Kako popraviti Netflix error UI-122


Kako popraviti Netflix error UI-122

Ažurirano: 15. rujna 2019


 1. Popravak 1: Provjerite internetsku vezu
 2. Popravak 2: Ponovo pokrenite Wi-Fi usmjerivač
 3. Popravak 3: Izmjena postavki DNS-a

Pročitajte ovaj članak dalje za detaljne korake o tome kako riješiti Netflix grešku UI-122

Netflixova pogreška UI-122 uobičajena je pogreška s kojom se svakodnevno suočavaju tisuće Netflix korisnika koji struje na igraćim konzolama, set-top boxovima i streaming palicama. Iznenađujuće, problem ne utječe na korisnike računala i pametnih telefona.

Skoči na…

Netflixova pogreška UI-122. Zašto se ovo pitanje događa?

Poznato je više razloga zbog kojih se pojavljuje Netflix Error UI-122. Na temelju rasprava i rješenja koje pružaju stručnjaci Netflixa širom svijeta, sve se svodi na pet razloga koji uzrokuju pogrešku.

Ograničena internetska veza

Ako postoji problem s poslužiteljima vašeg davatelja internetskih usluga ili čak ako postoji problem s bilo kojom mrežnom sklopkom koja donosi internetsku povezanost na vaš streaming uređaj, imat ćete ograničenu internetsku vezu. Na PC-u je lako primijetiti ograničenu internetsku vezu koja je korisnicima prijavljena žutim uskličnikom na traci s obavijestima. Na konzolama ili strujnim štapovima; međutim, to neće biti lako prepoznati.

Nedostupan DNS poslužitelj

Možda postoji problem s DNS poslužiteljima. DNS je direktorij koji ima zapis svih web stranica i poslužitelja. Pomaže korisnicima u pristupu preferiranim web stranicama / sadržaju. Ako postoji problem s DNS-om, nećete moći pristupiti Netflixu ili bilo kojoj drugoj web stranici na vašem streaming uređaju..

Slabi Wi-Fi signal

Je li vaš Wi-Fi usmjerivač mjesta predaleko od bežičnog uređaja za streaming? Ili koristite li ožičeni internetski uređaj, je li žica oštećena ili je previše stara? Takvi problemi mogu uzrokovati gubitak paketa podataka na putu do streaming uređaja, što rezultira Netflixovom pogreškom UI-122.

Pogreška usmjerivača

Baš kao što je izvrsna navika često pokretati pametni telefon, isto vrijedi i za Wi-Fi usmjerivač. Ako ruter ne ponovo pokrećete tako često, tijekom vremena mogu se pojaviti različiti problemi, poput zamrznutog usmjerivača. Zapravo, usmjerivač također može biti sporiji. U konačnici imate problema poput Netflixove pogreške.

Ažurirajte preglednik i to bi trebalo riješiti vaš problem. Ako ne pomogne, prijeđite na sljedeći popravak.

Korumpirana aplikacija Netflix

Koristite li staru verziju aplikacije Netflix? Može imati nekih nedostataka i ranjivosti koji su možda bili ispravljeni u ažuriranoj verziji. Preporučuje se da sve svoje aplikacije, uključujući Netflix, ažurirate na najnovije verzije.

Aplikacija Netflix može se oštetiti i ako je koristite putem nekih hakova na uređajima koji Netflix ne podržava izravno. Ako koristite Netflix na takvom uređaju, možda će vam biti problem da riješite problem, ali to definitivno nije nemoguće.

Kako popraviti Netflix error UI-122?

Popravak 1: Provjerite internetsku vezu

Budite sigurni da vaš internet funkcionira u redu. Provedite test brzine na svom pametnom telefonu ili računalu samo da biste bili sigurni da ste dobili pravu širinu pojasa. Uz to, provjerite na vašem Wi-Fi usmjerivaču da li LED-ovi mogu biti crvene boje, obavještavajući vas o mogućim pogreškama. Ako postoji problem s vašom internetskom vezom, zamolite svog davatelja internetskih usluga da je riješi za vas. Međutim, ako se čini da vaš internet funkcionira bilo gdje drugdje, ali to je samo Netflix aplikacija koja ne radi, pređite na sljedeći popravak.

Popravak 2: Ponovo pokrenite Wi-Fi usmjerivač

Ovo rješava većinu problema na vašem Wi-Fi usmjerivaču, osim ako je problem na kraju vašeg davatelja internetskih usluga. Kada ponovno pokrenete Wi-Fi usmjerivač, predmemorija se briše, što mu omogućuje novi početak bez grešaka. U većini slučajeva Netflixova pogreška UI-122 riješit će se kada ponovno pokrenete Wi-Fi usmjerivač. Ako to ne uspije, prijeđite na sljedeći korak.

Popravak 3: Izmjena postavki DNS-a

Za ovo će vam trebati računalo.

 • Idite na upravljačku ploču > Mreža i Internet > Mrežni centar dijeljenja > Promijenite postavke adaptera
 • Odaberite vezu, a zatim kliknite karticu Umrežavanje
 • Kliknite Napredno i otvorite karticu DNS.
 • Unesite sljedeće vrijednosti i kliknite U redu
 • ** DNS postavke: Priručnik
 • ** Primarni DNS-poslužitelj: 8.8.8.8
 • ** Sekundarni DNS-poslužitelj: 8.8.4.4

Ovo bi trebalo riješiti vaš problem.

Popravak 4: Deinstalirajte aplikaciju i ponovno instalirajte

Ovo je vaše posljednje utočište. Ako je vaš problem do sada ostao neriješen, velike su šanse da je vaša Netflix aplikacija oštećena ili nedostaje neke bitne datoteke koje su ključne za njegovo djelovanje. Deinstaliranje i ponovna instalacija aplikacije može riješiti vaš problem ako se dogodi pogreška Netflix UI-122 zbog neispravne aplikacije.

Završna riječ

Za većinu ljudi jedan od gore spomenutih četiri ispravka uvijek je radio i riješio Netflixov pogrešku UI-122. Jeste li previše uspjeli riješiti svoj problem s ovim vodičem za rješavanje problema? Javite nam u komentarima koje je rješenje za vas radilo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map