Kodi se ne može povezati? Evo 5 rješenja za ispravljanje pogreške


Kodi se ne može povezati? Evo 5 rješenja za ispravljanje pogreške

Objavljeno: 6. prosinca 2019. godine


Nastavite dobivati ​​pogrešku “Unable to Connect” na Kodiu? Tada vam ovaj vodič može pomoći da to popravite. Kako se mnogi pretplatnici Kodi suočavaju s ovim problemom, najbolji način da se izbjegne ta pogreška je korištenje VPN-a. Isprobajte PureVPN za samo 0,99 dolara da biste ispravili pogrešku Neuspojivo na povezivanju na Kodi i prebacili omiljeni sadržaj s bilo kojeg mjesta.

Od zore internetskih servisa za strujanje medija, velika većina ljudi rezala je kablove i prebacila se na Netflix, Amazon Prime i Hulu, među ostale. Iako je prijelaz vrijedan svakog zalogaja i košta jeftinije od tradicionalnih medijskih usluga, ipak morate iz svog džepa uštedjeti nešto novca kako biste zadovoljili svoje potrebe za zabavom. Svi smo mislili da nema načina oko toga, ali tada je, srećom, Kodi pomogao. Što bi drugo moglo biti bolje od open-source, neprofitabilne usluge strujanja medija koja omogućava gledanje vašeg omiljenog video sadržaja bez nanošenja novčića? I to takođe, velikom brzinom često u HD-u (ovisno o kvaliteti streama).

Međutim, sve je zabava i igre dok ne naiđete na neugodnu pogrešku koja u potpunosti uništava vaše iskustvo Kodi streaminga. Pogreška koju su gotovo svi korisnici Kodi-ja doživjeli u nekom trenutku; “Kodi se ne može povezati” grad se već dugo govori. Preuzimajući obećanje, PureVPN je izneo vjerojatne uzroke pogreške i brojne načine kako je ispraviti.

Što je uzrok pogreške “Kodi nije moguće povezati”?

Kako smo već ustanovili da je ova greška nastala korištenjem dodataka treće strane, što svi radimo, evo koji su njezini mogući razlozi.

Neispravna internetska veza:

Loša internetska veza čini da vaš uređaj ne može slati ili primati informacije iz izvora što uzrokuje pogrešku.

Netačan izvorni URL:

Ako je uneseni izvorni URL netočan iz bilo kojeg razloga, poput jednostavne pravopisne pogreške, može uzrokovati i pogrešku.

Repozitorij je istekao:

Do pogreške može doći i ako je spremište treće strane kojemu pokušavate pristupiti isteklo ili je istrošeno.

Nije moguće povezivanje s izvorom:

Ako repo koji pokušavate pristupiti ne reagira na vezu, može dovesti i do ove pogreške.

Kako riješiti pogrešku “Kodi nije moguće povezati”

Sada kada smo razvili osnovno razumijevanje pogreške i njezinih uzroka, spustimo se na najcjelovitiji dio; rješenje.

1. rješenje: Provjerite internetsku vezu zbog problema

Najbolje je započeti s najosnovnijim od svih rješenja. Isprobajte, i iznenadili biste se kada znate da to djeluje gotovo polovinu vremena. Isprobajte bilo koju drugu aplikaciju osim Kodi-ja da biste vidjeli radi li internetska veza ili ne. Ako jest, pokušajte koristiti drugi dodatak Kodi ili još bolje, instalirajte novi dodatak iz službenog Kodi repo-a. Ako Kodi uopće ne radi, možete pokušati onemogućiti bilo koji vatrozid ili antivirus koji se izvode na vašem uređaju. Ako se time riješe pogreške, onemogućite ih prije upotrebe Kodi-ja.

2. rješenje: Provjerite uneseni URL izvora na pogreške

Ljudske pogreške su najgore. Vrlo često se pojavljuje zloglasna Kodi greška ako pogrešno ukucate izvorni repo URL. Može biti bezopasan kao dodatni prostor u URL-u ili „https“ umjesto „http“. Bezumni pristup je kopiranje i lijepljenje URL-a izravno u Kodi. Možete ponovno provjeriti i urediti URL repo slijedeći korake u nastavku.

 • Otvorite Kodi “Postavke”
 • Otvorite “Upravitelj datoteka” sa stranice sustava
 • Kliknite odgovarajuće spremište i odaberite “Uredi izvor”
 • Kliknite URL adresu navedenog spremišta
 • Dvaput provjerite ima li pogrešaka (crtice, crte i velika slova), a po potrebi ih ispravite
 • Kliknite “O” i spremite

3. rješenje: Dvaput provjerite URL adresu repoa

Spremnici Kodi često mijenjaju URL-ove u slučaju kada je domena zabranjena ili isključena. Da biste bili sigurni, upotrijebite svoje Google pretraživanje vještine da biste upotrebljavali i otkrijte da li je to slučaj s repoovima kojima pokušavate pristupiti.

4. rješenje: pokušajte koristiti Kodi VPN

Kodi nisu nepoznata ograničenja koja postavljaju davatelji internetskih usluga i drugi. Također je onemogućeno pristup tom određenom URL-u spremišta. U tom slučaju pokušajte koristiti Kodi VPN da biste izbjegli takva ograničenja i anonimno upotrijebili Kodi.

5. rješenje: pokušajte koristiti neko drugo spremište

Ako vas sva gore navedena rješenja ne izbace iz bijede, jedini vjerojatni uzrok je skladište zauvijek zatvoreno. Ako je to slučaj, možete se poslužiti alternativnim spremištem i vratiti Kodi u streaming mod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map