošli na PureVPN!

Zahvaljujemo na korištenju proizvoda i usluga naše web stranice ("usluge"). Usluge su u vlasništvu i upravlja GZ Systems Limited, a posluje kao PureVPN ™, hongkonško društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem 36 / F, Tower Two, Times Square, ulica Matheson 1, Causeway Bay, Hong Kong. PureVPN ™ zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta pružanja usluge prema potrebi i po potrebi. Tvrtka će se potruditi upozoriti svoje korisnike o promjeni ovih Uvjeta, kad god se one dogode, e-poštom ili slanjem obavijesti u klijentskom području koje korisnici mogu vidjeti. Međutim, tvrtka ne može biti odgovorna za to. Korištenje Usluga nakon što promjene postanu učinkovite, znači da prihvaćate nove Uvjete. Ako se ne slažete s novim Uvjetima, morate prestati upotrebljavati Usluge. Ako se ne javimo u roku od deset dana, tada će se revidirani Uvjeti primjenjivati ​​na vas.

Korisne definicije

 1. Upućivanja na "Pojmovi" i / ili "Sporazum," odnose se na ovdje navedene Uvjete pružanja usluge
 2. Upućivanja na "nas," "mi," "naše," i / ili "tvrtka," GZ Systems Limited posluje kao PureVPN ™.
 3. Upućivanja na "vas," i / ili "Korisnik," pogledajte korisnika web stranice i / ili usluga.
 4. Upućivanja na "usluge" odnose se na sve i sve usluge koje nudimo, uključujući VPN usluge, servere, IP-ove, aplikaciju, softver, mobilne aplikacije i druge usluge u ponudi pod markom, ali ne ograničavajući se na njih. "PureVPN".
 5. Upućivanja na "Web stranica" odnose se na web stranice s URL-ovima www.purevpn.com, support.purevpn.com, idea.purevpn.com, billing.purevpn.com, purevpn.net, pointtoserver.com i sve ostale URL-ove koji se mogu dodati ovim izrazima u budućnost.
 6. Upućivanja na "Poslovanje" znači poslovanje koje koristi naše usluge. Vi i vaša tvrtka će se zajednički nazivati "vas" u ovim Uvjetima.
 7. Upućivanja na "rasprava" znači bilo koji zahtjev, sukob, kontroverza, neslaganje između stranaka koji proizlaze iz ili su na bilo koji način povezani s ovim Uvjetima (ili bilo kojim Uvjetima, dopunama ili izmjenama predviđenim ovim Uvjetima), uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo kakvu radnju u slučaju odštete, ugovora ili na drugi način, u kapitalu ili zakonu, ili bilo kojeg navodnog kršenja, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koje pitanje u vezi sa značenjem, učinkom, valjanošću, izvršenjem, raskidom, tumačenjem ili provođenjem ovih Uvjeta ili bilo kojih uvjeta koje predviđa Pojmovi.
 8. Upućivanja na "Kršenje materijala" odnose se na kršenje ovih Uvjeta na bilo koji način. Ako se takav incident dogodi, PureVPN ima pravo odmah raskinuti ove Uvjete zbog tog kršenja.
 9. Upućivanja na "Ciklus naplate" znači plaćanje vašeg računa. Ciklus uključuje da vaše plaćanje stigne do nas putem procesora plaćanja, valjanost vašeg računa i istog dana kada će vaš račun isteći.

Slažete se

Korištenjem naših Usluga prihvaćate ove Uvjete i odredbe. Molimo pročitajte ih pažljivo jer predstavljaju Uvjete i odredbe pravno obvezujućeg sporazuma između vas i tvrtke.

Kada pristanete na upotrebu naših usluga, virtualna privatna mreža ("VPN"), što uključuje, ali nije ograničeno na, upotrebu naših poslužitelja, usmjerivača, IP adresa, protokola, dodataka, softvera, aplikacija i druge opreme, ovlaštavate nas za prijenos podataka putem naše mreže i prihvaćate se prihvaćanja Uvjete s obzirom na vašu upotrebu naših VPN usluga.

Korištenje naših usluga, čak i nakon bilo koje promjene Uvjeta, značit će da se slažete s ovim Uvjetima. Ako se ne osjećate ugodno u prihvaćanju ovih Uvjeta takvih kakvi jesu, prestanite koristiti naše Usluge, iako će nam biti žao što vas vidimo..

Poslovne upotrebe naših web stranica i usluga

Ako naše Usluge koristite za poslovnu upotrebu, ili u ime tvrtke, ili u suradnji s tvrtkom, tada se vaš pristanak s ovim Uvjetima tumači kao ugovor tog poslovanja. Bit će bezopasna i nadoknaditi PureVPN i njegove podružnice, službenike, agente i zaposlenike od bilo kakvih zahtjeva, tužbi ili radnji koje proizlaze iz ili povezane s korištenjem Usluga ili kršenjem ovih Uvjeta, uključujući bilo kakvu odgovornost ili trošak proizašlu iz zahtjeva, gubitaka , odštete, tužbe, presude, troškovi parnica i odvjetničke naknade.

Vaš PureVPN račun

Korisnicima se može pružiti prilika da se registriraju putem mrežnog registracijskog obrasca za stvaranje korisničkog računa, (vaš "Račun,") koje vam mogu omogućiti primanje informacija od nas i / ili sudjelovanje u određenim značajkama ili pristupu web mjestu i / ili uslugama. Koristit ćemo podatke koje dajete u skladu s našim Pravilima o privatnosti koji su dostupni na adresi http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Vi ste odgovorni za:

 • Pružanje trenutnih i točnih informacija, u trenutku registracije vašeg PureVPN računa, prema vašim saznanjima;
 • Sva upotreba vašeg Računa, bez obzira na to jeste li autorizirali takav pristup ili upotrebu, i za osiguranje da je svaka upotreba vašeg Računa u potpunosti u skladu s odredbama ovih Uvjeta pružanja usluge;
 • Koristite ovaj račun za točnu upotrebu kako dopušta PureVPN i u skladu s našim pravilima o poštenoj upotrebi. PureVPN ne postavlja ograničenje propusnosti ili upotrebe podataka po korisniku; međutim, korištenje usluge podliježe pravednoj upotrebi. Stvaranje automatiziranih ili ručnih VPN sesija na način koji bi predstavljao osobu bot-a ili pretjerano opterećenje mreže koje bi moglo uznemiriti druge korisnike na mreži ili upotreba bitno prevelike propusnosti koja prelazi prosječnu upotrebu propusne širine korisnika u dužem trajanju ili svi lakovi smatraju se nepoštenim korištenjem mreže, osim ako tvrtka izričito ne dozvoli. PureVPN zadržava pravo privremeno obustaviti ili trajno ukinuti korisnike koji su upleteni u nepravedno korištenje njegovih usluga;
 • Čuvanje podataka o prijavi povjerljivim. Strogo je zabranjeno korisnicima distribuirati podatke o prijavi bez našeg prethodnog pristanka, a također i da dvije osobe dijele jedan račun;
 • Ne dijeljenje podataka o prijavi s prijateljima;
 • Ne prodavati, trgovati ili prenositi taj račun bilo kojoj drugoj osobi ili entitetu bez određenog dopuštenja Društva;
 • Zaštitite svoj ID za prijavu i zaporku za sve aktivnosti koje se događaju putem vašeg računa, uključujući aktivnosti drugih i bez obzira na to jesu li takve aktivnosti autorizirane. Slažete se da ćete odmah obavijestiti GZ Systems o bilo kakvom kršenju ili neovlaštenom korištenju vašeg Računa.

PureVPN-ove usluge

Naknade za usluge

Korištenje web stranice je besplatno; Međutim, neki aspekti Usluga mogu biti ograničeni na korisnike koji plaćaju naknade za usluge i budu uvijek dostupni na web stranici kao i na prodajnom mjestu. Pristup Uslugama naplatit će se odgovarajuća Naknada za usluge, s tim da će se navedena Naknada automatski naplaćivati ​​u trenutku stvaranja računa, a zatim prema "Ciklus naplate" s računa za plaćanje koji nam je dostavljen nakon otvaranja računa, a koji se povremeno ažurira.

Promocija / popust / posebna ponuda

PureVPN redovito lansira različite promocije / popuste / posebne ponude kako bi dodatno olakšao svojim korisnicima. Međutim, korisnik koji trenutno koristi promociju / popust / posebnu ponudu automatski se diskvalificira iz korišćenja druge promocije / popusta / posebne ponude tijekom trajanja promocije / popusta / posebne ponude koju on / ona koristi. Nadalje, korisnik ne može dvaput na jednom računu iskoristiti promociju / popust / posebnu ponudu.

Služba za korisnike

Ako imate bilo kakvih pitanja, komentara ili nedoumica u vezi s web stranicom i / ili uslugama, može se kontaktirati služba za korisnike u bilo kojem trenutku putem [zaštićene adrese e-pošte] Nastojimo odgovoriti na sve upite u vezi sa službom za korisnike u roku od četrdeset osam (48) radnih sati. Korisničkoj službi također se može obratiti u bilo koje vrijeme, 24/7, putem opcije live chat na Web stranici.

Mi također pružamo pomoć kupcima na daljinu. Dobivamo pristup računalu našeg kupca uz njihovo prethodno dopuštenje za rješavanje problema.

Otkazivanje usluge

Korisnici mogu otkazati upotrebu Usluga u bilo kojem trenutku putem kontakta na naš Live Chat ili putem e-pošte za podršku na [email protected]

Povrat usluga

Pravila povrata podliježu pravednoj upotrebi naših Usluga i poštivanju naših Uvjeta pružanja usluge. Pravilo služi u svrhu identificiranja naših postupaka, uvjeta i uvjeta za povrat. Da biste detaljno pogledali našu politiku povrata, pogledajte: ovdje.

Korištenje web stranica i / ili usluga maloljetnika i / ili djece

Potvrđujete da imate najmanje osamnaest (18) godina i / ili više od punoljetnosti u jurisdikciji u kojoj živite i sa koje pristupate web mjestu i / ili uslugama u kojima je punoljetna veća od 18 (18) godina godina starosti. Ako ste mlađi od 18 (18) godina i / ili mlađe od punoljetnosti u jurisdikciji u kojoj živite i sa koje pristupate web mjestu i / ili usluzi, izričito vam je zabranjen pristup istoj. Razumijete i potvrđujete da Internet može sadržavati informacije koje mogu biti netočne, uvredljive, nepristojne, nezakonite u raznim jurisdikcijama ili mogu biti neprikladne za određene. Slažete se da GZ Systems nije odgovoran za pružanje pristupa bilo kakvim štetama ili gubicima proizašlim iz takvih podataka.

Zabranjena upotreba naših web stranica i usluga

Da bismo zaštitili naše usluge od zlouporabe, zloupotrebe ili korištenja kako bi nekome naštetili, napravili smo neka pravila koja se primjenjuju na svakog korisnika podjednako, bez obzira na paket paketa koji je odabrao. Ova su pravila postavljena isključivo kako bi se osiguralo da svaki PureVPN korisnik uživa potpunu internetsku slobodu, bez uznemiravanja ili nanošenja štete bilo kojem drugom korisniku i bez zlouporabe naše usluge. Pridržavamo pravo ukinuti vašu upotrebu web stranice i / ili usluga radi kršenja bilo koje od zabranjene uporabe ili iz bilo kojeg drugog razloga u našoj isključivoj i isključivoj odluci.

Posebno se slažete da nećete:

 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za bilo kakvu ilegalnu upotrebu, poput prijenosa bilo kojeg ilegalnog materijala koji bi mogao predstavljati krivično djelo prema lokalnom, državnom, nacionalnom ili međunarodnom zakonu ili propisu;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za prenošenje neželjene pošte; skeniranje portova, otvorenih proxyja, otvorenih releja; slanje neželjenih e-poruka u skupnim količinama za odjavu ili u svrhu oglašavanja / marketinga, čak i ako e-poštu šalje / prima drugi poslužitelj;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za posluživanje skočnih oglasa;
 • Koristiti našu web stranicu i / ili usluge za napad na bilo koji način, oblik ili oblik bilo kojeg drugog računala ili mreže;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za prijenos bilo kojeg sadržaja koji je nezakonit, štetan, prijeteći, nasilnički, uznemiravajuć, mučan ili koji se na sudu može smatrati neprihvatljivim;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da ozlijedite, zaprijetite, stavite u usta ili na drugi način uznemiravate drugu osobu / tvrtku;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za manipuliranje zaglavlja ili krivotvorenih identifikatora kako bismo prikrili podrijetlo bilo kojeg sadržaja koji se prenosi putem naše web stranice i / ili usluga;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da biste se uključili u bilo koji oblik neželjenih ili neovlaštenih reklamnih / marketinških / promotivnih aktivnosti;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da biste se uključili u prijenos softverskih virusa ili zlonamjernog softvera usmjerenog na štetu drugoj softverskoj / hardverskoj / telekomunikacijskoj opremi;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za nepoštivanje bilo kakvih pravila / postupaka / propisa mreža povezanih s našom web stranicom i / ili uslugama;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za uznemiravanje, zloupotrebu, vrijeđanje, nanošenje štete, klevete, klevete, zastrašivanje ili diskriminaciju na temelju spola, seksualne orijentacije, religije, etničke pripadnosti, rase, dobi, nacionalnog porijekla ili invaliditeta; dostavljati neistinite ili pogrešne podatke;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da svjesno ili nesvjesno kršimo bilo koje međunarodne, vladine, savezne, pokrajinske ili državne propise, pravila, zakone ili lokalne propise;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za promociju nezakonitih aktivnosti ili pružanje sredstava za / pomaganje drugim ljudima u obavljanju ilegalnih aktivnosti pružanjem poučnih informacija;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za kršenje ili kršenje naših prava intelektualnog vlasništva ili prava intelektualnog vlasništva drugih;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za promicanje ili poticanje fizičke povrede ili povrede bilo koje skupine ili pojedinca ili za promicanje bilo kakvog djela okrutnosti prema životinjama;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da prikrijete istinsku adresu e-pošte primatelja u svrhu kršenja zakonitih uvjeta druge usluge;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da biste zatražili druge da izvrše ili sudjeluju u bilo kakvim nezakonitim radnjama;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za zlouporabu naše web stranice i / ili usluge skriptiranjem i korištenjem softvera za potrošnju više resursa od ostalih korisnika u kratkom vremenu;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da prijavite poruku koja se normalno putem web stranice i / ili usluge šalje kao neželjenu poštu na neku organizaciju na način koji podrazumijeva uslugu kao izvor neželjene pošte;
 • Pomoću naše web stranice i / ili usluga stvorite automatizirane ili ručno prekomjerne veze da biste dobili različite IP adrese ili iz bilo kojeg razloga. Prekomjerne veze smetaju jer stvaraju usko grlo i guše našu mrežu, čiju cijenu plaćaju drugi korisnici, a to je potpuno neprihvatljivo. Najveće dopuštene sesije su 300 dnevno, a prekoračenje ovog ograničenja može rezultirati trajnim obustavljanjem ili ukidanjem vašeg računa, osim ako tvrtka izričito ne dozvoli.
 • Koristite naše web mjesto i / ili usluge za prosljeđivanje adrese e-pošte za koje je potrebno da usluga komunicira s poslužiteljem e-pošte koji ima "sivo-popisu" poslužitelj e-pošte Usluga;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za pristup / dijeljenje / upload / preuzimanje ilegalnog sadržaja, uključujući, ali ne ograničavajući se na, dječju pornografiju ili sadržaj za koji se smatra da je dječja pornografija. Račun bilo kojeg korisnika koji se nađe u ovoj ili drugoj takvoj aktivnosti odmah će se obustaviti bez prethodne najave;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge kako biste prikrili IP adrese za generiranje pretraživanja na tražilicama, izgradnju veza na forumima, ručno ili automatizirano indeksiranje web stranica i bilo koje druge takve aktivnosti koje spadaju u domenu optimizacije pretraživača, komentare na forumu ili rudarjenje podataka, osim ako tvrtka izričito ne dopušta;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za prijenos ili prijenos virusa ili bilo koje druge vrste zlonamjernog koda koji će se koristiti ili se na bilo koji način može utjecati na funkcionalnost ili rad web stranice i / ili usluge;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za prikupljanje ili praćenje osobnih podataka drugih;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge za neželjenu poštu, krađu identiteta, nanošenje štete, izgovor, pauk, indeksiranje ili struganje;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge u bilo koje nepristojne ili nemoralne svrhe; i / ili;
 • Koristite našu web stranicu i / ili usluge da biste ometali ili zaobišli sigurnosne značajke web stranice i / ili usluga.

Izmjena i ukidanje naših usluga

Ako se na bilo koji način, oblik ili oblik krši naše Uvjete ili Usluge, možda ćemo morati poduzeti ekstremni korak ukidanja vašeg računa s nama, iako će nam biti žao što odlazimo..

Tvrtka zadržava pravo:

 • Izmijeniti, dodati, obustaviti ili izbrisati ove Uvjete pružanja usluge ili druge ugovore, u cijelosti ili djelomično, po našem vlastitom nahođenju u bilo koje vrijeme, s tim da su takve izmjene, dodaci ili brisanja odmah na snazi ​​nakon njihova objavljivanja na web mjestu. Vaša upotreba web stranice i / ili daljnja upotreba Usluga nakon izmjene, dodavanja ili brisanja ovih Uvjeta pružanja usluge smatrat će se da prihvaćate izmjenu, dodavanje ili brisanje;
 • Izmijeniti, dodati, obustaviti ili izbrisati bilo koji aspekt ove web stranice ili usluge koji smo u cijelosti ili djelomično ponudili, po našem vlastitom nahođenju, u bilo koje vrijeme, a takve izmjene, dodavanja ili brisanja odmah stupaju na snagu. Takve izmjene, dodaci ili brisanja mogu uključivati, ali nisu ograničeni na ponuđeni sadržaj, sate dostupnosti, podršku za chat uživo, podršku e-pošte, broj poslužitelja, dostupnost poslužitelja, dostupnost aplikacija, broj protokola, dodataka, opremu potreban za pristup ili upotrebu, promjenu izgleda web stranice, VPN pakete, dostupnost bilo koje značajke, promotivne ponude i reviziju cijene VPN paketa;
 • Da odbijete pružanje pristupa web mjestu i / ili Uslugama ili da ukine vaše usluge kršeći bilo koji od ovih Uvjeta ili iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku po našem vlastitom nahođenju. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati Korisnički račun iz bilo kojeg razloga. U slučaju da unesemo promjenu ili otkažemo Račun, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem e-pošte i / ili adrese za naplatu / telefonskog broja koji ste dobili u vrijeme kreiranja vašeg računa; međutim, ako to ne učinite, ne dolazi do odgovornosti, uključujući odgovornost za izbrisane izgubljene podatke, gubitak usluga, bilo kakve štete i gubitak u poslovanju, kao rezultat ukidanja računa;
 • Uvesti nove naknade, naknade ili druge uvjete za upotrebu Usluge ili njenih dijelova u bilo kojem trenutku;
 • Da vas zamolim da se u bilo kojem trenutku potvrdite iz bilo kojeg razloga, po našem vlastitom nahođenju. U slučaju da ne pružite dovoljan dokaz o vašem identitetu, kako smo tražili od nas, vaš račun će biti ukinut, a povrat sredstava neće biti primjenjiv;
 • Da biste ukinuli svoj račun u slučaju da ne osigurate sigurnost svog računa i spriječite neovlašteno korištenje vašeg računa;
 • Da bismo zahtijevali da promijenite zaporku, ako vjerujemo da vaše lozinke više nisu sigurne. Ni tvrtka ni njegovi zastupnici neće biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste koja može nastati kao rezultat neovlaštene upotrebe vašeg Računa, bez i bez vašeg znanja; međutim, možete biti odgovorni za gubitke koje je pretrpio GZ Systems ili neka druga strana zbog nekog drugog koji koristi vaš račun.

Točnost, potpunost i pravovremenost informacija

 • Iako se trudimo da web stranicu i usluge učinimo dostupnima dvadeset i četiri (24) sata dnevno, sedam (7) dana u tjednu, osim bilo kojeg planiranog prekida za održavanje, ne jamčimo da će web stranica i usluge biti na svima dostupnim vremenima.
 • Ne jamčimo da će vaše računalo, tablet i / ili pametni telefon moći pristupiti i / ili podržavati web mjesto i / ili usluge.
 • Ne odgovaramo ako informacije dostupne na web mjestu i / ili Uslugama nisu točne, potpune ili aktualne. Prihvaćate da su web stranica i usluge pružene samo za opće informacije i ne treba ih se oslanjati ili koristiti kao jedini temelj za donošenje odluka bez savjetovanja s primarnim, tačnijim, potpunijim ili vremenski učinkovitijim izvorima informacija.
 • Ne jamčimo da će bilo kakve pogreške na web mjestu i / ili Uslugama biti ispravljene.

Intelektualno vlasništvo

Prava intelektualnog vlasništva nisu oduzeta

Ovo je ugovor za pristup i korištenje web stranice i / ili usluga. Web stranica i usluge zaštićeni su zakonima o intelektualnom vlasništvu. Web mjesto i usluge pripadaju nama i vlasništvo su nas ili našeg davatelja licence (ako postoje). Pridržavamo sva prava vlasništva nad web stranicama i uslugama.

Nadalje, sav materijal ("materijali") prikazani ili preneseni na ovom web mjestu i / ili uslugama, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, fotografije, slike, ilustracije, videoisječke, audio zapise i grafike, u našem su vlasništvu i zaštićeni su hongkonškim i međunarodnim autorskim pravima, zaštitnim znakovima, uslužne oznake i druga vlasnička prava, zakoni i ugovori.

Osim ako je predviđeno, ne smijete kopirati, reproducirati, objavljivati, prenositi, prenositi, prodavati, iznajmljivati, mijenjati, stvarati izvedene radove iz, distribuirati, objavljivati, izvoditi, izvoditi, ili na bilo koji način komercijalno iskorištavati materijale na web mjestu, niti možete kršiti bilo koja autorska prava ili druga prava intelektualnog vlasništva sadržana u Materijalima. Ne smijete uklanjati ili mijenjati, niti uzrokovati uklanjanje ili izmjenu, bilo kakve obavijesti o autorskim pravima, zaštitnim znakovima ili drugim zaštitnim podacima ili vizualne oznake i logotipe iz materijala.

Možete napraviti jednu kopiju za ispis bilo kojeg materijala koji smo na ovoj web stranici i / ili usluge pružili samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uvjetom da ne uklanjate niti uzrokujete uklanjanje bilo kakvih autorskih prava, zaštitnih znakova ili drugih obavijesti o vlasništvu. ili vizualne oznake ili logotipe iz Materijala. Ne smijete arhivirati ili zadržavati bilo koji materijal kojem pristupate na ovoj web stranici i / ili usluge bez našeg izričitog pismenog odobrenja. Svi zahtjevi za arhiviranje, preoblikovanje ili zadržavanje bilo kojeg dijela Materijala moraju nam biti u pisanom obliku i moraju jasno navesti svrhu i način na koji će se Materijal koristiti. Zahtjevi za dozvolu za arhiviranje, zadržavanje ili ponovno objavljivanje bilo kojeg dijela Materijala mogu se podnijeti na [zaštićen e-poštom]

Ne stječete nikakva prava ili licencu na bilo kojem materijalu osim ograničenog prava na korištenje web stranice u skladu s ovim Uvjetima pružanja usluge. Bilo kojem materijalu kojem se pristupa ili preuzima sa ove web stranice mora se pristupiti ili preuzeti u skladu s Uvjetima usluge korištenja navedenim u ovom Ugovoru. Pridržavamo sva prava koja nisu izričito odobrena ovim Uvjetima pružanja usluge.

Korištenje našeg vlasničkog softvera

Naše VPN usluge mogu zahtijevati da preuzmete / konfigurirate naš vlasnički VPN softver na vašem računalu / pametnom uređaju / zabavnom sustavu. Nadalje, možemo poslati periodična ažuriranja / zakrpe na naš Softver na vaše računalo / pametni uređaj / zabavni sustav. Ovim dopuštate da se naš softver i njegova ažuriranja instaliraju na vaše računalo / pametni uređaj / zabavni sustav. Naš će vam softver biti dostupan u skladu s ovim Uvjetima i licencnim ugovorom krajnjeg korisnika za Softver. Ne smijete niti obrnuti inženjer, mijenjati, obrnuti sastaviti ili dekompilirati, rastavljati ili kopirati značajke i funkcije našeg Softvera, niti smijete nikoga optužiti za upotrebu našeg softvera.

Također razumijete da ćemo s vremena na vrijeme uvesti razne nove tehnologije, koje se mogu ili ne moraju dosljedno provoditi na svakoj platformi jer su njezine performanse ovisne o konfiguraciji vašeg računala, brzini interneta, vašem internetskom pružatelju i drugim povezanim uređajima i softver. Neke nadogradnje / zakrpe koje smo pružili mogu biti presudne za funkcioniranje našeg Softvera i usluga, pa će možda biti obavezno da im omogućite instalaciju na vašem sustavu / uređaju.

Davanje ograničene licence

Kad se registrirate za pojedinačni Račun kod nas, dajemo vam ograničenu, neekskluzivnu osobnu, neprenosivu licencu za korištenje naših Usluga i vlasničkog softvera. Međutim, morate osigurati da naše Usluge koristite samo za svoje osobne, privatne i nekomercijalne aktivnosti, osim kada se registrirate kod nas kao Business VPN korisnik i dobijete od nas poslovni VPN račun. Ova je licenca namijenjena samo za osobnu upotrebu te će vam i dalje biti zabranjeno preprodavati naše Usluge i dopustiti drugim ljudima da koriste vaš račun. Nepoštivanje računa može dovesti do ukidanja vašeg računa.

Povratne informacije

Možda ćete imati priliku davati preglede, prijedloge, ideje i povratne informacije (u daljnjem tekstu zajednički „Povratne informacije“.) Ako pružite takve povratne informacije, davate nam isključivo vlasništvo nad istim, što uključuje bez ikakvog ograničenja pravo na nas ili bilo koja treća strana koju mi ​​odredimo, koristimo, kopiramo, prenosimo, izvodimo, objavljujemo, distribuiramo, javno prikazuje, javno izvodi, stvara izvedenice djela, hosta, indeksa, predmemorije, oznake, kodira, mijenja i prilagođava (uključujući bez ograničenja pravo na prilagoditi se streamingu, preuzimanju, emitiranju, mobilnim, digitalnim, umanjenim sličicama, skeniranju ili drugim tehnologijama) u bilo kojem obliku ili mediju koji je sada poznat ili je dalje razvijen. Sve će se takve povratne informacije smatrati nepovjerljivim, ali Tvrtka će možda odlučiti zaštititi svoj identitet zadržavajući svoj identitet anonimnim.

Ako je utvrđeno da zadržavate moralna prava (uključujući prava na pripisivanje ili integritet) u sadržaju koji ste predali, izjavljujete da (a) ne zahtijevate da se bilo koji osobni podaci koriste u vezi sa sadržajem ili bilo koja izvedena djela nadogradnje ili nadogradnje; (b) nemate prigovor na objavljivanje, upotrebu, izmjenu, brisanje i iskorištavanje sadržaja od nas ili naših licenci, nasljednika i dodijeljenih; (c) zauvijek se odričete i suglasni ste da nećete zahtijevati ili tvrditi bilo kakvo pravo na bilo koja i sva moralna prava autora na bilo koji sadržaj; i (d) nas zauvijek oslobađate i naših licenci, nasljednika i prenosnika od bilo kakvih tvrdnji koje biste inače mogli izjaviti protiv nas na temelju bilo kojih takvih moralnih prava. Također dopuštate bilo kojem drugom korisniku pristup, pregled, pohranjivanje ili reproduciranje sadržaja za osobnu upotrebu tog korisnika.

Bez obzira na gore navedeno, potvrđujete da vaše povratne informacije mogu sadržavati koncepte, ideje, materijale, prijedloge, prijedloge i sličnosti koji se odnose na PureVPNTM ili njegove inicijative (u daljnjem tekstu: „Ideje“.) S obzirom na vaše ideje prihvaćate da: (a) primamo brojne prijave od mnogih stranaka i / ili smo mogli samostalno razviti i / ili smatrati ideje slične vašim idejama i da naš pregled vaših ideja nije priznavanje novosti, prioriteta ili originalnosti; i (b) naše korištenje bilo koje ideje slične vašim idejama, bilo na osnovu vaših povratnih informacija ili podnesaka, koje su nam dostavile treće strane, ili ih samostalno razvili ili razmotrili, bez obveze vam.

Prava intelektualnog vlasništva drugih

GZ Systems čvrsto vjeruje u prava intelektualnog vlasništva drugih i očekuje od vas da to pravo poštujete. Stoga snažno obeshrabrujemo naše korisnike od sudjelovanja u bilo kojoj aktivnosti koja se može tumačiti kao kršenje autorskih prava i / ili zaštitnog znaka. Dijeljenje datoteka dopušteno je samo na sljedećim poslužiteljima: Afganistan, Alžir, Angola, Armenija, Bahami, Bahrein, Bangladeš, Barbados, Belgija, Bermuda, Bolivija, Britanski Djevičanski otoci, Brunej, Darussalam, Bugarska, Kambodža, Zelenortski otoci, Čile, Kolumbija, Kostarika, Danska, Dominika, Dominikanska Republika, Salvador, Estonija, Etiopija, Njemačka, Gana, Gernada, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Honduras, Kazahstan, Kenija, Kirgistan, Laos, Latvija, Libanon, Litva, Luksemburg , Makao, Madagaskar, Mauricijus, Mauricijus, Moldavija, Monako, Mongolija, Montserrat, Mjanmar, Nizozemska, Nikaragva, Niger, Nigerija, Norveška, Oman, Pakistan, Panama, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Peru, Portugal, Portoriko, Rumunjska, Rusija, Sveta Lucija, Saudijska Arabija, Senegal, Srbija, Sejšeli, Slovenija, Šri Lanka, Surinam, Švedska, Tadžikistan, Tanzanija, Trinidad i Tobago, Tunis, Turska, Turkmenistan, Otoci Turks i Kaicos, Ujedinjeni Arapski Emirati, Uzbekistan i Venezuela.

U odgovarajućim okolnostima i prema našem nahođenju, možemo onemogućiti i / ili ukinuti Račune članova koji opetovano krše ili se više puta terete za kršenje autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva drugih. Ako uklonimo vaš sadržaj i / ili ukidamo vaš račun zbog kršenja tuđih autorskih prava, a vi vjerujete da smo ga uklonili greškom, pružit ćemo vam mogućnost žalbe.

U skladu sa Zakonom o autorskim pravima o digitalnom tisućljeću iz 1998. godine, čiji se tekst može naći na web stranici američkog Ureda za zaštitu autorskih prava na http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, brzo ćemo odgovoriti na tvrdnje o kršenju autorskih prava. obvezana korištenjem naše web stranice koja je prijavljena našem imenovanom agentu za autorska prava.

Ako ste vlasnik autorskih prava ili ste ovlašteni djelovati u ime nekog ili ste ovlašteni djelovati po bilo kojem isključivom pravu na autorskim pravima, prijavite navodna kršenja autorskih prava koja se događaju na ili putem web stranice popunjavanjem sljedeće DMCA Obavijesti o navodnom kršenju i dostavljamo ga našem imenovanom agentu za autorska prava. Po primitku Obavijesti poduzeti ćemo sve što prema vlastitom nahođenju smatramo prikladnim, uključujući uklanjanje spornog materijala s internetske stranice.

Kako uložiti DMCA Obavijest o navodnom kršenju ("Obavijest"):

 1. Prepoznajte autorsko djelo zaštićeno autorskim pravima za koje tvrdite da je prekršeno ili – ako je ova Obavijest obuhvaćena s više autorskih djela – možete dati reprezentativni popis djela zaštićenih autorskim pravima za koja smatrate da su prekršena..
 2. Identificirajte (i) materijal za koji tvrdite da krši (ili da je predmetom kršenja zakona) i koji će biti uklonjen ili pristup kojem treba onemogućiti i informacije razumno dovoljne da nam omoguće pronalaženje materijala, uključujući na minimalni, ako je primjenjivo, URL veze prikazane na web mjestu gdje se takav materijal može naći i (ii) upućivanje ili veza na materijal ili aktivnost za koje tvrdite da krše sadržaj, odnosno uklanjanje ili pristup na koju treba biti onemogućen i dovoljno razumnih informacija da nam omoguće da lociramo tu referencu ili vezu, uključujući najmanje, ako je primjenjivo, URL veze prikazane na web mjestu gdje se takva referenca ili veza mogu naći.
 3. Navedite svoju adresu e-pošte, telefonski broj i, ako je dostupan, adresu e-pošte.
 4. Uključite obje sljedeće izjave u tijelo Obavijesti:
  "Ovime izjavljujem da u dobroj vjeri smatram da spornu upotrebu materijala zaštićenog autorskim pravima ili referencu ili poveznicu na takav materijal nije odobrio vlasnik autorskih prava, njegov zastupnik ili zakon (npr. Kao poštena upotreba)."
  "Ovime izjavljujem da su podaci u ovoj Obavijesti točni i da pod krivičnom lažom, ja sam vlasnik, ili ovlašten da djelujem u ime vlasnika, autorskih prava ili ekskluzivnog prava pod autorskim pravima koja su navodno povrijeđena."
 5. Navedite svoje puno legalno ime i svoj elektronički ili fizički potpis.
  Dostavite ovu obavijest, sa svim popunjenim predmetima, našem imenovanom agentu za autorska prava:
  GZ Systems Limited posluje kao PureVPN ™
  36 / F, Toranj dva, Times Square, Ulica Matheson 1, Causeway Bay,
  Hong Kong
  E-adresa: [zaštićeno e-poštom]

Ako primite obavijest da je vaš sadržaj uklonjen zbog žalbe zbog kršenja autorskih prava i / ili je vaš račun ukinut, to znači da je sadržaj izbrisan s naše web stranice na zahtjev vlasnika sadržaja. Ako vaš račun primi previše žalbi zbog kršenja autorskih prava, možda ćete izgubiti mogućnost slanja novog sadržaja i vaš račun može biti u potpunosti onemogućen.

Ako smatrate da je sadržaj uklonjen pogreškom i / ili je vaš račun ukinut, imate mogućnost podnošenja protutužbe slijedeći korake u nastavku. Kad primimo valjanu obavijest o osporavanju, kopiju ćemo proslijediti osobi koja je podnijela originalnu žalbu. Ako u roku od deset (10) radnih dana ne primimo obavijest da podnositelj prvotne žalbe traži sudski nalog za sprječavanje daljnjeg kršenja spornog sadržaja, uklonit ćemo žalbu iz evidencije vašeg računa i možda ćemo zamijeniti sadržaj koji je po našem nahođenju uklonjen.

Napomena: Postoje lažne i financijske posljedice za lažno predstavljanje i / ili slanje. Prije nego što pošaljete obavijest o osporavanju, provjerite jeste li stvarni nositelj prava na uklonjeni sadržaj ili u dobroj vjeri da je materijal uklonjen pogrešno, te razumite posljedice podnošenja lažne prijave.

Da biste poslali kontra obavijest, e-poštom obavijest pošaljite [e-poštom] i uključite sljedeće:

 1. Vaše ime, adresa i telefonski broj.
 2. DMCA ID ispisan na dnu e-poruke s obavijestima.
 3. Adresa izvora uklonjenog sadržaja (kopirajte i zalijepite vezu u e-poruku s obavijestima).
 4. Izjava pod lažnom krivicom da ste u dobroj vjeri da je sadržaj uklonjen pogrešno.
 5. Izjava da pristajete na nadležnost Saveznog okružnog suda za pravosudni okrug u kojem se nalazi adresa ili ako je vaša adresa izvan Sjedinjenih Država, za bilo koji sudski okrug u kojem se nalazimo i da ćete prihvatiti uručivanje postupka od osobe koja je dostavila izvornu žalbu prema pododjeljku (c) (1) (C) ili zastupnika te osobe.
 6. Fizički ili elektronički potpis.

Oglasi, promocije i veze treće strane

Oglasi i promocije trećih strana

S vremena na vrijeme možemo pokrenuti oglase i promocije trećih strana na web mjestu i / ili Uslugama. Vaše poslovno dogovaranje ili dopisivanje s drugima ili sudjelovanje u promocijama drugih oglašavača, kao i bilo koji uvjeti, uvjeti, jamstva ili zastupanja u vezi s takvim poslovanjem, isključivo su između vas i takve Treće strane. Nismo odgovorni ili odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao rezultat takvih transakcija ili kao rezultat prisutnosti trećih oglašivača na web mjestu i / ili Uslugama.

Upotreba alata treće strane

Možemo vam pružiti pristup alatima treće strane nad kojima nemamo nikakvu kontrolu niti bilo kakav ulaz, niti nadgledamo njihovu upotrebu ili performanse.

Prihvaćate i suglasni ste da pružamo pristup takvim alatima na "kao što je" i "koliko je dostupno" bez ikakvih jamstava, izlaganja ili uvjeta bilo koje vrste i bez ikakvog odobrenja. Nećemo imati nikakvu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na vašu upotrebu neobaveznih alata treće strane.

Svaka upotreba neobaveznih alata ponuđenih putem web stranice u potpunosti je na vaš osobni rizik i na vašu volju i trebali biste osigurati da ste upoznati i odobravate uvjete pod kojima alati pružaju relevantni pružatelji trećih strana.

U budućnosti možemo također ponuditi nove usluge i / ili značajke putem web stranice i / ili Usluga (uključujući izdanje novih alata). Takve nove značajke i / ili usluge također su podložne ovim Uvjetima pružanja usluge.

Veze trećih strana

Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupni putem naše web stranice i / ili usluge mogu uključivati ​​materijale trećih strana.

Veze trećih strana na Uslugama mogu vas usmjeriti na web stranice i / ili usluge trećih strana koje nisu povezane s nama. Nismo odgovorni za ispitivanje ili procjenu sadržaja ili točnosti i ne jamčimo i nećemo imati nikakvu odgovornost ni za bilo koji materijal ili web stranice i / ili usluge treće strane ili za bilo koji drugi materijal, proizvod ili uslugu Treće strane -Parties.

Ne odgovaramo za bilo kakvu štetu ili štetu koja se odnosi na kupnju ili upotrebu robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s bilo kojom trećom stranom s kojom se povežete putem Usluga. Pažljivo pregledajte politike i prakse treće strane i provjerite da li ih razumijete prije nego što sudjelujete u bilo kojoj transakciji. Žalbe, zahtjevi, nedoumice ili pitanja koja se odnose na proizvode treće strane trebaju biti usmjerena prema trećoj strani.

ODRICANJA; OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI; OBEŠTEĆENJE

ODRICANJE JAMSTVA; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

(A) SLAŽETE SE DA KORIŠTENJE WEB stranice I USLUGE SU NA SVOJOM RIZIKU. NEMOJTE NAS NEMA NAŠIH FFILIJATA NEMA VELIKIH POŠTIVNIH ZAPOSLENIH, AGENTA, DOBAVLJAČA TREĆE STRANE ILI LICENCORA / S JAMSTVOM DA KORIŠĆENJE WEB stranice I / ILI USLUGE BITI BEZBIJENO ILI GREŠKA; NEMA DA DAMO BILO BEZ JAMSTVA NA REZULTATE KOJE SE MOGU DOBITI KORIŠTENJEM Web stranice i / ili usluga ili što se tiče tačnosti, pouzdanosti, potpunosti, blagovremenosti ili sadržaja bilo koje pružene informacije..

(B) NAVEDEN JE SVAKI SOFTVER, PROIZVODE ILI DRUGE MATERIJALE BEZ OGRANIČENJA NA "KAO ŠTO JE" OSNOVA BEZ JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, SVE IZRAŽENE ILI IMPLICIRANE, UKLJUČUJUĆE, ALI NISU OGRANIČENE NA GARANCIJE NASLOVA ILI IMPLICIRANE GARANCIJE ILI SPREMNOSTI ZA DOLOČNE NAMJENE PROMJENJUOČIJOŠĆE, PRIČAČIŠTE DRUŠTVENO KRŠENJE ILI IZMJENE U skladu sa zakonima koji se primjenjuju na ove uvjete i odredbe.

(C) NEMOJTE DALI NAM NAŠI ZAPOSLENI, PODRUČJA, RODITELJI, AGENTI, PARTNERI, DOBAVLJAČI TRETELNOG SADRŽAJA, PRODAVNICI I / ILI NAŠI ILI NJIHOVI POŠTIVNI DIREKTORI, UREDNICI I ČLANOVI, ODGOVORNI VAM ILI SVAKOM BILO KOJI GUBITAK ILI ŠTETE ŠTO JE SAVRŠENO, UKLJUČUJUĆI, ALI BEZ OGRANIČENE NA BEZBEDNOSNU, NEISPRAVNU, POSEBNU, POSLJEDIČNU, INCIDENTALNU, PUNITIVNU ILI OSTALU ŠTETU, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČENO PRIMJERNIM, OSNOVNIM ILI POSLJEDIČNIM ŠTETNAMA, GUBITAK PROFITA, GUBITAK PROFITATA , ILI GUBITAK INFORMACIJA ILI PODATAKA, POSTOJI ILI ILI VEZANI ZA KORIŠTENJE ILI NESOSOBNOSTI ZA KORIŠTENJE web stranice i / ili usluga.

(D) ODBRUJEMO BILO KOJU i SVU ODGOVORNOST BILO KOJE VRIJEME ZA BILO KOJI NEPRIJATELJEN PRISTUP ILI KORISTIMO VAŠE OSOBNO-IDENTIFIKATNE INFORMACIJE. Korištenjem web stranice i / ili usluga koje ste PRIZNALI i DOGOVORILI S NAŠIM ODREĐIVANJEM BILO KOJE ODGOVORNOSTI. AKO NE DAJETE SAVJET, NEBESETE DOSTUPITI ILI DRUGO BITI KORISTITE STRANICU.

(E) VAŠA SAMOSTOČNA I ISKLJUČIVA PRAVA I OGRANIČENJE U SLUČAJU SMANJENJA SA STRANICOM I / ILI USLUGA ILI BILO KOJEG DRUGOG DOZVOLA, BIT ĆE NEKOLIKO PRIHVATANJA DOSTUPA ILI KORIŠTENJA WEB stranice I / ILI USLUGA.

NEKE NADLEŽNOSTI NE DOZVOLJUJU OGRANIČENJE ILI ISKLJUČIVANJE ODGOVORNOSTI ZA NEPOKRETNU ILI POSLJEDIČNU ŠTETU, NEKA NEKA NAVEDENA OGRANIČENJA NE MOŽE PRIJAVITI NA NEKE KORISNICE.

Razumijete da GZ Systems ne može biti odgovoran za gubitak, korupciju, izmjenu ili uklanjanje bilo kojeg sadržaja koji se prenosi putem naših Usluga ili putem naše virtualne privatne mreže. Prihvaćanjem korištenja naših Usluga izričito se odričete bilo kakvih prava na traženje štete ili smatrate Društvom odgovornim za takav gubitak, izmjenu, korupciju ili uklanjanje. Ako i kada je to potrebno, možemo privremeno / trajno pregledati ili ukinuti sve ili bilo koji dio naših Usluga, koji mogu utjecati na način na koji upotrebljavate naše usluge, bez prethodne najave. Slažete se da nas ili bilo koju treću stranu nećete smatrati odgovornom za takvu reviziju, obustavu ili prekid.

Gornja ograničenja ostaju u skladu s ovim Uvjetima i osiguravaju se u korist nas i naših podružnica te odgovarajućih direktora, službenika, zaposlenika i agenata.

OBEŠTEĆENJE

DOGOVORUJETE DA SE OBRANUJETE, OBNAVITI I ODRŽATI SADA HARMLESSA, KAO I NAŠE POVJERLJENE I VODITELJE I POŠTIVNE DIREKTORE, SLUŽBENICE, KORISNICE I AGENTE, OD I PROTIV SVIH PRITOŽNIKA, ODGOVORA I TROŠKOVA, UKLJUČUJUĆI U LJUDIMA PREDUZEĆE (A) VAŠU UPORABU Web stranice i / ili usluge; (B) VAŠU NEPOTREBNOST ILI KRŠENJE OVOG UGOVORA; (C) VAŠU KORIŠTENJE USLUGA, PROIZVODA, LINKOVA, OGLASA I / ILI ALATA; (D) VAŠA KRŠENJA BILO KOJIH PRAVA TREĆIH STRANAKA, UKLJUČUJUĆIH PRAVA INTELEKTUALNE IMOVINE TREĆE STRANE; ili (E) NEUZVOLJENO KORIŠTENJE web stranice i / ili usluga bilo kojeg drugog korisnika koji koristi vaše podatke.

Upravni zakon; arbitraža

Mjerodavno pravo

Ovim se uvjetima upravlja i tumači u skladu s zakonima Hong Konga, bez obzira na sukob zakonskih odredbi. Slažete se da ćete podnijeti osobnoj nadležnosti sudova smještenih u Hong Kongu i bilo koji uzrok akcije koji se odnosi na ove uvjete i / ili proizlazi iz njih i / ili web mjesto i / ili usluge moraju biti podnesene na njima, osim ako se podliježu obvezujućim arbitražnim odredbama Arbitražni odjel, infra.

Rješavanje sukoba; arbitraža

U slučaju da imate spor s nama u vezi s, vezanjem ili upućivanjem na ove Uvjete i / ili web stranice i / ili Usluge, pristajete da nam prvo pošaljete obavijest o sporu i trideset (30) dan liječenja za koje vrijeme ćemo raditi na rješavanju problema s vama, kada i ako je prikladno i razumno. U slučaju da spor ne može biti riješen, stranke se slažu da će se on rješavati isključivo obvezujućom arbitražom u skladu s materijalnim zakonima Hong Konga i bit će upućen na arbitražu u Hong Kong. Arbitar, a ne bilo koji savezni, državni ili lokalni sud ili agencija, ima ekskluzivno ovlaštenje za rješavanje bilo kojeg spora u vezi s tumačenjem, primjenjivošću, primjenjivošću, razumljivošću ili formiranjem ovog ugovora, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koji zahtjev da svi ili bilo koji drugi dio ovog ugovora je nevažeći ili poništavajući. Ništa ovdje ne sprečava bilo koju stranku da zatraži privremenu zabranu koju ocijeni potrebnom radi očuvanja statusa quo prije rješavanja bilo kojeg spora, u bilo kojoj jurisdikciji.

razni

Lokacija poslužitelja; Međunarodni transfer

Zaštita podataka i drugi zakoni drugih zemalja možda nisu tako sveobuhvatni kao oni u vašoj zemlji. Budite sigurni da poduzimamo razumne korake kako bismo osigurali da vaša privatnost bude zaštićena. Korištenjem web stranice i / ili Usluga prihvaćate da se vaši podaci prikupljaju, koriste i prenose kako je navedeno u http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

vlast

Svaka strana zastupa i jamči drugoj da ima punu snagu i ovlaštenja za sklapanje ovog sporazuma i da je obvezna za takvu stranku i provodi se u skladu s njezinim uvjetima.

Odricanje

Svako odricanje prava iz ovih Uvjeta djeluje samo ako je dogovoreno ili deklarirano u pisanom obliku. Kašnjenje u ostvarivanju prava ili neizvršavanje prava ne smatra se odricanjem i ne sprečava Stranu da to pravo koristi u budućnosti. Ovdje navedena prava i pravni lijekovi kumulativni su i ne isključuju nijedna prava i pravna sredstva propisana zakonom.

Viša sila

Nećemo biti ispunjeni bilo kakvom obvezom ako smo u tome spriječeni kao posljedica božjih djela ili više sile, uključujući, ali ne ograničavajući se na mjere koje je poduzela ili nametnula bilo koja vlada ili javna vlast ili u slučaju bilo kojeg drugog događaja izvan našeg nadzora uključujući, ali ne ograničavajući se na prirodne katastrofe (kao što su oluja, uragan, požar, poplava, zemljotres), rat, građanski nemiri, terorističke aktivnosti, vanredna stanja, vladine sankcije, embargo, nacionalizacije, štrajkovi i raspada javnih komunalnih službi (kao što su električne energije ili telekomunikacijske usluge). Uložit ćemo sve razumne napore da vas obavijestimo o okolnostima koje uzrokuju kašnjenje i da nastavimo s radom što je prije moguće, bez nepotrebnog odgađanja..

Zadatak

Imat ćemo pravo dodijeliti i / ili prenijeti ove Uvjete i naša prava i obveze bilo kojoj trećoj strani nakon što vas obavijestimo kako je ovdje predviđeno. Slažete se i prihvaćate da nećete dodijeliti ili prenijeti njegova prava ili podugovor ili delegirati izvršavanje bilo koje od svojih obveza iz ovih Uvjeta bez našeg prethodnog pismenog pristanka po našem isključivom i isključivom nahođenju.

Prava trećih strana

Ovi Uvjeti ne daju nikakvom pravu trećoj strani osim bilo koje odredbe ovih Uvjeta.

Odnos stranaka

Stranke su neovisni ugovorni suradnici pod ovim Uvjetima, i ništa u ovome ovdje ne smije se tumačiti za stvaranje odnosa partnerstva, zajedničkog ulaganja ili agencije. Nijedna strana nema ovlaštenje sklapati bilo koje uvjete u ime druge ugovorne stranke.

Odvojivost

Ako se bilo kojim dijelom ovog Ugovora prema važećem zakonu utvrdi nevažećim ili neprovedivim, smatrat će se nevažećom ili neprovedivom odredbom valjanom, izvršnom odredbom koja najviše odgovara namjeri izvorne odredbe, a ostatak ovog Ugovora će nastaviti na snazi.

nadopune & Datum stupanja na snagu

Datum stupanja na snagu ovih Uvjeta je 14. listopada 2016. S vremena na vrijeme možemo ažurirati ove Uvjete pružanja usluge objavljivanjem obavijesti o ažuriranju na web mjestu ili u prostoru korisnika ili vas kontaktirati na adresu e-pošte koju ste naveli prilikom registracije, pa ohrabrujemo. vi ih često pregledavate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map