Kako doći do WiFi-a bez davatelja internetskih usluga (ISP)


Kako doći do WiFi-a bez davatelja internetskih usluga (ISP)

Instaliranje internetske veze za kućnu mrežu može biti skupo, a plaćati mjesečnu najamninu od najmanje 60 dolara u Sjedinjenim Državama je većini za većinu prosječnih korisnika tamo. Dakle, mnogi ljudi razmišljaju ili pronalaze bilo što o tome kako dobiti besplatni WiFi kod kuće.


Kako dobiti besplatni WiFi kod kuće?

Mobilna žarišta

Najbolji način da se izbjegne javna mreža i osigura da je internetska veza aktivna na bilo kojem uređaju uz najnižu moguću cijenu je dobivanje mobilne pristupne točke. Uređaj će imati režijske troškove tako da ćete morati kupiti uređaj i odlučiti se za internetski mobilni plan od vašeg davatelja internetskih usluga zbog svoje pristupačnosti..

Mnogo tvrtki nudi svoje mobilne žarišne točke, ali cijena može varirati ovisno o WiFi tehnologiji koju koristite. Na primjer, uređaji koji podržavaju 4G troškove bili bi znatno niski, dok bi uređaji koji nude 5G tehnologiju bili skupo plaćeni. Postoje 3 ugledna mobilna žarišta koja bismo vam preporučili za kupnju.

 • Verizon Jetpack MiFi 8800L
  Ovaj je uređaj vjerojatno trenutno najbolji na tržištu. Uređaj podržava 4G povezivanje i jedini je koji koristi QUALCOMM-ov X20 modem, što znači da može objediniti 5 nosača i podržava 11 LTE opsega. Hotspot Verizon Jetpack pruža mnogo bolji prijem na pametne telefone i tablete zbog svoja dva TS9 priključka. Ako se želite povezati s WiFi mrežom bez kablovske veze, ova se prijenosna mobilna žarišna mreža toplo preporučuje. Uređaj možete kupiti samo za 99 USD i s njima potpisati dvogodišnji ugovor. Uređaj košta pristupačnih 199 dolara ako ne želite da ih zaključite u ugovoru.
 • Nighthawk LTE mobilni usmjerivač hotspot
  Nighthawk mobilni usmjerivač hotspot posjeduje AT&T. ako trebate znati kako doći do WiFi-a bilo gdje? Ovo je konačan izbor za kupnju bilo kojeg prijenosnog uređaja. U njegovim specifikacijama stoji da ćete ispod nje pronaći modul X16 QUALCOMM koji podržava četiri kanala spektra. Uređaj se također nalazi u središtu pažnje tako što omogućava podešavanje postavki usmjerivača tamo gdje vam neki usmjerivači to ne dopuštaju. Uređaj podržava prosljeđivanje priključaka i kompatibilnu podršku 802.11 a.c. Zbog svoje veličine ovaj mobilni hotspot možda nije prikladan za vas; dostupne su neke druge značajne mogućnosti koje osiguravaju prenosivost. Uređaj dolazi samo s cijenom od 89,99 USD, zaključano je prema ugovoru ili će uređaj bez ugovora koštati 189,99 USD unaprijed.
 • Roaming Man U2 globalna 4G WiFi žarišna točka
  Česti putnici će uvijek tražiti pouzdanu žarišnu točku koja će se koristiti bilo gdje. Stoga vam treba mobilna žarišna točka koja vam služi kako lokalno tako i međunarodno. Ovo čini mobilnog žarišta roaming čovjeka kao najbolji izbor, a to radi u 100 zemalja i košta 9,99 USD po danu, bez obzira gdje se nalazili. Doduše, to ne čini kao domaću opciju, ali oni koji putuju i žele ostati u kontaktu sa svojom obitelji ili prijateljima mogu se odlučiti za ovaj uređaj, jer je to puno jeftinije od roaming plana za vaš pametni telefon.

mobilne vruće točke

Povežite svoj pametni telefon ili internetsku vezu

Ako vam ne trebaju mobilni podaci redovito i samo vam je potreban povremeni pristup kako doći do interneta bez kabela, najbrži i jednostavan način za povezivanje s mrežom je vezivanje uređaja. Međutim, povezivanje pametnih telefona ima dva glavna nedostatka; prvo, postajete potpuno ovisni o svom pametnom telefonu, što znači da, ako ikad trebate znati kako uspostaviti internetsku vezu bez vašeg mobilnog operatera, to će vas ostaviti na cjedilu tijekom dana. To je sasvim u redu ako putujete u svoj grad, ali manje značajno kada ste izvan grada. Drugo, prijenosna računala koriste prekomjernu širinu pojasa, pa to mogu učiniti prilično jakim u džepovima.

Dijeljenje veze

Pronađite javni WiFi

Ovisno o tome gdje se nalazite i pokušavate pronaći internet bez davatelja internetskih usluga, na primjer, u kafićima, restoranima, knjižnicama, parkovima i mnogim drugim mjestima možda ćete moći pronaći javni WiFi u vašoj blizini. Međutim, javne mreže mogu vas učiniti ranjivim na cyber prijetnje. Slijedite ove korake da biste ostali sigurni kada koristite javni WiFi u žarišnim točkama poput kafića.

 • NE unosite osjetljive podatke
 • Zaboravi na mrežu kada završite s korištenjem interneta.
 • Omogućiti dvofaktorska provjera autentičnosti što hakerima s crnim šeširima otežava pristup prema vama
 • Označite anonimnost pomoću VPN-a

javni wifi

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map