Kako gledati ZEE5 u SAD-u


Kako gledati ZEE5 u SAD-u

Objavljeno: 02. srpnja 2019. godine


Želite li gledati indijske TV emisije i filmove tijekom zaključavanja? Možete isprobati PureVPN za samo 0,99 USD i uživati ​​u ZEE5 u bilo kojoj zemlji.

Gledajte Zee5 u SAD-u

ZEE5, ranije poznat kao OZEE, prerastao je u jednu od najpopularnijih indijskih usluga za streaming video sadržaja na zahtjev.

Sadrži do 100.000+ sati zabave na 12 različitih indijskih jezika, pruža kombinaciju vrhunskog i besplatnog sadržaja. Međutim, morat ćete se pretplatiti na pretplatu na ZEE5 ako želite gledati cijeli spektar ekskluzivnog sadržaja koji streaming usluga može ponuditi.

Omogućuje vam neograničeni pristup originalima ZEE5, TV uživo, blockbuster Bollywoodu i holivudskim filmovima, dokumentarnim filmovima, glazbom, kao i stotinama TV emisija, u ime nekoliko.

Nadalje, sav sadržaj možete uživati ​​na vašem streaming uređaju bez ikakvih dosadnih reklama. Jedini problem je taj što ZEE5 ne može pristupiti izvan Indije, ali postoji rješenje za to.

Skoči na…

Zašto je ZEE5 blokiran u SAD-u?

Ako pokušate pristup ZEE5 u SAD-u, prikazat će vam se sljedeća poruka:

“Zabava će uskoro imati novo odredište. Uskoro u svoju zemlju. “

Pitate se zašto? Pa, to je zbog regionalnih ograničenja. Sadržaj koji želite pogledati je ograničen na zemlju koja se temelji i ne može mu se pristupiti izvana.

Srećom, postoji jednostavna metoda zaobići ove digitalne blokade puta i gledati ZEE5 u SAD-u pri velikim brzinama.

Kako gledati ZEE5 u SAD-u s VPN-om?

Uz pomoć virtualne privatne mreže možete odmah dobiti indijsku IP adresu i pristupiti dostupnom sadržaju.

Usluga strujanja će pomisliti da se nalazite u Indiji i kao rezultat toga postat ćete podobni za gledanje dostupnog sadržaja na njemu.

VPN-ovi su odličan način da unaprijedite svoju sigurnost i privatnost, ali također se pokazuju nevjerojatno korisnim kada je u pitanju pristup Internetu bez ikakvih ograničenja..

Sve što trebate učiniti je instalirati jedan na uređaj po vašem izboru, odabrati indijski VPN poslužitelj i moći ćete gledati ZEE5 u SAD-u! Samo slijedite ove jednostavne korake:

 • Pretplatite se na PureVPN
 • Preuzmite i instalirajte aplikaciju ili softver na svoj željeni uređaj
 • Pokrenite VPN i upotrijebite svoje vjerodajnice za prijavu
 • Koristite način strujanja
 • Odaberite mjesto Indije kao željenu lokaciju poslužitelja
 • S indijskom IP adresom to možete učiniti sada gledajte ZEE5 u SAD-u s lakoćom!

Kako gledati ZEE5 na Androidu?

Ako želite strujati ZEE5 na uređaju sa sustavom Android, usluga strujanja nudi namjensku aplikaciju na Google Playu. Ne biste se trebali suočiti s problemima pri preuzimanju, ali regionalna ograničenja spriječit će vas da gledate bilo koji videozapis. U tom je slučaju VPN dobro doći. Prati ove korake:

 • Pretplatite se na PureVPN
 • Posjetite Google Play Store
 • Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju za Android
 • Sada preuzmite i instalirajte aplikaciju ZEE5
 • Pokrenite VPN i odaberite način Streaming
 • Odaberite Indiju kao željenu lokaciju poslužitelja
 • Pokrenite i strujte dalje!

Pristupite drugim indijskim web-lokacijama za strujanje putem VPN-a!

Ne možete pronaći sadržaj koji želite gledati na ZEE5? Ne brini. Postoje brojne druge indijske streaming usluge koje možete isprobati, uključujući Hotstar, SonyLIV, Jio TV i još mnogo toga. Pomoću VPN-a možete ove trikove poslužiti da misle kako im pristupate iz Indije.

Imamo stalno rastuću mrežu od 2.000+ VPN servera u 141 i više zemalja svijeta, uključujući Indiju, i dodijeljujemo vam indijsku IP adresu kako biste omogućili pristup sadržaju po vašem izboru s bilo kojeg mjesta.

Štoviše, uvijek ćete uživati ​​u najvećim brzinama kada koristite naš servis jer imamo stotine poslužitelja posvećenih za strujanje. Više se ne morate brinuti o tome kako će prigušivati ​​internetske usluge dok gledate svoje omiljene TV emisije i filmove!

Nakon povezivanja s našim VPN-om, sav se vaš internetski promet skriva od kraja do kraja korištenjem vojne šifriranja. To znači da ni vaš davatelj internetskih usluga, kao ni bilo koji cyber kriminalac ne mogu dobiti vaše osobne podatke.

Bogate 31-dnevne garancije povrata novca također podržavaju našu VPN uslugu, bez obzira na plan pretplate koji ste odabrali. Ovo vam daje dovoljno vremena za testiranje VPN-a za pristup My5 i drugim britanskim streaming uslugama bez rizika.

Često postavljana pitanja

Je li ZEE5 dostupan u SAD-u?

Kao što je spomenuto ranije, ZEE5 nije dostupan nigdje izvan Indije zbog regionalnih ograničenja. Planovi za implementaciju usluge streaminga širom svijeta već su u izradi, ali dok se to ne dogodi, trebat će vam premium VPN kao što je PureVPN za pristup iz SAD-a..

Kako gledati ZEE5 u SAD-u besplatno?

ZEE5 također nudi sadržaj za gledanje koji je besplatan za gledanje, a koji korisnici mogu pogledati bez prijave. Ako želite istražiti katalog, morat ćete se naoružati VPN-om. S indijskom IP adresom dodijeljenom vašem uređaju, možete se uputiti na uslugu streaminga i uživati ​​s lakoćom gledajući besplatni sadržaj koji vam je dostupan!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map