Pogledajte sjajan sadržaj uz Amazon Prime VPN


Pogledajte sjajan sadržaj uz Amazon Prime VPN

Osjećate se razdraženo jer ne možete gledati Amazon Prime iz svoje regije? Isprobajte PureVPN za samo 0,99 USD i uživajte u Amazon Prime Video tijekom dosadnih dana.


Nabavite PureVPN 31-dnevno jamstvo povrata novca

Kako doći do Amazona Prime s VPN-om?

Evo kako možete pristupiti Amazon premijeru s bilo kojeg mjesta na svijetu

preuzimanje datoteka

I pretplatite se na PureVPN

Spojiti

Odaberite Amazon Prime s Popularnih web stranica

Sve skupa!

Počnite strujati na Amazon Prime

Tko ne voli Amazon Prime Video

Amazon Prime Video izvrstan je servis za streaming koji ima korisničku bazu u milijunima. Na svojoj platformi ugošćuje više od 10 000 različitih TV emisija i filmova. Proizveo je neke od najcjenjenijih originala poput Čovjeka u visokom dvorcu, Bosch i Mozarta u džungli. Sadržaj je tako sjajan da kad Amazon Prime Video korisnici putuju izvan svoje zemlje, zapravo propuštaju sve sjajne stvari na Amazon Prime Video.

pristup amazon prime vpn

TV emisije i filmovi na Amazon Prime Video

amazon prime vpn

Amazon Prime ima knjižnicu mnogo veću od one na Netflixu. Iako je Netflix popularniji, Amazon Prime Video može se pohvaliti s preko 10 000 različitih naslova. Ne vrijedi ništa što Amazon Prime ima ekskluzivni ugovor s HBO-om, pa tako možete vidjeti i HBO-ove originale, poput The Game of Thrones, na Amazon Prime Video. Što se tiče kvalitete sadržaja, jedini nedostatak je nepostojanje 4K podrške u dostupnom sadržaju.

Amazon Prime ima ograničenu dostupnost

Amazon Prime je zarazna pojava u SAD-u i nekim drugim regijama, prvenstveno zbog svoje velike biblioteke sadržaja. Međutim, ako se nalazite izvan SAD-a, možda nećete moći pristupiti Amazonu Prime ako ne koristite dobar Amazon Prime VPN

img

Što dolazi u Amazon Prime?

Amazon ima jednu od najbrže rastućih knjižnica za beskrajnu opskrbu TV emisijama i filmovima. Svakih nekoliko dana na Amazon Prime Video postanu dostupne desetine novih TV emisija i filmova. Iako nisu svi blockbusteri, neke od njih su zaista nevjerojatne TV emisije koje vrijedi pogledati.

U trendu TV emisije na Amazonu

vpn amazon prime

Dečki

Filmovi i TV emisije o super herojima ovih su dana previše česti. Dječaci poduzimaju udarce istog žanra u različitom svjetlu – oni su anti-heroji. Oni imaju super moći, ali im nedostaje humanosti. Usred njihove korupcije i nasilja, navijačka se ekipa zavjetovala da će se osvetiti ovim korumpiranim super herojima i ispraviti stvari.

Amazon Prime je dosad objavio jednu sezonu, dok je druga sezona već najavljena. Očekuje se da će sezona 2 dječaka izaći oko ljeta 2020. godine.

amazon prime s vpn

Dobar časniče

Možda ste vidjeli mnoge emisije koje sadrže n epsku bitku između Neba i Pakla, ali ne ovu. Suprotno tome, Good Omens vodi nas u središte Armagedona, što će se dogoditi zbog nestalog 11-godišnjeg antikrista. Kako bi spriječili da se dogodi kraj svijeta, anđeo i demon po prvi put udruže snage, samo da nastave živjeti svojim zadovoljnim životima.

vpn amazon prime

Čudesna gospođa Maisel

Pametna je i duhovita i to zna. Miriam Maisel želi postati najpoznatiji scenski komičar. Sadrži vrlo razigran performans i šaljive razgovore. Ako ste ljubitelj standup komedije, voljeli biste ovu TV emisiju.

Predivna gospođa Maisel do sada je objavila dvije sezone. Očekuje se da će sezona 3 izaći 6. prosinca 2019. Prikolica je već izašla i mislimo da će biti sjajan binge-watch.

amazon prime s vpn

Prostranost

Expanse je postavljen u budućnost, ali gledaoci ga još uvijek mogu tako dobro povezati. Iz serije se vidi kako su ljudi kolonizirali cijeli Sunčev sustav. Voda je zastrašujući resurs, a radnici se šalju u asteroidni pojas između Marsa i Jupitera radi rudarstva ledom.

Usred svega toga, zavjera prijeti da uništi ljudski rod. Emisija je uvjerljiv sat prepun misterije i nesigurnosti. The Expanse je do sada emitirao 3 sezone, a sezona 4 je već u tijeku.

Zašto biste trebali nabaviti ovaj Amazon VPN?

 • Putnik

 • expat

 • Jedinstveni sadržaj

 • Split tuneliranje

 • Anonimnost

Amazon Prime Video dostupan je samo u nekoliko zemalja. Kada putujete, velika je vjerojatnost da mu nećete moći pristupiti. To je zbog regionalnih ograničenja koja su na vašem internetu postavili ISP i lokalne vlasti za cyber.

Kada se povežete s našim Amazon Prime VPN-om, možete izbjeći sva takva ograničenja i odmah gledati Amazon Prime Video koji je u vašoj regiji nedostupan ili ograničen..

Život je često malo težak za prognanike. Ali ono što vas čini dosadnom je nemogućnost pristupa sadržaju koji ste voljeli gledati kod kuće. Usluge poput Amazon Prime dostupne su samo u nekoliko regija. Čak i ako imate premium Amazon Prime račun, možda nećete moći pristupiti njemu zbog svoje lokacije.

Ovaj problem možete prevladati i gledati Amazon Prime spajanjem na premium VPN. Kad se povežete, vaša se izvorna IP adresa maskira i zamjenjuje je IP adresom koju pruža VPN, što vam omogućava trenutni pristup Prime Video.

Popularne TV emisije ponekad je lako pronaći, ali ako živite izvan SAD-a i obožavate originale, morate nabaviti VPN koji može zaobići regionalna ograničenja. Kada se povežete s našim Amazon premijerom VPN-a, možete pristupiti jedinstvenom sadržaju na uslugama ograničene dostupnosti.

Amazon Prime ima jednu od najvećih knjižnica sadržaja. Ima tisuće TV emisija i filmova, a novi se sadržaji često dodaju. Ako želite gledati jedinstveni sadržaj iz cijelog svijeta, pretplatite se na naš VPN i počnite strujati Amazon Prime.

Za razliku od većine VPN-a koji smanjuju brzinu strujanja i utječu na vaše iskustvo, PureVPN koristi Split tunneling, što je značajka usmjerena na poboljšanje vašeg iskustva strujanja. Kada koristite podijeljeno tuneliranje, možete unaprijed odrediti kojim programima želite pristupiti putem VPN-a i onima kojima želite pristupiti bez njega.

U tom slučaju svoj pristup Amazon Prime možete usmjeriti putem našeg VPN-a dok normalno pristupate svim ostalim uslugama. Na taj način možete zadržati svoje postavke pretraživanja i lokacije i zadržati ostale radove neprekidno. .

Bez odgovarajuće zaštite Internet može biti opasno mjesto. Svaki put kada idete na mrežu, postoji veliki rizik od hakiranja. U najgorim slučajevima, cyber-stalker može upasti u vašu kućnu mrežu i voditi računa o svim svojim aktivnostima preuzimanjem prijenosnog računala i CCTV kamera ili mikrofona na vašem pametnom telefonu.

PureVPN može vas zaštititi na mreži od svih takvih prijetnji tako što ćete biti potpuno anonimni na mreži. Ako ste anonimni, nitko ne može pratiti ili presresti vaše mrežne aktivnosti i oteti vaše sesije pregledavanja.

Najčešća pitanja o Amazon Prime VPN-u

Evo nekih najčešćih pitanja o Amazon Prime VPN-u.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map