Netflix ne radi na Firesticku?


Netflix ne radi na Firesticku?

Objavljeno: 03. ožujka 2020. godine


Korisnici Netflix Firestick-a široko su izvještavali o strašnom kodu pogreške 0013 popraćenom porukom “Žao nam je, nismo uspjeli doći do usluge Netflix”. Ako se i vi suočite sa istim problemom, slijedite ovaj vodič za rješavanje problema i odnesite se dalje.

Netflix ne radi na Firesticku

Netflix i Firestick zajedno čine savršen izvor bežičnog strujanja video sadržaja na većim ekranima. Sve što trebate je stabilna internetska veza, Netflixov plan po vašem izboru i Firestick uređaj. Velika većina ljudi iskorištava dvojac Netflix i Firestick kako bi uživali u poboljšanom streaming doživljaju na svom TV-u. Sve je to zabava i igre dok aplikacija Netflix na vašem Firestick uređaju ne prestane raditi iz nekog nejasnog razloga..

U nekom trenutku možete naići na problem koji zaustavlja vaš Firestick uređaj od usluge Netflix. To se često pokazuje kodom pogreške 0013 zajedno s porukom “Žao nam je, nismo uspjeli doći do usluge Netflix”. Iako je obično teško odrediti točan problem, u nastavku slijedi nekoliko brzih ispravki kojima možete pokušati riješiti zloglasnu pogrešku..

Vodič za rješavanje problema

Dolje su testirane metode Netflix Firestick-a koji se suočavaju sa istim problemom i djelovali su poput šarma. Slobodno ih isprobajte i ljubav dijelite i s drugima.

1. rješenje: testirajte internetsku vezu

Prvo što biste mogli pokušati je provjeriti vašu Wi-Fi mrežu zbog problema s povezivanjem. To možete učiniti tako da testirate mrežu na drugom uređaju, poput pametnog telefona ili računala. Ako ustanovite da ni na drugom uređaju nema veze, problem je u vašoj mreži. Ako Netflix dobro funkcionira na drugom uređaju, problem je u specifičnoj Firestickovoj vezi s Netflixom. U slučaju da nemate drugog za testiranje mrežne veze, pokušajte pokrenuti bilo koji drugi streaming kanal poput Hulu ili Amazon Prime na Firestick-u.

2. rješenje: Ciklusite svoj firestick uređaj

Isključite i uključite svoj Firestick uređaj. Iako je najočiglednije rješenje, ipak djeluje većinu vremena. U osnovi, vaš Firestick je maleno računalo sa sustavom Android te ga isključivanje i uključenje zapravo može uspostaviti vezu vašeg uređaja s Netflixom. Jednostavno iskopčajte uređaj 30 sekundi, a zatim ga ponovo uključite. Ako to još uvijek ne riješi problem, prijeđite na sljedeće rješenje.

3. rješenje: Izbrišite predmemoriju

Firestick je poput malog računala s ograničenom količinom pohrane, pa je vrlo moguće da podaci koji se pohranjuju za Netflix mogu uzrokovati problem. Sljedeće što možete pokušati je očistiti podatke i predmemoriju Netflix aplikacije s vašeg Firestick uređaja slijedeći korake u nastavku.

 • Pritisnite početni gumb svog Firestick uređaja i idite na “Settings” iz glavnog izbornika
 • U postavkama odaberite “Aplikacije”, a zatim “Upravljani instalirani programi”
 • Dođite do Netflixa i odaberite ga
 • Kliknite “Prisilno zaustavljanje”, a zatim se pomaknite prema dolje da biste kliknuli na “Izbriši predmemoriju”
 • Nakon što se očiste svi podaci i predmemorija, napajajte uređaj i ponovno pokrenite uređaj
 • Idite na početni zaslon Firestick i ponovno otvorite Netflix

Ako to riješi problem, dobro za vas. Ako ne dođe, pokušajte s sljedećim rješenjem.

4. rješenje: Uklonite i ponovno instalirajte Netflix aplikaciju

Možete i pokušati deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju Netflix da vidite rješava li problem. To možete učiniti slijedeći korake u nastavku.

 • Idite na početni zaslon Firestick i odaberite “Settings”
 • Odaberite “Aplikacije”, a zatim “Upravljani instalirani programi”
 • Otvorite “Netflix” i odaberite opciju “Deinstaliraj”
 • Vratite se kući Firestick
 • Upišite “Netflix u traku za pretraživanje na vrhu zaslona i dodirnite ikonu za pretraživanje
 • Otvorite Netflix aplikaciju s popisa
 • Kliknite “Instaliraj”

Nakon što je Netflix ponovno instaliran, od vas će se morati ponovno unijeti svoje vjerodajnice. Prijavite se i provjerite nastaje li problem i dalje. Ako se to dogodi, pomaknite se prema dolje do rješenja br. 5.

5. rješenje: Ažurirajte Netflix aplikaciju na Firesticku

Problemi mogu nastati i ako aplikacija Netflix na vašem uređaju ima ažuriranje na čekanju. Ako je to slučaj s vama, jednostavno ažuriranje aplikacije na najnoviju verziju može vas u trenu vratiti na streaming. Nakon što otvorite aplikaciju, bit ćete obaviješteni ako postoji ažuriranje. Čak i ako to ne pomaže, možete pokušati ažurirati firmver Firestick kao brzo rješenje.

6. rješenje: Ažurirajte Netflix aplikaciju na Firesticku

Čak i ažuriranje Netflix aplikacije ne pomaže, možete pokušati ažurirati firmver Firestick kao brzo ispravljanje. Evo kako:

 • Idite na početni zaslon Firestick i idite na “Postavke”
 • Idite na “Sustav” i zatim dodirnite “O”. Ovdje možete vidjeti trenutnu verziju firmwarea Firesticka
 • Kliknite “Provjeri ažuriranje sustava”. Ako Firestick ima na raspolaganju ažuriranje na čekanju, automatski će se početi preuzimati
 • Nakon dovršetka preuzimanja pritisnite “Instaliraj ažuriranje sustava”. Možete je i automatski instalirati ponovnim pokretanjem uređaja

7. rješenje: resetirajte Firestick

Kao krajnje sredstvo, možete resetirati Firestick na njegove zadane postavke da biste riješili pogrešku pomoću ovih koraka.

 • Idite u Firestick dom i otvorite “Postavke”
 • Idite na “Sustav” i pomaknite se prema dolje da biste odabrali “Poništi na tvornički zadane postavke”
 • Sada će vas možda zatražiti da unesete pribadaču (ako ste je postavili). Unesite ga i odaberite “Poništi”

Sada će se Firestick vratiti na početne postavke i nadamo se da će Netflix pokrenuti i pokrenuti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map